Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2

Chia sẻ: dungql1

Tham khảo tài liệu 'kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2', tài liệu phổ thông, tiếng anh phục vụ nhu cầu học tập, nghiên cứu và làm việc hiệu quả

Bạn đang xem 7 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: Kiểm tra 1 tiết tiếng anh lớp 10 - 2

 

  1. Name: ........................................... TEST 45’_BAI SO 3 Class: 10A....... Test number: 001 Phần trả lởi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 I. Choose the best answer to complete the sentences : 1. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water. a. play b. take c. make d. contribute 2. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight. a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution 3. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls. a. up b. off c. down d. about 4. Why don’t you ...................us in this trip? a. to join b. joining c. join d. joined 5. How about ....................to the cinema tonight? a. go b. going c. gone d. to go 6. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi. a. located b. locate c. locates d. locating 7. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival. a. at b. to c. for d. on 8. I can’t go by bus or coach because I get ....................... a. sickcar b. carsick c. well d. fine 9. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her. a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood 10. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it. a. lost b. lose c. will lose d. would lose 11. If I sold my car, I .......................much money for it. a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get 12. If I .....................you, I would try again. a. am b. be c. will be d. were 13. What ......................if you found a burglar in your house? a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done 14. I would have sent you a postcard if I ......................your address. a. have had b. had had c. had d. would have 15. If he had worked hard, he ...................his exam. a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed 16. We ......................the party better if it had not been so long. a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed 17. If you had listened to me, you ...................it now. a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted 18. They could have passed the exam if they ....................hard. a. studied b. would study c. would have studied d. had studied 19. Now many factories ........................in this area. a. are built b. builds c. are being built d. is being built 20. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................” a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct 21. This book ....................yesterday. a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned 22. This room .....................for the classroom. a. can use b. can used c. can be used d. can using 23. .....................to your party? a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited
  2. II. Choose the best answer to rewrite the sentences : 24. They can’t make tea with cold water. a. Tea can’t be made with cold water. b. Tea can’t be made with cold water by them. c. Tea with cold water can’t be made. d. Tea can’t be make with cold water. 25. I am not a millionaire, so I can’t help you. a. If I am a millionaire, I can help you. b. If I were a millionaire, I can help you. c. If I were a millionaire, I couldn’t help you. d. If I were a millionaire, I could help you. 26. You didn’t study hard, that is why you failed the exam. a. If you had study hard, you would have passed the exam. b. If you had studied hard, you would have passed the exam. c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam. d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam. 27. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party. a. If Hoa had been sick, she could have come to your party. b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party. c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party. d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party. III. Choose the word that is pronounced differently from the others : 28. a. hoped b. lived c. played d. traveled 29. a. psychology b. potato c. paper d. possible 30. a. here b. clear c. dear d. where 31. a. combine b. problem c. lamb d. bring IV. Choose the part that needs correcting: 32. You have been working for 6 hours. You should to take a rest. A B C D 33. Somebody has been cleaned the house. A B C D 34. Why not you try the cake that I have just made? A B C D 35. If I had a million dongs, I will give it to the poor man. A B C D 36. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money. A B C D V.Read the passage and choose the best answer: Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change. 37. What are fast disappearing? a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas 38. What happens when the habitats decrease? a. animals and plants increase b. animals and plants decrease c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted 39. Why do many species become extinct? a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals c. because of the collection of plants d. a,b&c 40. What is the new danger? a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b -----//-----
  3. Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD Class: 10A....... Test number: 002 Phần trả lởi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 I. Choose the word that is pronounced differently from the others : 1. a. hoped b. lived c. played d. traveled 2. a. psychology b. potato c. paper d. possible 3. a. here b. clear c. dear d. where 4. a. combine b. problem c. lamb d. bring II. Choose the part that needs correcting: 5. You have been working for 6 hours. You should to take a rest. A B C D 6. Somebody has been cleaned the house. A B C D 7. Why not you try the cake that I have just made? A B C D 8. If I had a million dongs, I will give it to the poor man. A B C D 9. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money. A B C D III. Choose the best answer to complete the sentences : 10. What ......................if you found a burglar in your house? a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done 11. I would have sent you a postcard if I ......................your address. a. have had b. had had c. had d. would have 12. If he had worked hard, he ...................his exam. a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed 13. We ......................the party better if it had not been so long. a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed 14. If you had listened to me, you ...................it now. a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted 15. They could have passed the exam if they ....................hard. a. studied b. would study c. would have studied d. had studied 16. Now many factories ........................in this area. a. are built b. builds c. are being built d. is being built 17. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................” a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct 18. This book ....................yesterday. a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned 19. This room .....................for the classroom. a. can use b. can used c. can be used d. can using 20. .....................to your party? a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited 21. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water. a. play b. take c. make d. contribute 22. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight. a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution 23. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls. a. up b. off c. down d. about 24. Why don’t you ...................us in this trip? a. to join b. joining c. join d. joined
  4. 25. How about ....................to the cinema tonight? a. go b. going c. gone d. to go 26. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi. a. located b. locate c. locates d. locating 27. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival. a. at b. to c. for d. on 28. I can’t go by bus or coach because I get ....................... a. sickcar b. carsick c. well d. fine 29. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her. a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood 30. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it. a. lost b. lose c. will lose d. would lose 31. If I sold my car, I .......................much money for it. a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get 32. If I .....................you, I would try again. a. am b. be c. will be d. were IV.Read the passage and choose the best answer : Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change. 33. What are fast disappearing? a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas 34. What happens when the habitats decrease? a. animals and plants increase b. animals and plants decrease c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted 35. Why do many species become extinct? a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals c. because of the collection of plants d. a,b&c 36. What is the new danger? a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b V. Choose the best answer to rewrite the sentences : 37. You didn’t study hard, that is why you failed the exam. a. If you had study hard, you would have passed the exam. b. If you had studied hard, you would have passed the exam. c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam. d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam. 38. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party. a. If Hoa had been sick, she could have come to your party. b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party. c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party. d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party. 39. They can’t make tea with cold water. a. Tea can’t be made with cold water. b. Tea can’t be made with cold water by them. c. Tea with cold water can’t be made. d. Tea can’t be make with cold water. 40. I am not a millionaire, so I can’t help you. a. If I am a millionaire, I can help you. b. If I were a millionaire, I can help you. c. If I were a millionaire, I couldn’t help you. d. If I were a millionaire, I could help you. -----//----- Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD
  5. Class: 10A....... Test number: 003 Phần trả lởi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 I. Choose the best answer to rewrite the sentences : 1. You didn’t study hard, that is why you failed the exam. a. If you had study hard, you would have passed the exam. b. If you had studied hard, you would have passed the exam. c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam. d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam. 2. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party. a. If Hoa had been sick, she could have come to your party. b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party. c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party. d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party. 3. They can’t make tea with cold water. a. Tea can’t be made with cold water. b. Tea can’t be made with cold water by them. c. Tea with cold water can’t be made. d. Tea can’t be make with cold water. 4. I am not a millionaire, so I can’t help you. a. If I am a millionaire, I can help you. b. If I were a millionaire, I can help you. c. If I were a millionaire, I couldn’t help you. d. If I were a millionaire, I could help you. II. Choose the word that is pronounced differently from the others : 5. a. hoped b. lived c. played d. traveled 6. a. psychology b. potato c. paper d. possible 7. a. here b. clear c. dear d. where 8. a. combine b. problem c. lamb d. bring III. Choose the best answer to complete the sentences : 9. How about ....................to the cinema tonight? a. go b. going c. gone d. to go 10. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi. a. located b. locate c. locates d. locating 11. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival. a. at b. to c. for d. on 12. I can’t go by bus or coach because I get ....................... a. sickcar b. carsick c. well d. fine 13. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her. a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood 14. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it. a. lost b. lose c. will lose d. would lose 15. If I sold my car, I .......................much money for it. a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get 16. If I .....................you, I would try again. a. am b. be c. will be d. were 17. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................” a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct 18. This book ....................yesterday. a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned 19. This room .....................for the classroom.
  6. a. can use b. can used c. can be used d. can using 20. .....................to your party? a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited 21. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water. a. play b. take c. make d. contribute 22. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight. a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution 23. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls. a. up b. off c. down d. about 24. Why don’t you ...................us in this trip? a. to join b. joining c. join d. joined 25. What ......................if you found a burglar in your house? a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done 26. I would have sent you a postcard if I ......................your address. a. have had b. had had c. had d. would have 27. If he had worked hard, he ...................his exam. a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed 28. We ......................the party better if it had not been so long. a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed 29. If you had listened to me, you ...................it now. a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted 30. They could have passed the exam if they ....................hard. a. studied b. would study c. would have studied d. had studied 31. Now many factories ........................in this area. a. are built b. builds c. are being built d. is being built IV. Choose the part that needs correcting: 32. You have been working for 6 hours. You should to take a rest. A B C D 33. Somebody has been cleaned the house. A B C D 34. Why not you try the cake that I have just made? A B C D 35. If I had a million dongs, I will give it to the poor man. A B C D 36. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money. A B C D V.Read the passage and choose the best answer: Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change. 37. What are fast disappearing? a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas 38. What happens when the habitats decrease? a. animals and plants increase b. animals and plants decrease c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted 39. Why do many species become extinct? a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals c. because of the collection of plants d. a,b&c 40. What is the new danger? a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b -----//----- Name: ........................................... TEST 45’_THE THIRD
  7. Class: 10A....... Test number: 004 Phần trả lởi: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 I. Choose the best answer to complete the sentences : 1. This book ....................yesterday. a. was returned b. were returned c. has been returned d. returned 2. This room .....................for the classroom. a. can use b. can used c. can be used d. can using 3. .....................to your party? a. will she invite b. she will invite c. she will be invited d. will she be invited 4. Trees, grasses and other plant life .......................an important part in the natural circulation of water. a. play b. take c. make d. contribute 5. We cannot clean up our ...........................rivers and seas overnight. a. polluted b. polluting c. pollute d. pollution 6. Without plants, most water would run ...................as soon as it falls. a. up b. off c. down d. about 7. Why don’t you ...................us in this trip? a. to join b. joining c. join d. joined 8. What ......................if you found a burglar in your house? a. you would do b. would you do c. you would have done d. would you have done 9. I would have sent you a postcard if I ......................your address. a. have had b. had had c. had d. would have 10. If he had worked hard, he ...................his exam. a. would pass b. passed c. would have passed d. had passed 11. We ......................the party better if it had not been so long. a. would enjoy b. will enjoy c. had enjoy d. would have enjoyed 12. If you had listened to me, you ...................it now. a. wouldn’t regret b. would regret c. would not have regretted d. would have regretted 13. They could have passed the exam if they ....................hard. a. studied b. would study c. would have studied d. had studied 14. Now many factories ........................in this area. a. are built b. builds c. are being built d. is being built 15. How about ....................to the cinema tonight? a. go b. going c. gone d. to go 16. Cuc Phuong National Park is ....................160 kilometres south west of Ha Noi. a. located b. locate c. locates d. locating 17. Visitors go to Nairobi to learn how one species is dependent upon another .................survival. a. at b. to c. for d. on 18. I can’t go by bus or coach because I get ....................... a. sickcar b. carsick c. well d. fine 19. I’m sure Sue ........................if you explained the situation to her. a. understand b. will understand c. would understand d. would have understood 20. Liz gave me this ring. She would be very upset if I ....................it. a. lost b. lose c. will lose d. would lose 21. If I sold my car, I .......................much money for it. a. wouldn’t get b. wouldn’t got c. won’t get d. didn’t get 22. If I .....................you, I would try again. a. am b. be c. will be d. were 23. “Would you like to visit Cuc Phuong National Park with us?” “Yes, .............................” a. I’d love to b. I’d like to c. I like d. a&b are correct II. Choose the part that needs correcting:
  8. 24. You have been working for 6 hours. You should to take a rest. A B C D 25. Somebody has been cleaned the house. A B C D 26. Why not you try the cake that I have just made? A B C D 27. If I had a million dongs, I will give it to the poor man. A B C D 28. If you had tell me that he never paid his debts, I wouldn’t have lent him money. A B C D III. Choose the word that is pronounced differently from the others : 29. a. hoped b. lived c. played d. traveled 30. a. psychology b. potato c. paper d. possible 31. a. here b. clear c. dear d. where 32. a. combine b. problem c. lamb d. bring IV.Read the passage and choose the best answer : Wild habitats all over the world are fast disappearing. Forests are being cut down, rivers and seas polluted, hedgerows pulled up, ponds filled in - the destruction seems endless. As the habitats decrease, their communities of animals and plants do, too. Habitat destruction is one of the main reasons why many species face extinction. Habitats are commonly split up and animals can't get from one part to another, unless wildlife 'corridors' are provided. Other reasons for their demise include the hunting of animals and collection of plants. Now they are facing a new threat, which of climate change. 33. What are fast disappearing? a. forests b. wild habitats c. rivers d. seas 34. What happens when the habitats decrease? a. animals and plants increase b. animals and plants decrease c. forests are being cut down d. rivers and seas are polluted 35. Why do many species become extinct? a. because of habitat destruction b. because of the hunting of animals c. because of the collection of plants d. a,b&c 36. What is the new danger? a. hunting b. extinction c. climate change d. a&b V. Choose the best answer to rewrite the sentences : 37. You didn’t study hard, that is why you failed the exam. a. If you had study hard, you would have passed the exam. b. If you had studied hard, you would have passed the exam. c. If you hadn’t studied hard, you would have failed the exam. d. If you studied hard, you wouldn’t fail the exam. 38. Because Hoa was sick, she couldn’t come to your party. a. If Hoa had been sick, she could have come to your party. b. If Hoa hadn’t been sick, she couldn’t have come to your party. c. If Hoa wasn’t sick, she could have come to your party. d. If Hoa hadn’t been sick, she could have come to your party. 39. They can’t make tea with cold water. a. Tea can’t be made with cold water. b. Tea can’t be made with cold water by them. c. Tea with cold water can’t be made. d. Tea can’t be make with cold water. 40. I am not a millionaire, so I can’t help you. a. If I am a millionaire, I can help you. b. If I were a millionaire, I can help you. c. If I were a millionaire, I couldn’t help you. d. If I were a millionaire, I could help you. -----//-----
  9. Key to the 3rd test_Grade 10: 001 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 A A B C B A C B C A A D B B C D A D C D 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 A C D A D B D A A D C C B A B A B B D C 002 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 A A D C C B A B A B B C D A D C D A C D 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 A A B C B A C B C A A D B B D C B D A D 003 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 B D A D A A D C B A C B C A A D D A C D 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 A A B C B B C D A D C C B A B A B B D C 004 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 A C D A A B C B B C D A D C B A C B C A 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 A D D C B A B A A A D C B B D C B D A D
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản