ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 Môn: Tiêng Anh- Lớp 12 (hệ 3 năm)

Chia sẻ: sunderland188

Tham khảo tài liệu 'đề kiểm tra 1 tiết lần 3 môn: tiêng anh- lớp 12 (hệ 3 năm)', tài liệu phổ thông, ôn thi đh-cđ phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Nội dung Text: ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3 Môn: Tiêng Anh- Lớp 12 (hệ 3 năm)

Trường PT DTNT Đăk Hà ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 3
Năm học: 2009-2910 Môn: Tiêng Anh- Lớp 12 (hệ 3 năm).

Chọn phương án đúng nhất A, b, C hoặc D trong những câu sau:
Câu 1: Why does he fond of.......................on a boat?
A. sit B. to sit C. sitting D. sits
Câu 2: Tim.....................up playing tennis many years ago.
A. fed B. gives C. give D. gave
Câu 3: Most people prefer................to......................
A. ride/ walk B. riding/ walk C. to ride/ to walk D. riding/ walking
Câu 4: The programme on TV tonight is........................
A. bored B. boring C. bored with D. boring with
Câu 5: She's very.......................in modern art.
A. enjoy B. interesting C. intersted D. tired
Câu 6: There is a great....................of the students in our school.
A. vary B. varies C. variety D. varieties
Câu 7: When he was young, his plans were.............................
A. success B. successful C. succeeds D. successfully.
Câu 8: My father's cooking is.......................my mother's.
A. bad than B. worse than C. more badly than D. the worst
Câu 9: "A radio is less expensive than a televison."
A. A radio isn't as cheap as a televison C. A radio is cheaper than a televison
B. A radio is more expensive than a televison D. A television is less expensive than a radio.
Câu10: Asia is............................continent in the world.
A. larger than B. the larger C. as large as D. the largest.
Câu11: The students in this class were made....................very hard.
A. learning B. having learnt C. learn D. to learn
Câu12: My parents first......................each other at the Olympic Games in 1982.
A. had meet B. met C. have met D. meet
Câu13: Jim is five centimeters.....................than Tom.
A. higher B. taller C. tallest D. tall
Câu14: My uncle...................you met yesterday is a lawyer.
A. which B. who C. whose D. whom
Câu15: I knew they were talking about me.....................they stopped when I entered the room.
A. because B. so that C. despite D. therefore
Câu16: Dien Bien Phu is the place......................our army won a resounding victory in 1954.
A. where B. that C. what D. which
Câu17: The old man is said...............all his money to an old people's home when he died.
A. have left B. to leave C. leaving D. leave
Câu18: She finally finished..................at 7.pm. and served dinner.
A. being cooked B. to cook C. to be cook D. cooking
Câu19: There is .....................water in the bottle.
A. a number of B. few C. a little D. many
Câu20: Jane: "How are you today, Thomas?"
Thomas: "........................"
A. Fine, thanks B. Yes, thanks C. Thanks D. No, thanks
Xác định từ/ cụm từ có gạch dưới ( ứng với A hoặc B, C, D) cần phải sửa để những câu sau trở thành chính
xác.
Câu 21: I don't like stories where have an unhappy ending.
A B C D
Câu 22: Nowadays it is not easy finding a well- paid job.
A B C D
Câu 23: They worked for an hour and then they stopped to have a rest.
A B C D
Câu 24: English is an ease language to learn. It is easier than Vietnamese.
A B C D
Câu 25: In 1980, he came to Hollywood, which he became a film star.
A B C D
Câu 26: People living in my area now realize the important of a good environment.
A B C D
Chọn từ (ứng với A hoặc B, C, D) có phần gạch chân được phát âm khác với những từ còn lại trong mỗi câu
sau.
Câu 27: A. cheap B. child C. chair D. chemist
Câu 28: A. lift B. sign C. light D. might
Câu 29: A. those B. thank C. thin D. threat
Câu 30: A. garden B. harm C. various D. farm
Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng( ứng với A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống từ 31 đến 35.
Lindsay Lewis is married with four children. In 1969 he.....................(31) to Cambridge Univer sity and
took a degree in economics. From 1972 to 1978 he taught...............(32) India and Japan. He retur ned to England
to do research at Bristol University. He has lived in Fairfield ...........(33) seven years and he is now the principal
of a technical college. He was the chairman of Fairfield Education Committee in 1986. He was also a memmber
of the Public Health Council for two years. In 1987 he.................(34) his best essay on education. He always
wants to improve the..............(35) and the government health services. His hobbies are swimming, playing chess,
and collecting forein coins.
Câu 31: A. gone B. go C. goes D. went
Câu 32: A. on B. in C. for D. at
Câu 33: A. during B. for C. after D. since
Câu 34: A. writing B. writes C. written D. wrote
Câu 35: A. educator B. educational C. education D. educate
Đọc kỹ đoạn văn sau và chọn phương án đúng( ứng với A hoặc B, C, D) cho mỗi chỗ trống từ 36 đến 40.
Parents send their children to the school to prepare for the time when they grow up. Children learn their
native language so that they will be able to communicate fluently with other people around them. Moreover, they
can preserve the valuable culture and literature of their country. They learn foreign language in or der to benefit
from other countries' heritage. The more foreign languages they learn, the more benefits they get. Childen also
learn mathematics to calculate, geography to know about nature, and history to kno w about human beings and
historical events. Nearly everything they study at school has some practical uses in their life.
Câu 36: Parents send children to school to.........................
A. play better B. learn English
C. prepare for their future D. make them grow up
Câu 37: Why do children have to learn their native language?
A. to know about nature
B. to communicate fluently with other people around them
C. to benefit from other countries' heritage
D. to learn foreign languages.
Câu 38: According to the passage, children learn history to know about...........
A. people and history events B. practical uses in life
C. events of history D. the mankind
Câu 39: How many school subjects are mentioned in the passage?
A. five B. seven C. six D. four
Câu 40: Most of the things children learn at school................
A. are useless B. have no use
C. are not cecessary D. have some practical uses


--------The end----------
Sở GD&ĐT Kon Tum ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIÊT LẦN 3.
Trường PT DTNT Đăk Hà Môn: Tiếng Anh- Lớp 12( hệ 3 năm)
Năm học: 2009-2010 Thời gian: 45' (Không kể thời gian phát đề)


Thang điểm: 0.25đ/ câu (40câu . 0.25 = 10đ)

Đáp án
Câu
Đáp án
Câu
21 B
1 C
22 C
2 D
23 D
3 D
24 B
4 B
25 B
5 C
26 C
6 C
27 D
7 B
28 A
8 B
29 A
9 C
30 C
10 D
31 D
11 D
32 B
12 B
33 B
13 B
34 D
14 D
35 C
15 A
36 C
16 A
37 B
17 B
38 A
18 D
39 A
19 C
40 D
20 A

MA TRẬN XÁC ĐỊNH MỨC ĐỘ YÊU CẦU ĐỀ KIỂM TRA
Phần Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Tổng điểm Ghi chú
-thông hiểu: 2,3,4,5,6,8,
I 3 2.25 0.75 6
11,12,20
-vận dụng: 7,15,17
- thông hiểu: 25,28,30
II 0.75 0.75 1.5
-thông hiểu: 33,34
III 0.5 0.5 0.25 1.25
- vận dụng: 35
- thông hiểu: 37
IV 1 0.25 1.25

Đăk Hà, ngày 07 tháng 12 năm 2009

Duyệt BGH Duyệt NCM Gv ra đề
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản