[Luyện thi tiếng Anh] Test on English_04

Chia sẻ: Love Love | Ngày: | Loại File: DOC | Số trang:13

0
162
lượt xem
107
download

[Luyện thi tiếng Anh] Test on English_04

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Tham khảo tài liệu '[luyện thi tiếng anh] test on english_04', tài liệu phổ thông, ôn thi đh-cđ phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: [Luyện thi tiếng Anh] Test on English_04

  1. Thong Linh High School __________________________, 2008. Nội dung đề số: 001 Class:__________________ Test on English Name:__________________ Time: 45 minutes. Hãy đọc kỹ đoạn văn và trả lời các câu hỏi bên dưới bằng cách chọn phương án đúng nhất: If you are invited to someone’s house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn’t like it, he or she will tell a “white lie” and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad. If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready. Câu 1: The polite host will open the __________ in front of the gift-giver. A. wrapped gift B. bunch of flowers C. bottle of wine D. all are correct. Câu 2: The host always make the guests __________. A. show anger. B. feel pleasant C. feel bad D. tell a lie Câu 3: What will the hosts do if they don’t like the present? A. receive it with a lie. B. open it in front of the giver. C. give it back. D. receive it without smiling. Câu 4: You should arrive __________ if you are invited to a dinner at a particular time. A. early B. late C. before a particular time D. exactly on time Câu 5: Which of the following is the closest meaning with the word “rude” _________. A. helpful B. sad C. angry D. impolite Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ (hoặc cụm từ) được gạch chân ở mỗi câu sau: Câu 6: It’s the first time I saw this film. A B C D Câu 7: My brother hasn’t played football for last year. A B C D Câu 8: He asked me if I can make an appointment. A B C D Câu 9: It took him only thirty minutes to go to school every day by bicycle. A B C D Câu 10: He said that he will be there again the day after. A B C D Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau: Câu 11: Children who are isolated and lonely seem to have poor language and …………. . A. communicator B. communication C. communicate D. communicative Câu 12: 17. I haven’t heard from Maria ……………. A. since a long time B. for many months ago C. for many months D. since many months before Câu 13: Dad is always willing to give a hand with cleaning the house. A. give a part of his body B. show me to do C. use his hand D. help Câu 14: “What did you do last night?” “I watched TV, practiced the piano, and ……….. my homework.” A. had done B. does C. do D. did Câu 15: “What are you doing in this room, Nam?” said she.  She asked Nam what …….. in that room. A. he is doing B. he was doing C. was he doing D. she was doing Câu 16: Up to now, I ……………… a lot of information about her. A. have learnt B. am learning C. will learn D. learnt Câu 17: Call me if you need any help. – I’d be ………….... to oblige . A. happy B. sure C. of course D. merry Câu 18: They had a long and happy …………….. . A. married B. marrying C. marry D. marriage Câu 19: I didn’t think his comments were very appropriate at the time.
  2. A. right B. suitable C. correct D. exact Câu 20: “I have found a new flat,” said Ann. A. Ann said to me that she had found a new flat. B. Ann said me that she had found a new flat C. Ann said that she has found a new flat. D. Ann told that she had found a new flat. Câu 21: Uncle Nam is always ………………… to help me with my maths lessons. A. next B. sorry C. merry D. willing Câu 22: “I took the TOEFL. It was really hard.” “………………… a lot before you took it?” A. Had you studied B. Did you studied C. Have you studied D. Do you study Câu 23: Her parents .................... sacrifices so that she could have a good education. A. lent B. provide C. made D. did Câu 24: You should ………….. more attention to what your teacher explains. A. make B. get C. set D. pay Câu 25: What an attractive hair style you have got, Mary ! -: …………………. A. Thank you for your compliment. B. I don’t like your sayings. C. You are telling a lie. D. Thank you very much. I am afraid. Câu 26: Your child is so well- behaved! I wish my children would be as …….. as yours. A. mischievous B. handsome C. noisy D. obedient Câu 27: Who …………….... to on the phone as we came into the room? A. have you been talking B. had you talked C. did you talk D. were you talking Câu 28: I have never played golf before. A. It is the first time I had played golf. B. I used to play golf but I gave it up already. C. This is the first time I have ever played golf. D. It’s the last time I played golf. Câu 29: My father hasn’t smoked cigarettes for a month. A. It’s a month ago that my father smoked cigarettes. B. It’s a cigarette that my father smoked a month ago. C. It’s a month since my father last smoked cigarettes. D. It’s for a month that my father hasn’t smoked cigarettes. Câu 30: “What made you change your mind?” John asked. A. John asked what had made me change my mind. B. John asked what made you change my mind. C. John wanted to know what had made you change your mind. D. John wanted to know what you had made change my mind. Tìm một từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại: Câu 31: A. moved B. enjoyed C. liked D. achieved Câu 32: A. works B. shifts C. stops D. plays Câu 33: A. suppose B. approach C. probably D. show Hãy đọc kỹ đoạn văn và chọn đáp án đúng nhất: In the home a dad is very important. He is the (34) ………. who provides us with money to feed and clothe ourselves. He can decorate your bedroom, mend your radio, make cages for your pets, repair a puncture in your bicycle tyre and help you with maths homework. A dad can be very useful for (35) ………. you in the car to and from parties, music, and dancing lessons. A dad is the person whom you ask for pocket money. He is the one who (36) ……….. about the time you spend talking on the phone, as he has to pay for the bills. Dad is someone who will support you in an (37) ……………, if he believes you to be right. He is someone who reads your school report and treats if it is good. A dad likes to come into a nice (38) …………. home evening, and settle back in his chair with a newspaper. He likes to recall his National Service Day. Câu 34: A. man B. someone C. person D. anyone Câu 35: A. bringing B. taking C. carrying D. giving Câu 36: A. shouts B. complains C. explains D. groans Câu 37: A. discussion B. talk C. argument D. disagreement Câu 38: A. happiness B. happy C. happily D. unhappy Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại: Câu 39: A. traditional B. ceremony C. conical D. ancestor Câu 40: A. express B. argue C. polite D. regret
  3. -----------THE END-----------
  4. Thong Linh High School __________________________, 2008. Nội dung đề số: 002 Class:__________________ Test on English Name:__________________ Time: 45 minutes. Hãy đọc kỹ đoạn văn và chọn đáp án đúng nhất: In the home a dad is very important. He is the (1) ………. who provides us with money to feed and clothe ourselves. He can decorate your bedroom, mend your radio, make cages for your pets, repair a puncture in your bicycle tyre and help you with maths homework. A dad can be very useful for (2) ………. you in the car to and from parties, music, and dancing lessons. A dad is the person whom you ask for pocket money. He is the one who (3) ……….. about the time you spend talking on the phone, as he has to pay for the bills. Dad is someone who will support you in an (4) ……………, if he believes you to be right. He is someone who reads your school report and treats if it is good. A dad likes to come into a nice (5) …………. home evening, and settle back in his chair with a newspaper. He likes to recall his National Service Day. Câu 1: A. someone B. anyone C. man D. person Câu 2: A. giving B. bringing C. taking D. carrying Câu 3: A. shouts B. complains C. explains D. groans Câu 4: A. argument B. talk C. discussion D. disagreement Câu 5: A. unhappy B. happily C. happy D. happiness Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau: Câu 6: You should ………….. more attention to what your teacher explains. A. set B. make C. get D. pay Câu 7: “I took the TOEFL. It was really hard.” “………………… a lot before you took it?” A. Had you studied B. Do you study C. Did you studied D. Have you studied Câu 8: Dad is always willing to give a hand with cleaning the house. A. give a part of his body B. use his hand C. show me to do D. help Câu 9: Your child is so well- behaved! I wish my children would be as …….. as yours. A. noisy B. handsome C. mischievous D. obedient Câu 10: Who …………….... to on the phone as we came into the room? A. had you talked B. have you been talking C. were you talking D. did you talk Câu 11: I didn’t think his comments were very appropriate at the time. A. right B. correct C. suitable D. exact Câu 12: They had a long and happy …………….. . A. marriage B. marrying C. married D. marry Câu 13: What an attractive hair style you have got , Mary ! -: …………………. A. You are telling a lie. B. Thank you for your compliment. C. I don’t like your sayings. D. Thank you very much. I am afraid. Câu 14: My father hasn’t smoked cigarettes for a month. A. It’s a month ago that my father smoked cigarettes. B. It’s for a month that my father hasn’t smoked cigarettes. C. It’s a month since my father last smoked cigarettes. D. It’s a cigarette that my father smoked a month ago. Câu 15: Uncle Nam is always ………………… to help me with my maths lessons. A. sorry B. next C. willing D. merry Câu 16: Children who are isolated and lonely seem to have poor language and …………. . A. communicative B. communication C. communicate D. communicator Câu 17: “What are you doing in this room, Nam?” said she.  She asked Nam what …….. in that room. A. he was doing B. she was doing C. he is doing D. was he doing Câu 18: 17. I haven’t heard from Maria ……………. A. for many months ago B. for many months C. since a long time D. since many months before Câu 19: Up to now, I ……………… a lot of information about her. A. learnt B. am learning C. have learnt D. will learn Câu 20: I have never played golf before. A. It’s the last time I played golf. B. I used to play golf but I gave it up already.
  5. C. It is the first time I had played golf. D. This is the first time I have ever played golf. Câu 21: “I have found a new flat,” said Ann. A. Ann told that she had found a new flat. B. Ann said that she has found a new flat. C. Ann said to me that she had found a new flat. D. Ann said me that she had found a new flat Câu 22: Call me if you need any help. – I’d be ………….... to oblige . A. happy B. merry C. sure D. of course Câu 23: Her parents .................... sacrifices so that she could have a good education. A. made B. lent C. provide D. did Câu 24: “What made you change your mind?” John asked. A. John wanted to know what had made you change your mind. B. John wanted to know what you had made change my mind. C. John asked what had made me change my mind. D. John asked what made you change my mind. Câu 25: “What did you do last night?” “I watched TV, practiced the piano, and ……….. my homework.” A. did B. do C. had done D. does Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ (hoặc cụm từ) được gạch chân ở mỗi câu sau: Câu 26: He said that he will be there again the day after. A B C D Câu 27: He asked me if I can make an appointment. A B C D Câu 28: It’s the first time I saw this film. A B C D Câu 29: My brother hasn’t played football for last year. A B C D Câu 30: It took him only thirty minutes to go to school every day by bicycle. A B C D Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại: Câu 31: A. conical B. traditional C. ceremony D. ancestor Câu 32: A. express B. regret C. argue D. polite Hãy đọc kỹ đoạn văn và trả lời các câu hỏi bên dưới bằng cách chọn phương án đúng nhất: If you are invited to someone’s house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn’t like it, he or she will tell a “white lie” and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad. If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready. Câu 33: The polite host will open the __________ in front of the gift-giver. A. bunch of flowers B. wrapped gift C. bottle of wine D. all are correct. Câu 34: The host always make the guests __________. A. feel bad B. feel pleasant C. show anger. D. tell a lie Câu 35: What will the hosts do if they don’t like the present? A. give it back. B. receive it without smiling. C. open it in front of the giver. D. receive it with a lie. Câu 36: You should arrive __________ if you are invited to a dinner at a particular time. A. early B. late C. exactly on time D. before a particular time Câu 37: Which of the following is the closest meaning with the word “rude” _________. A. helpful B. impolite C. angry D. sad Tìm một từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại: Câu 38: A. enjoyed B. moved C. achieved D. liked Câu 39: A. stops B. plays C. works D. shifts Câu 40: A. suppose B. approach C. show D. probably
  6. -----------THE END-----------
  7. Thong Linh High School __________________________, 2008. Nội dung đề số: 003 Class:__________________ Test on English Name:__________________ Time: 45 minutes. Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau: Câu 1: “What are you doing in this room, Nam?” said she.  She asked Nam what ……….. in that room. A. was he doing B. he is doing C. she was doing D. he was doing Câu 2: “I took the TOEFL. It was really hard.” “………………… a lot before you took it?” A. Do you study B. Had you studied C. Have you studied D. Did you studied Câu 3: Up to now, I ……………… a lot of information about her. A. am learning B. learnt C. will learn D. have learnt Câu 4: I have never played golf before. A. I used to play golf but I gave it up already. B. It’s the last time I played golf. C. This is the first time I have ever played golf. D. It is the first time I had played golf. Câu 5: “What made you change your mind?” John asked. A. John wanted to know what had made you change your mind. B. John asked what had made me change my mind. C. John asked what made you change my mind. D. John wanted to know what you had made change my mind. Câu 6: Her parents .................... sacrifices so that she could have a good education. A. made B. did C. provide D. lent Câu 7: “What did you do last night?” “I watched TV, practiced the piano, and ………….. my homework.” A. had done B. do C. did D. does Câu 8: My father hasn’t smoked cigarettes for a month. A. It’s a month ago that my father smoked cigarettes. B. It’s a month since my father last smoked cigarettes. C. It’s a cigarette that my father smoked a month ago. D. It’s for a month that my father hasn’t smoked cigarettes. Câu 9: Call me if you need any help. – I’d be ………….... to oblige . A. sure B. of course C. merry D. happy Câu 10: They had a long and happy …………….. . A. marrying B. married C. marriage D. marry Câu 11: Your child is so well- behaved! I wish my children would be as …….. as yours. A. obedient B. handsome C. noisy D. mischievous Câu 12: You should ………….. more attention to what your teacher explains. A. get B. set C. pay D. make Câu 13: Uncle Nam is always ………………… to help me with my maths lessons. A. sorry B. next C. willing D. merry Câu 14: Children who are isolated and lonely seem to have poor language and …………. . A. communicator B. communicate C. communication D. communicative Câu 15: Dad is always willing to give a hand with cleaning the house. A. give a part of his body B. use his hand C. show me to do D. help Câu 16: What an attractive hair style you have got, Mary ! -: …………………. A. I don’t like your sayings. B. You are telling a lie. C. Thank you very much. I am afraid. D. Thank you for your compliment. Câu 17: “I have found a new flat,” said Ann. A. Ann said that she has found a new flat. B. Ann said to me that she had found a new flat. C. Ann said me that she had found a new flat D. Ann told that she had found a new flat. Câu 18: 17. I haven’t heard from Maria ……………. A. for many months ago B. since a long time C. since many months before D. for many months Câu 19: I didn’t think his comments were very appropriate at the time. A. correct B. exact C. suitable D. right Câu 20: Who …………….... to on the phone as we came into the room? A. did you talk B. have you been talking C. were you talking D. had you talked
  8. Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại: Câu 21: A. traditional B. ancestor C. conical D. ceremony Câu 22: A. argue B. express C. regret D. polite Hãy đọc kỹ đoạn văn và trả lời các câu hỏi bên dưới bằng cách chọn phương án đúng nhất: If you are invited to someone’s house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn’t like it, he or she will tell a “white lie” and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad. If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready. Câu 23: The polite host will open the __________ in front of the gift-giver. A. bunch of flowers B. wrapped gift C. bottle of wine D. all are correct. Câu 24: The host always make the guests __________. A. feel bad B. tell a lie C. show anger. D. feel pleasant Câu 25: What will the hosts do if they don’t like the present? A. give it back. B. receive it with a lie. C. receive it without smiling. D. open it in front of the giver. Câu 26: You should arrive __________ if you are invited to a dinner at a particular time. A. late B. exactly on time C. early D. before a particular time Câu 27: Which of the following is the closest meaning with the word “rude” _________. A. impolite B. helpful C. sad D. angry Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ (hoặc cụm từ) được gạch chân ở mỗi câu sau: Câu 28: It’s the first time I saw this film. A B C D Câu 29: My brother hasn’t played football for last year. A B C D Câu 30: He said that he will be there again the day after. A B C D Câu 31: It took him only thirty minutes to go to school every day by bicycle. A B C D Câu 32: He asked me if I can make an appointment. A B C D Tìm một từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại: Câu 33: A. works B. plays C. shifts D. stops Câu 34: A. liked B. moved C. achieved D. enjoyed Câu 35: A. probably B. show C. approach D. suppose Hãy đọc kỹ đoạn văn và chọn đáp án đúng nhất: In the home a dad is very important. He is the (36) ………. who provides us with money to feed and clothe ourselves. He can decorate your bedroom, mend your radio, make cages for your pets, repair a puncture in your bicycle tyre and help you with maths homework. A dad can be very useful for (37) ………. you in the car to and from parties, music, and dancing lessons. A dad is the person whom you ask for pocket money. He is the one who (38) ……….. about the time you spend talking on the phone, as he has to pay for the bills. Dad is someone who will support you in an (39) ……………, if he believes you to be right. He is someone who reads your school report and treats if it is good. A dad likes to come into a nice (40) …………. home evening, and settle back in his chair with a newspaper. He likes to recall his National Service Day. Câu 36: A. anyone B. person C. man D. someone Câu 37: A. giving B. bringing C. taking D. carrying Câu 38: A. shouts B. complains C. groans D. explains Câu 39: A. argument B. talk C. discussion D. disagreement Câu 40: A. happiness B. happily C. happy D. unhappy
  9. -----------THE END-----------
  10. Thong Linh High School __________________________, 2008. Nội dung đề số: 004 Class:__________________ Test on English Name:__________________ Time: 45 minutes. Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại: Câu 1: A. regret B. polite C. express D. argue Câu 2: A. ancestor B. conical C. traditional D. ceremony Tìm một từ mà phần gạch chân có cách phát âm khác với những từ còn lại: Câu 3: A. moved B. enjoyed C. achieved D. liked Câu 4: A. probably B. show C. approach D. suppose Câu 5: A. shifts B. works C. stops D. plays Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ (hoặc cụm từ) được gạch chân ở mỗi câu sau: Câu 6: My brother hasn’t played football for last year. A B C D Câu 7: It’s the first time I saw this film. A B C D Câu 8: It took him only thirty minutes to go to school every day by bicycle. A B C D Câu 9: He said that he will be there again the day after. A B C D Câu 10: He asked me if I can make an appointment. A B C D Hãy đọc kỹ đoạn văn và chọn đáp án đúng nhất: In the home a dad is very important. He is the (11) ………. who provides us with money to feed and clothe ourselves. He can decorate your bedroom, mend your radio, make cages for your pets, repair a puncture in your bicycle tyre and help you with maths homework. A dad can be very useful for (12) ………. you in the car to and from parties, music, and dancing lessons. A dad is the person whom you ask for pocket money. He is the one who (13) ……….. about the time you spend talking on the phone, as he has to pay for the bills. Dad is someone who will support you in an (14) ……………, if he believes you to be right. He is someone who reads your school report and treats if it is good. A dad likes to come into a nice (15) …………. home evening, and settle back in his chair with a newspaper. He likes to recall his National Service Day. Câu 11: A. someone B. man C. anyone D. person Câu 12: A. giving B. carrying C. bringing D. taking Câu 13: A. complains B. shouts C. groans D. explains Câu 14: A. talk B. argument C. disagreement D. discussion Câu 15: A. happiness B. happily C. happy D. unhappy Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau: Câu 16: Call me if you need any help. – I’d be ………….... to oblige . A. merry B. sure C. of course D. happy Câu 17: 17. I haven’t heard from Maria ……………. A. for many months ago B. for many months C. since many months before D. since a long time Câu 18: What an attractive hair style you have got , Mary ! -: …………………. A. You are telling a lie. B. Thank you very much. I am afraid. C. Thank you for your compliment. D. I don’t like your sayings. Câu 19: Who …………….... to on the phone as we came into the room? A. were you talking B. have you been talking C. did you talk D. had you talked Câu 20: “I have found a new flat,” said Ann. A. Ann said me that she had found a new flat B. Ann told that she had found a new flat. C. Ann said to me that she had found a new flat. D. Ann said that she has found a new flat. Câu 21: Her parents .................... sacrifices so that she could have a good education. A. did B. made C. provide D. lent Câu 22: “What did you do last night?” “I watched TV, practiced the piano, and ……….. my homework.” A. do B. had done C. did D. does
  11. Câu 23: Uncle Nam is always ………………… to help me with my maths lessons. A. merry B. next C. willing D. sorry Câu 24: Up to now, I ……………… a lot of information about her. A. have learnt B. will learn C. am learning D. learnt Câu 25: Children who are isolated and lonely seem to have poor language and …………. . A. communicate B. communicative C. communicator D. communication Câu 26: My father hasn’t smoked cigarettes for a month. A. It’s a month since my father last smoked cigarettes. B. It’s a month ago that my father smoked cigarettes. C. It’s a cigarette that my father smoked a month ago. D. It’s for a month that my father hasn’t smoked cigarettes. Câu 27: You should ………….. more attention to what your teacher explains. A. pay B. get C. set D. make Câu 28: They had a long and happy …………….. . A. marrying B. marry C. marriage D. married Câu 29: Dad is always willing to give a hand with cleaning the house. A. help B. give a part of his body C. show me to do D. use his hand Câu 30: I have never played golf before. A. It is the first time I had played golf. B. It’s the last time I played golf. C. I used to play golf but I gave it up already. D. This is the first time I have ever played golf. Câu 31: “What made you change your mind?” John asked. A. John wanted to know what you had made change my mind. B. John asked what had made me change my mind. C. John wanted to know what had made you change your mind. D. John asked what made you change my mind. Câu 32: “I took the TOEFL. It was really hard.” “………………… a lot before you took it?” A. Did you studied B. Do you study C. Have you studied D. Had you studied Câu 33: I didn’t think his comments were very appropriate at the time. A. correct B. suitable C. exact D. right Câu 34: Your child is so well- behaved! I wish my children would be as …….. as yours. A. noisy B. mischievous C. obedient D. handsome Câu 35: “What are you doing in this room, Nam?” said she.  She asked Nam what …….. in that room. A. she was doing B. he was doing C. was he doing D. he is doing Hãy đọc kỹ đoạn văn và trả lời các câu hỏi bên dưới bằng cách chọn phương án đúng nhất: If you are invited to someone’s house in America for dinner, you should bring a gift, such as a bunch of flowers or a box of chocolates. If you give your host a wrapped gift, he or she may open it in front of you. Opening a present in front of the gift-giver is considered polite. It shows that the host is excited about receiving the gift and wants to show his or her appreciation to you immediately. Even if the host doesn’t like it, he or she will tell a “white lie” and say how much they like the gift to prevent the guest from feeling bad. If your host asks you to arrive at a particular time, you should not arrive exactly on time or earlier than the expected time, because this is considered to be potentially inconvenient and therefore rude, as the host may not be ready. Câu 36: The polite host will open the __________ in front of the gift-giver. A. wrapped gift B. bottle of wine C. bunch of flowers D. all are correct. Câu 37: The host always make the guests __________. A. tell a lie B. feel pleasant C. feel bad D. show anger. Câu 38: What will the hosts do if they don’t like the present? A. open it in front of the giver. B. receive it without smiling. C. give it back. D. receive it with a lie. Câu 39: You should arrive __________ if you are invited to a dinner at a particular time. A. exactly on time B. early C. before a particular time D. late Câu 40: Which of the following is the closest meaning with the word “rude” _________. A. impolite B. helpful C. angry D. sad
  12. -----------THE END-----------
  13. Đáp án 001: 1. A 2. B 3. A 4. B 5. D 6. C 7. C 8. C 9. A 10. B 11. A 12. C 13. D 14. D 15. B 16. A 17. A 18. D 19. B 20. A 21. D 22. A 23. C 24. D 25. A 26. D 27. D 28. C 29. C 30. A 31. C 32. D 33. C 34. C 35. B 36. B 37. C 38. B 39. A 40. B Đáp án 002: 1. D 2. C 3. B 4. A 5. C 6. D 7. A 8. D 9. D 10. C 11. C 12. A 13. B 14. C 15. C 16. D 17. A 18. B 19. C 20. D 21. C 22. A 23. A 24. C 25. A 26. B 27. C 28. C 29. C 30. A 31. B 32. C 33. B 34. B 35. D 36. B 37. B 38. D 39. B 40. D Đáp án 003: 1. D 2. B 3. D 4. C 5. B 6. A 7. C 8. B 9. D 10. C 11. A 12. C 13. C 14. A 15. D 16. D 17. B 18. D 19. C 20. C 21. A 22. A 23. B 24. D 25. B 26. A 27. A 28. C 29. C 30. B 31. A 32. C 33. B 34. A 35. A 36. B 37. C 38. B 39. A 40. C Đáp án 004: 1. D 2. C 3. D 4. A 5. D 6. C 7. C 8. A 9. B 10. C 11. D 12. D 13. A 14. B 15. C 16. D 17. B 18. C 19. A 20. C 21. B 22. C 23. C 24. A 25. C 26. A 27. A 28. C 29. A 30. D 31. B 32. D 33. B 34. C 35. B 36. A 37. B 38. D 39. D 40. A
Đồng bộ tài khoản