Đề 3 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế - Công nghệ năm 2006

Chia sẻ: Xuan Khuong | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:6

0
179
lượt xem
56
download

Đề 3 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế - Công nghệ năm 2006

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

32 đề thi đại học cực hot - Đề 3 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế - Công nghệ năm 2006 - Môn: Tiếng Anh

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề 3 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế - Công nghệ năm 2006

  1. ÑEÀ SOÁ 3 ÑEÀ THI TUYEÅN SINH TRÖÔØNG CÑ KINH TEÁ - COÂNG NGHEÄ NAÊM 2006 Choïn phöông aùn (A hoaëc B, C, D) öùng vôi töø coù caùch phaùt aâm khaùc vôùi ba töø coøn laïi trong moãi caâu. 1.A.opened B. played C. proved D. regarded 2.A.cook B. fool C. moon D. tool 3.A.eats B. gains C. signs D. sings 4.A.study B. ready C. puppy D. occupy 5.A.event B. lend C. even D. dentist Choïn phöông aùn ( A hoaëc B, C, D) öùng vôùi töø coù troïng aâm chính nhaân vaøo aâm tieát coù vò trí khaùc vôùi ba töø coøn laïi trong moãi caâu. 6.A.reduction B. popular C. financial D. romantic 7.A.discover B. difficult C. invention D. important 8.A.acceptance B. explorer C. possibly D. refusal 9.A.report B. master C. foreign D. private 10.A.automatic B. conversation C. disadvantage D. reasonable Choïn phöông aùn ñuùng (A hoaëc B, C , D) ñeå hoaøn thaønh moõi caâu sau 11.You are going to come to the party ……………? A. aren’t you B. do you C. will you D. won’t you 12.The plane crashed into the bridge because it was flying too …………… A. deep B. shallow C. low D. narrow 13.Her parents were very …………… because she was out so late that night. A. responsible B. Sorry C. worried D. overcome 14.From the hotel there is a good …………… of the mountains A. vision B. View C. sight D. picture 15.Since he was a boy, one of his …………….. has been stamp collecting A. hobbies B. cares C. sports D. professions 16.Most people were no longer listening to his long …………….. story A. irritable B. boring C. tiring D. annoying 17.There ‘s someone at the door …………….. it A. I’m answering B.I answer C. I’ll answer D. I answered 18.If I’m tired in the evening …………….. to bed early A. I’d go B. I’d have gone C. I went D. I’ll go 19.if you require any more ……………..about the holiday, please telephone us. A. description B. information C. news D. fact
  2. 20.You will become ill ……………..you stop working so hard A. until B. when C. unless D. if 21.oh, no ! My wallet has been …………… A. robbed B. picked C. stolen D. theft 22.We watched the cat …………. the tree. A. Climbed B. climb C. had climbed D. was climbing 23.I wish you …………. Stop interrupting me whenever I speak A. will B. would C. did D. might 24………….the time you get to the theater, the play will have finished A. Until B. In C. By D. on 25.He lost the race because he ………petrol on the last lap A. got out of B. ran out of C. made out of D. put out of 26.Is there a bank where I can ………………. These pounds for dollars? A. exchange B. turn C. alter D. arrange 27.Travelling to Paris …………….. air is quicker than driving A. by B. on C. over D. through 28.I think Sally is quite …………. Her sister A. as pretty B. as pretty than C. as pretty as D. prettier 29.Four people were seriously ….. in an accident on the motorway A. injured B. damaged C. spoiled D. wounded 30.Would you be ……………… to hold the door open? A. too kind b. kind enough C. as kind D. so kind 31.I am not sure ………….. the green coat is A. who’s B. who C. whose D. whom 32. it was ………..a simple question that everyone answered it correctly A. So B. such C. much D. too 33.That lesson was much too difficult……….understand A. for me to B. me to C. for I to D. that 34.She warned me ………… A. to not do it B. not to do it C. I should do it D. about to do it 35.He completely …………. With what you said. A. admitted B. agreed C. accepted D. argued 36…………..he had no money for a bus, he had to walk all the way home. A. for b. thus C. so D. as 37.The …………were all invited to the school. A. boys parents B. boys’ parents’ C. boys parents’
  3. D. boys’ parents 38.It took him ages to ………………..living in the new town. A. used to B. accustomed C. get used to D. use to 39………………his advice, I would never have got a job A. Except B. Apart from C. But for D. As for 40.The world Cup is a football …………….. which is open to all countries. A. participation B. involvement C. occasion D. competition Choïn phöông aùn (A hoaëc B, C, D) öùng vôùi töø / cuïm töø coù gaïch chaân caàn söûa trong caùc caâu sau. 41. The reason why (A) he ‘s not feeling very well (B) is simple – (C) he ‘s ate too much (D) as usual. 42. Mary found (A) it hard (B) to concentrate on her (C) work (D) because the noise. 43.(A) where I am living now (B) is convenient (C) for work because I don’t (D) have travel far. 44.She (a) washes her hair (B) at least six (C) time (D) a week 45.(a) I’ll make (B) some sandwiches before (C) I ‘ll leave (D) for work. Ñoïc kyõ ñoaïn vaên sau vaø choïn phöông aùn ñuùng ( A hoaëc B, C, D) cho moõi caâu töø 46 ñeán 50 Ever since humans have inhabited the earth, they have made use of various forms of communication. Generally, this expression of thoughts and feelings has been in the form of oral speech. When there is a language barrier, communication is accomplished through sign language in which motions stand for letters ,words, and ideas. Tourists, the deaf and the mute have had to resort to this form of expression. Many of these symbols of the whole words are very picturesque and exact and can be used internationally; spelling, however, cannot. Body language transmits ideas or thoughts by certain actions, either intentionally or unintentionally. A wink can be a way of flirting or indicating that the party is only joking .A nod signifies approval, while shaking the head indicates a negative reaction. Other forms of nonlinguistic language can be found in Braille (a system of raised dots read with the fingertips), signal flags. Morse code, and smoke signals. Road maps and picture signs also guide, warn, and instruct people . While verbalization is the most common form of language, other systems and techniques also express human thoughts and feelings. 46.The word “ these” in the first paragraph refers to A. tourists B. the deaf and the mute C. thoughts and feelings D. sign language motions 47.Which form other than oral speech would be most common used among blind people?
  4. A. Picture signs B. Braille C. Body language D. Signal language 48.How many different forms of communication are mentioned here? A.5 B.7 C.9 D.11 49.The word “ wink “ in the second paragraph means most nearly the same as A. close one eye briefly B. close two eyes briefly C. nod the head up and down D. shake the head from side to side 50.People need to communicate in order to A. create language barriers B. keep from reading with their fingertips C. be picturesque and exact D. express thoughts and feelings Ñoïc kyõ ñoaïn vaên sau vaø choïn phöông aùn ñuùng (A hoaëc B, C, D) cho moãi choã troáng töø caâu 51 ñeán 60 HOW TRANSPORTATION AFFECTS OUR LIFE? Without transportation, our modern society could not (51) ………………….We would have no metal, no coal and no oil nor would we have any (52) …………………. Make from these materials (53) …………………. We would have to spend most of our time (54) ………………….food and food would be (55) …………………. To the kinds that could grow in the climate and soil of our neighborhoods. Transportation also (56) ………………….our lives in other ways. Transportation can speed a doctor to the (57) …………………. Of a sick person, even if the patient lives on an isolated farm . It can take police to the (58 ) ………………….of a crime within moments of being notified . Transportation (59) ………………….teams of athletes to compete in national and international sports contests . In time of (60) ………………….transportation can rush aid to person in areas stricken by floods, famines and earthquakes. 51.A.happen B. exist C. take place D. establish 52.A.production B. producers C. productivity D. product 53.A.Besides B. However C. Although D. Even 54.A.buying B. taking C. raising D. paying 55.A.related B. limited C. focused D. connected 56.A.makes B. influences C. affects D. effects 57.A.side B. way C. body D. part 58.A.location B. scene C. place D. site 59.A.brings B. gets C. fetches D. enables 60.A.disasters B. wars C. accidents D. problems
  5. Choïn phöông aùn (A hoaëc B, C,D) öùng vôùi caâu coù nghóa gaàn nhaát vôùi moãi caâu cho saün sau ñaây: 61.She always gets the right answer. A. She never answers right B. She is always right. C. She never fails to get the right answer D. She fails to get the right answer all the time. 62.I regret not booking the seats in advance A. I wish I booked the seats in advance B. I wish I have booked the seats in advance C. If only I booked the seats in advance D. If only I had booked the seats in advance. 63.The carpets were so expensive that we didn’t buy them A. The carpets were such expensive for us to buy them B. The carpets were too expensive for us to buy them C. The carpets were too expensive for us to buy D. The carpets were very expensive for us to buy 64.No one has seen Linda since the day of the party A. Linda has not been seen since the day of the party B. Linda is nowhere to be seen at the party C. The party is going on without Linda D. No one has seen Linda for ages 65.Sarah didn’t attend the history lecture, and neither did George? A. Sarah and George didn’t go to the history lecture B. Did George attend the history lecture with Sarah? C. Did Sarah see George at the history lecture? D. Either Sarah or George attended the history lecture. 66.I haven’t got money, so I’m not going on holiday A. Having no money made me go on holiday. B. Not having money on my holiday got me down C. If I have money, I’ll go on holiday D. If I had money, I would go on holiday. 67.The older he grew the more forgetful he became. A. He grew older when he became more forgetful
  6. B. He became more forgetful and older C. As he grew older, he became more and more forgetful D. He grew older and more and more forgetful 68.”John left here an hour ago,” said Jane. A. Jane told me that John had left there an hour before B. Jane said John left there an hour before C. Jane told John to have left there an hour before D. Jane told me that John to leave there an hour before 69.”Why didn’t you follow my advice?” he said A. He asked me to follow his advice B. He asked me not to follow his advice C. He asked me why I did follow his advice D. He asked me why I hadn’t followed his advice 70.They had seen the man in a parking lot. A. The man was seen in a parking lot B. The man has been seen in a parking lot C. The man were seen in a parking lot D. The man fad been seen in a parking lot. ÑAÙP AÙN ÑEÀ THI TUYEÅN SINHTRÖÔØNG CÑ KINH TEÁ – COÂNG NGHEÄ NAÊM 2006 1D 2A 3A 4D 5C 6B 7B 8C 9A 10D 11A 12C 13C 14B 15A 16B 17C 18D 19B 20C 21C 22B 23B 24C 25B 26A 27A 28C 29A 30B 31C 32B 33A 34B 35B 36D 37D 38C 39C 40D 41C 42D 43D 44C 45C 46D 47B 48C 49A 50D 51B 52D 53A 54C 55B 56C 57A 58B 59D 60A 61C 62D 63C 64A 65A 66D 67C 68A 69D 70D

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

Đồng bộ tài khoản