Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 1

Chia sẻ: dungql1

Tham khảo tài liệu 'kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 1', tài liệu phổ thông, tiếng anh phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Bạn đang xem 7 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 1

MA TRẬN

ĐỀ KIỂM TRA 1 TIẾT LỚP 10 CHƯƠNG TRÌNH CHUẨN (BÀI 12,13,14)

Vận dụng
Cấp độ Cấp độ
Tên chủ đề Nhận Thông
Cộng
thấp cao
biết hiểu
/s/ , /z/ 2 4
/f/ , /v/ 2
Phonetics
Speaking Asking opinion 1 1

Reading Questions (A passage of 180 3 1 4
(Topic: words)
Home life)
Purpose 1 1
It is/was not until...that 1
Writing
5
Purpose phrases 1
(Sentense
Adjective of attitude 1
transformation/
building)
Recognizing Adjective of attitude 1 4
mistakies Purpose phrases 1
Wh-questions 1
A/an/the 1
Synonyms / definition 2 6
Words go together 2 1
Vocabulary
Words in context 1
Purpose phrases 1 16
A/an/the 7
Will vs. going to 2
Grammar
It is/was not until ...that 2
Wh-questions 3
Adjective of attitude 1
Tổng số câu 21 11 5 3 40
10
Tổng số điểm 5.25 2.75 1.25 0.75
(52.5%) (27.5%) (12.5%) (7.5%)




Name: ........................................... TEST 45’_UNITS 12,13,14
Class: 10A....... Test number: 001
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40




I.Choose the best answer to complete the sentences :
1. If you know English, you can ........................with people all over the world.
A. communicate B. say C. tell D. saying
2. Every night the mother tells her baby a fairy tale to .....................the baby to sleep.
A. make B. lull C. change D. do
3. Music makes a funeral more solemn and ........................
A. sad B. happy C. mournful D. excited
4. “..................................................horror films?” –“I find them terrifying.”
A. What do you find of B. What do you think of
C. Why do you think of D. Do you think of
5. The international football tournament which is held every four years is the.........................
A. Asian Games B. World Cup C. Olympics D. SEA Games
6. “............................countries played the Games?” “Eleven.”
A. What B. Which C. How many D. How much
7. The first World Cup was held in Uruguay. We call Uruguay the .........................
A. champion B. runner-up C. nation D. host nation
8. It was not ....................1930 that the first World Cup was held.
A. just B. until C. to D. by
9. “........................was the first World Cup held?” “In Uruguay”.
A. When B. What C. Where D. Why
10. “I really want to go, but I don’t have money.” -“I .....................you some.”
A. will give B. am going to give C. give D. am giving
11. “I’ve decided to repaint this house.” -“What colour .........................it?
A. you will paint B. will you paint C. you are going to paint D. are you going to paint
12. “Someone is knocking at the door.” -“...................................”
A. I’ll close the door B. I’ll go to the door C. I’ll answer the door D. I’ll open the window
13. What if .....................sun stopped shining?
A. a B. the C. an D. –

I saw (14.)........................accident this afternoon. (15.)....................car crashed into (16.)................... truck.
(17.)................. driver of (18.)....................car was hurt and sent to hospital. (19.)....................car was badly
damaged.
14. A. a B. the C. an D. -
15. A. a B. the C. an D. -
16. A. a B. the C. an D. -
17. A. a B. the C. an D. -
18. A. a B. the C. an D. -
19. A. a B. the C. an D. -
20. It was .........................9:30 a.m. ......................they began the meeting.
A. not until / when B. until / that C. not until / that D. not until / this
21. Most cartoons are .........................., so children like them.
A. amusing B. amused C. boring D. bored
22. pass / exam / you / should / study hard.
A.To pass the exam, you should study hard B. Pass the exam, you should study hard
C. Passing the exam, you should study hard D. To pass the exam, you should studying hard
23. Yesterday I came to my friend’s house ......................a book.
A. to borrow B. borrow C. borrowing D. to borrowing
24. “What do you go to English classes for?” “.......................................”
A. I can speak English well. B.To be good at English.
C. I have free time. D. Good at English.
II.Choose the best rewritten sentences:
25. She went to the store because she wanted to buy some food.
A. She went to the store wanted to buy some food B. She went to the store to buy some food
C. She went to the store in to buy some food D. She went to the store so to buy some food
26. My parents work hard because they want me to have an easy life.
A. My parents work hard to me to have an easy life
B. My parents work hard they want me to have an easy life
C. My parents work hard so that I have an easy life
D. My parents work hard so that me to have an easy life
27. The discussion really made me interested.
A. I was really interested in the discussion.
B. I am really interested in the discussion.
C. I found the discussion really interest.
D. I found the discussion really interested.
28. I didn’t come home until very late in the evening.
A. It is not until very late in the evening that I came home.
B. It was not until very late in the evening I came home.
C. It was not until very late in the evening that I came home.
D. It is not until very late in the evening that I come home.
III.Choose the word that is pronounced differently from the others :
29. A. house B. say C. price D. bus
30. A. audience B. cinema C. disaster D. science
31. A. form B. fan C. photograph D. Stephen
32. A. laugh B. of C. first D. find
IV. Choose the part that needs correcting:
33. I watched an interested film last night.
A B C D
34. “Why are you filling that bucket with water for?” “To wash the bike”.
A B C D
35. Mary doesn’t go to a school on Sunday. It’s a holiday.
A B C D
36. I listen to music relax after hard study.
A B C D
V. Read the passage and answer the questions:

Dragonball Evolution is a 2009 American live-action film based upon the Japanese cartoon Dragon Ball . It was
directed by James Wong, produced by Stephen Chow and released by 20th Century Fox. The story centers around the
adventures of the lead character, Goku, around his 18th birthday, as he is asked to gather seven Dragon Balls to save the
world from evil alien forces. On his journey, he meets several different characters who all join the quest and help him in
his task. The film stars Justin Chatwin as Son Goku, Emmy Rossum as Bulma Briefs, James Marsters as Lord Piccolo,
Jamie Chung as Chi-Chi, Chow Yun-fat as Master Roshi, Joon Park as Yamcha and Eriko Tamura as Mai. It was
released in Japan and several other Asian nations on March 13, 2009, and in the United States on April 10, 2009.
37.What kind of film is Dragonball Evollution?
A. cartoon B. live-action film C. Japanese D. horror film
38. Who directed the film?
C. 20th Century Fox
A. James Wong B. Stephen Chow D. Goku
39.What is Goku’s task during his adventures?
A. to find 7 Dragon Balls to rescue the world B. to gather 7 Dragon Balls for alien forces
C. to meet different characters D. to destroy 7 Dragon Balls to save the world
40. Where was the film released?
A. in Japan B. in the US C. in some Asian countries D. A,B &C are correct

------//------

Name: ........................................... TEST 45’_UNITS 12,13,14
Class: 10A....... Test number: 002
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40




I.Choose the best answer to complete the sentences :
1. It was .........................9:30 a.m. ......................they began the meeting.
A. not until / when B. until / that C. not until / that D. not until / this
2. Most cartoons are .........................., so children like them.
A. amusing B. amused C. boring D. bored
3. pass / exam / you / should / study hard.
A.To pass the exam, you should study hard B. Pass the exam, you should study hard
C. Passing the exam, you should study hard D. To pass the exam, you should studying hard
4. Yesterday I came to my friend’s house ......................a book.
A. to borrow B. borrow C. borrowing D. to borrowing
5. “What do you go to English classes for?” “.......................................”
A. I can speak English well. B.To be good at English.
C. I have free time. D. Good at English.
6. It was not ....................1930 that the first World Cup was held.
A. just B. until C. to D. by
7. “........................was the first World Cup held?” “In Uruguay”.
A. When B. What C. Where D. Why
8. “I really want to go, but I don’t have money.” -“I .....................you some.”
A. will give B. am going to give C. give D. am giving
9. “I’ve decided to repaint this house.” -“What colour .........................it?
A. you will paint B. will you paint C. you are going to paint D. are you going to paint
10. “Someone is knocking at the door.” -“...................................”
A. I’ll close the door B. I’ll go to the door C. I’ll answer the door D. I’ll open the window
11. What if .....................sun stopped shining?
A. a B. the C. an D. –
12. “............................countries played the Games?” “Eleven.”
A. What B. Which C. How many D. How much
13. The first World Cup was held in Uruguay. We call Uruguay the .........................
A. champion B. runner-up C. nation D. host nation

I saw (14.)........................accident this afternoon. (15.)....................car crashed into (16.)................... truck.
(17.)................. driver of (18.)....................car was hurt and sent to hospital. (19.)....................car was badly
damaged.
14. A. a B. the C. an D. -
15. A. a B. the C. an D. -
16. A. a B. the C. an D. -
17. A. a B. the C. an D. -
18. A. a B. the C. an D. -
19. A. a B. the C. an D. -
20. If you know English, you can ........................with people all over the world.
A. communicate B. say C. tell D. saying
21. Every night the mother tells her baby a fairy tale to .....................the baby to sleep.
A. make B. lull C. change D. do
22. Music makes a funeral more solemn and ........................
A. sad B. happy C. mournful D. excited
23. “..................................................horror films?” –“I find them terrifying.”
A. What do you find of B. What do you think of
C. Why do you think of D. Do you think of
24. The international football tournament which is held every four years is the.........................
A. Asian Games B. World Cup C. Olympics D. SEA Games
II.Choose the word that is pronounced differently from the others :
25. A. form B. fan C. photograph D. Stephen
26. A. laugh B. of C. first D. find
27. A. house B. say C. price D. bus
28. A. audience B. cinema C. disaster D. science
III. Choose the part that needs correcting:
29. Mary doesn’t go to a school on Sunday. It’s a holiday.
A B C D
30. I listen to music relax after hard study.
A B C D
31. I watched an interested film last night.
A B C D
32. “Why are you filling that bucket with water for?” “To wash the bike”.
A B C D
IV. Read the passage and answer the questions:

Dragonball Evolution is a 2009 American live-action film based upon the Japanese cartoon Dragon Ball . It was
directed by James Wong, produced by Stephen Chow and released by 20th Century Fox. The story centers around the
adventures of the lead character, Goku, around his 18th birthday, as he is asked to gather seven Dragon Balls to save the
world from evil alien forces. On his journey, he meets several different characters who all join the quest and help him in
his task. The film stars Justin Chatwin as Son Goku, Emmy Rossum as Bulma Briefs, James Marsters as Lord Piccolo,
Jamie Chung as Chi-Chi, Chow Yun-fat as Master Roshi, Joon Park as Yamcha and Eriko Tamura as Mai. It was
released in Japan and several other Asian nations on March 13, 2009, and in the United States on April 10, 2009.
33.What kind of film is Dragonball Evollution?
A. cartoon B. live-action film C. Japanese D. horror film
34. Who directed the film?
C. 20th Century Fox
A. James Wong B. Stephen Chow D. Goku
35.What is Goku’s task during his adventures?
A. to find 7 Dragon Balls to rescue the world B. to gather 7 Dragon Balls for alien forces
C. to meet different characters D. to destroy 7 Dragon Balls to save the world
36. Where was the film released?
A. in Japan B. in the US C. in some Asian countries D. A,B &C are correct
V.Choose the best rewritten sentences:
37. The discussion really made me interested.
A. I was really interested in the discussion.
B. I am really interested in the discussion.
C. I found the discussion really interest.
D. I found the discussion really interested.
38. I didn’t come home until very late in the evening.
A. It is not until very late in the evening that I came home.
B. It was not until very late in the evening I came home.
C. It was not until very late in the evening that I came home.
D. It is not until very late in the evening that I come home.
39. She went to the store because she wanted to buy some food.
A. She went to the store wanted to buy some food B. She went to the store to buy some food
C. She went to the store in to buy some food D. She went to the store so to buy some food
40. My parents work hard because they want me to have an easy life.
A. My parents work hard to me to have an easy life
B. My parents work hard they want me to have an easy life
C. My parents work hard so that I have an easy life
D. My parents work hard so that me to have an easy life

------//------

Name: ........................................... TEST 45’_UNITS 12,13,14
Class: 10A....... Test number: 003
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40




I.Choose the best answer to complete the sentences :
1. “........................was the first World Cup held?” “In Uruguay”.
A. When B. What C. Where D. Why
2. “I really want to go, but I don’t have money.” -“I .....................you some.”
A. will give B. am going to give C. give D. am giving
3. “I’ve decided to repaint this house.” -“What colour .........................it?
A. you will paint B. will you paint C. you are going to paint D. are you going to paint
4. “Someone is knocking at the door.” -“...................................”
A. I’ll close the door B. I’ll go to the door C. I’ll answer the door D. I’ll open the window
5. What if .....................sun stopped shining?
A. a B. the C. an D. –
6. “............................countries played the Games?” “Eleven.”
A. What B. Which C. How many D. How much
7. The first World Cup was held in Uruguay. We call Uruguay the .........................
A. champion B. runner-up C. nation D. host nation
8. It was .........................9:30 a.m. ......................they began the meeting.
A. not until / when B. until / that C. not until / that D. not until / this
9. Most cartoons are .........................., so children like them.
A. amusing B. amused C. boring D. bored
10. pass / exam / you / should / study hard.
A.To pass the exam, you should study hard B. Pass the exam, you should study hard
C. Passing the exam, you should study hard D. To pass the exam, you should studying hard
11. Yesterday I came to my friend’s house ......................a book.
A. to borrow B. borrow C. borrowing D. to borrowing
12. “What do you go to English classes for?” “.......................................”
A. I can speak English well. B.To be good at English.
C. I have free time. D. Good at English.
13. It was not ....................1930 that the first World Cup was held.
A. just B. until C. to D. by

I saw (14.)........................accident this afternoon. (15.)....................car crashed into (16.)................... truck.
(17.)................. driver of (18.)....................car was hurt and sent to hospital. (19.)....................car was badly
damaged.
14. A. a B. the C. an D. -
15. A. a B. the C. an D. -
16. A. a B. the C. an D. -
17. A. a B. the C. an D. -
18. A. a B. the C. an D. -
19. A. a B. the C. an D. -
20. “..................................................horror films?” –“I find them terrifying.”
A. What do you find of B. What do you think of
C. Why do you think of D. Do you think of
21. The international football tournament which is held every four years is the.........................
A. Asian Games B. World Cup C. Olympics D. SEA Games
22. If you know English, you can ........................with people all over the world.
A. communicate B. say C. tell D. saying
23. Every night the mother tells her baby a fairy tale to .....................the baby to sleep.
A. make B. lull C. change D. do
24. Music makes a funeral more solemn and ........................
A. sad B. happy C. mournful D. excited
II. Choose the part that needs correcting:
25. I watched an interested film last night.
A B C D
26. “Why are you filling that bucket with water for?” “To wash the bike”.
A B C D
27. Mary doesn’t go to a school on Sunday. It’s a holiday.
A B C D
28. I listen to music relax after hard study.
A B C D
III.Choose the best rewritten sentences:
29. She went to the store because she wanted to buy some food.
A. She went to the store wanted to buy some food B. She went to the store to buy some food
C. She went to the store in to buy some food D. She went to the store so to buy some food
30. My parents work hard because they want me to have an easy life.
A. My parents work hard to me to have an easy life
B. My parents work hard they want me to have an easy life
C. My parents work hard so that I have an easy life
D. My parents work hard so that me to have an easy life
31. The discussion really made me interested.
A. I was really interested in the discussion.
B. I am really interested in the discussion.
C. I found the discussion really interest.
D. I found the discussion really interested.
32. I didn’t come home until very late in the evening.
A. It is not until very late in the evening that I came home.
B. It was not until very late in the evening I came home.
C. It was not until very late in the evening that I came home.
D. It is not until very late in the evening that I come home.
IV.Choose the word that is pronounced differently from the others :
33. A. house B. say C. price D. bus
34. A. audience B. cinema C. disaster D. science
35. A. form B. fan C. photograph D. Stephen
36. A. laugh B. of C. first D. find

V. Read the passage and answer the questions:

Dragonball Evolution is a 2009 American live-action film based upon the Japanese cartoon Dragon Ball . It was
directed by James Wong, produced by Stephen Chow and released by 20th Century Fox. The story centers around the
adventures of the lead character, Goku, around his 18th birthday, as he is asked to gather seven Dragon Balls to save the
world from evil alien forces. On his journey, he meets several different characters who all join the quest and help him in
his task. The film stars Justin Chatwin as Son Goku, Emmy Rossum as Bulma Briefs, James Marsters as Lord Piccolo,
Jamie Chung as Chi-Chi, Chow Yun-fat as Master Roshi, Joon Park as Yamcha and Eriko Tamura as Mai. It was
released in Japan and several other Asian nations on March 13, 2009, and in the United States on April 10, 2009.
37.What kind of film is Dragonball Evollution?
A. cartoon B. live-action film C. Japanese D. horror film
38. Who directed the film?
C. 20th Century Fox
A. James Wong B. Stephen Chow D. Goku
39.What is Goku’s task during his adventures?
A. to find 7 Dragon Balls to rescue the world B. to gather 7 Dragon Balls for alien forces
C. to meet different characters D. to destroy 7 Dragon Balls to save the world
40. Where was the film released?
A. in Japan B. in the US C. in some Asian countries D. A,B &C are correct

------//------

Name: ........................................... TEST 45’_UNITS 12,13,14
Class: 10A....... Test number: 004
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40




I.Choose the best answer to complete the sentences :
1. “..................................................horror films?” –“I find them terrifying.”
A. What do you find of B. What do you think of
C. Why do you think of D. Do you think of
2. The international football tournament which is held every four years is the.........................
A. Asian Games B. World Cup C. Olympics D. SEA Games
3. If you know English, you can ........................with people all over the world.
A. communicate B. say C. tell D. saying
4. Every night the mother tells her baby a fairy tale to .....................the baby to sleep.
A. make B. lull C. change D. do
5. Music makes a funeral more solemn and ........................
A. sad B. happy C. mournful D. excited
6. “............................countries played the Games?” “Eleven.”
A. What B. Which C. How many D. How much
7. The first World Cup was held in Uruguay. We call Uruguay the .........................
A. champion B. runner-up C. nation D. host nation
8. It was .........................9:30 a.m. ......................they began the meeting.
A. not until / when B. until / that C. not until / that D. not until / this
9. “........................was the first World Cup held?” “In Uruguay”.
A. When B. What C. Where D. Why
10. “I really want to go, but I don’t have money.” -“I .....................you some.”
A. will give B. am going to give C. give D. am giving
11. “I’ve decided to repaint this house.” -“What colour .........................it?
A. you will paint B. will you paint C. you are going to paint D. are you going to paint
12. “Someone is knocking at the door.” -“...................................”
A. I’ll close the door B. I’ll go to the door C. I’ll answer the door D. I’ll open the window
13. What if .....................sun stopped shining?
A. a B. the C. an D. –

I saw (14.)........................accident this afternoon. (15.)....................car crashed into (16.)................... truck.
(17.)................. driver of (18.)....................car was hurt and sent to hospital. (19.)....................car was badly
damaged.
14. A. a B. the C. an D. -
15. A. a B. the C. an D. -
16. A. a B. the C. an D. -
17. A. a B. the C. an D. -
18. A. a B. the C. an D. -
19. A. a B. the C. an D. -
20. Most cartoons are .........................., so children like them.
A. amusing B. amused C. boring D. bored
21. pass / exam / you / should / study hard.
A.To pass the exam, you should study hard B. Pass the exam, you should study hard
C. Passing the exam, you should study hard D. To pass the exam, you should studying hard
22. Yesterday I came to my friend’s house ......................a book.
A. to borrow B. borrow C. borrowing D. to borrowing
23. “What do you go to English classes for?” “.......................................”
A. I can speak English well. B.To be good at English.
C. I have free time. D. Good at English.
24. It was not ....................1930 that the first World Cup was held.
A. just B. until C. to D. by
II. Choose the part that needs correcting:
25. Mary doesn’t go to a school on Sunday. It’s a holiday.
A B C D
26. I listen to music relax after hard study.
A B C D
27. I watched an interested film last night.
A B C D
28. “Why are you filling that bucket with water for?” “To wash the bike”.
A B C D
III.Choose the word that is pronounced differently from the others :
29. A. house B. say C. price D. bus
30. A. audience B. cinema C. disaster D. science
31. A. form B. fan C. photograph D. Stephen
32. A. laugh B. of C. first D. find
IV. Read the passage and answer the questions:

Dragonball Evolution is a 2009 American live-action film based upon the Japanese cartoon Dragon Ball . It was
directed by James Wong, produced by Stephen Chow and released by 20th Century Fox. The story centers around the
adventures of the lead character, Goku, around his 18th birthday, as he is asked to gather seven Dragon Balls to save the
world from evil alien forces. On his journey, he meets several different characters who all join the quest and help him in
his task. The film stars Justin Chatwin as Son Goku, Emmy Rossum as Bulma Briefs, James Marsters as Lord Piccolo,
Jamie Chung as Chi-Chi, Chow Yun-fat as Master Roshi, Joon Park as Yamcha and Eriko Tamura as Mai. It was
released in Japan and several other Asian nations on March 13, 2009, and in the United States on April 10, 2009.
33.What kind of film is Dragonball Evollution?
A. cartoon B. live-action film C. Japanese D. horror film
34. Who directed the film?
C. 20th Century Fox
A. James Wong B. Stephen Chow D. Goku
35.What is Goku’s task during his adventures?
A. to find 7 Dragon Balls to rescue the world B. to gather 7 Dragon Balls for alien forces
C. to meet different characters D. to destroy 7 Dragon Balls to save the world
36. Where was the film released?
A. in Japan B. in the US C. in some Asian countries D. A,B &C are correct
V.Choose the best rewritten sentences:
37. The discussion really made me interested.
A. I was really interested in the discussion.
B. I am really interested in the discussion.
C. I found the discussion really interest.
D. I found the discussion really interested.
38. I didn’t come home until very late in the evening.
A. It is not until very late in the evening that I came home.
B. It was not until very late in the evening I came home.
C. It was not until very late in the evening that I came home.
D. It is not until very late in the evening that I come home.
39. She went to the store because she wanted to buy some food.
A. She went to the store wanted to buy some food B. She went to the store to buy some food
C. She went to the store in to buy some food D. She went to the store so to buy some food
40. My parents work hard because they want me to have an easy life.
A. My parents work hard to me to have an easy life
B. My parents work hard they want me to have an easy life
C. My parents work hard so that I have an easy life
D. My parents work hard so that me to have an easy life


------//------



KEY – KIỂM TRA 45’ – UNITS 12,13,14 - TIẾNG ANH 10
ĐÁP ÁN ĐỀ 001

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A B C B B C D B C A D C B C A A B B B C
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A A A B B C A C A C D B C A B C B A A D




ĐÁP ÁN ĐỀ 002

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
C A A A B B C A D C B C D C A A B B B A
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
B C B B D B A C B C C A B A A D A C B C




ĐÁP ÁN ĐỀ 003

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
C A D C B C D C A A A B B C A A B B B B
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
B A B C C A B C B C A C A C D B B A A D




ĐÁP ÁN ĐỀ 004

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
B B A B C C D C C A D C B C A A B B B A
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A A B B B C C A A C D B B A A D A C B C
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản