8 Đề kiểm tra chất lượng HK1 môn Tiếng Anh 12 (2010-2011)

Chia sẻ: chelsea246

Dưới đây là 8 đề kiểm tra chất lượng học kỳ 1 môn Tiếng Anh 12 (2010-2011) mời các bạn và thầy cô hãy tham khảo để giúp các em học sinh ôn tập củng cố kiến thức cũng như cách giải các bài tập nhanh và chính xác nhất. Chúc các bạn thi tốt.

Bạn đang xem 10 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: 8 Đề kiểm tra chất lượng HK1 môn Tiếng Anh 12 (2010-2011)

 

  1. SỞ GD – ĐT NGHỆ AN ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II - NĂM HỌC: 2010-2011 TRƯỜNG THPT BẮC YÊN THÀNH MÔN THI: TIẾNG ANH - LỚP: 12 (Thời gian làm bài: 45 phút) Mã đề: 101.(Đề gồm có 02 trang) I. Circle one choice among A,B,C or D that best completes the following sentences 1). I am very ______ in the information you have given me A). interested B). pleased C). surprised D). concerned 2). The number of Vietnamese sport officials and referees of international standard taking part in regional tournaments has increased rapidly A). Achieving B). Participating C). Succeeding D). Hosting 3). Are you _________ with my performance at his wedding A). Satisfied B). Satisfactory C). Satisfactorily D). Satisfying 4). An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991 A). treated B). dedicated C). helped D). started 5). The organization was established in 1950 in the USA A). Set up B). come around C). made out D). put on 6). His hair_______________fire while he was cooking some chips A). has caught B). caught C). catching D). catches 7). Last weekend Mai ------------------a precious present on her birthday A). gave B). has been given C). is given D). was given 8). She can English fluently A). be spoken B). speaks C). speaking D). speak 9). The Red Cross is an international organization that helps people who are suffering from the results of war, diseases or _______ A). advantages B). victims C). disasters D). conditions 10). The work of the charity is funded by voluntary--------------- A). Campaigns B). Donation C). Movement D). Teenagers 11). _______ is a game played in a swimming pool in which two teams of swimmers try to score goals with a ball A). water polo B). Rowing C). Windsurfing D). Swimming 12). He showed us the house ______ he was born and grew up A). in that B). which C). in where D). in which 13). He tried to jump-------------------------------- A). As high as he could B). as highly as he can C). as highly as he could D). as high as he can 14). John continued to be denied a promotion----------------------------his efforts through the years A). In spite of B). because of C). in addition to D) thanks to 15). When we went for a picnic last Sunday, ______ weather turned out to be very good A).  B). a C). the D). an 16). Few people would enjoy ______ A). to laugh at B). to be laugh at C). being laugh at D). laughing at II. Choose the underlined part (a, b, c, or d) that is incorrect 17). They agreed with waiting for me if I were late A). for me B). They C). were D). with waiting 18). The Southeast Asian Games, also knowing as the SEA Games, is a biennial multi-sport event involving participants from the current eleven countries of Southeast Asia A). Knowing B). Involving C). of Southeast Asia D). biennial 19). The first world championship of windsurfing held in 1973. Windsurfing first became an Olympic sport in 1984 for men and 1992 for women A). championship B). an C). held D). The first 20). We were advised not drinking the water in the bottle A). in B). advised C). the water D). drinking 21). After she had sold her bicycle, she bought himself a new automobile A). her B). she bought C). had sold D). himself
  2. III. Circle the best options to complete the following passage The International Red Cross started over 135 years ago, inspired by a Swiss businessman, Henry Dunant. He had been ..... (22) ..... at the sufferings of thousands of men, on both sides, who were left to die due to ..... (23) .....of care after the Battle of Solferino in 1859. He proposed the creation ..... (24) ..... national relief societies, comprised of volunteers, trained in ..... (25) ..... to provide neutral and impartial help to relieve the sufferings ..... (26) ..... time of war 22). A). set out B). specialized C). appalled D). appealed 23). A). a lot B). full C). many D). lack 24). A). By B). 0f C). with D). on 25). A). time of peaceful B). peacetime C). time peace D). a peaceful time 26). A). in B). by C). on D). with IV. Read the passage and then answer the questions below Like schools in Britain and other English speaking countries, those in the U. Sive also always stressed "character" or "social" skills" through extracurricular [ngoại khãa] activities, including organized sports. Because most schools start at around 8 clock every morning and classes often do not finish until 3 or 4 o'clock in the afternoon, such activities mean that many students do not return home until the early evening. There is usually a very broad range of extracurricular activities available. Most schools, for instance, publish their own student newspapers, and me have their own radio stations. Almost all have student orchestras, bands, and choirs. Many different sports are also available and most schools share their facilities swimming pools, tennis courts, tracks, and stadiums - with the public. Often the students themselves organize and support school activities and raise money rough car washes, baby-sitting, or by mowing lawns. Parents and local business ten also help a group that, for example, has a chance to go to a state music competition, to compete in some sports championship, or take a camping trip, these activities not only give pupils a chance to be together outside of normal issues, they also help develop a feeling of "school spirit" among the students and the community. 27). What do the students do to raise money? A). repair cars B). sell newspapers C). sell lawn movers D). look after a baby 28). How many hours do the children stay at school a day? A). eight B). four C). six D). seven 29). Which activities are not supported by parents and local business? A). having a camping trip B). performing at a state music competition C). working in a TV station D). playing in a sport competition 30). Which sports facilities are not mentioned in the text? A). tennis courts B). stadiums C). swimming pools D).Playground 31). Which activities do not mention in schools? A). performing on TV B). writing for student newspapers C). working in a radio station D). singing in a choir V. Choose the sentence nearest in meaning to the one given in italics 32). _________ your relatives in England? A). How often do you visit B). What often you visit C). How often you visit D). What do you often visit 33). The last time I saw Rose was three years ago A). I haven't seen Rose for three years B). I haven't seen Rose since three years C). I haven't seen Rose three years ago D). I hasn't seen Rose since three years 34). Mary said, " I am sure that you broke my vase. Jim" A). Mary told Jim to break her vase. B). Mary asked Jim if he had broken her vase C). Mary accused Jim of having broken her vase. D). Mary said she knew that Jim broke her vase. 35). They took the robber to the police station _____________ A). so quick as they were B). very quick as possible C). quickly as possible D). as quickly as they could 36). The grammar is too important to forge A). We must ask the grammar B). We must try to forget the grammar C). The grammar is not important enough D).We mustn't forget the grammar VI. In three of these words the first syllable is stressed. In the fourth word the stress is not put on the first syllable. Find and circle the word in which the first syllable is not stressed 37). A). Enthusiast B). Precision C). Countryman D). Outstanding 38). A). Discard B). Eardrum C). Exhaust D). Inject VII. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group 39). A). Vertical B). Appalled C). Canoeing D). Penalty 40). A). Defend B). Dedicated C). Eject D). Enthusiast
  3. SỞ GD – ĐT NGHỆ AN ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II - NĂM HỌC: 2008-2009 TRƯỜNG THPT BẮC YÊN THÀNH MÔN THI: TIẾNG ANH - LỚP: 12 (Thời gian làm bài: 45 phút) Mã đề: 202.(Đề gồm có 02 trang) I. Choose the sentence nearest in meaning to the one given in italics 1). Mary said, " I am sure that you broke my vase. Jim" A). Mary accused Jim of having broken her vase. B). Mary said she knew that Jim broke her vase. C). Mary asked Jim if he had broken her vase D). Mary told Jim to break her vase. 2). _________ your relatives in England? A). How often you visit B). What do you often visit C). How often do you visit D). What often you visit 3). They took the robber to the police station _____________ A). quickly as possible B). very quick as possible C). so quick as they were D). as quickly as they could 4). The grammar is too important to forget A). The grammar is not important enough B). We must try to forget the grammar C). We must ask the grammar D). We mustn't forget the grammar 5). The last time I saw Rose was three years ago A). I haven't seen Rose three years ago B). I hasn't seen Rose since three years C). I haven't seen Rose for three years D). I haven't seen Rose since three years II. Read the passage and then answer the questions below Like schools in Britain and other English speaking countries, those in the U.Sive also always stressed "character" or "social" skills" through extracurricular [ngoại khãa] activities, including organized sports. Because most schools start at around 8 clock every morning and classes often do not finish until 3 or 4 o'clock in the afternoon, such activities mean that many students do not return home until the early evening. There is usually a very broad range of extracurricular activities available. Most schools, for instance, publish their own student newspapers, and me have their own radio stations. Almost all have student orchestras, bands, and choirs. Many different sports are also available and most schools share their facilities swimming pools, tennis courts, tracks, and stadiums - with the public. Often the students themselves organize and support school activities and raise money rough car washes, baby-sitting, or by mowing lawns. Parents and local business ten also help a group that, for example, has a chance to go to a state music competition, to compete in some sports championship, or take a camping trip, these activities not only give pupils a chance to be together outside of normal issues, they also help develop a feeling of "school spirit" among the students and the community. 6). Which sports facilities are not mentioned in the text? A). swimming pools B). stadiums C). tennis courts D). playground 7). What do the students do to raise money? A). sell lawn movers B). repair cars C). sell newspapers D). look after a baby 8). Which activities are not supported by parents and local business? A). having a camping trip B). playing in a sport competition C). working in a TV station D). performing at a state music competition 9). How many hours do the children stay at school a day? A). eight B). seven C). six D). four 10). Which activities do not mention in schools? A). singing in a choir B). writing for student newspapers C). performing on TV D). working in a radio station III. Choose the underlined part (a, b, c, or d) that is incorrect 11). After she had sold her bicycle, she bought himself a new automobile A). had sold B). her C). she bought D). himself 12). They agreed with waiting for me if I were late A). They B). with waiting C). were D). for me 13). We were advised not drinking the water in the bottle A). in B). the water C). drinking D). advised 14). The first world championship of windsurfing held in 1973. Windsurfing first became an Olympic sport in 1984 for men and 1992 for women A). championship B). an C). held D). The first 15). The Southeast Asian Games, also knowing as the SEA Games, is a biennial multi-sport event involving participants from the current eleven countries of Southeast Asia A). knowing B). biennial C). involving D). of Southeast Asia
  4. IV. Circle the best options to complete the following passage The International Red Cross started over 135 years ago, inspired by a Swiss businessman, Henry Dunant. He had been ..... (16) ..... at the sufferings of thousands of men, on both sides, who were left to die due to ..... (17) .....of care after the Battle of Solferino in 1859. He proposed the creation ..... (18) ..... national relief societies, comprised of volunteers, trained in ..... (19) ..... to provide neutral and impartial help to relieve the sufferings ..... (20) ..... time of war 16). A). set out B). specialized C). appealed D). appalled 17). A). a lot B). full C). lack D). many 18). A). on B). with C). by D). of 19). A). a peaceful time B). peacetime C). time of peaceful D). time peace 20). A). on B). with C). by D). in V. Circle one choice among A,B,C or D that best completes the following sentences 21). I am very ______ in the information you have given me A). surprised B). pleased C). interested D). concerned 22). When we went for a picnic last Sunday, ______ weather turned out to be very good A). the B). C). an D). a 23). _______ is a game played in a swimming pool in which two teams of swimmers try to score goals with a ball A). Windsurfing B). Swimming C). Rowing D). water polo 24). The number of Vietnamese sport officials and referees of international standard taking part in regional tournaments has increased rapidly A). participating B). achieving C). succeeding D). hosting 25). His hair--------------------------fire while he was cooking some chips A). has caught B). catches C). caught D). catching 26). Are you _________ with my performance at his wedding A). satisfied B). satisfactory C). satisfactorily D). satisfying 27). He showed us the house ______ he was born and grew up A). in which B). which C). in that D). in where 28). The Red Cross is an international organization that helps people who are suffering from the results of war, diseases or _______ A). disasters B). conditions C). advantages D). victims 29). Few people would enjoy ______ A). laughing at B). being laugh at C). to be laugh at D). to laugh at 30). The work of the charity is funded by voluntary A). Teenagers B). Movement C). Donation D). Campaigns 31). She can English fluently A). speaks B). speak C). speaking D). be spoken 32). He tried to jump-------------------------------- A). as high as he can B). as highly as he could C). As high as he could D). as highly as he can 33). The organization was established in 1950 in the USA A). made out B). put on C). come around D). Set up 34). An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991 A). Helped B). Started C). Treated D). Dedicated 35). John continued to be denied a promotion----------------------------his efforts through the years A). in addition to B). because of C). In spite D) thanks to 36). Last weekend Mai _________. A precious present on her birthday A). was given B). gave C). is given D). has been given VI. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group 37). A). Eject B). Enthusiast C). Defend D). Dedicated 38). A). Appalled B). Vertical C). Canoeing D). Penalty VII. In three of these words the first syllable is stressed. In the fourth word the stress is not put on the first syllable. Find and circle the word in which the first syllable is not stressed 39). A). Exhaust B). Inject C). Eardrum D). Discard 40). A). Outstanding B). Countryman C). Precision D). Enthusiast
  5. SỞ GD – ĐT NGHỆ AN ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II - NĂM HỌC: 2010-2011 TRƯỜNG THPT BẮC YÊN THÀNH MễN THI: TIẾNG ANH - LỚP: 12 (Thời gian làm bài: 45 phỳt) Mó đề: 101.(Đề gồm cú 02 trang) I. Circle one choice among A,B,C or D that best completes the following sentences 1). I am very ______ in the information you have given me A). interested B). pleased C). surprised D). concerned 2). The number of Vietnamese sport officials and referees of international standard taking part in regional tournaments has increased rapidly A). Achieving B). Participating C). Succeeding D). Hosting 3). Are you _________ with my performance at his wedding A). Satisfied B). Satisfactory C). Satisfactorily D). Satisfying 4). An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991 A). treated B). dedicated C). helped D). started 5). The organization was established in 1950 in the USA A). Set up B). come around C). made out D). put on 6). His hair_______________fire while he was cooking some chips A). has caught B). caught C). catching D). catches 7). Last weekend Mai ------------------a precious present on her birthday A). gave B). has been given C). is given D). was given 8). She can English fluently A). be spoken B). speaks C). speaking D). speak 9). The Red Cross is an international organization that helps people who are suffering from the results of war, diseases or _______ A). advantages B). victims C). disasters D). conditions 10). The work of the charity is funded by voluntary--------------- A). Campaigns B). Donation C). Movement D). Teenagers 11). _______ is a game played in a swimming pool in which two teams of swimmers try to score goals with a ball A). water polo B). Rowing C). Windsurfing D). Swimming 12). He showed us the house ______ he was born and grew up A). in that B). which C). in where D). in which 13). He tried to jump-------------------------------- A). As high as he could B). as highly as he can C). as highly as he could D). as high as he can 14). John continued to be denied a promotion----------------------------his efforts through the years A). In spite of B). because of C). in addition to D) thanks to 15). When we went for a picnic last Sunday, ______ weather turned out to be very good A).  B). a C). the D). an 16). Few people would enjoy ______ A). to laugh at B). to be laugh at C). being laugh at D). laughing at II. Choose the underlined part (a, b, c, or d) that is incorrect 17). They agreed with waiting for me if I were late A). for me B). They C). were D). with waiting 18). The Southeast Asian Games, also knowing as the SEA Games, is a biennial multi-sport event involving participants from the current eleven countries of Southeast Asia A). Knowing B). Involving C). of Southeast Asia D). biennial 19). The first world championship of windsurfing held in 1973. Windsurfing first became an Olympic sport in 1984 for men and 1992 for women A). championship B). an C). held D). The first 20). We were advised not drinking the water in the bottle A). in B). advised C). the water D). drinking 21). After she had sold her bicycle, she bought himself a new automobile A). her B). she bought C). had sold D). himself
  6. III. Circle the best options to complete the following passage The International Red Cross started over 135 years ago, inspired by a Swiss businessman, Henry Dunant. He had been ..... (22) ..... at the sufferings of thousands of men, on both sides, who were left to die due to ..... (23) .....of care after the Battle of Solferino in 1859. He proposed the creation ..... (24) ..... national relief societies, comprised of volunteers, trained in ..... (25) ..... to provide neutral and impartial help to relieve the sufferings ..... (26) ..... time of war 22). A). set out B). specialized C). appalled D). appealed 23). A). a lot B). full C). many D). lack 24). A). By B). 0f C). with D). on 25). A). time of peaceful B). peacetime C). time peace D). a peaceful time 26). A). in B). by C). on D). with IV. Read the passage and then answer the questions below Like schools in Britain and other English speaking countries, those in the U. Sive also always stressed "character" or "social" skills" through extracurricular [ngoại khóa] activities, including organized sports. Because most schools start at around 8 clock every morning and classes often do not finish until 3 or 4 o'clock in the afternoon, such activities mean that many students do not return home until the early evening. There is usually a very broad range of extracurricular activities available. Most schools, for instance, publish their own student newspapers, and me have their own radio stations. Almost all have student orchestras, bands, and choirs. Many different sports are also available and most schools share their facilities swimming pools, tennis courts, tracks, and stadiums - with the public. Often the students themselves organize and support school activities and raise money rough car washes, baby-sitting, or by mowing lawns. Parents and local business ten also help a group that, for example, has a chance to go to a state music competition, to compete in some sports championship, or take a camping trip, these activities not only give pupils a chance to be together outside of normal issues, they also help develop a feeling of "school spirit" among the students and the community. 27). What do the students do to raise money? A). repair cars B). sell newspapers C). sell lawn movers D). look after a baby 28). How many hours do the children stay at school a day? A). eight B). four C). six D). seven 29). Which activities are not supported by parents and local business? A). having a camping trip B). performing at a state music competition C). working in a TV station D). playing in a sport competition 30). Which sports facilities are not mentioned in the text? A). tennis courts B). stadiums C). swimming pools D).Playground 31). Which activities do not mention in schools? A). performing on TV B). writing for student newspapers C). working in a radio station D). singing in a choir V. Choose the sentence nearest in meaning to the one given in italics 32). _________ your relatives in England? A). How often do you visit B). What often you visit C). How often you visit D). What do you often visit 33). The last time I saw Rose was three years ago A). I haven't seen Rose for three years B). I haven't seen Rose since three years C). I haven't seen Rose three years ago D). I hasn't seen Rose since three years 34). Mary said, " I am sure that you broke my vase. Jim" A). Mary told Jim to break her vase. B). Mary asked Jim if he had broken her vase C). Mary accused Jim of having broken her vase. D). Mary said she knew that Jim broke her vase. 35). They took the robber to the police station _____________ A). so quick as they were B). very quick as possible C). quickly as possible D). as quickly as they could 36). The grammar is too important to forge A). We must ask the grammar B). We must try to forget the grammar C). The grammar is not important enough D).We mustn't forget the grammar VI. In three of these words the first syllable is stressed. In the fourth word the stress is not put on the first syllable. Find and circle the word in which the first syllable is not stressed 37). A). Enthusiast B). Precision C). Countryman D). Outstanding 38). A). Discard B). Eardrum C). Exhaust D). Inject VII. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group
  7. 39). A). Vertical B). Appalled C). Canoeing D). Penalty 40). A). Defend B). Dedicated C). Eject D). Enthusiast SỞ GD – ĐT NGHỆ AN ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II - NĂM HỌC: 2008-2009 TRƯỜNG THPT BẮC YÊN THÀNH MễN THI: TIẾNG ANH - LỚP: 12 (Thời gian làm bài: 45 phỳt) Mó đề: 202.(Đề gồm cú 02 trang) I. Choose the sentence nearest in meaning to the one given in italics 1). Mary said, " I am sure that you broke my vase. Jim" A). Mary accused Jim of having broken her vase. B). Mary said she knew that Jim broke her vase. C). Mary asked Jim if he had broken her vase D). Mary told Jim to break her vase. 2). _________ your relatives in England? A). How often you visit B). What do you often visit C). How often do you visit D). What often you visit 3). They took the robber to the police station _____________ A). quickly as possible B). very quick as possible C). so quick as they were D). as quickly as they could 4). The grammar is too important to forget A). The grammar is not important enough B). We must try to forget the grammar C). We must ask the grammar D). We mustn't forget the grammar 5). The last time I saw Rose was three years ago A). I haven't seen Rose three years ago B). I hasn't seen Rose since three years C). I haven't seen Rose for three years D). I haven't seen Rose since three years II. Read the passage and then answer the questions below Like schools in Britain and other English speaking countries, those in the U.Sive also always stressed "character" or "social" skills" through extracurricular [ngoại khóa] activities, including organized sports. Because most schools start at around 8 clock every morning and classes often do not finish until 3 or 4 o'clock in the afternoon, such activities mean that many students do not return home until the early evening. There is usually a very broad range of extracurricular activities available. Most schools, for instance, publish their own student newspapers, and me have their own radio stations. Almost all have student orchestras, bands, and choirs. Many different sports are also available and most schools share their facilities swimming pools, tennis courts, tracks, and stadiums - with the public. Often the students themselves organize and support school activities and raise money rough car washes, baby-sitting, or by mowing lawns. Parents and local business ten also help a group that, for example, has a chance to go to a state music competition, to compete in some sports championship, or take a camping trip, these activities not only give pupils a chance to be together outside of normal issues, they also help develop a feeling of "school spirit" among the students and the community. 6). Which sports facilities are not mentioned in the text? A). swimming pools B). stadiums C). tennis courts D). playground 7). What do the students do to raise money? A). sell lawn movers B). repair cars C). sell newspapers D). look after a baby 8). Which activities are not supported by parents and local business? A). having a camping trip B). playing in a sport competition C). working in a TV station D). performing at a state music competition 9). How many hours do the children stay at school a day? A). eight B). seven C). six D). four 10). Which activities do not mention in schools? A). singing in a choir B). writing for student newspapers C). performing on TV D). working in a radio station III. Choose the underlined part (a, b, c, or d) that is incorrect 11). After she had sold her bicycle, she bought himself a new automobile A). had sold B). her C). she bought D). himself 12). They agreed with waiting for me if I were late A). They B). with waiting C). were D). for me 13). We were advised not drinking the water in the bottle A). in B). the water C). drinking D). advised 14). The first world championship of windsurfing held in 1973. Windsurfing first became an Olympic sport in 1984 for men and 1992 for women A). championship B). an C). held D). The first
  8. 15). The Southeast Asian Games, also knowing as the SEA Games, is a biennial multi-sport event involving participants from the current eleven countries of Southeast Asia A). knowing B). biennial C). involving D). of Southeast Asia IV. Circle the best options to complete the following passage The International Red Cross started over 135 years ago, inspired by a Swiss businessman, Henry Dunant. He had been ..... (16) ..... at the sufferings of thousands of men, on both sides, who were left to die due to ..... (17) .....of care after the Battle of Solferino in 1859. He proposed the creation ..... (18) ..... national relief societies, comprised of volunteers, trained in ..... (19) ..... to provide neutral and impartial help to relieve the sufferings ..... (20) ..... time of war 16). A). set out B). specialized C). appealed D). appalled 17). A). a lot B). full C). lack D). many 18). A). on B). with C). by D). of 19). A). a peaceful time B). peacetime C). time of peaceful D). time peace 20). A). on B). with C). by D). in V. Circle one choice among A,B,C or D that best completes the following sentences 21). I am very ______ in the information you have given me A). surprised B). pleased C). interested D). concerned 22). When we went for a picnic last Sunday, ______ weather turned out to be very good A). the B). C). an D). a 23). _______ is a game played in a swimming pool in which two teams of swimmers try to score goals with a ball A). Windsurfing B). Swimming C). Rowing D). water polo 24). The number of Vietnamese sport officials and referees of international standard taking part in regional tournaments has increased rapidly A). participating B). achieving C). succeeding D). hosting 25). His hair--------------------------fire while he was cooking some chips A). has caught B). catches C). caught D). catching 26). Are you _________ with my performance at his wedding A). satisfied B). satisfactory C). satisfactorily D). satisfying 27). He showed us the house ______ he was born and grew up A). in which B). which C). in that D). in where 28). The Red Cross is an international organization that helps people who are suffering from the results of war, diseases or _______ A). disasters B). conditions C). advantages D). victims 29). Few people would enjoy ______ A). laughing at B). being laugh at C). to be laugh at D). to laugh at 30). The work of the charity is funded by voluntary A). Teenagers B). Movement C). Donation D). Campaigns 31). She can English fluently A). speaks B). speak C). speaking D). be spoken 32). He tried to jump-------------------------------- A). as high as he can B). as highly as he could C). As high as he could D). as highly as he can 33). The organization was established in 1950 in the USA A). made out B). put on C). come around D). Set up 34). An international medical conference initiated by Davison resulted in the birth of the League of Red Cross Societies in 1991 A). Helped B). Started C). Treated D). Dedicated 35). John continued to be denied a promotion----------------------------his efforts through the years A). in addition to B). because of C). In spite D) thanks to 36). Last weekend Mai _________. A precious present on her birthday A). was given B). gave C). is given D). has been given VI. Circle the word whose underlined part is pronounced differently from that of the others in each group 37). A). Eject B). Enthusiast C). Defend D). Dedicated 38). A). Appalled B). Vertical C). Canoeing D). Penalty VII. In three of these words the first syllable is stressed. In the fourth word the stress is not put on the first syllable. Find and circle the word in which the first syllable is not stressed 39). A). Exhaust B). Inject C). Eardrum D). Discard
  9. 40). A). Outstanding B). Countryman C). Precision D). Enthusiast
  10. SỞ GD-ĐT BẮC GIANG ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II NĂM HỌC 2010-2011 Môn: Tiếng Anh lớp 12 (he 7 nam) Thời gian làm bài: 60 phút (50 câu trắc nghiệm) Chú ý : đề thi gồm 4 trang Học sinh không được sử dụng bất cứ tài liệu gì, kể cả từ điển. Mã đề thi 561 Câu 1 : Choose the word whose underlined part A,B,C or D pronounced differently. A. nightmare B. are C. care D. share Câu 2 : It/ get/ cold/ as/ night/ fall. A. It got colder and colder as night fell. B. It gets cold and cold as night falls. C. It was getting colder and colder as night falls. D. It is getting colder and colder as night falls. Câu 3: Choose the word whose underlined part A,B,C or D pronounced differently. A. church B. chemist C. child D. check Câu 4: JANE: “ Why don’t you ask Sandra?” TOM : “ ________” A.Never mind B. I hope so C. That’s a good idea D. What a pity Câu 5: Laura works very hard______ her brother is very lazy. A. so that B. therefore C. but D. so Read the following passage and choose the letter A,B,C or D to indicate the correct answer for each of the blanks from 6 to 10. Books are written to (6)_____ knowledge and good books enrich the mind. By putting ourselves under the influence of superior mind. We improve our mental powers. Through good books we learn that people everywhere (7)_____the same, in all ages and in all classes. This knowledge improves our love of others and helps us (8)____ in peace with them. We also undestand that the world was made (9)_____ for man alone but also for every creature that can feel hunger and thirst, warmth (10)_____ cold. Câu 6: A. provide B. change C. describe D. buy Câu 7: A. was B. were C. is D. are Câu 8: A. to live B. lived C. living D. lives Câu 9: A. enough B. describe C. not only D. due to Câu 10: A. and B. but C. both D. so Câu 11 : They went out in spite of the heavy rain. A. Although the heavy rain, they went out B. Despite of the heavy rain, they went out C. Despite it rained heavily, they went out D. Although it rained heavily, they went out. Câu 12: That is the house ____ my grandfather used to live. A. that B. where C. which D. in where Câu 13: “ Would you like another cup of tea?” “ ________. I’m enough.” A. No, thanks B. Yes, please C. Of course D. All right Câu 14: My classmate gave this book to me. A. This book was given to me by my classmate. B. This book was given to my classmate by me. C. My classmate was given this book by me. D. This book was given my classmate by me. Câu 15: What does WWF stand for? A. World Wide Food B. Wide World Fund C. World Wildlife Fund D. Wild World Food Câu 16 : In spite the hot weather in the desert, many plants and animals can survise there.
  11. A B C D Câu 17 : Choose the word whose underlined part A,B,C or D pronounced differently. A. starts B. needs C. cooks D. hopes Câu 18 : Many rare ______ of animals are in danger of extinction. A. pairs B. species C. beings D. classes Câu 19 : The local people blamed the factory _____ the air and the water in the region. A. contaminating B. of contaminating C. for contaminating D. to contaminate Câu 20: The main uses of books are to provide entertainment and _____. A. informative B. information C. inform D. informer Câu 21: By the year 2012, he will have finish his course in this university. A B C D Câu 22 : Where _______ last weekend? - I went to see my aunt and uncle. A. do you go B. did you go C. are you go D. have you went Câu 23 : Choose the word that has the stress pattern among A,B,C or D different from that of the others. A. study B. rely C. reply D. apply Câu 24 : _____ I have a tube of toothpaste ,please. A. Would B. Could C. Must D. Should Câu 25 : Neither the teacher _____ the students answered the reporter’s questions. A. nor B. and C. also D. or Câu 26 : PETER : “ Would youu like a drink?” PAUL : “ __________” A. No, I wouldn’t B. No, I don’t C. No, thanks D. No, you wouldn’t Câu 27: “ Why don’t you go to clubs at the weekend. Mary?” said Jane A. Jane wondered why Mary didn’t go to clubs at the weekend. B. Jane asked Mary why she doesn’t go to clubs at the weekend. C. Jane invited Mary to go to clubs but Mary refused to go. D. Jane suggested that Mary should go to clubs at the weekend. Câu 28 : ___________ I picked up the phone, I heard a terrible voices. A. What B. Why C. When D. How Câu 29 : The desert is too large for us ____ across. A. for going B. going C. to go D. of going Câu 30 : Tom likes taking part sports, so he will join the fotball team of his school. A B C D Câu 31 : The boy ____ he took to the zoo is his nephew. A. which B. where C. whose D. whom Câu 32 : We stayed at home last night ____ the bad weather. A. because B. as C. because of D. since Câu 33 : ______ the lights and fans when you leave the room. A. Put on B. Turn on C. Put off D. Turn off Câu 34 : You can look ____ this word in the dictionary. A. into B. for C. up D. after Câu 35 : Choose the word whose underlined part A,B,C or D pronounced differently. A. expected B. decided C. engaged D. attracted Read the following passage and choose the letter A,B,C or D to indicate the correct answer for each of the blanks from 36 to 40 We are all destroying the earth. The seas and the rivers are too dirty to swim in. There is so much smoke in the air that it is unhealthy to live in many of the world’s cities. In one well-known city, for example , poisonous gases from cars pollute the air so much that traffic policemen have to wear oxygen masks. We have cut down so mnay trees that there are now large areas of land all over the world. As a result, farmers in parts of Africa cannot grow enough food to eat. In certain countries in Asia there is too little rice. Moreover , we do not take enough care of the countryside. Wild animals are quckly disappearing. For instance , tigers are rare in India now and because we have killed too many for them to
  12. survive. However, it isn’t enough simply to talk about the problem. We must act now because it is too late to do anything about it. Join us now. Save the earth. Câu 36 Why can’t we swim in the seas and the rivers? A. Because they are too healthy B. Because they are too useful C. Because they are too dirty D. Because there is too much smoke Câu 37 : How is the air in many of the world’s cities? A. There is so much smoke in it. B. It is very good. C. It is very pure D. It is healthy to breathe it. Câu 38 : What kinds of animals are rare in India now? A. elephants B. bears C. lions D. tigers Câu 39 : Why do not farmers in parts of Africa and Asia grow enough to eat? A. Because there are large areas of land B. Because people cut down many trees C. Because there is too little rice D. Because many trees have been planted Câu 40 : Wild animals are quickly disapprearing because _____ A. we take care of the city B. we do not take care of the city C. we take care of the countryside D. we do not take care of the countryside Câu 41 : The more he plays, ____ he improves. A. the most B. the more C. more D. most Câu 42 : Anna needed some money , ____ , she took a part time job. A. further more B. therefore C. moreover D. however Câu 43 : Peter is ______ John. A. the more intelligent and younger than B. younger and more intelligent than C. more young and intelligent than D. intelligent ang younger than Câu 44 : That’s the girl to _____ my brother got engaged. A. that B. which C. who D. whom Câu 45 : In water polo, ____ are allowed to hold the ball with both hands. A. captains B. players C. attackers D. goalies Câu 46 : In _____ 22nd SEA Games , Vietnam won 158 _____ gold medals. A. the/ # B. #/ the C. a/ the D. the / the Câu 47 : Scuba diving is swimming underwater of taking part _____ another activity while using a scuba set. A. for B. on C. from D. in Câu 48 : The more I live with him, the most I love him. A B C D Câu 49 : He / not return / homeland / until 1992. A. he not returned to his homeland until 1992. B. He not return to his homeland until 1992. C. He didn’t return his homeland until 1992. D. he didn’t return to his homeland until 1992. Câu 50 : The earliest you send in your tax forms, the sooner you will receive your refund. A B C D The end
  13. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TỈNH ĐỒNG THÁP ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II Năm học 2010 – 2011 Môn thi : Tiếng Anh Lớp 12 CT Chuẩn &Nâng cao Thời gian : 60 phút (không kể phát đề) (Đề gồm Phần Tự luận & Trắc nghiệm, 4 trang) Chữ ký Giám khảo Điểm Số phách Số thứ tự Học sinh làm bài thi ngay vào phần chừa trống của đề thi TRẮC NGHIỆM TỰ LUẬN: (2ms) Writing Skill: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first one. (2ms) 1. The weather is warm and I feel good. The warmer ______________________________________________________ 2. Mary said: “I work for a big company.” Mary said that _____________________________________________________ 3. You can buy toothpaste at the drugstore. Toothpaste ________________________________________________________ 4. You should keep the flowers in a warm sunny place. The flowers _______________________________________________________ 5. He waited long. He became impatient. The longer _________________________________________________________ TRẮC NGHIỆM KHÁCH QUAN: (8 ms) Học sinh chọn đáp án đúng bằng cách khoanh tròn A ,B, C, hay D vào bản trả lời bên dưới cho các câu từ 1 đến 40 Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest: 1. a. water b. machine c. allow d. gazelle 2. a. dedicated b. gorilla c. habitat d. United 3. a. clean b. head c. beat d. teach Choose the word whose stress pattern is different from that of the rest: 4. a. information b. important c. impossible d. intelligent 5. a. scuba b. podium c. canoeing d. panda Choose the correct answer to each of the following sentence: 1
  14. 6. People have cut down so many trees for fuels and farmland, so many forests have been turned into _____. a. deserts b. fields c. crops d. sandstorms 7. The Red List has been introduced to raised people’s ____ of conservation needs. a. awareness b. variety c. threat d. danger 8. It was such a great book that I couldn’t put it ______. a. on b. off c. out d. down 9. - “What’s your hobby, Hoa?” - “_____” a. Well, I like collecting stamps b. Oh, with computers c. Well, I want stamps d. On, on the phone 10. If you move your lips when you read, you can’t read _____ . a. faster b. slower c. clearer d. further 11. Water polo is played _______. a. in a river b. on a field c. in a pool d. on the ground 12. Don’t drink and dive. The effects of alcohol can be extremely ____ in diving. a. danger b. endanger c. endangered d. dangerous 13. - “You look nice today. I like your new hairstyle.” - “_____” a. It’s nice of you to say so. b. Shall I? Thanks. c. Oh, well done! d. I feel interesting to hear that. 14. The 22nd SEA Games were ____ in Vietnam in December, 2003. a. done b. shown c. displayed d. held 15. SEA Games is a multi-sport event involving participants from the current 11 countries of _____ Asia. a. Southwest b. Southeast c. Northwest d. Northeast 16. Things such as _____, medicine, and clothes have been sent to flood-affected areas. a. floods b. foot c food d. fools 17. – “A motorbike knocked Ted down.” - “_____” a. What is it now? b. Poor Ted! c. How terrific d. What a motorbike. Read the following passage and mark the letter A, B, C. D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 19 to 23: Most British people go abroad on holiday, to visit family or on short business trips. People are (18) ______ to find out how to get urgent treatment before leaving the U.K. They have to get out a form (19) ______ explains what they should do if they fall ill or have (20) ______ accident, and what arrangements exist in each country for medical treatment. The regulations are fairly simple but (21) ______ people do not have this information, they may (22) ______ that private medical care is extremely expensive. 18. a. advised b. suggested c. said d. spoken 19. a. who b. whom c. whose d. which 20 a. a b. an c. the d. this 21. a. because b. whether c. as d. if 22. a. look b. want c. find d. know 23. John got ill and had to give ____ smoking. 2
  15. a. out b. to c. back d. up 24. I understand your point of view. ______, I don’t agree with it. a. However b. Therefore c. So d. But 25. There’s plenty of time for you to make up your mind. You ____ decide now. a. must b. mustn’t c. need d. needn’t 26. You shouldn’t tell her the news. In Passive voice : She ________ the news a. should tell b. should be tell c. shouldn’t tell d. shouldn’t be told 27. – “I have bought you a toy. Happy birthday to you.” - “_____” a. The same to you. b. Have a nice day! c. What a pity! d. What a lovely toy, thanks 28. Mary: I went skiing. Jill: Mary said that she _____ skiing. a. went b. had gone c. have gone d. gone 29. During the lecture yesterday, he _____ the importance of a good education. a. stressed b. have stressed c. stressed d. stresses 30. If I could speak Spanish, I ____ next year studying in Mexico. a. will spend b. would have been c. had spent d. would spend 31. The suitcase seemed to get ______. a. heavy and heavy b. heavy and heavier b. heavier and heavier d. more and more heavy 32. – “The news said that there had been a big fire.” - “_______” a. Well, there must be a lot of homeless people. b. Well, I feel that it’s good news. c. In my opinion, it’s as usual d. Personally, I think there’s nothing new. 33. The _____ they come, the ______ seats they can get. a. early – better b. earlier – gooder c. early – the best d. earlier – better 34. ______ the lights when you are not using them. a. Turn on b. Turn off c. Put on d. Take off 35. After Diego _____ lunch, he _____ to some music for a while. a. finished – had listened b. had finished – listened c. finished – listened d. had finished– had listened Read the following passage and mark the letter A, B, C. D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 40. The Asian Games takes place every four years. The spirit of the Asian Games has been built up over a long period of time, spreading the messages of unity, warmth, and friendship through competitive sport. It helps to establish the relationship among individual athletes, coaches, trainers, officials, volunteers and spectators who come together from many different backgrounds and cultures. Just 11 countries and regions with 489 athletes participated in the 1st Asian Games in New Delhi in 1951, with only six sports. The 15 th Asian Games took place from December 1st through December 15th, 2006, in Doha, the capital of Qatar. 10,000 athletes, who represented 3
  16. 45 countries and regions, took part in 39 sports and 424 events of the games. Some new events such as chess and triathlon were also included in the Games. 36. What messages do the Asian Games spread? a. unity and warmth b. unity and friendship c. warmth and friendship d. unity, warmth and friendship 37. How may countries took part in the first Asian Games? a. more than ten countries b. half a dozen countries c. less than ten countries d. less than half a dozen countries 38. When did the first Asian Games take place? a. in 1915 b. in 1951 c. in 1950 d. in 1955 th 39. When and where were the 15 Asian Games held? a. in 2006, China b. in 1951, Qatar c. in 2006, Qatar d. in 1951, India 40. How many games and events were organized at the 15th Asian Games? a. 463 sports and events b. 346 sports and events c. 436 sports and events d. 634 sports and events BẢN TRẢ LỜI TRẮC NGHIỆM Học sinh khoanh tròn A, B, C, hay D vào bản trả lời bên dưới cho các câu từ 1 đến 40 01. a b c d 11. a b c d 21. a b c d 31. a b c d 02. a b c d 12. a b c d 22. a b c d 32. a b c d 03. a b c d 13. a b c d 23. a b c d 33. a b c d 04. a b c d 14. a b c d 24. a b c d 34. a b c d 05. a b c d 15. a b c d 25. a b c d 35. a b c d 06. a b c d 16. a b c d 26. a b c d 36. a b c d 07. a b c d 17. a b c d 27. a b c d 37. a b c d 08. a b c d 18. a b c d 28. a b c d 38. a b c d 09. a b c d 19. a b c d 29. a b c d 39. a b c d 10. a b c d 20. a b c d 30. a b c d 40. a b c d HẾT 4
  17. ÑEÀ KIEÅM TRA CHAÁT LÖÔÏNG HOÏC KYØ II Naêm hoïc 2008 – 2009 Moân thi : Tieáng Anh Lôùp 12 CT Chuaån &Naâng cao ĐÁP ÁN TRẮC NGHIỆM TỰ LUẬN: (2ms) 1. The warmer the weather (is) (0,2), the better I feel. (0,2) 2. Mary said that she (0,2) worked for a big company. (0,2) 3. Toothpaste can be (0,2) bought at the drugstore. (0,2) 4. The flowers should be (0,2) kept in a warm sunny place. (0,2) 5. The longer he waited (0,2), the more impatient he became. (0,2) TRẮC NGHIỆM KHÁCH QUAN: (8 ms) 1A 11C 21D 31B 2D 12D 22C 32A 3B 13A 23D 33D 4A 14D 24A 34B 5C 15B 25D 35B 6A 16C 26D 36D 7A 17B 27D 37A 8D 18A 28B 38B 9A 19D 29C 39C 10A 20B 30D 40A 5
  18. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO TỈNH ĐỒNG THÁP ĐỀ KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG HỌC KỲ II Năm học 2010 – 2011 Môn thi : Tiếng Anh Lớp 12 CT Chuẩn &Nâng cao Thời gian : 60 phút (không kể phát đề) Ngày thi : 18/4/2009 (Đề gồm Phần Tự luận & Trắc nghiệm, 4 trang) Chữ ký Giám khảo Điểm Số phách Số thứ tự Học sinh làm bài thi ngay vào phần chừa trống của đề thi TRẮC NGHIỆM TỰ LUẬN: (2ms) Writing Skill: Finish the second sentence so that it has the same meaning as the first one. (2ms) 1. The weather is warm and I feel good. The warmer ______________________________________________________ 2. Mary said: “I work for a big company.” Mary said that _____________________________________________________ 3. You can buy toothpaste at the drugstore. Toothpaste ________________________________________________________ 4. You should keep the flowers in a warm sunny place. The flowers _______________________________________________________ 5. He waited long. He became impatient. The longer _________________________________________________________ TRẮC NGHIỆM KHÁCH QUAN: (8 ms) Học sinh chọn đáp án đúng bằng cách khoanh tròn A ,B, C, hay D vào bản trả lời bên dưới cho các câu từ 1 đến 40 Choose the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest: 1. a. water b. machine c. allow d. gazelle 2. a. dedicated b. gorilla c. habitat d. United 3. a. clean b. head c. beat d. teach Choose the word whose stress pattern is different from that of the rest: 4. a. information b. important c. impossible d. intelligent 5. a. scuba b. podium c. canoeing d. panda 1
  19. Choose the correct answer to each of the following sentence: 6. People have cut down so many trees for fuels and farmland, so many forests have been turned into _____. a. deserts b. fields c. crops d. sandstorms 7. The Red List has been introduced to raised people’s ____ of conservation needs. a. awareness b. variety c. threat d. danger 8. It was such a great book that I couldn’t put it ______. a. on b. off c. out d. down 9. - “What’s your hobby, Hoa?” - “_____” a. Well, I like collecting stamps b. Oh, with computers c. Well, I want stamps d. On, on the phone 10. If you move your lips when you read, you can’t read _____ . a. faster b. slower c. clearer d. further 11. Water polo is played _______. a. in a river b. on a field c. in a pool d. on the ground 12. Don’t drink and dive. The effects of alcohol can be extremely ____ in diving. a. danger b. endanger c. endangered d. dangerous 13. - “You look nice today. I like your new hairstyle.” - “_____” a. It’s nice of you to say so. b. Shall I? Thanks. c. Oh, well done! d. I feel interesting to hear that. nd 14. The 22 SEA Games were ____ in Vietnam in December, 2003. a. done b. shown c. displayed d. held 15. SEA Games is a multi-sport event involving participants from the current 11 countries of _____ Asia. a. Southwest b. Southeast c. Northwest d. Northeast 16. Things such as _____, medicine, and clothes have been sent to flood-affected areas. a. floods b. foot c food d. fools 17. – “A motorbike knocked Ted down.” - “_____” a. What is it now? b. Poor Ted! c. How terrific d. What a motorbike. Read the following passage and mark the letter A, B, C. D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 19 to 23: Most British people go abroad on holiday, to visit family or on short business trips. People are (18) ______ to find out how to get urgent treatment before leaving the U.K. They have to get out a form (19) ______ explains what they should do if they fall ill or have (20) ______ accident, and what arrangements exist in each country for medical treatment. The regulations are fairly simple but (21) ______ people do not have this information, they may (22) ______ that private medical care is extremely expensive. 18. a. advised b. suggested c. said d. spoken 19. a. who b. whom c. whose d. which 20 a. a b. an c. the d. this 21. a. because b. whether c. as d. if 22. a. look b. want c. find d. know 2
  20. 23. John got ill and had to give ____ smoking. a. out b. to c. back d. up 24. I understand your point of view. ______, I don’t agree with it. a. However b. Therefore c. So d. But 25. There’s plenty of time for you to make up your mind. You ____ decide now. a. must b. mustn’t c. need d. needn’t 26. You shouldn’t tell her the news. In Passive voice : She ________ the news a. should tell b. should be tell c. shouldn’t tell d. shouldn’t be told 27. – “I have bought you a toy. Happy birthday to you.” - “_____” a. The same to you. b. Have a nice day! c. What a pity! d. What a lovely toy, thanks 28. Mary: I went skiing. Jill: Mary said that she _____ skiing. a. went b. had gone c. have gone d. gone 29. During the lecture yesterday, he _____ the importance of a good education. a. stressed b. have stressed c. stressed d. stresses 30. If I could speak Spanish, I ____ next year studying in Mexico. a. will spend b. would have been c. had spent d. would spend 31. The suitcase seemed to get ______. a. heavy and heavy b. heavy and heavier b. heavier and heavier d. more and more heavy 32. – “The news said that there had been a big fire.” - “_______” a. Well, there must be a lot of homeless people. b. Well, I feel that it’s good news. c. In my opinion, it’s as usual d. Personally, I think there’s nothing new. 33. The _____ they come, the ______ seats they can get. a. early – better b. earlier – gooder c. early – the best d. earlier – better 34. ______ the lights when you are not using them. a. Turn on b. Turn off c. Put on d. Take off 35. After Diego _____ lunch, he _____ to some music for a while. a. finished – had listened b. had finished – listened c. finished – listened d. had finished– had listened Read the following passage and mark the letter A, B, C. D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions from 36 to 40. The Asian Games takes place every four years. The spirit of the Asian Games has been built up over a long period of time, spreading the messages of unity, warmth, and friendship through competitive sport. It helps to establish the relationship among individual athletes, coaches, trainers, officials, volunteers and spectators who come together from many different backgrounds and cultures. Just 11 countries and regions with 489 athletes participated in the 1st Asian Games in New Delhi in 1951, with only six sports. The 15 th Asian Games took place from December 1st through December 15th, 2006, in Doha, the capital of Qatar. 10,000 athletes, who represented 3
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản