KHUNG MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA 1TIẾT LẨN 1 HKII (2011-2012) TIẾNG ANH LỚP 11

Chia sẻ: rrtrungrr11

Câu 1: Because of people’s……...with the environment, many kinds of plants and animals are becoming rare. A. interference B.supply C. survival D. influence Câu 2: The Titanic, …………....sank in 1922, was supposed to be unsinkable. A. that B. which C. who D. whose Câu 3: Choose the word which is stressed differently from the rest A. courteous B. subscribe C. influence D. spacious Câu 4: The music…………...I am listening is very good. A. to which B. that C....

Bạn đang xem 7 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: KHUNG MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA 1TIẾT LẨN 1 HKII (2011-2012) TIẾNG ANH LỚP 11

TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN
TỔ: TIẾNG ANH

KHUNG MA TRẬN ĐỀ KIỂM TRA 1T LẨN 1 HKII (2011-2012) TIẾNG ANH LỚP 11
( Phạm vi kiến thức từ Unit 8 đến Unit 11)
Người soạn: Bùi Thị Kim Chi
Nội dung Nhận biết Thông hiểu Vận dụng Cộng
Cấp độ thấp Cấp độ cao
TNKQ TL TN TL TNKQ TL TN TL
KQ KQ
Phonetics Sound/stre Sound
( choose the best ss /stress
answer)
Số câu 4 2 2 4
Điểm 1 0,5 0,5 1
Tỉ lệ 10%
Vocabulary Definition synonym
(choose the best Word form
answer)
Số câu 6 4 2 6
Điểm 1,5 1 0,5 1,5
Tỉ lệ 15%
Grammar -
(Choose the best Pronouns( -reduction
answer
one(s), of relative
someone,e clauses
veryone… (2câu)
(2câu) -relative
-relative pronouns
pronouns (2câu)
with
prepositio
ns
(2câu)
-relative
pronouns
(2câu)
Số câu 10 6 4 10
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 1/19
Điểm 2,5 1,5 1 2,5
Tỉ lệ 25%
WRITING -relative relative
(rewrite) clauses clauses
(combine (combine
the sentences) the
(2câu) sentences)
-reduce (2câu)
relative clauses -reduce
(2câu) relative
clauses
(1câu)
Số câu 7 4 3 7
Điểm 3,5 2 1,5 3,5
Tỉ lệ 35%
Reading -read
the
passa
ge,
answer
the
questi
ons
Số câu 3 2 1 3
Điểm 1,5 1 0,5 1,5
Tỉ lệ 15%
Tổng số câu 30 14 2 6 5 3 30
Điểm 10 3,5 1 1,5 2,5 1,5 10
Tỉ lệ 100




THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 2/19
SỞ GD VÀ ĐT NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT PPCT 70 - LỚP 11A
NĂM HỌC: 2011-2012
--------------------------
Môn: Tiếng Anh Chương trình chuẩn
Thời gian làm bài 45 phút
(Không kể thời gian phát, chép đề)
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 3/19
ĐỀ:
( Đề kiểm tra có 2 trang)
Họ và tên HS: …………………………………..SBD: ………. Lớp:…………..
Họ, Tên &Chữ kí GT……………………………………………………………..

Mã đề: 234
A. Choose the best answer: (5ms)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Câu 1: Because of people’s……...with the environment, many kinds of plants and animals are becoming rare.
A. interference B.supply C. survival D. influence
Câu 2: The Titanic, …………....sank in 1922, was supposed to be unsinkable.
A. that B. which C. who D. whose
Câu 3: Choose the word which is stressed differently from the rest
A. courteous B. subscribe C. influence D. spacious
Câu 4: The music…………...I am listening is very good.
A. to which B. that C. on which D. which
Câu 5: Coal was the first fuel…………....to power machinery .
A. to be used B. is used C. using D. to use
Câu 6: The girl …………...I told you is very kind.
A. whom B. about whom C. who D. to whom
Câu 7: I met Jane’s father,…………..works at the university.
A. that B. whose C. both A and B D. who
Câu 8: Daisy has got three bags and I have only got………….....
A. one B. no one C. everyone D. anyone
Câu 9: Melanie was looking after a cat ………….... leg had been broken in an accident.
A. that B. which C. whose D. its
Câu 10: Choose the word whose underlined part differently from the rest.
A.special B.decorate C. colored D.calendar
Câu 11: It is an event…………....I would rather forget.
A. who B.in which C. that D. whom
Câu 12: When they meet each other on the first day of the year, they often exchange wishes of ………..and prosperity.
A. happiness B. happily C. unhappy D. happy
Câu 13: Choose the word whose underlined part differently from the rest.
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 4/19
A. survive B. wild C. prohibit D. environment
Câu 14: …………...must have opened the cage, the bird flew away.
A. Nobody B. Someone C. Anyone D. Everybody
Câu 15: Fax…………..has become more and more popular because it is cheap and convenient.
A. exchange B. distance C. sending D. transmission
Câu 16: Newspapers and magazines are often delivered early in the morning.
A. given B. provided C. offered D. distributed
Câu 17: Choose the word which is stressed differently from the rest
A. agriculture B. environment C. plentiful D. estimate
Câu 18: The people in our village are leading a…………....life
A. peaceful B. peacefully C. peacefulness D.peace
Câu 19: The old man…………....a black suit is a famous energy researcher.
A. is wearing B. to wear C. wearing D. whom is wearing
Câu 20: Tet is a grand and important occasion in the year..
A. necessary B. excited C. colored D. great
B. Phần tự luận: (5ms)
I. Combine, using Relative clauses.(2ms)
1. The driver is very friendly. He took us to the airport.
.................................................................................................................................................................................
2. My flat is being decorated now. It was built in the 1920s
.................................................................................................................................................................................
3. The man is my father. You talked to him on the phone.
……………………………………………………………………………………………………………………..
4. We know the person. The person’s daughter is fond of dancing.
……………………………………………………………………………………………………………………..
II. Rewrite Relative clauses replaced by participles and to infinitives. (1,5ms)
1. The man who spoke to John is my brother.
..................................................................................................................................................................................
2. The first person that we must see is Mr.Smith.

THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 5/19
..................................................................................................................................................................................
3. Peter, who was punished by his teacher, was very sad.
…………………………………………………………………………………………………………………….

C.READING.
READ THE TEXT CAREFULLY.(1,5ms)
There are many interesting customs in different countries for celebrating the new year. In Spain and Portugal, people gather just before
midnight on New Year’s Eve and select twelve grapes from a large bunch. As the clock turns to the new year, each person eats twelve grapes and
wishes good luck to everyone else. The twelve grapes are symbols of the twelve months of the year. In Iran, New Year’s Day is called No-Ruz. It
begins on 21st March and lasts for thirteen days. No-Ruz is a happy time because winter is ending and spring is beginning. Each member of a family
usually reads from the Koran, and then they all embrace each other and say, “May you live 100 years!.
Answer the questions:
1. Do people in Spain and Portugal eat twelve grapes before midnight on New Year’s Eve?
......................................................................................................................................................................
2. When is New Year’s Day in Iran?
......................................................................................................................................................................
3. Where in the world do people read from the Koran on No-Ruz?
......................................................................................................................................................................
THE END.
SỞ GD VÀ ĐT NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT PPCT 70 - LỚP 11A
NĂM HỌC: 2011-2012
--------------------------
Môn: Tiếng Anh Chương trình chuẩn
Thời gian làm bài 45 phút
(Không kể thời gian phát, chép đề)
ĐỀ:
( Đề kiểm tra có 2 trang)
Họ và tên HS: …………………………………..SBD: ………. Lớp:…………..
Họ, Tên &Chữ kí GT……………………………………………………………..
Mã đề : 121
A. Choose the best answer: (5ms)
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 6/19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


Câu 1: The music…………...I am listening is very good.
A. that B. on which C. to which D. which
Câu 2: The girl …………...I told you is very kind.
A. about whom B. whom C. to whom D. who
Câu 3: Choose the word whose underlined part differently from the rest.
A.special B.calendar C.decorate D. colored
Câu 4: Tet is a grand and important occasion in the year..
A. excited B. colored C. great D. necessary
Câu 5: When they meet each other on the first day of the year, they often exchange wishes of …………..and prosperity.
A. happy B. happiness C. happily D. unhappy
Câu 6: …………...must have opened the cage, the bird flew away.
A. Someone B. Anyone C. Nobody D. Everybody
Câu 7: Daisy has got three bags and I have only got………….....
A. no one B. everyone C. anyone D. one
Câu 8: Newspapers and magazines are often delivered early in the morning.
A. offered B. given C. provided D. distributed
Câu 9: Fax…………..has become more and more popular because it is cheap and convenient.
A. exchange B. distance C. sending D. transmission
Câu 10: Choose the word which is stressed differently from the rest
A. courteous B. spacious C. subscribe D. influence
Câu 11: Choose the word which is stressed differently from the rest
A. environment B. agriculture C. estimate D. plentiful
Câu 12: Because of people’s…………...with the environment, many kinds of plants and animals are becoming rare.
A.supply B. survival C. influence D. interference
Câu 13: The people in our village are leading a…………....life
A.peace B. peaceful C. peacefully D. peacefulness
Câu 14: The old man…………....a black suit is a famous energy researcher.
A. to wear B. wearing C. whom is wearing D. is wearing
Câu 15: Coal was the first fuel…………....to power machinery .
A. is used B. using C. to use D. to be used
Câu 16: Melanie was looking after a cat ………….... leg had been broken in an accident.
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 7/19
A. which B. whose C. that D. its
Câu 17: The Titanic, …………....sank in 1922, was supposed to be unsinkable.
A. whose B. that C. which D. who
Câu 18: Choose the word whose underlined part differently from the rest.
A. wild B. prohibit C. environment D. survive
Câu 19: It is an event…………....I would rather forget.
A. who B. that C.in which D. whom
Câu 20: I met Jane’s father,…………..works at the university.
A. who B. that C. whose D. both A and B
B. Phần tự luận: (5ms)
I. Combine, using Relative clauses.(2ms)
1. The driver is very friendly. He took us to the airport.
.................................................................................................................................................................................
2. My flat is being decorated now. It was built in the 1920s.
.................................................................................................................................................................................
3. The man is my father. You talked to him on the phone.
……………………………………………………………………………………………………………………..
4. We know the person. The person’s daughter is fond of dancing.
……………………………………………………………………………………………………………………..
II. Rewrite Relative clauses replaced by participles and to infinitives. (1,5ms)
1. The man who spoke to John is my brother.
..................................................................................................................................................................................
2. The first person that we must see is Mr.Smith.
..................................................................................................................................................................................
3. Peter, who was punished by his teacher, was very sad.
…………………………………………………………………………………………………………………….

C.READING.

THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 8/19
READ THE TEXT CAREFULLY.(1,5ms)
There are many interesting customs in different countries for celebrating the new year. In Spain and Portugal, people gather just before midnight on
New Year’s Eve and select twelve grapes from a large bunch. As the clock turns to the new year, each person eats twelve grapes and wishes good
luck to everyone else. The twelve grapes are symbols of the twelve months of the year. In Iran, New Year’s Day is called No-Ruz. It begins on 21 st
March and lasts for thirteen days. No-Ruz is a happy time because winter is ending and spring is beginning. Each member of a family usually reads
from the Koran, and then they all embrace each other and say, “May you live 100 years!.
Answer the questions:
1. Do people in Spain and Portugal eat twelve grapes before midnight on New Year’s Eve?
......................................................................................................................................................................
2. When is New Year’s Day in Iran?
......................................................................................................................................................................
3. Where in the world do people read from the Koran on No-Ruz?
......................................................................................................................................................................


THE END.


SỞ GD VÀ ĐT NINH THUẬN
TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẨN 3 - LỚP 11A
NĂM HỌC: 2011-2012
--------------------------
Môn: Tiếng Anh Chương trình chuẩn
ĐÁP ÁN, HƯỚNG DẪN CHẤM VÀ BIỂU ĐIỂM

B. Choose the best answer: (5ms)
Mã đề thi : 121

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
C A A C B A D D D C A D B B D B C B B A

Mã đề thi : 234


THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 9/19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A B B A A B D A C A C A C B D D B A C D

B. Phần tự luận: (5ms)
I. Combine, using Relative clauses.(2ms)
1. The driver who took us to the airport is very friendly.
2. My flat, which was built in the 1920s, is being decorated now.
3. The man to whom you talked on the phone is my father.
4. We know the person whose daughter is fond of dancing.
II. Rewrite Relative clauses replaced by participles and to infinitives. (1,5ms)
1. The man speaking to John is my brother.
2. The first person (for us) to see is Mr.Smith.
3. The boy punished by his teacher was very sad.

C.READING.
READ THE TEXT CAREFULLY.(1,5ms)
Answer the questions:
1. No, they don’t
2. It begins on 21st
3. In Iran




THE END.


SỞ GD&ĐT NINH THUẬN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 1 HKII / KHỐI: 11B
TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN NĂM HỌC: 2011 - 2012
MÔN: TIẾNG ANH / TIẾT PPCT: 70

Mã đề: 701 THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 10/19
(CHƯƠNG TRÌNH CHUẨN)
Thời gian: 45 phút (Không kể thời gian giao đề)

Điểm
Họ và tên HS: …………………………………..SBD: ………. Lớp:…………..
Họ, Tên &Chữ kí GT……………………………………………………………………………………


A. CHOOSE THE BEST ANSWER (5ms)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20



I/ PHONETICS: (1m)

*Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others: (0.5m)
1. A. facsimile B. transfer C. spacious D. fax
2. A. ready B. friend C. telephone D. speedy
*Choose the word that has the main stress placed differently from the others: (0.5m)
3. A. technology B. competitive C. facsimile D. document
4. A. courteous B. subscribe C. service D. customer

II/ VOCABULARY AND GRAMMAR: (4ms)
*Choose the best answer to complete each sentence:
5. The_____ is the air, water land in or on which people animals and plants live.
A. consequence B. environment C. planet D. resource
6. Many rare_____ of animals are in danger of extinction.
A. species B. classes C. being D. pairs
7. People are destroying the air by adding_____ to it
A. polluted B. pollutions C. polluters D. pollutants
8. Dinosaurs became_____ millions of years ago.
A. disappear B. extinct C. last D. endangered
9. Many organizations have been set up and funds have been raised.
A. established B. collapsed C. delayed D. decreased
10. Laws have been introduced to prohibit the killing of endangered animals.
A. advised B. decreased C. ban D. encouraged
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 11/19
11. Be quick! _____ wants to speak to you on the phone.
A. Anyone B. no one C. everyone D. someone
12. Do you remember the time_____ we first visited London?
A. which B. when C. that D. on that
13. The government sent money and food to the people_____ houses were destroyed by the storm last week.
A. which B. that C. whom D. whose
14. Water is one of the precious resources_____ for our life.
A. we depend on which B. which we depend
C. on which we depend D. on that we depend
15. Rain forest are places_____ people harvest wood, delicious fruits, and powerful medicine.
A. in which B. in that C. in where D. which

16. Yesterday I went to_____ I had never been to before.
A. Thanh Ba Post Office, that B. Thanh Ba Post Office where
C. Thanh Ba Post Office which D. Thanh Ba Post Office, which

17. The old man ………….a black suit is a famous energy researcher.
A. to wear B. wearing C. whom is wearing D.is wearing
18. Express Money Transfer is one of the quickest ways_____ help us to send money.
A. who B. whose C. when D. that
19. _____ comes from thousands of factories has caused enormous increases in air pollution levels.
A. Smoke B. Smoke for which C. Smoke that D. Smoke whose
20. Airplanes ……….in the twentieth century is one of the sources of pollution.
A. which invented B. to invent C. invented D. that is invented

B. WRITING (5ms)
III/ GRAMMAR: (3.5ms)

*Combine the two sentences into one, using relative clauses:
1. The girl is very happy. She won the race.
…………………………………………………………………………………………………………………
2. This is the book .Its cover is nice.
…………………………………………………………………………………………………………………
3. The man is my uncle. You talked to him on the phone last night.
…………………………………………………………………………………………………………
4. Vung Tau is a nice city.His wife was born in it.
…………………………………………………………………………………………………………………
*Rewrite the following sentences:
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 12/19
1. The people who are waiting for the bus in the rain are getting wet. (using a present participial phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….
2. The first person that will be interviewed tomorrow is Mr Nam . ( using To inf phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….
3. I come from a city which is located in the southern part of the country. (using a past participial phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….

IV/ READING COMPREHENSION: (1.5ms)

*Read the following passage carefully and answer the questions:
“…If people’s interference with the environment decreases, more species will survive and produce offspring. The Earth will be a happy planet where human
beings, animals and plants peacefully co-exist.”

*Questions:
1. If people’s interference with the environment decreases, will more species do?
……………………………………………………………………………………………………………………
2. Do you think our planet will be happy if we protect it together?
……………………………………………………………………………………………………………………
3. If people protect the environment well, what will happen?
……………………………………………………………………………………………………………………




******************* THE END *******************



Mã đề: 701
ĐÁP ÁN, HƯỚNG DẪN CHẤM VÀ BIỂU ĐIỂM

Đáp án và hướng dẫn chấm Biểu điểm
1 Điểm
I/ PHONETICS:
*Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others:
(Mỗi câu
1. C. spacious
đúng được
2. D. speedy

THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 13/19
*Choose the word that has the main stress placed differently from the others:
0.25 điểm)
3. D. document
4. B. subscribe

II/ VOCABULARY AND GRAMMAR:
*Choose the best answer to complete each sentence:
5. B. environment
6. A. species
7. D. pollutants
8. B. extinct
9. A. established
4 Điểm
10. C. ban
11. D. someone
(Mỗi câu
12. B. when
đúng được
13. D. whose
0.25 điểm)
14. C. on which we depend
15. A. in which
16. D. Thanh Ba Post Office, which
17. B. wearing
18. D. that
19. C. Smoke that
20. C. invented

III/ GRAMMAR:
*Combine the two sentences into one, using relative clauses:
1. The girl who won the race is very happy.
2. 3.5 Điểm
3. The man to whom you talked on the phone last night is my uncle. (Mỗi câu
4. Vung Tau, in which/ where his wife was born , is a nice city. đúng được
*Rewrite the following sentences: 0.5 điểm)
1. The people waiting for the bus in the rain are getting wet.
2. The first person to be interviewed tomorrow is Mr Nam .
3. I come from a city located in the southern part of the country.


1.5 Điểm
IV/ READING COMPREHENSION:
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 14/19
*Answer:
(Mỗi câu
1. They will survive and produce offspring.
đúng được
2. Yes, I do / No, I don’t
0.5 điểm)
3. If people protect the environment well, the Earth will be a very happy planet.



SỞ GD&ĐT NINH THUẬN ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LẦN 1 HKII / KHỐI: 11B
TRƯỜNG THPT CHU VĂN AN NĂM HỌC: 2011 - 2012
MÔN: TIẾNG ANH / TIẾT PPCT: 70
(CHƯƠNG TRÌNH CHUẨN)
Mã đề: 702 Thời gian: 45 phút (Không kể thời gian giao đề)

Điểm
Họ và tên HS: …………………………………..SBD: ………. Lớp:…………..
Họ, Tên &Chữ kí GT……………………………………………………………………………………


A. CHOOSE THE BEST ANSWER (5ms)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20



I/ PHONETICS: (1m)

*Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others: (0.5m)
1. A. spacious B. courteous C. document D. technology
2. A. exactly B. exist C. exhaust D. extinct
*Choose the word that has the main stress placed differently from the others: (0.5m)
3. A. agriculture B. extinction C. environment D. establishment
4. A. scientist B. industry C. agriculture D. potential

II/ VOCABULARY AND GRAMMAR: (4ms)

*Choose the best answer to complete each sentence:

THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 15/19
5. We are proud of our_____ staff, who are always friendly and efficient.
A. well-done B. well-appointed C. well-behaved D. well- trained
6. Many national parks have been established_____ endangered animals.
A. to save B. to kill C. to protect D. to ban
7. The earth is one of the_____ in the solar system.
A. planets B. resources C. environments D. results
8. Nuclear power is cleaner than coal.
A. strength B. might C. rule D. energy
9. Oil, coal natural gas are_____.
A. solar system B. nuclear power C. hydropower D. fossil fuels
10. Airplanes_____ in the twentieth century is one of the sources of pollution.
A. which invented B. to invent C. invented D. that is invented
11. _____ energy is one that comes from sun.
A. Wind B. Wave C. Nuclear D. Solar
12. If you go to the post office, please post these letters.
A. fax B. sign C. send D. stamp
13. She has two grown children, both of_____ live abroad.
A. who B. whom C. that D. whose
14. The old man_____ a black suit is a famous energy researcher.
A. to wear B. wearing C. whom is wearing D. is wearing
15. The areas_____ are destroyed suffer a lot from soil erosion.
A. which trees B. whose trees C. that trees D. trees which
16. Be quick! _____ wants to speak to you on the phone.
A. Anyone B. no one C. everyone D. someone
17. This exercise is so easy that_____ can do it.
A. no one B. someone C. none D. anyone

18. Rain forest are places_____ people harvest wood, delicious fruits , and powerful medicine.
A. in which B. in that C. in where D. which
19. Water is one of the precious resources_____ for our life.
A. we depend on which B. which we depend
C. on which we depend D. on that we depend
20. The authority gathered those villagers_____ they explained the importance of forests.
A. who B. whom C. to whom D. to that



B. WRITING (5ms)
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 16/19
III/ GRAMMAR: (3.5ms)
*Combine the two sentences into one, using relative clauses:
1. The girl is very happy. She won the race.
…………………………………………………………………………………………………………………
2. This is the book .Its cover is nice.
…………………………………………………………………………………………………………………
3. The man is my uncle. You talked to him on the phone last night.
…………………………………………………………………………………………………………
4. Vung Tau is a nice city.His wife was born in it.
…………………………………………………………………………………………………………………
*Rewrite the following sentences:
1. The people who are waiting for the bus in the rain are getting wet. (using a present participial phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….
2. The first person that will be interviewed tomorrow is Mr Nam . (using To inf phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….
3. I come from a city which is located in the southern part of the country. (using a past participial phrase)
………………………………………………………………………………………………………………….
IV/ READING COMPREHENSION: (1.5ms)

*Read the following passage carefully and answer the questions:
“…If people’s interference with the environment decreases, more species will survive and produce offspring. The Earth will be a happy planet where human
beings, animals and plants peacefully co-exist.”

*Questions:
1. If people’s interference with the environment decreases, will more species do?
……………………………………………………………………………………………………………………
2. Do you think our planet will be happy if we protect it together?
……………………………………………………………………………………………………………………
3. If people protect the environment well, what will happen?
……………………………………………………………………………………………………………………




******************* THE END *******************

THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 17/19
Mã đề: 702
ĐÁP ÁN, HƯỚNG DẪN CHẤM VÀ BIỂU ĐIỂM

Đáp án và hướng dẫn chấm Biểu điểm
I/ PHONETICS:
1 Điểm
*Choose the word that has the underlined part pronounced differently from that of the others:
1. A. spacious
(Mỗi câu
2. D. extinct
đúng được
*Choose the word that has the main stress placed differently from the others:
0.25 điểm)
3. A. agriculture
4. D. potential

II/ VOCABULARY AND GRAMMAR:
*Choose the best answer to complete each sentence:
5. D. well-trained
6. C. to protect
7. A. planets
8. D. energy
4 Điểm
9. D. fossil fuels
10. C. invented
(Mỗi câu
11. D. Solar
đúng được
12. C. send
0.25 điểm)
13. B. whom
14. B. wearing
15. B. whose trees
16. D. someone
17. D. anyone
18. A. in which
19. C. on which we depend
20. C. to whom
3.5 Điểm
III/ GRAMMAR:
*Combine the two sentences into one, using relative clauses:
(Mỗi câu
1. The girl who won the race is very happy.
đúng được
2.
0.5 điểm)
3. The man to whom you talked on the phone last night is my uncle.
4. Vung Tau, in which/ where his wife was born , is a nice city.
THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 18/19
*Rewrite the following sentences:
1. The people waiting for the bus in the rain are getting wet.
2. The first person to be interviewed tomorrow is Mr Nam .
3. I come from a city located in the southern part of the country.

1.5 Điểm
IV/ READING COMPREHENSION:
*Answer:
(Mỗi câu
1. They will survive and produce offspring.
đúng được
2. Yes, I do / No, I don’t
0.5 điểm)
3. If people protect the environment well, the Earth will be a very happy planet.




THPT Chu Văn An – PRTC, Ninh Thuận: thptchuvanan@ninhthuan.edu.vn . Trang 19/19
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản