Đề thi học kỳ II môn tiếng anh 10 năm học 2012 - 2013 - Đề 2 (kèm đáp án)

Chia sẻ: dungdiem

Các bạn học sinh và quý thầy cô tham khảo miễn phí Đề thi học kỳ II môn tiếng anh 10 năm học 2012 - 2013 - Đề 2 (kèm đáp án) để hệ thống kiến thức học tập cũng như trau dồi kinh nghiệm ra đề thi

Nội dung Text: Đề thi học kỳ II môn tiếng anh 10 năm học 2012 - 2013 - Đề 2 (kèm đáp án)

 

  1. ĐỀ THI HỌC KÌ II -NH: 2012-2013 MÔN: TIẾNG ANH 10 ĐỀ 2 I. Choose the word whose underlined part is pronounced differently (0.75 m) 1. A. different B. halfpenny C. joyful D. festival 2. A. though B. laugh C. cough D. rough 3. A. fiction B. film C. prefer D. office II. Choose the best answer (3.5ms) 4. Did you remember to buy tickets ?Oh no, I forgot . I …………….. now. A. will buy B. buy C. am going to buy D. have bought 5. She looked …………………. as if she had seen a ghost. A. frightened B. frightening C. frighten D. frightens 6. Peter’s parents promised that they will take him to Italy this Summer holiday and he is so ………………. about it. A. exciting B. excited C. excites D. excite 7. The football match didn’t start until the lights went on. A. It is not until the lights go on that the football match starts B. It was not until the lights went on that the football match had started C. It was not until the lights went on that the football match started D. It was until the lights went on that the football match started 8. …..........rich should help .............….poor and…….disabled. A. A-a-the B. The-the-the C. A-an-the D. A-an-a 9. John ……….. back until ten o’clock. Can I take the message? A. is going to be B. will be C. is D. won’t be 10. Can you repair my bicycle? -Oh, yes, I ………….it now. A. am going to do B. will do C. will to do D. do 11. Why did you turn on the T.V? - I ……………..a football match at 6 o’clock. A. am being watched B. am going to watch C. will watch D. should watch 12.Norman won the first prize in the cookery competition. A.contest B.occasion C.course D.organization 13. The 2006 World Cup was hosted by Germany. A. organize B. hold C. held D. considered 14. Hughes …………two goals before half-time. A. scored B. won C. got D. gained 15. Tom really…………….go out. He has too much homework to do. A. can't B. shouldn't C. would D. should 16. They ……….the farm if they ………………enough money. A. had enlarged / would have had B. would enlarge / had had C. enlarged / would have D. would have enlarged /had had 17.Mary:……………………………? Jane : The film starts at 8.00 p. m. A. When do the film start ? B. When did the film start ? C. When does the film start ? D. When is the film start ?
  2. III. Error identification (0.75m) 18. Mary went to the supermarket so that get some food. A B C D 19. It was not until I graduated from university which I studied French. A B C D 20. A new school for disabled children will be build here next month. A B C D IV. Fill in each blank with one suitable word (1m) meeting victory championship governing athletes In 1904, FIFA , the …(1)……. body for football, was set up. At its first ……(2)…., FIFA planned to organize a world …………(3)…….. But it was not until 1930 that the first World Cup was held. Only 13 teams took part in the first tournament. The host nation, Uruguay, gained a …………(4)……….over Argentina in the final and became the first champion in the history of the World Cup. V. Read the passage carefully, then answer the following questions (2ms) The FIFA World Cup, occasionally called the Football World Cup, but usually referred to simply as the World Cup. The championship has been awarded every four years since the first tournament in 1930, except in 1942 and 1946 when it was not contested because of World War II. During the 19 tournaments that have been held, eight nations have won the title. Brazil is the only team to have played in every tournament and have won the World Cup a record five times. Italy is the current champions and has won four titles, and Germany is next with three. The other former champions are Uruguay, winners of the inaugural tournament, and Argentina, with two titles each, and England and France, Spain with one title each. The most recent World Cup was held in South Africa, between 11 June and 11 July 2010, and the 2014 World Cup will be held in Brazil. Questions : 1. When was the first World Cup held? 2. Was The most recent World Cup held in South Africa? 3. In the past, in which year wasn’t the World Cup held? 4. Where will the World Cup be held in 2014 ? VI. Rewrite the following sentences with the given words or phrases (2ms) 1. The manager always welcomes new employees.  New employees……………………………………………………………… 2. Mary’s job is boring.  Mary is………………………………………………………………………. 3. We didn’t go to bed until midnight.  It was ……………………………………………………………………….. 4. She worked very hard. She wanted to buy a car  She ……………………………………………………………………….. ------------------------------HẾT-----------------------------------
  3. ĐÁP ÁN ĐỀ THI HKII-TIẾNG ANH 10- NH: 2012-2013 ĐỀ 2 1. B 6. B 11. B 16. D 2. A 7. C 12. A 17. C 3. D 8. B 13. A 18. C 4. A 9. D 14. A 19. D 5. A 10. B 15. B 20. C IV. Fill in each blank with one suitable word (1.m) 1. governing 2. meeting 3. championship 4. victory V. Read the passage carefully, then answer the following questions (2ms) 1. in 1930 2. Yes, it was 3. in 1942 and 1946 4. In Brazil VI. Rewrite the following sentences with the given words or phrases (2ms) 1. New employees are always welcomed by the manager (dùng thì đúng 0,25đ, các phần còn lại 0,25đ) 2. Mary is bored with the job 3. It was not until midnight that we went to bed 4. She worked very hard to buy a car.
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản