Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2

Chia sẻ: dungql1

Tham khảo tài liệu 'kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2', tài liệu phổ thông, tiếng anh phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Bạn đang xem 7 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2

Name: ........................................... TEST 45’_BAI SO 3
Class: 10A....... Test number: 001
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40



I. Choose the best answer to complete the sentences :
1. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water.
a. play b. take c. make d. contribute
2. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight.
a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution
3. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls.
a. up b. off c. down d. about
4. Why don’t you ...................us in this trip?
a. to join b. joining c. join d. joined
5. How about ....................to the cinema tonight?
a. go b. going c. gone d. to go
6. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi.
a. located b. locate c. locates d. locating
7. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival.
a. at b. to c. for d. on
8. I can’t go by bus or coach because I get .......................
a. sickcar b. carsick c. well d. fine
9. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her.
a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood
10. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it.
a. lost b. lose c. will lose d. would lose
11. If I sold my car, I .......................much money for it.
a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get
12. If I .....................you, I would try again.
a. am b. be c. will be d. were
13. What ......................if you found a burglar in your house?
a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done
14. I would have sent you a postcard if I ......................your address.
a. have had b. had had c. had d. would have
15. If he had worked hard, he ...................his exam.
a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed
16. We ......................the party better if it had not been so long.
a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed
17. If you had listened to me, you ...................it now.
a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted
18. They could have passed the exam if they ....................hard.
a. studied b. would study c. would have studied d. had studied
19. Now many factories ........................in this area.
a. are built b. builds c. are being built d. is being built
20. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................”
a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct
21. This book ....................yesterday.
a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned
22. This room .....................for the classroom.
a. can use b. can used c. can be used d. can using
23. .....................to your party?
a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited
II. Choose the best answer to rewrite the sentences :
24. They can’t make tea with cold water.
a. Tea can’t be made with cold water.
b. Tea can’t be made with cold water by them.
c. Tea with cold water can’t be made.
d. Tea can’t be make with cold water.
25. I am not a millionaire, so I can’t help you.
a. If I am a millionaire, I can help you.
b. If I were a millionaire, I can help you.
c. If I were a millionaire, I couldn’t help you.
d. If I were a millionaire, I could help you.
26. You didn’t study hard, that is why you failed the exam.
a. If you had study hard, you would have passed the exam.
b. If you had studied hard, you would have passed the exam.
c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam.
d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam.
27. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party.
a. If Hoa had been sick, she could have come to your party.
b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party.
c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party.
d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party.
III. Choose the word that is pronounced differently from the others :
28. a. hoped b. lived c. played d. traveled
29. a. psychology b. potato c. paper d. possible
30. a. here b. clear c. dear d. where
31. a. combine b. problem c. lamb d. bring
IV. Choose the part that needs correcting:
32. You have been working for 6 hours. You should to take a rest.
A B C D
33. Somebody has been cleaned the house.
A B C D
34. Why not you try the cake that I have just made?
A B C D
35. If I had a million dongs, I will give it to the poor man.
A B C D
36. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money.
A B C D
V.Read the passage and choose the best answer:
Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows
pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants
do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up
and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise
include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change.
37. What are fast disappearing?
a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas
38. What happens when the habitats decrease?
a. animals and plants increase b. animals and plants decrease
c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted
39. Why do many species become extinct?
a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals
c. because of the collection of plants d. a,b&c
40. What is the new danger?
a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b
-----//-----
Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD
Class: 10A....... Test number: 002
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40



I. Choose the word that is pronounced differently from the others :
1. a. hoped b. lived c. played d. traveled
2. a. psychology b. potato c. paper d. possible
3. a. here b. clear c. dear d. where
4. a. combine b. problem c. lamb d. bring
II. Choose the part that needs correcting:
5. You have been working for 6 hours. You should to take a rest.
A B C D
6. Somebody has been cleaned the house.
A B C D
7. Why not you try the cake that I have just made?
A B C D
8. If I had a million dongs, I will give it to the poor man.
A B C D
9. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money.
A B C D
III. Choose the best answer to complete the sentences :
10. What ......................if you found a burglar in your house?
a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done
11. I would have sent you a postcard if I ......................your address.
a. have had b. had had c. had d. would have
12. If he had worked hard, he ...................his exam.
a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed
13. We ......................the party better if it had not been so long.
a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed
14. If you had listened to me, you ...................it now.
a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted
15. They could have passed the exam if they ....................hard.
a. studied b. would study c. would have studied d. had studied
16. Now many factories ........................in this area.
a. are built b. builds c. are being built d. is being built
17. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................”
a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct
18. This book ....................yesterday.
a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned
19. This room .....................for the classroom.
a. can use b. can used c. can be used d. can using
20. .....................to your party?
a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited
21. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water.
a. play b. take c. make d. contribute
22. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight.
a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution
23. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls.
a. up b. off c. down d. about
24. Why don’t you ...................us in this trip?
a. to join b. joining c. join d. joined
25. How about ....................to the cinema tonight?
a. go b. going c. gone d. to go
26. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi.
a. located b. locate c. locates d. locating
27. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival.
a. at b. to c. for d. on
28. I can’t go by bus or coach because I get .......................
a. sickcar b. carsick c. well d. fine
29. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her.
a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood
30. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it.
a. lost b. lose c. will lose d. would lose
31. If I sold my car, I .......................much money for it.
a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get
32. If I .....................you, I would try again.
a. am b. be c. will be d. were
IV.Read the passage and choose the best answer :
Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows
pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants
do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up
and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise
include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change.
33. What are fast disappearing?
a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas
34. What happens when the habitats decrease?
a. animals and plants increase b. animals and plants decrease
c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted
35. Why do many species become extinct?
a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals
c. because of the collection of plants d. a,b&c
36. What is the new danger?
a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b
V. Choose the best answer to rewrite the sentences :
37. You didn’t study hard, that is why you failed the exam.
a. If you had study hard, you would have passed the exam.
b. If you had studied hard, you would have passed the exam.
c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam.
d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam.
38. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party.
a. If Hoa had been sick, she could have come to your party.
b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party.
c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party.
d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party.
39. They can’t make tea with cold water.
a. Tea can’t be made with cold water.
b. Tea can’t be made with cold water by them.
c. Tea with cold water can’t be made.
d. Tea can’t be make with cold water.
40. I am not a millionaire, so I can’t help you.
a. If I am a millionaire, I can help you.
b. If I were a millionaire, I can help you.
c. If I were a millionaire, I couldn’t help you.
d. If I were a millionaire, I could help you.

-----//-----

Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD
Class: 10A....... Test number: 003
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40



I. Choose the best answer to rewrite the sentences :
1. You didn’t study hard, that is why you failed the exam.
a. If you had study hard, you would have passed the exam.
b. If you had studied hard, you would have passed the exam.
c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam.
d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam.
2. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party.
a. If Hoa had been sick, she could have come to your party.
b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party.
c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party.
d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party.
3. They can’t make tea with cold water.
a. Tea can’t be made with cold water.
b. Tea can’t be made with cold water by them.
c. Tea with cold water can’t be made.
d. Tea can’t be make with cold water.
4. I am not a millionaire, so I can’t help you.
a. If I am a millionaire, I can help you.
b. If I were a millionaire, I can help you.
c. If I were a millionaire, I couldn’t help you.
d. If I were a millionaire, I could help you.
II. Choose the word that is pronounced differently from the others :
5. a. hoped b. lived c. played d. traveled
6. a. psychology b. potato c. paper d. possible
7. a. here b. clear c. dear d. where
8. a. combine b. problem c. lamb d. bring
III. Choose the best answer to complete the sentences :
9. How about ....................to the cinema tonight?
a. go b. going c. gone d. to go
10. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi.
a. located b. locate c. locates d. locating
11. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival.
a. at b. to c. for d. on
12. I can’t go by bus or coach because I get .......................
a. sickcar b. carsick c. well d. fine
13. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her.
a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood
14. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it.
a. lost b. lose c. will lose d. would lose
15. If I sold my car, I .......................much money for it.
a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get
16. If I .....................you, I would try again.
a. am b. be c. will be d. were
17. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................”
a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct
18. This book ....................yesterday.
a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned
19. This room .....................for the classroom.
a. can use b. can used c. can be used d. can using
20. .....................to your party?
a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited
21. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water.
a. play b. take c. make d. contribute
22. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight.
a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution
23. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls.
a. up b. off c. down d. about
24. Why don’t you ...................us in this trip?
a. to join b. joining c. join d. joined
25. What ......................if you found a burglar in your house?
a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done
26. I would have sent you a postcard if I ......................your address.
a. have had b. had had c. had d. would have
27. If he had worked hard, he ...................his exam.
a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed
28. We ......................the party better if it had not been so long.
a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed
29. If you had listened to me, you ...................it now.
a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted
30. They could have passed the exam if they ....................hard.
a. studied b. would study c. would have studied d. had studied
31. Now many factories ........................in this area.
a. are built b. builds c. are being built d. is being built
IV. Choose the part that needs correcting:
32. You have been working for 6 hours. You should to take a rest.
A B C D
33. Somebody has been cleaned the house.
A B C D
34. Why not you try the cake that I have just made?
A B C D
35. If I had a million dongs, I will give it to the poor man.
A B C D
36. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money.
A B C D
V.Read the passage and choose the best answer:
Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows
pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants
do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up
and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise
include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change.
37. What are fast disappearing?
a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas
38. What happens when the habitats decrease?
a. animals and plants increase b. animals and plants decrease
c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted
39. Why do many species become extinct?
a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals
c. because of the collection of plants d. a,b&c
40. What is the new danger?
a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b

-----//-----

Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD
Class: 10A....... Test number: 004
Phần trả lởi:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20


21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40



I. Choose the best answer to complete the sentences :
1. This book ....................yesterday.
a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned
2. This room .....................for the classroom.
a. can use b. can used c. can be used d. can using
3. .....................to your party?
a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited
4. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water.
a. play b. take c. make d. contribute
5. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight.
a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution
6. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls.
a. up b. off c. down d. about
7. Why don’t you ...................us in this trip?
a. to join b. joining c. join d. joined
8. What ......................if you found a burglar in your house?
a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done
9. I would have sent you a postcard if I ......................your address.
a. have had b. had had c. had d. would have
10. If he had worked hard, he ...................his exam.
a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed
11. We ......................the party better if it had not been so long.
a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed
12. If you had listened to me, you ...................it now.
a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted
13. They could have passed the exam if they ....................hard.
a. studied b. would study c. would have studied d. had studied
14. Now many factories ........................in this area.
a. are built b. builds c. are being built d. is being built
15. How about ....................to the cinema tonight?
a. go b. going c. gone d. to go
16. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi.
a. located b. locate c. locates d. locating
17. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival.
a. at b. to c. for d. on
18. I can’t go by bus or coach because I get .......................
a. sickcar b. carsick c. well d. fine
19. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her.
a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood
20. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it.
a. lost b. lose c. will lose d. would lose
21. If I sold my car, I .......................much money for it.
a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get
22. If I .....................you, I would try again.
a. am b. be c. will be d. were
23. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................”
a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct
II. Choose the part that needs correcting:
24. You have been working for 6 hours. You should to take a rest.
A B C D
25. Somebody has been cleaned the house.
A B C D
26. Why not you try the cake that I have just made?
A B C D
27. If I had a million dongs, I will give it to the poor man.
A B C D
28. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money.
A B C D
III. Choose the word that is pronounced differently from the others :
29. a. hoped b. lived c. played d. traveled
30. a. psychology b. potato c. paper d. possible
31. a. here b. clear c. dear d. where
32. a. combine b. problem c. lamb d. bring
IV.Read the passage and choose the best answer :
Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows
pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants
do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up
and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise
include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change.
33. What are fast disappearing?
a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas
34. What happens when the habitats decrease?
a. animals and plants increase b. animals and plants decrease
c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted
35. Why do many species become extinct?
a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals
c. because of the collection of plants d. a,b&c
36. What is the new danger?
a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b
V. Choose the best answer to rewrite the sentences :
37. You didn’t study hard, that is why you failed the exam.
a. If you had study hard, you would have passed the exam.
b. If you had studied hard, you would have passed the exam.
c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam.
d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam.
38. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party.
a. If Hoa had been sick, she could have come to your party.
b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party.
c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party.
d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party.
39. They can’t make tea with cold water.
a. Tea can’t be made with cold water.
b. Tea can’t be made with cold water by them.
c. Tea with cold water can’t be made.
d. Tea can’t be make with cold water.
40. I am not a millionaire, so I can’t help you.
a. If I am a millionaire, I can help you.
b. If I were a millionaire, I can help you.
c. If I were a millionaire, I couldn’t help you.
d. If I were a millionaire, I could help you.
-----//-----
Key to the 3rd test_Grade 10:

001
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A A B C B A C B C A A D B B C D A D C D
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A C D A D B D A A D C C B A B A B B D C


002
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A A D C C B A B A B B C D A D C D A C D
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A A B C B A C B C A A D B B D C B D A D

003
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
B D A D A A D C B A C B C A A D D A C D
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A A B C B B C D A D C C B A B A B B D C


004
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
A C D A A B C B B C D A D C B A C B C A
21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40
A D D C B A B A A A D C B B D C B D A D
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản