[Luyện thi tiếng Anh] Test on English_05

Chia sẻ: Love Love | Ngày: | Loại File: DOC | Số trang:13

0
172
lượt xem
104
download

[Luyện thi tiếng Anh] Test on English_05

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Tham khảo tài liệu '[luyện thi tiếng anh] test on english_05', tài liệu phổ thông, ôn thi đh-cđ phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: [Luyện thi tiếng Anh] Test on English_05

  1. Thong Linh High school TEST OF ENGLISH T111 Class: 12CB ….. Time alotted: 45 minutes Name: ………………………… Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành đoạn văn sau. If you want to do your best in an exam, you should be relaxed and so one of the best things to do is to take regular (1)_____ even if they are only for a few minutes. During revision time, you (2)_____ take some time off to go for a walk or play your favorite sport. It is a mistake to take up all physical activities. Exercise can help you to relax. You should (3)_____ at least twenty minutes doing something different every day. Parents don’t like it when their children spend (4)_____ on the phone, but in fact, chatting to a friend is very good for you but parents think that children are (5) _____ time and money; but research says talking to friends gives you a chance to relax,and this will make the time you spend studying more efective. Câu 1: A. trips B. pauses C. holidays D. breaks Câu 2: A. shall B. should C. have D. will Câu 3: A. use B. relax C. spend D. waste Câu 4: A. seconds B. times C. days D. hours Câu 5: A. losing B. spending C. missing D. wasting Chọn MỘT từ có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại Câu 6: A. hour B. honourable C. historic D. honesty Câu 7: A. accurate B. accept C. success D. accident Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho 5 câu sau. When you first apply for a job, you might not succeed in getting it. It’s always a good idea to ask them to explain to you what prevented you from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you on what you can do better next time. Perhaps the interviewer disproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glance at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate. Don’t regard it as a failure, but recognize it as chance to learn more. As long as you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll eventually find the chance you’ve been waiting for. Then your family and friends will be able to congratulate you on your success! Câu 8: You might ____________when you first apply for it. A. get a job B. have a job C. succeed in getting a job D. fail in getting a job Câu 9: What could you do if you didn’t succeed in getting a job? A. ask the interviewers for explanation B. find another job C. quit it D. forget everything Câu 10: It is a good way to ask the interviewers _______________. A. to supply you a job B. helping C. to advise you for the next time D. pay you money Câu 11: You fail in the job interview because of ______________. A. you’re not good B. interviewer’s disagreement C. you’re not confident D. your failure Câu 12: What is the best title for the text? A. Advice for a job interviewee B. The causes of failing a job interview C. Failing a job interview D. Failure of a interviewer Chọn câu hoàn chỉnh nhất trong số các phương án đã cho. Câu 13: He didn’t listen to his teacher, so he didn’t perform well in the examination. A. If he listened to his teacher, he would perform well in the examination. B. If he hadn’t listened to his teacher, he would have performed well in the examination. C. If he had listened to his teacher, he would have performed well in the examination. D. If he had listened to his teacher, he wouldn’t have performed well in the examination. Câu 14: They have given me a chance to explain my view. A. I have be given them a chance to explain my view. B. I have been given them a chance to explain my view. C. I have been given a chance to explain my view. D. A chance have been given to them to explain my view. Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ/cụm từ được gạch dưới chân ở mỗi câu sau.
  2. Câu 15: The world’s first electronic computer was building by the University of Pennsylvania in 1946. A B C D Câu 16: Scientists are searching the causes of cancer are making progress.. A B C D Câu 17: If your motorbike had not been broken down, we wouldn’t have been late and he wouldn’t get so upset. A B C D Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau. Câu 18: "Is April twenty-first the day ______?" ''No, the twenty-second." A. on that you'll arrive B. when you'll arrive C. when you'll arrive on D. you'll arrive then Câu 19: It was just a friendly get-together. Everyone was wearing _____clothes. No one needed to be well-dressed. A. casual B. unimportant C. unfriendly D. formal Câu 20: I am so ______________ that I can’t say anything, but keep silent. A. nervously B. nerve C. nervousness D. nervous Câu 21: In Vietnam, the school year is divided into two ______________ . A. times B. periods C. semesters D. stages Câu 22: Do you know the boy __________ father is a teacher? A. that B. whom C. whose D. which Câu 23: If I ____________ my passport, I'll be in trouble. A. lost B. lose C. will lose D. would lose Câu 24: They _______________ the rise in oil prices for the big increase in inflation. A. interview B. challenge C. say D. blame Câu 25: In Vietnam, children must go to school between ages of 6 and 14. It is ______________ . A. necessary B. optional C. available D. compulsory Câu 26: I still can’t believe it! My bicycle ____________last night. A. was stealing B. stolen C. stole D. was stolen Câu 27: Marie Curie, ________ won a Nobel prize in Physics, is among the greatest scientists of all times. A. who B. that C. whom D. whose Câu 28: Many American automobiles in Detroit, Michigan. A. are manufacturing B. have manufactured C. manufacture D. are manufactured Câu 29: Had you told me that this was going to happen, I ____________ it. A. can't believe B. don't believe C. hadn't believed D. would never have believed Câu 30: What __________ if you saw a pickpocket steal money from someone in the street? A. will you do B. would you do C. did you do D. do you do Câu 31: My bike, __________ I had left at the gate, had disappeared. A. whose B. which C. that D. when Câu 32: English, mathematics, and chemistry are different sorts of ______________ at school. A. subjects B. time –tables C. books D. objects Câu 33: This room ______________ since the last time I was here. A. has been painted B. has painted C. had been painted D. painted Câu 34: Some days of rest may help to ______________ the pressure of work. A. chop B. reduce C. lower D. increase Câu 35: Children start ______________ 1 when they are 6 years old. A. step B. grade C. level D. stage Câu 36: Her job was so ______________ that she decided to quit it. A. interesting B. stressful C. satisfactory D. wonderful Câu 37: What is minimum entrance ____________ for this course? A. requirement B. certificate C. condition D. ability Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại. Câu 38: A. cinema B. compulsory C. carefully D. physical Câu 39: A. examination B. requirement C. philosophy D. geography Câu 40: A. psychology B. university C. economics D. application THE END
  3. T111
  4. Thong Linh Highschool TEST OF ENGLISH T112 Class: 12CB ….. Time alotted: 45 minutes Name: ………………………… Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau. Câu 1: If I ____________ my passport, I'll be in trouble. A. will lose B. lost C. lose D. would lose Câu 2: Many American automobiles in Detroit, Michigan. A. are manufacturing B. are manufactured C. have manufactured D. manufacture Câu 3: My bike, __________ I had left at the gate, had disappeared. A. when B. whose C. that D. which Câu 4: I am so ______________ that I can’t say anything, but keep silent. A. nervousness B. nervous C. nerve D. nervously Câu 5: What is minimum entrance ____________ for this course? A. certificate B. ability C. condition D. requirement Câu 6: They _______________ the rise in oil prices for the big increase in inflation. A. challenge B. say C. interview D. blame Câu 7: Her job was so ______________ that she decided to quit it. A. stressful B. wonderful C. satisfactory D. interesting Câu 8: Do you know the boy ................ father is a teacher? A. whom B. which C. that D. whose Câu 9: What __________ if you saw a pickpocket steal money from someone in the street? A. do you do B. did you do C. will you do D. would you do Câu 10: In Vietnam, children must go to school between ages of 6 and 14. It is ______________ . A. compulsory B. optional C. available D. necessary Câu 11: Marie Curie, ________ won a Nobel prize in Physics, is among the greatest scientists of all times. A. who B. whose C. whom D. that Câu 12: In Vietnam, the school year is divided into two ______________ . A. semesters B. stages C. periods D. times Câu 13: This room ______________ since the last time I was here. A. has been painted B. had been painted C. painted D. has painted Câu 14: It was just a friendly get-together. Everyone was wearing __________clothes. No one needed to be well-dressed. A. casual B. unimportant C. unfriendly D. formal Câu 15: "Is April twenty-first the day __________?" ''No, the twenty-second." A. when you'll arrive B. you'll arrive then C. on that you'll arrive D. when you'll arrive on Câu 16: Some days of rest may help to ______________ the pressure of work. A. reduce B. lower C. increase D. chop Câu 17: Had you told me that this was going to happen, I ____________ it. A. don't believe B. would never have believed C. hadn't believed D. can't believe Câu 18: Children start ______________ 1 when they are 6 years old. A. grade B. stage C. level D. step Câu 19: English, mathematics, and chemistry are different sorts of ______________ at school. A. subjects B. books C. objects D. timetables Câu 20: I still can’t believe it! My bicycle ____________last night. A. stole B. stolen C. was stolen D. was stealing Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ/cụm từ được gạch dưới chân ở mỗi câu sau. Câu 21: If your motorbike had not been broken down, we wouldn’t have been late and he wouldn’t get so upset. A B C D Câu 22: The world’s first electronic computer was building by the University of Pennsylvania in 1946. A B C D Câu 23: Scientists are searching the causes of cancer are making progress.. A B C D Chọn câu hoàn chỉnh nhất trong số các phương án đã cho.
  5. Câu 24: They have given me a chance to explain my view. A. A chance have been given to them to explain my view. B. I have be given them a chance to explain my view. C. I have been given them a chance to explain my view. D. I have been given a chance to explain my view. Câu 25: He didn’t listen to his teacher, so he didn’t perform well in the examination. A. If he had listened to his teacher, he wouldn’t have performed well in the examination. B. If he listened to his teacher, he would perform well in the examination. C. If he had listened to his teacher, he would have performed well in the examination. D. If he hadn’t listened to his teacher, he would have performed well in the examination. Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành đoạn văn sau. If you want to do your best in an exam, you should be relaxed and so one of the best things to do is to take regular (26)_____ even if they are only for a few minutes. During revision time, you (27)_____ take some time off to go for a walk or play your favorite sport. It is a mistake to take up all physical activities. Exercise can help you to relax. You should (28)_____ at least twenty minutes doing something different every day. Parents don’t like it when their children spend (29)_____ on the phone, but in fact, chatting to a friend is very good for you but parents think that children are (30) _____ time and money; but research says talking to friends gives you a chance to relax,and this will make the time you spend studying more efective. Câu 26: A. holidays B. trips C. breaks D. pauses Câu 27: A. shall B. will C. should D. have Câu 28: A. relax B. waste C. use D. spend Câu 29: A. days B. hours C. seconds D. times Câu 30: A. spending B. wasting C. missing D. losing Chọn MỘT từ có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại. Câu 31: A. success B. accident C. accurate D. accept Câu 32: A. honesty B. historic C. honourable D. hour Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho 5 câu sau. When you first apply for a job, you might not succeed in getting it. It’s always a good idea to ask them to explain to you what prevented you from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you on what you can do better next time. Perhaps the interviewer disproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glance at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate. Don’t regard it as a failure, but recognize it as chance to learn more. As long as you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll eventually find the chance you’ve been waiting for. Then your family and friends will be able to congratulate you on your success! Câu 33: You might ____________when you first apply for it. A. succeed in getting a job B. have a job C. fail in getting a job D. get a job Câu 34: What could you do if you didn’t succeed in getting a job? A. quit it B. forget everything C. find another job D. ask the interviewers for explanation Câu 35: It is a good way to ask the interviewers _______________. A. helping B. to advise you for the next time C. pay you money D. to supply you a job Câu 36: You fail in the job interview because of ______________. A. your failure B. interviewer’s disagreement C. you’re not good D. you’re not confident Câu 37: What is the best title for the text? A. Failing a job interview B. The causes of failing a job interview C. Advice for a job interviewee D. Failure of a interviewer Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại. Câu 38: A. physical B. compulsory C. cinema D. carefully Câu 39: A. geography B. philosophy C. examination D. requirement Câu 40: A. application B. economics C. university D. psychology THE END
  6. T112
  7. Thong Linh Highschool TEST OF ENGLISH T113 Class: 12CB ….. Time alotted: 45 minutes Name: ………………………… Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau. Câu 1: Had you told me that this was going to happen, I ____________ it. A. can't believe B. don't believe C. hadn't believed D. would never have believed Câu 2: What is minimum entrance ____________ for this course? A. ability B. requirement C. certificate D. condition Câu 3: This room ______________ since the last time I was here. A. painted B. has painted C. had been painted D. has been painted Câu 4: In Vietnam, the school year is divided into two ______________ . A. periods B. times C. stages D. semesters Câu 5: My bike, _________ I had left at the gate, had disappeared. A. when B. that C. whose D. which Câu 6: Marie Curie, ________ won a Nobel prize in Physics, is among the greatest scientists of all times. A. whose B. that C. whom D. who Câu 7: Do you know the boy ................ father is a teacher? A. that B. whom C. whose D. which Câu 8: I still can’t believe it! My bicycle ____________last night. A. stole B. stolen C. was stolen D. was stealing Câu 9: Many American automobiles in Detroit, Michigan. A. have manufactured B. are manufactured C. are manufacturing D. manufacture Câu 10: It was just a friendly get-together. Everyone was wearing __________ clothes. No one needed to be well-dressed. A. formal B. casual C. unimportant D. unfriendly Câu 11: English, mathematics, and chemistry are different sorts of ______________ at school. A. subjects B. books C. objects D. timetables Câu 12: Children start ______________ 1 when they are 6 years old. A. stage B. step C. level D. grade Câu 13: If I ____________ my passport, I'll be in trouble. A. will lose B. would lose C. lost D. lose Câu 14: Some days of rest may help to ______________ the pressure of work. A. lower B. reduce C. chop D. increase Câu 15: What __________ if you saw a pickpocket steal money from someone in the street? A. do you do B. did you do C. would you do D. will you do Câu 16: Her job was so ______________ that she decided to quit it. A. stressful B. satisfactory C. interesting D. wonderful Câu 17: In Vietnam, children must go to school between ages of 6 and 14. It is ______________ . A. necessary B. compulsory C. optional D. available Câu 18: "Is April twenty-first the day___________?" ''No, the twenty-second." A. when you'll arrive B. on that you'll arrive C. you'll arrive then D. when you'll arrive on Câu 19: I am so ______________ that I can’t say anything, but keep silent. A. nerve B. nervous C. nervousness D. nervously Câu 20: They _______________ the rise in oil prices for the big increase in inflation. A. challenge B. interview C. say D. blame Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại. Câu 21: A. physical B. carefully C. compulsory D. cinema Câu 22: A. application B. economics C. psychology D. university Câu 23: A. geography B. philosophy C. requirement D. examination Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành đoạn văn sau. If you want to do your best in an exam, you should be relaxed and so one of the best things to do is to take regular (24)_____ even if they are only for a few minutes. During revision time, you (25)_____ take some time off to go for a walk or play your favorite sport. It is a mistake to take up all physical activities.
  8. Exercise can help you to relax. You should (26)_____ at least twenty minutes doing something different every day. Parents don’t like it when their children spend (27)_____ on the phone, but in fact, chatting to a friend is very good for you but parents think that children are (28) _____ time and money; but research says talking to friends gives you a chance to relax,and this will make the time you spend studying more efective. Câu 24: A. holidays B. trips C. breaks D. pauses Câu 25: A. will B. shall C. should D. have Câu 26: A. waste B. spend C. relax D. use Câu 27: A. days B. times C. seconds D. hours Câu 28: A. wasting B. losing C. spending D. missing Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ/cụm từ được gạch dưới chân ở mỗi câu sau. Câu 29: If your motorbike had not been broken down, we wouldn’t have been late and he wouldn’t get so upset. A B C D Câu 30: The world’s first electronic computer was building by the University of Pennsylvania in 1946. A B C D Câu 31: Scientists are searching the causes of cancer are making progress.. A B C D Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho 5 câu sau. When you first apply for a job, you might not succeed in getting it. It’s always a good idea to ask them to explain to you what prevented you from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you on what you can do better next time. Perhaps the interviewer disproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glance at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate. Don’t regard it as a failure, but recognize it as chance to learn more. As long as you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll eventually find the chance you’ve been waiting for. Then your family and friends will be able to congratulate you on your success! Câu 32: You might ____________when you first apply for it. A. fail in getting a job B. have a job C. get a job D. succeed in getting a job Câu 33: What could you do if you didn’t succeed in getting a job? A. ask the interviewers for explanation B. quit it C. find another job D. forget everything Câu 34: It is a good way to ask the interviewers _______________. A. to advise you for the next time B. helping C. pay you money D. to supply you a job Câu 35: You fail in the job interview because of ______________. A. you’re not confident B. you’re not good C. interviewer’s disagreement D. your failure Câu 36: What is the best title for the text? A. Failure of a interviewer B. Advice for a job interviewee C. Failing a job interview D. The causes of failing a job interview Chọn MỘT từ có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại. Câu 37: A. honourable B. historic C. hour D. honesty Câu 38: A. success B. accident C. accurate D. accept Chọn câu hoàn chỉnh nhất trong số các phương án đã cho. Câu 39: He didn’t listen to his teacher, so he didn’t perform well in the examination. A. If he listened to his teacher, he would perform well in the examination. B. If he had listened to his teacher, he wouldn’t have performed well in the examination. C. If he had listened to his teacher, he would have performed well in the examination. D. If he hadn’t listened to his teacher, he would have performed well in the examination. Câu 40: They have given me a chance to explain my view. A. I have be given them a chance to explain my view. B. I have been given a chance to explain my view. C. I have been given them a chance to explain my view. D. A chance have been given to them to explain my view. THE END
  9. T113
  10. Thong Linh Highschool TEST OF ENGLISH T114 Class: 12CB ….. Time alotted: 45 minutes Name: ………………………… Chọn đáp án đúng nhất để hoàn thành đoạn văn sau. If you want to do your best in an exam, you should be relaxed and so one of the best things to do is to take regular (1)_____ even if they are only for a few minutes. During revision time, you (2)_____ take some time off to go for a walk or play your favorite sport. It is a mistake to take up all physical activities. Exercise can help you to relax. You should (3)_____ at least twenty minutes doing something different every day. Parents don’t like it when their children spend (4)_____ on the phone, but in fact, chatting to a friend is very good for you but parents think that children are (5) _____ time and money; but research says talking to friends gives you a chance to relax,and this will make the time you spend studying more efective. Câu 1: A. breaks B. pauses C. trips D. holidays Câu 2: A. shall B. have C. should D. will Câu 3: A. relax B. use C. spend D. waste Câu 4: A. times B. hours C. seconds D. days Câu 5: A. losing B. wasting C. missing D. spending Hãy xác định một lỗi sai trong số các từ/cụm từ được gạch dưới chân ở mỗi câu sau. Câu 6: The world’s first electronic computer was building by the University of Pennsylvania in 1946. A B C D Câu 7: Scientists are searching the causes of cancer are making progress.. A B C D Câu 8: If your motorbike had not been broken down, we wouldn’t have been late and he wouldn’t get so upset. A B C D Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng (ứng với A hoặc B, C, D) cho 5 câu sau. When you first apply for a job, you might not succeed in getting it. It’s always a good idea to ask them to explain to you what prevented you from beating the other candidates. Don’t complain about the situation, but ask them to advise you on what you can do better next time. Perhaps the interviewer disproved of or disagreed with something you said. Perhaps they just glance at your application and saw something that made it easy to choose between you and another candidate. Don’t regard it as a failure, but recognize it as chance to learn more. As long as you don’t worry too much about it and continue to believe in yourself, you’ll eventually find the chance you’ve been waiting for. Then your family and friends will be able to congratulate you on your success! Câu 9: You might ____________when you first apply for it. A. get a job B. succeed in getting a job C. fail in getting a job D. have a job Câu 10: What could you do if you didn’t succeed in getting a job? A. quit it C. ask the interviewers for explanation B. find another job D. forget everything Câu 11: It is a good way to ask the interviewers _______________. A. to supply you a job B. to advise you for the next time C. pay you money D. helping Câu 12: You fail in the job interview because of ______________. A. you’re not good B. your failure C. you’re not confident D. interviewer’s disagreement Câu 13: What is the best title for the text? A. Advice for a job interviewee B. Failure of a interviewer C. Failing a job interview D. The causes of failing a job interview Chọn câu hoàn chỉnh nhất trong số các phương án đã cho. Câu 14: They have given me a chance to explain my view. A. A chance have been given to them to explain my view. B. I have been given a chance to explain my view. C. I have be given them a chance to explain my view. D. I have been given them a chance to explain my view. Câu 15: He didn’t listen to his teacher, so he didn’t perform well in the examination. A. If he had listened to his teacher, he would have performed well in the examination.
  11. B. If he hadn’t listened to his teacher, he would have performed well in the examination. C. If he had listened to his teacher, he wouldn’t have performed well in the examination. D. If he listened to his teacher, he would perform well in the examination. Chọn MỘT từ có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại. Câu 16: A. accept B. accident C. accurate D. success Câu 17: A. historic B. honourable C. hour D. honesty Chọn từ có trọng âm chính nhấn vào âm tiết có vị trí khác với những từ còn lại. Câu 18: A. application B. economics C. university D. psychology Câu 19: A. cinema B. carefully C. physical D. compulsory Câu 20: A. examination B. requirement C. philosophy D. geography Chọn phương án tốt nhất để hoàn thành các câu sau. Câu 21: If I ____________ my passport, I'll be in trouble. A. will lose B. lose C. would lose D. lost Câu 22: They _______________ the rise in oil prices for the big increase in inflation. A. interview B. challenge C. say D. blame Câu 23: I am so ______________ that I can’t say anything, but keep silent. A. nervous B. nervousness C. nerve D. nervously Câu 24: In Vietnam, children must go to school between ages of 6 and 14. It is ______________ . A. compulsory B. available C. necessary D. optional Câu 25: Many American automobiles in Detroit, Michigan. A. are manufactured B. have manufactured C. manufacture D. are manufacturing Câu 26: Had you told me that this was going to happen, I ____________ it. A. don't believe B. hadn't believed C. can't believe D. would never have believed Câu 27: English, mathematics, and chemistry are different sorts of ______________ at school. A. subjects B. time –tables C. objects D. books Câu 28: What is minimum entrance ____________ for this course? A. certificate B. condition C. ability D. requirement Câu 29: I still can’t believe it! My bicycle ____________last night. A. stole B. was stolen C. was stealing D. stolen Câu 30: Her job was so ______________ that she decided to quit it. A. wonderful B. stressful C. satisfactory D. interesting Câu 31: In Vietnam, the school year is divided into two ______________ . A. times B. semesters C. periods D. stages Câu 32: This room ______________ since the last time I was here. A. has painted B. had been painted C. painted D. has been painted Câu 33: My bike, I had left at the gate, had disappeared. A. that B. whose C. when D. which Câu 34: Marie Curie, _______ won a Nobel prize in Physics, is among the greatest scientists of all times. A. whom B. whose C. who D. that Câu 35: Children start ______________ 1 when they are 6 years old. A. step B. level C. grade D. stage Câu 36: "Is April twenty-first the day__________?" ''No, the twenty-second." A. when you'll arrive on B. on that you'll arrive C. when you'll arrive D. you'll arrive then Câu 37: Do you know the boy __________ father is a teacher? A. which B. whom C. whose D. that Câu 38: It was just a friendly get-together. Everyone was wearing __________ clothes. No one needed to be well-dressed. A. unfriendly B. formal C. unimportant D. casual Câu 39: Some days of rest may help to ______________ the pressure of work. A. increase B. chop C. lower D. reduce Câu 40: What __________ if you saw a pickpocket steal money from someone in the street? A. will you do B. do you do C. would you do D. did you do THE END T114
  12. ĐÁP ÁN KIỂM TRA 45’ UNITS 4, 5, 6 Đáp án T111: 1. D 11. B 21. C 31. B 2. B 12. A 22. C 32. A 3. C 13. C 23. B 33. A 4. D 14. C 24. D 34. B 5. D 15. B 25. D 35. B 6. C 16. A 26. D 36. B 7. A 17. D 27. A 37. A 8. D 18. B 28. D 38. B 9. A 19. A 29. D 39. A 10. C 20. D 30. B 40. A Đáp án T112: 1. C 11. A 21. D 31. C 2. B 12. A 22. B 32. B 3. D 13. A 23. A 33. C 4. B 14. A 24. D 34. D 5. D 15. A 25. C 35. B 6. D 16. A 26. C 36. B 7. A 17. B 27. C 37. C 8. D 18. A 28. D 38. B 9. D 19. A 29. B 39. C 10. A 20. C 30. B 40. D Đáp án T113: 1. D 11. A 21. C 31. A 2. B 12. D 22. C 32. A 3. D 13. D 23. D 33. A 4. D 14. B 24. C 34. A 5. D 15. C 25. C 35. C 6. D 16. A 26. B 36. B 7. C 17. B 27. D 37. B 8. C 18. A 28. A 38. C 9. B 19. B 29. D 39. C 10. B 20. D 30. B 40. B Đáp án T114: 1. A 11. B 21. B 31. B 2. C 12. D 22. D 32. D 3. C 13. A 23. A 33. D 4. B 14. B 24. A 34. C 5. B 15. A 25. A 35. C 6. B 16. C 26. D 36. C 7. A 17. A 27. A 37. C 8. D 18. D 28. D 38. D 9. C 19. D 29. B 39. D 10. C 20. A 30. B 40. C
Đồng bộ tài khoản