5 ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI ANH 8

Chia sẻ: dinhluyen2704

Đề ôn thi học sinh giỏi tiếng Anh lớp 8 tham khảo. Tài liệu gồm 5 đề tổng hợp kiến thức cho kỳ thi chọn học sinh giỏi, bổ sung kiến thức trắc nghiệm tiếng anh của các bạn thí sinh, giúp các bạn thí sinh nắm vững ngữ pháp tiếng anh, phản xạ nhanh với các bài thi trắc nghiệm.

Bạn đang xem 10 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: 5 ĐỀ THI HỌC SINH GIỎI ANH 8

ĐỀ ÔN THI HSG ANH 8
ĐỀ SỐ 1
I. Circle the word which is pronounced differently from the others.(5pts)
1. a. listened b. watched c. learned d. played
2. a. slim b. thin c. smile d. visit
3. a. teacher b. school c. chemistry d. character
4. a. who b. where c. why d. what
5. a. wishes b. teaches c. likes d. finishes
II. Circle the word that has the word that has different stress pattern in each line.(5pts)
1. a. conversation b. favorite c. uniform d. treatment
2. a. medicine b. attend c. conclusion d. attention
3. a. happy b. allow c. career d. employee
4. a. discussion b. assistant c. character d. expensive
5. a. computer b. memory c. serious d. special
III. Choose the correct answer: Circle the letter A, B, C or D. (15pts)
1. Her…….towards me is very strange.
a. behave b. behavior c. behaved c. behaving
2. How much is the car………….in Japan?
a. makes b. making c. to make d. made
3. I tried my…….not to laugh.
a. good b. well c. better d. best
4. I left at 6 a.m…………late.
a. so as not to be b. so as not being c. so as to be d. so as not being
5. She went to the market without………anything.
a. buy b. to buy c. buying d. for buying
6. It………the coldest day in Ha Noi for 40 years.
a. has b. was c. is d. has been
7. Living in the countryside is not expensive, and it isn’t complex,…………..
a. too b. either c. neither d. so
8. Tim’s teacher asked him to spend more time…………Spanish pronunciation.
a. in b. of c. at d. on
9. It took me a long time to get used……………glasses.
a. to wear b. to wearing c. wear d. wore
10. Would you mind…………the door?
a. to close b. closing c. about closing d. closed
11. Will you pick me………..after the party?
a. on b. over c. up d. through
12. I’ve never seen such an interesting…………….
a. performing b. performer c. performance d. performed
13. It’s at least a month since…………John.
a. I last seen b. I have last seen c. I last seen d. I last saw
14. The new shopping mall is quite………the present shopping area.
a. different from b. the same c. like to d. similar
15. I like my sister’s house. It is a…………
a. a new beautiful house b. beautiful house new
c. beautiful new house d. new house beautiful


-1-
IV. Use the correct form of the words in brackets to complete the passage. (10pts)
The families in our streets are slowly being driven mad by the refuse of the inhabitants
of No.13 to have any form of (communicate) with them. The trouble started over what is
known as noise (pollute). Every evening, the (think) neighbors used to turn up the volume
on the TV so loud that no one in the (neighbor) was able to hear anything else. Not knowing
what (act) to take, local residents held a meeting to see if anyone had any (suggest) as to
know how to deal woth the problem. A decision was (make) to send a number of people to
talk to the family in No. 13 and ask them (polite) to turn their music down after six in the
evening. Unfortunately, the visit did not turn out to be (success), as the inhabitants of No.13
refused to talk to them. So on the (advise) of local police, the matter is now in the hands of
court.

V. Complete the sentences using the correct form of the verbs in the brackets. (10pts)
1. We (watch) our favorite TV programmes at the moment.
2. Marry and John are neighbors. They (know) each other for a long time.
3. When he came, I (cook) dinner.
4. I haven’t met him since he (move) to Ho Chi Minh City.
5. My mother is tired enough (cook) tonight.
6. The asked me (not make) noise in class.
7. My school (build) next year.
8. His doctor advised him (give) up smoking.
9. Look at those black clouds. It (rain).
10. This is the first time I (eat) this cake.

VI. Fill in each numbered blank with a suitable word. (10pts)
The country is (1)…….beautiful than a town and more pleasant to live in. Many
people think so, and go to the country (2)………the summer holiday though they can’t live
(3)………..all the year round. Some have cottage built in a village (4)……that they can go
there whenever (5)……..find the time.
English villages are not alike, but (6)……..some ways they are not very different from
(7)……….other. Almost every village (8)……..a church, the round or square tower of which
can (9)………..seen from many miles around. Surrounding the church is the church yard,
(10)………people are buried.
VII. Rewrite the sentences so that it has the same meaning as the sentence printed before.
(20pts)
1. It’s three years since we last visited Ha Noi.
- We haven’t……………………………………………………………………………
2. No one is more intelligent than her in our school.
- She…………………………………………………………………………………….
3. You can’t take this book away.
- This book……………………………………………………………………………..
4. Huong is 1.60m tall and Hoa is 1.60m tall, too.
- Huong…………………………………………………………………………………
5. I wrote a letter half an hour.
- It took…………………………………………………………………………………
6. She’s rather play golf than play tennis.
- She prefers……………………………………………………………………………
-2-
7. I had a cat once, but I don’t any more.
- I used…………………………………………………………………………………
8. I couldn’t go to school because of my sickness.
- Because………………………………………………………………………………
9. Your younger brother is too weak to lift that box.
- Your brother is not……………………………………………………………………
10. I study English so that I can improve my knowledge.
- I study English so as…………………………………………………………………..
VIII. Use the following words and phrases. Make all the necessary changes and additions
to complete the letter. (10pts)
Dear Hoa,
1. Dave/ I/ have/ best holiday/ our lives!
………………………………………………………………………………………………..
2. We/ be/ Barbados/ one/ most lovely islands/ Caribbean.
………………………………………………………………………………………………..
3. Although/ it/ much/ smaller/ Jamaica/ there seem/ be/ much more/ do/ Jamaica.
………………………………………………………………………………………………..
4. Moreover/ people here/ seem/ be/ friendlier/ those/ other islands.
………………………………………………………………………………………………..
5. We/ stay/ most modern hotel/ I/ ever/ seen.
………………………………………………………………………………………………..
6. It/ large/ cool/ and/ many people/ think/ it/ best hotel / island.
………………………………………………………………………………………………..
7. It/ comfortable/ than/ any/ other hotels.
………………………………………………………………………………………………..
8. Nearest beach/ less/ hundred meters/ away.
………………………………………………………………………………………………..
9. So/ we/ spend/ lot/ time/ swim/ sea.
………………………………………………………………………………………………..
10. It/ really good/ and/ I wish/ you/ be/ here.
………………………………………………………………………………………………..




-3-
ĐỀ ÔN THI HSG ANH 8
ĐỀ SỐ 2
I/ Section one: vocabulary and structures
Question 1: Choose the best answers (20 pts)
1. Don’t be silly! That ...................................possibly be Rivaldo!
a. mustn’t b . shouldn’t c. won’t d. can’t
2. No sooner had we started the game, .........................it began to rain.
a. than b. then c. that d. and
3. I ..................................be interested in playing badminton as a child.
a. could b. ought to c. might d. used to
4. They’ve told you time and time ............................. not to go out at night.
a. to b. over c. again d. before
5. Sorry I’m late, but I..............................feed my little son before leaving home.
a. needed b. must c. had to d. was to
6. Smith writes very quickly. He’s .........................finished his essay.
a. already b. been c. for d. yet
7. What are you going to do? - I don’t know. I haven’t made................my mind yet.
a. on b. at c. in d. up
8. I’ve ..............................to Paris. I went there in March.
a. been b. gone c. just d. yet
9. This is the first ..................... I’ve ever lived far from home.
a. already b. since c. that d. time
10. What did the girl say ........................?
a. at you b. for you c. you d. to you?
11. Phong rang his friend in Nha Trang yesterday, and he said it ..............raining there.
a. was b. is c. should be d. to be
12. The last time I saw Khang, he looked very relaxed. He explained that he’d been on
holiday the ........................week.
a. earlier b. following c. next d. previous
13. We wonder ........................the tickets are on sales yet.
a. what b. when c. whether d. where
14. When I rang Oanh some time last week, she said she was busy.................day.
a. this b. that c. then d. the
15. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?
a. just b. sun c. put d. bucket
16. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?
a. instead b. head c. heap d. dead
17. Which word has a different stress in the group?
a. amount b. inventor c. garbage d. resource
18. This film must be new. We’ve ........................ seen it before.
a. ever b. never c. since d. yet
19. He hates.......................................to do something by others.
a. to be asked b. asking c. being asked d. to ask
20. Let’s go camping in the mountain, ........................?
a. do we b. can we c. will we d. shall we

-4-
Question 2: Supply the correct forms of the word in parentheses. (20 pts)
1. Phuong Linh arranged flowers the most .......................(attract) in the contest.
2. It is a contest in which ....................(participate) have to read two poems in English.
3. .......................(environment) are concerned about the use of dynamite to catch fish.
4. Years later, she passed me in the street without even a small sign of .......(recognize).
5. Nam put ................(press) on that towel to stop the bleeding.
6. After many years of ............(fail), Edison finally succeeded in inventing the light bulb.
7. We use first-aid in order to ease the victim’s pain and ......................(anxious).
8. She felt ....................(relief) after she passed the exam.
9. You’ll meet the tour guide on your ..................(arrive) at the hotel.
10. We can take buses or trains to Northern ......................(destine) of Nha Trang.
11. Sapa is considered the most beautiful .......(mountain) resort in the north of Viet Nam.
12. It’s now high time you knew how to dress and ....................(dress) yourself.
13. We are having a good time here. People on the island are very friendly and ...........
(hospitality).
14. The police are interested in the sudden ............(appear) of the valuable painting.
15. I wrote .............(end) letters of application but I got no reply.
16. A fairy appeared and ...................................... ( MAGIC )changed her old clothes
17. The tiger wanted to see the farmer’s .................................. ( WISE )
18. In that story, the prince got ........................( MARRY )to a poor girl
19. Let me get an .................................... ( APPLY ) form and I can fill out
20. He was ............................... ( FOOL ) to say that English is helpless
II/ Section two: reading comprehension
Question 1: Read these passages and match the each passage to its title. There is ONE title you needn’t
use(10 pts)
A. How I began D. My most frightening experience
B. The worst aspect of my hobby E. Why I like my hobby
C. My hopes for the future F. When and where I do it
1. __________ For me, every weekday begins the same: I get up at 7.00. I have breakfast,
I take the bus to school, I go to lessons ... I don’t hate this daily routine, but it isn’t very
thrilling. In the evenings, however, I drive Formula 1 cars, build enormous cities and defend
my planet against aliens. In short, I play computer games. It’s like entering a different world.
That’s why I love playing them so much.
2. __________My interest in computer games has taught me a lot about computer
graphics. I want to study computing at college, and learn how to design and program games.
Eventually, I’d like to start my own software company, creating and testing new games. That
way, I could spend all day doing what I love most.
3. ____________Computer games are interesting because they often contain stories and
characters. The games are getting better all the time, but they are also getting more
expensive. The only thing I don’t like about my hobby is the cost! New games are often
about $50.
4. ____________ Some of my friends from school are interested in computer games too.
We normally meet at my house in the evenings and play for a few hours. We sometimes play
at weekends, but if the weather’s good I prefer to go cycling or play basketball instead.
5. ____________ I first became interested in computer games about four years ago. I was
staying with my cousin for the weekend. He had some games and he taught me how to play
them. I became hooked immediately! When I got home, I decided to save all my money for
buying games. Now I’ve got about twenty different games.
-5-
Question 2: Read the text and choose the best answer to fill in each gap.(10 pts)
Have you ever followed instructions for knitting something or have you read a piece of
music? If you have, you have behaved in a similar way(1)................ a computer. A computer
obeys a program to carry out a particular task. Just (2)................. a knitting pattern is
expressed in numbers and piece of music in lines and dots, so a computer program is
(3)................. in the form of programming language. Like the English language (or any other
language), there are (4).................... of grammar, and a program must be correct in every
way.
There are hundreds of programming language, but only (5)............. are well-known and widely used. The
most popular language which is used in offices(6)................Cobol. This language is used for printing
payrolls and keeping records of goods. Engineers and scientists use Fortran (7)......................carry out
calculations. (8)......................... neither of these two programs is very popular with people working on home
computers. Basis is the most popular language for home computers, chiefly (9)...................it is easy to learn
and use.
(10)................. these languages are useful for many purposes, it is time that a new simple
program was devised. Such a program ought to be not only easy to use but also completely
reliable.
1. A. to B. as C. so D. from
2. A. like B. by C. too D. as
3. A. expensive B. expresses C. expressed D. expressing
4. A. rules B. laws C. regulations D. principles
5. A. a little B. a few C. much D. a lot of
6. A. called B. calling C. is called D. is calling
7. A. so as for B. in order that C. so as that D. in order to
8. A. In addition B. Therefore C. Consequently D. However
9. A. because B. if C. because of D. unless
10. A. Even B. Despite C. Although D. In spite
Question 3: Find and correct one mistake in each line of the passage below.(10 pts)
Nam is a student. This year he had a very interested summer holiday. 1........................................
He traveled with him classmates to a mountainous 2........................................
area in Hoa Binh province. They gone there to help make a 3........................................
road through a forest among two villages. “It was very difficult because 4........................................
there had no water to drink and no shops where we could bought food,” 5........................................
said Nam. “It was also cold and wet 6........................................
in the mountains. It is one of the wetter place in the country.” Nam 7........................................
stayed in the mountains since six weeks. It was hard 8........................................
work, but he says it was the best thing he has ever did. He is hoping to 9........................................
return next year to do any more work there. 10........................................
III/ section three: writing
Question 1: Rearrange the words to make meaningful sentences.(15 pts)
1. exported / many / last year / rice / how / to/ Japan / tons / were / of / ?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
2. trees / planting / on / the boys / the hill / group / are / the / in / volunteer / .
…………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………………
3. rain / heavy / from / prevented / the / playing / us / soccer.
………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………

-6-
4. if / he / me / some / asked / I / money / could / then / lend / him /
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
5. design / to send / friends / someone / greetings / Englishman / a card / Christmas / to / an /
his / had /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
6. Le Lai Street / are/ living / they / in / at / An Giang / their / with /children / 186.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
7. uncle / spent / most / their /of /the /violin / practicing / his time / in / room /music /the/.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
8. which / us / tells / sentence / that / more / than / is / she / her / beautiful / sister /?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
9. his / friends / old / unlike / he / is / impolite / very /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
10. going / fatherland / month / Kenny / his / is / family / next / visit / with / his / to /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
11. colleagues / go / he / to / to / weekend / and / don’t / have / at / work / the / his /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
12. there / she / near / wanted / a / here / was / museum / know / to / if /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
13. hold / going / their / are / they / tomorrow / party / house / at / to / a /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
14. going / aren’t / are / boys / the / the / they / canteen / to / school /?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
15. for / you’ll / meeting / late / be / the / if / bed / to / soon / don’t / you / go
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
Question 2: Rewrite sentences as directed so that it has the same meaning as the sentence given.(15pts)
1. Thinking of making toys from used paper was his interesting idea.
It’s interesting that...................................................................................................................
2. He hasn’t come back to his home village for over 20 years now.
It’s............................................................................................................................................
3. That’s the strangest film I’ve ever seen.
I have never..............................................................................................................................
4. Please don’t interrupt me while I am speaking.
I’d rather...................................................................................................................................
5. Get up now or you’ll be late for school.
-7-
If...............................................................................................................................................
6. The last time we met each other was ten years ago.
We haven’t...............................................................................................................................
7. Finding accommodation at busy time in Da Lat is difficult .
It’s...........................................................................................................................................
8. Originally, tennis was an indoor game.
Tennis used..............................................................................................................................
9. My father prefers living in the countryside to living in the city.
My father likes........................................................................................................................
10. Nobody in my class is as intelligent as Lan.
Lan is.......................................................................................................................................
11. Have you ever played a computer game before?
Is this.......................................................................................................................................
12. France presented the Statue of Liberty to the United States in 1876.
The Statue ...............................................................................................................................
13. The water was so cold that the children couldn’t swim in it.
The water wasn’t.....................................................................................................................
14. He hasn’t chatted with his classmates through the Internet for ages.
It’s ages...................................................................................................................................
15. People should stop experiments on animals.
Experiments............................................................................................................................


Họ và tên thí sinh…………………………………………………
Số báo danh…………
Học sinh trường…………………………………………………
The end

HƯỚNG DẪN CHẤM
I/ Section one: vocabulary and structures
Question 1: Choose the best answers (20 pts)
1D 2A 3D 4C 5C 6A 7D 8A 9D 10D 11A 12D 13C 14B 15C 16C 17C 18B 19C 20D
Question 2: Supply the correct forms of the word in parentheses. (20 pts)
1. attractively 2. participants 3 . environmentalists 4. recognition 5. pressure 6. failure 7. anxiety
8. relieved 9. arrival 10. destinations 11. mountainous 12. undress 13. hospitable
14. disappearance 15. endless 16. magically 17. wisdom 18. married 19. application 20. foolish
II/ Section two: reading comprehension
Question 1: Read these passages and match the each passage to its title. There is ONE title you needn’t
use(10 pts)
1E/ 2C/3B /4F /5A
Question 2: Read the text and choose the best answer to fill in each gap.(10 pts)
1A/ 2D/ 3C/4A/5B/ 6C/ 7D/ 8D/ 9A/ 10C
Question 3: Find and correct one mistake in each line of the passage below.(10 pts)
1. interested interesting 2him his 3. gone went
4.among between 5. had was 6. bought buy
7. wetter wettest 8. since for 9. did done 10. any some
III/ section three: writing
Question 1: Rearrange the words to make meaningful sentences.(15 pts)
1. How many tons of rice were exported to Japan last year?
-8-
2. The boys in the volunteer group are planting trees on the hill.
3. The heavy rain prevented us from playing soccer.
4. If I asked him some money, he could lend me then.
5. An Englishman had someone design a card to send Christmas greetings to his friends.
6. They are living with their children at 186 Le Lai Street in An Giang.
7. Their uncle spent most of his time practicing the violin in the music room.
8. Which sentence tells us that she is more beautiful than her sister?
9. Unlike his old friends, he is very impolite.
10. Kenny is going to visit his fatherland with his family next month.
11. He and his colleagues don’t have to go to work at the weekend.
12. She wanted to know if there was a museum near here.
13. They are going to hold a party at their house tomorrow.
14. The boys are (aren’t)going to the school canteen, aren’t (are)they?
15. If you don’t go to bed soon, you’ll be late for the meeting.
Question 2: Rewrite sentences as directed so that it has the same meaning as the sentence given.(15pts)
1. It is interesting that he thought of making toys from used paper.
2. It’s over twenty years since he last came back to his home village.
3. I have never such a strange film before.
4. I’d rather you didn’t interrupt me while I am speaking.
5. If you don’t get up now, you’ll be late for school.
6. We haven’t met each other for ten years.
7. It’s difficult to find accommodation in Da Lat at busy time.
8. Tennis used to be an indoor game.
9. My father likes living in the countryside better than living in the city.
10. Lan is the most intelligent (student) in my class.
11. Is this the first time you have played a computer game?
12. The Statue of Liberty was presented to the United State by the France in 1876.
13. The water wasn’t warm enough for the children to swim in.
14. It’s ages since he last chatted with his classmates through the Internet.
15. Experiments on animals should be stopped.
The end




ĐỀ ÔN THI HSG ANH 8
ĐỀ SỐ 3
-9-
I/ Section one: vocabulary and structures
Question 1: Choose the best answers (20 pts)
1. Don’t be silly! That ...................................possibly be Rivaldo!
a. mustn’t b . shouldn’t c. won’t d. can’t
2. No sooner had we started the game, .........................it began to rain.
a. than b. then c. that d. and
3. I ..................................be interested in playing badminton as a child.
a. could b. ought to c. might d. used to
4. They’ve told you time and time ............................. not to go out at night.
a. to b. over c. again d. before
5. Sorry I’m late, but I..............................feed my little son before leaving home.
a. needed b. must c. had to d. was to
6. Smith writes very quickly. He’s .........................finished his essay.
a. already b. been c. for d. yet
7. What are you going to do? - I don’t know. I haven’t made................my mind yet.
a. on b. at c. in d. up
8. I’ve ..............................to Paris. I went there in March.
a. been b. gone c. just d. yet
9. This is the first ..................... I’ve ever lived far from home.
a. already b. since c. that d. time
10. What did the girl say ........................?
a. at you b. for you c. you d. to you?
11. Phong rang his friend in Nha Trang yesterday, and he said it ..............raining there.
a. was b. is c. should be d. to be
12. The last time I saw Khang, he looked very relaxed. He explained that he’d been on holiday
the ........................week.
a. earlier b. following c. next d. previous
13. We wonder ........................the tickets are on sales yet.
a. what b. when c. whether d. where
14. When I rang Oanh some time last week, she said she was busy.................day.
a. this b. that c. then d. the
15. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?
a. just b. sun c. put d. bucket
16. Which word has the underlined part pronounced differently from the others?
a. instead b. head c. heap d. dead
17. Which word has a different stress in the group?
a. amount b. inventor c. garbage d. resource
18. This film must be new. We’ve ........................ seen it before.
a. ever b. never c. since d. yet
19. He hates.......................................to do something by others.
a. to be asked b. asking c. being asked d. to ask
20. Let’s go camping in the mountain, ........................?
a. do we b. can we c. will we d. shall we
Question 2: Supply the correct forms of the word in parentheses. (20 pts)
1. Phuong Linh arranged flowers the most .......................(attract) in the contest.
2. It is a contest in which ....................(participate) have to read two poems in English.
3. .......................(environment) are concerned about the use of dynamite to catch fish.
4. Years later, she passed me in the street without even a small sign of .......(recognize).
5. Nam put ................(press) on that towel to stop the bleeding.
6. After many years of ............(fail), Edison finally succeeded in inventing the light bulb.
7. We use first-aid in order to ease the victim’s pain and ......................(anxious).
8. She felt ....................(relief) after she passed the exam.
9. You’ll meet the tour guide on your ..................(arrive) at the hotel.
10. We can take buses or trains to Northern ......................(destine) of Nha Trang.
- 10 -
11. Sapa is considered the most beautiful .......(mountain) resort in the north of Viet Nam.
12. It’s now high time you knew how to dress and ....................(dress) yourself.
13. We are having a good time here. People on the island are very friendly and ...........(hospitality).
14. The police are interested in the sudden ............(appear) of the valuable painting.
15. I wrote .............(end) letters of application but I got no reply.
16. A fairy appeared and ...................................... ( MAGIC )changed her old clothes
17. The tiger wanted to see the farmer’s .................................. ( WISE )
18. In that story, the prince got ........................( MARRY )to a poor girl
19. Let me get an .................................... ( APPLY ) form and I can fill out
20. He was ............................... ( FOOL ) to say that English is helpless
II/ Section two: reading comprehension
Question 1: Read these passages and match the each passage to its title. There is ONE title you needn’t
use(10 pts)
A. How I began D. My most frightening experience
B. The worst aspect of my hobby E. Why I like my hobby
C. My hopes for the future F. When and where I do it
1. __________ For me, every weekday begins the same: I get up at 7.00. I have breakfast, I take the bus
to school, I go to lessons ... I don’t hate this daily routine, but it isn’t very thrilling. In the evenings,
however, I drive Formula 1 cars, build enormous cities and defend my planet against aliens. In short, I play
computer games. It’s like entering a different world. That’s why I love playing them so much.
2. __________My interest in computer games has taught me a lot about computer graphics. I want to
study computing at college, and learn how to design and program games. Eventually, I’d like to start my
own software company, creating and testing new games. That way, I could spend all day doing what I love
most.
3. ____________Computer games are interesting because they often contain stories and characters. The
games are getting better all the time, but they are also getting more expensive. The only thing I don’t like
about my hobby is the cost! New games are often about $50.
4. ____________ Some of my friends from school are interested in computer games too. We normally
meet at my house in the evenings and play for a few hours. We sometimes play at weekends, but if the
weather’s good I prefer to go cycling or play basketball instead.
5. ____________ I first became interested in computer games about four years ago. I was staying with my
cousin for the weekend. He had some games and he taught me how to play them. I became hooked
immediately! When I got home, I decided to save all my money for buying games. Now I’ve got about
twenty different games.
Question 2: Read the text and choose the best answer to fill in each gap.(10 pts)
Have you ever followed instructions for knitting something or have you read a piece of music? If you
have, you have behaved in a similar way(1)................ a computer. A computer obeys a program to carry out
a particular task. Just (2)................. a knitting pattern is expressed in numbers and piece of music in lines
and dots, so a computer program is (3)................. in the form of programming language. Like the English
language (or any other language), there are (4).................... of grammar, and a program must be correct in
every way.
There are hundreds of programming language, but only (5)............. are well-known and widely used. The
most popular language which is used in offices(6)................Cobol. This language is used for printing
payrolls and keeping records of goods. Engineers and scientists use Fortran (7)......................carry out
calculations. (8)......................... neither of these two programs is very popular with people working on home
computers. Basis is the most popular language for home computers, chiefly (9)...................it is easy to learn
and use.
(10)................. these languages are useful for many purposes, it is time that a new simple program was
devised. Such a program ought to be not only easy to use but also completely reliable.
1. A. to B. as C. so D. from
2. A. like B. by C. too D. as
3. A. expensive B. expresses C. expressed D. expressing
4. A. rules B. laws C. regulations D. principles
5. A. a little B. a few C. much D. a lot of
6. A. called B. calling C. is called D. is calling
- 11 -
7. A. so as for B. in order that C. so as that D. in order to
8. A. In addition B. Therefore C. Consequently D. However
9. A. because B. if C. because of D. unless
10. A. Even B. Despite C. Although D. In spite
Question 3: Find and correct one mistake in each line of the passage below.(10 pts)
Nam is a student. This year he had a very interested summer holiday. 1........................................
He traveled with him classmates to a mountainous 2........................................
area in Hoa Binh province. They gone there to help make a 3........................................
road through a forest among two villages. “It was very difficult because 4........................................
there had no water to drink and no shops where we could bought food,” 5........................................
said Nam. “It was also cold and wet 6........................................
in the mountains. It is one of the wetter place in the country.” Nam 7........................................
stayed in the mountains since six weeks. It was hard 8........................................
work, but he says it was the best thing he has ever did. He is hoping to 9........................................
return next year to do any more work there. 10........................................
III/ section three: writing
Question 1: Rearrange the words to make meaningful sentences.(15 pts)
1. exported / many / last year / rice / how / to/ Japan / tons / were / of / ?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
2. trees / planting / on / the boys / the hill / group / are / the / in / volunteer / .
…………………………………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………
3. rain / heavy / from / prevented / the / playing / us / soccer.
………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
4. if / he / me / some / asked / I / money / could / then / lend / him /
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
5. design / to send / friends / someone / greetings / Englishman / a card / Christmas / to / an / his / had /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
6. Le Lai Street / are/ living / they / in / at / An Giang / their / with /children / 186.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
7. uncle / spent / most / their /of /the /violin / practicing / his time / in / room /music /the/.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
8. which / us / tells / sentence / that / more / than / is / she / her / beautiful / sister /?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
9. his / friends / old / unlike / he / is / impolite / very /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
10. going / fatherland / month / Kenny / his / is / family / next / visit / with / his / to /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
11. colleagues / go / he / to / to / weekend / and / don’t / have / at / work / the / his /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
12. there / she / near / wanted / a / here / was / museum / know / to / if /.
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
13. hold / going / their / are / they / tomorrow / party / house / at / to / a /.
…………………………………………………………………………………………………
- 12 -
…………………………………………………………………………………………………
14. going / aren’t / are / boys / the / the / they / canteen / to / school /?
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
15. for / you’ll / meeting / late / be / the / if / bed / to / soon / don’t / you / go
…………………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………………
Question 2: Rewrite sentences as directed so that it has the same meaning as the sentence given.(15pts)
1. Thinking of making toys from used paper was his interesting idea.
It’s interesting that...................................................................................................................
2. He hasn’t come back to his home village for over 20 years now.
It’s............................................................................................................................................
3. That’s the strangest film I’ve ever seen.
I have never..............................................................................................................................
4. Please don’t interrupt me while I am speaking.
I’d rather...................................................................................................................................
5. Get up now or you’ll be late for school.
If...............................................................................................................................................
6. The last time we met each other was ten years ago.
We haven’t...............................................................................................................................
7. Finding accommodation at busy time in Da Lat is difficult .
It’s...........................................................................................................................................
8. Originally, tennis was an indoor game.
Tennis used..............................................................................................................................
9. My father prefers living in the countryside to living in the city.
My father likes........................................................................................................................
10. Nobody in my class is as intelligent as Lan.
Lan is.......................................................................................................................................
11. Have you ever played a computer game before?
Is this.......................................................................................................................................
12. France presented the Statue of Liberty to the United States in 1876.
The Statue ...............................................................................................................................
13. The water was so cold that the children couldn’t swim in it.
The water wasn’t.....................................................................................................................
14. He hasn’t chatted with his classmates through the Internet for ages.
It’s ages...................................................................................................................................
15. People should stop experiments on animals.
Experiments............................................................................................................................


Họ và tên thí sinh…………………………………………………
Số báo danh…………
Học sinh trường…………………………………………………
The end

HƯỚNG DẪN CHẤM
I/ Section one: vocabulary and structures
Question 1: Choose the best answers (20 pts)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14B 15C 16 17 18 19 20
D A D C C A D A D D A D C C C B C D
Question 2: Supply the correct forms of the word in parentheses. (20 pts)
1. attractively 2. participants 3 . environmentalists 4. recognition 5. pressure 6. failure 7. anxiety
8. relieved 9. arrival 10. destinations 11. mountainous 12. undress 13. hospitable


- 13 -
14. disappearance 15. endless 16. magically 17. wisdom 18. married 19.
application 20. foolish
II/ Section two: reading comprehension
Question 1: Read these passages and match the each passage to its title. There is ONE title you needn’t
use(10 pts)
1E/ 2C/3B /4F /5A
Question 2: Read the text and choose the best answer to fill in each gap.(10 pts)
1A/ 2D/ 3C/4A/5B/ 6C/ 7D/ 8D/ 9A/ 10C
Question 3: Find and correct one mistake in each line of the passage below.(10 pts)
1. interested interesting 2him his 3. gone went
4.among between 5. had was 6. bought buy
7. wetter wettest 8. since for 9. did done 10. any some
III/ section three: writing
Question 1: Rearrange the words to make meaningful sentences.(15 pts)
1. How many tons of rice were exported to Japan last year?
2. The boys in the volunteer group are planting trees on the hill.
3. The heavy rain prevented us from playing soccer.
4. If I asked him some money, he could lend me then.
5. An Englishman had someone design a card to send Christmas greetings to his friends.
6. They are living with their children at 186 Le Lai Street in An Giang.
7. Their uncle spent most of his time practicing the violin in the music room.
8. Which sentence tells us that she is more beautiful than her sister?
9. Unlike his old friends, he is very impolite.
10. Kenny is going to visit his fatherland with his family next month.
11. He and his colleagues don’t have to go to work at the weekend.
12. She wanted to know if there was a museum near here.
13. They are going to hold a party at their house tomorrow.
14. The boys are (aren’t)going to the school canteen, aren’t (are)they?
15. If you don’t go to bed soon, you’ll be late for the meeting.
Question 2: Rewrite sentences as directed so that it has the same meaning as the sentence given.(15pts)
1. It is interesting that he thought of making toys from used paper.
2. It’s over twenty years since he last came back to his home village.
3. I have never such a strange film before.
4. I’d rather you didn’t interrupt me while I am speaking.
5. If you don’t get up now, you’ll be late for school.
6. We haven’t met each other for ten years.
7. It’s difficult to find accommodation in Da Lat at busy time.
8. Tennis used to be an indoor game.
9. My father likes living in the countryside better than living in the city.
10. Lan is the most intelligent (student) in my class.
11. Is this the first time you have played a computer game?
12. The Statue of Liberty was presented to the United State by the France in 1876.
13. The water wasn’t warm enough for the children to swim in.
14. It’s ages since he last chatted with his classmates through the Internet.
15. Experiments on animals should be stopped.
The end




ĐỀ ÔN THI HSG ANH 8
- 14 -
ĐỀ SỐ 4
A) VOCABULARY AND STRUCTURE
I. Choose the word that has the underlined part which is pronounced differently from the other(3.5m)
1. A. neighbor B. receive C. weight D. great
2. A. cloudy B. windy C. dry D. rainy
3. A. compost B. shore C. order D. pour
4. A. southern B. sunbathing C. breathe D. thunder
5. A. houses B. faces C. horses D. places
II. Choose the best answer to complete these folowing question(24.5m)
1. After a month, Hoa got used to ………………. in her new school.
A. study B. studying C. studied D. is studying
2. She told me ……… up too late.
A. don’t stay B. not to stay C. not stay D. to not stay
3. Her son was absent from school …………… of his illness last Tuesday
A. because B. instead C. though D. but
4. That child ……… to go at once .
A. will B had better C. has D. have
5. The front yard is …………. to play soccer in.
A. small too B. so small C. too small D. very small
6. My brother feels …………… again after his operation.
A. strongly B. strength C. strong D. enough strong
7. He doesn’t enjoy …………… basketball
A. to play B. plays C. played D. playing
8. This form must have the ……………. of the writer.
A. to sign B. signature C. signing D. sign.
9. Jane and Jack stood in front of the mirror and looked at ........................ .
A. herself B. himself C.theirselves D. themselves
10. Susan is the ........................... of the three girls.
A. prettier B. prettiest C. pretty D. prettily
11. ......................the beginning of the day called morning or evening?
A. Is B. Are C. Does D.Can
12. Nam ................... familiar with getting up early in winter two years ago.
A. was B. were C. is D. has been
13.The school yard was..................... with students.
A. crowd B. crowds C. crowded D. crowding
14. These are new born.......................of our farm.
A. calf B. calves C. calfes D. calfs
15. My father always drives.......................... He is a ...................... driver.
A. carefully -careful B. carefully–carefully C. carefully-care D. careful – carefully
16. Unless you work hard, you……….. fail the exams.
A. won’t fail B. will fail C. don’t fail D. didn’t fail
17. Mr Minh used to …………..alot when he was young.
A. smoke B. smoking C. smoked D.be smoking
18. Minh drew that picture…………. . No one helped him .
A. himself B. heself C. hisself D. Minh’s self
19. Why are you turning on the TV ? I ………..the news.
A. will watch B. am going to watch C. watch D. watched
20. Hung is …………. to ride motobike to school.
A. not old enough B. old not enough
C. enough old not D. enough not old
21. We have learned English ………. nearly three years.
A. since B. for C. in D. in
22. Tom failed the exam ……………. his laziness.
A. so B. because C. because of D. instead of
- 15 -
23. I told him ………… so much candy.
A. not to eat B. don’t eat C. to not eat D. to eat not
24. Nam dosen’t watch T.V .................... often as his brother
A. so B. like C. such D. too
25.Nhung is ............................ with being a famous star.
A. boring B. boredom C. bored D. to bore
26. The show last night was so ........................... that we saw it through
A. fascinating B. fascinated C. boring D. excited
27. Their family had a few .................... rest after a long trip
A. hours B. hour’s C. hours’ D. hour
28. Either I or Tom ………….beef.
A. doesn’t like B. don’t like C. like D. likes
29. When I called her, she………… a bath.
A. had B. was having C. has D. is having
30. I am looking forward to ………… you.
A. see B. seeing C. be seeing D. be seen
31. What…………when I called you?
A. were you doing B. did you do C. are you doing D. do you do
32. I’d rather you………..at home tonight.
A. stay B. stayed C. to stay D. staying
33. It was raining………we cancelled the trip to Halong Bay last Sunday.
A. although B. because C. so D. but
34. She spends fifteen minutes………..to school.
A. to walk B. walking C.walk D. walked
35. She hasn’t written to me……….
A. already B. never C. no longer D. yet
III.Give the correct form of the verb in brackets(10m)
1. He …………………….(live) with his grandfather when his parents ………………(go) to Ha Noi
2. Everybody ……………………(want) to learn English.
3. She …………………..(buy) a new house next month?
4. They ………………(become) better students.
5. What your mother ……………….(do) now?
- She ……………………….(do) the housework.
6. When she …………………………..(finish) it?
- She ………………….(finish) it in an hour.
7. Has she had her car …………………….(repair) yet?
IV. Give the correct form of the word in brackets:(12m)
1. Generally the countryside is less…………………….. (pollute) than town.
→ ...........................
2. I was………………………… (amaze) that his exam results was so bad.
→ ...........................
3. The water is too……………………….. (heat) for us to drink.
→ ...........................
4. They can do their work ………………………(free).
→ ...........................
5. This is ………………….(bad) table in our classroom.
→ ...........................
6. He always drives his car…………………(care) he has just had an accident → ..........................
B) reading
V. Read the text then answer T or F compare with the text T means right, F means wrong.
It is a custom in Britain and in most European countries to celebrate a person’s day. Members of the
family and close friends are supposed to be presrent at the party. If they can’t come they may send a gift by


- 16 -
post. At the birthday party, the peron who gives birth day party opens all the gifts in front of all the people
present and thanks them for the gifts.
The mother usually makes a birthday cake, or if she can’t, she may order one from a cake- shop. A
mumber of candles are placed on the top of the cake and will be lighted when the party starts. The number of
candles is also the age of that person. After the light is out they all sing a song “ Ahppy birthday to you….”
Then they play some games or sing or dance together.
………1. Only in Britain people celeberate people’s birthday.
………2. Only dear friends and members of the family are present.
………3. Some people may send gifts if they can’t go to the party.
………4. They open the gifts in front of their friends at birthday party.
………5. Father always makes the cake for the party.
………6. You can buy a birthday cake at the cake shop.
………7. The cake is placed on the top of the candles.
………8. The candles will be lighted at the beginning of the party.
………9. The mumber of the candles is also the age of the person.
………10. They don’t sing any song at the party.
VI. Fill in each blank with one suitable word.(20m)
Yeaterday .....................(1) Mrs Mai and I went.....................(2)at a clothing store. ......................(3) is
open ...................(4) 7 am to 5 pm everyday. I....................(5) a shirt for....................(6) husband. mrs Mai
bought two small ones for her........................(7). The first child is six .............................(8) old and
the.......................(9) one is only two. We came .......................(10) home at 10 am.
VII. Rewrite the sentences keep meaning as the root one 20m)
1. How long is it since he left school?
HWhen……………………………………………………………………………..………………..
2. We can’t afford to buy the car.
WThe car…………………………………………………………………………..…………………
3. We arrived too late to see the film.
WWe didn’t………………………………………………………………………..…………………
4. If you don’t rest yourself, you will be ill.
I Unless……………………………………………………………………………..………………..
5. Nam has never spoken to a foreigner before.
NIt…………………………………………………………………………………..………………
6. What is the weight of your suitcase?
WHow………………………………………………………………………………..………………
7. My house is bigger than your’s.
MYour house isn’t…………………………………………………………………..………………
8. My father cleans the car every week.
MThe car………………………………………………………………………………..……………
9. “Do you know to speak English?” He asked me.
“ He asked me………………………………………………………………………………………..
10. someone should do the job tomorrow.
s The job…………………………………………………………………………………..…………



                    




ĐỀ ÔN THI HSG ANH 8
- 17 -
ĐỀ SỐ 5

A/ VOCABULARY AND GRAMMAR
I/ Pick out the word that has the underlined letters(s) pronounced
differently from the others
1. A. house B. faces C. horses D. places
2. A. cool B. blood C. food D. typhoon
3. A. stretcher B. chemistry C. Christmas D. character
4. A. safe B. nature C. mall D. face
5. A. worked B. studied C. traveled D. lived
6. A. missed B. kissed C. raised D. liked
7. A. size B. sure C. serve D. sound
8. A. food B. foot C. good D. book
9. A. resources B. beaches C. lakes D. oranges
10.A. youth B. thank C. thirsty D. there
II. Find the one choice that best completes the sentences:
1. We must be there ___ 7.30 and 10.30.
A. after B. before C. at D. between
2. Banks in the USA often ___ at 9.00
A. opening B. open C. opens D. is opening
3. My little brother enjoys ___ pictures very much.
A drew B. draw C. to draw D. drawing
4. The step – mother was very ___ the little poor.
A. cruel B. cruel to C cruel with D. cruel of
5. His parents are always proud ___ him .
A. with B. of C. about D. on
6. When I was a child, I ___ follow my mum to the market.
A. usually B. like C. used to D. get used to
7. Nam can’t reach the top shelf. He isn’t ___ to reach it.
A. too tall B. very tall C. tall enough D. enough tall
8. He always ___ for a walk in the evening.
A. going B. goes C. to go D. go
9. Many learners do not try to learn all the new words they ___
A. go across B. come across C. come cross D. go cross
10.She asked her children ___
A. stopping to play B. stop to play C. to stop playing D. stop playing
11.We don’t need help. We’ll do it ___
A. myself B. ourselves C. ourself D themselves
12.Did you go there ___foot or ___ car?
A.on/by B. on/on C. by/by D. by/on
13.She said to him “ Can you work on Sunday?”
A. She wanted him work on Sunday B. She told him work on Sunday
C. She asked him to work on Sunday D. She invited him to work on Sunday
14.___ the right side of the room, there is a window. A. by B. on C. in D. at
15.Ba often makes people laugh with his funny stories. They like his sense of ___
A. humor B. telling C. talking D. working

- 18 -
16.However he had problems with Spanish ___, because some of Spanish sounds are
really hard
A. spelling B. pronunciation C. grammar D. vocabulary
17.She advises me ___ late.
A. not be B. not to be C. not being D. not
18.She ___ the dustbin twice a day then
A. threw B. emptied C. cleaned D. fell
19.“May I help you?” ~ ________
A. Yes. That’s very kind of you B. I’m afraid I’m busy now
C. How can I help you? D. What can I do for you?
20.Mr. Hao should ___ the roof
A. repaired B. repair C. repairing D. to repair
21.If you need any ___ information, please contact our head office.
A. far B. further C. father D. furthest
22.My brother ___ in this car factory since 1999.
A. has worked B. works C. had worked D. worked
23.I ___ her since she was a child
A. have known B. knew C. know D. had known
24.Life in the ___ is definitely change for the best. The living conditions in the country
are getting better.
A. urban B. rural C. district D. provinces
25.Are there any foreign language centers in this ___
A. place B. site C. area D. space
III: Supply the correct form of the verb
a. Lan ………………..(1.have) to go to New York last week, but she almost …………..
(2. miss) the plane. She………….. (3.stand) in the check in the desk when she suddenly
…………….
(4.realize) that she………………….. ( 5.leave) her passport at home. Fortunately, she
( 6.not/live) …………….very far from the airport so she…………………. (7.have) time to
go home to get the passport. She ………….(8.get) back to the airport just in time for her
flight.
b. My brother………… (9.decide) that he …………...( 10.buy) a new motorbike next
year
IV: Supply the correct form of the word
1. Would you like to go to the English ____ contest? speak
2. Which is the _____ river in your country? long
3. Our teacher always _____ us to work hard. courage
4. The boy Scouts of America is a young ____. organize
5. By cycling, we can save _____ resources. nature
6. My father is _____ than yours. thin
7. Is there anything _____ on TV tonight? interest
8. His parents are very _____ of him. pride
9. My mother is a _____ of English. teach
10.There are _____ ways of learning the new words. differ
B/ READING COMPREHENSION
V: Read the passage carefully and choose the correct answer:

- 19 -
In order to stay healthy it is important to have a balanced diet. We should eat enough
three main groups of food. These groups are protein, carbohydrate, and fat
Proteins are very important for building our body. They help to build new cells as old
ones die. Meat and mill products are major sources of protein. We can also get protein from
fish, eggs and beans.
Carbohydrate and fat are important to enable us to store energy. Carbohydrate are
found in sugar and in cereals. Fat can be found in vegetable oil, in butter and in nuts.
Our body also need minerals, such as iron and calcium and vitamins. Fish, vegetables
and mill contain most of the minerals we need. Vitamins are found in fresh vegetables and
fruit.
1. Proteins ______________
A. can be found in fruit C. make human die
B. help our body to build new cells D. produce meat and mill
2. We can get protein from ________________
A. only meat C. sugar, meat and beans
B. new cells D. meat, mill, fish, eggs and beans
3. Carbohydrate ________________
A. creates new cells C. enables us to store energy
B. supply protein D. can be found in vegetable oil
4. Where can we get fat?
A. In cereals C. In sugar
B. In butter D. In fruit
5. Which sentence is not true?
A. Carbohydrate enables us to store energy
B. Fish, vegetables and mill contain most of the minerals we need
C. Minerals are very necessary for our body
D. Our body doesn’t need vitamins
VI: Choose the words or phrases that best fit each of the blank spaces:
Dear Lan
I’ve just returned __1__ a four-day trip to Da Lat. It’s my parents’ reward for my good
__2__ in the last school year. The trip was very __3__ and I’m eager __4__ you about it.
My parents and I stayed in a small hotel __5__ Xuan Huong lake. Walking around the
lake and enjoying the __ 6__ cool air, we felt very comfortable. Da Lat has many interesting
__ 7 __ such as Cam Ly fall, Bao Dai palace and Cu hill. The answer was rather cold __8__
and the early morning, but it was cool during the day. The food was excellent there and we
enjoyed a lot of vegetables and fruits. Returning from Da Lat, we all felt very __9__.
Did you go anywhere during this summer holiday? Write to me __10__ you have time. It
would be nice to hear about what you have been doing.
Love.
Mai
1/ A. from B. by C. for D. of
2/ A. effect B. work C. result D. consequence
3/ A. interested B. interest C. to interest D. interesting
4/ A. tell B. telling C. to tell D. told
5/ A. near B. next to C. by D. all are correct
6/ A. fresh B. salty C. polluted D. dirty
7/ A. sites B. places C. areas D. spaces
- 20 -
8/ A. in night B. on night C. at night D. by night
9/ A. health B. healthily C. healthily D healthy
10/ A. where B. when C. what D. which
C. WRITING
VII: Rewrite these sentences keep the ogirinal meaning as the root’s one
1. My house is smaller than yours.
Your house ...................................................................................................................
2. They will change the date of the meeting.
The date ........................................................................................................................
3. Somebody repaired his car yesterday.
He had...........................................................................................................................
4. He failed the exam because of his laziness.
Because he.....................................................................................................................
5. I last saw Hung six months ago.
I haven’t........................................................................................................................
6. “ I don’t have enough money for a drink” she said.
She said.........................................................................................................................
7. “Where do you come from?” I said to Lan.
I asked...........................................................................................................................
8. “ Have you finish your homework?” the teacher said to me.
The teacher asked..........................................................................................................
9. It is said that he is 100 years old.
He is .............................................................................................................................
10.It was such a boring film that we left before the end.
The film ........................................................................................................................
VIII. Rearrange the words to make meaningful sentences :
1.home / be / we / tonight / going / late / are /to.
…………………………………………………………………………………………………
2. am / I / sorry / have / have / but / yourshelf / will / by ./ you / to / dinner.
…………………………………………………………………………………………………
3. beside/ is/ the/ the/ book / pens
…………………………………………………………………………………………………
4. meet / ask / to / me / her / the / in / hall
…………………………………………………………………………………………………
5. do / friend / with / your / and / work / assignments / the
…………………………………………………………………………………………………
6. a / a / says / kitchen / he / is / play / to / suitable
…………………………………………………………………………………………………
7 . so / that/ exercises / the / are / them / difficult / we / can’t
…………………………………………………………………………………………………
8. not / but/ only / also / Hanh / clever / pretty / is
…………………………………………………………………………………………………
9. toys / where / children’s / are / the / ?
…………………………………………………………………………………………………
10.me /tell / you / get / can / to / how / there / ?
…………………………………………………………………………………………………
- 21 -
__ The end __




Họ và tên………………………………………………
Số báo danh…………
Học sinh trường………………………………………………….




- 22 -
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản