intTypePromotion=1

Bộ 15 đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 (Có đáp án)

Chia sẻ: Yunmengshuangjie Yunmengshuangjie | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:68

0
20
lượt xem
2
download

Bộ 15 đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 (Có đáp án)

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

TaiLieu.VN giới thiệu đến bạn Bộ 15 đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 (Có đáp án) nhằm giúp các em học sinh có tài liệu ôn tập, luyện tập nhằm nắm vững được những kiến thức, kĩ năng cơ bản, đồng thời vận dụng kiến thức để giải các bài tập tiếng Anh một cách thuận lợi để bước vào kì một cách tốt nhất. Chúc các em thi tốt!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Bộ 15 đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 (Có đáp án)

  1. BỘ 15 ĐỀ THI HỌC KÌ 1 MÔN TIẾNG ANH 11 NĂM 2020-2021 (CÓ ĐÁP ÁN)
  2. 1. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT chuyên Huỳnh Mẫn Đạt (Khối chuyên) 2. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT chuyên Huỳnh Mẫn Đạt (Khối cơ bản) 3. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lạc Long Quân (Chương trình 7 năm) 4. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lạc Long Quân (Chương trình 10 năm) 5. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lê Lợi 6. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lương Ngọc Quyến (Hệ 7 năm) 7. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lương Ngọc Quyến (Hệ 10 năm) 8. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lương Tài 9. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Lương Văn Can 10. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Marie Curie 11. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Ngô Gia Tự 12. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Phan Ngọc Hiển 13. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Sào Nam 14. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Trần Phú (Chương trình Thí điểm) 15. Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Trần Phú (Khối cơ bản)
  3. SỞ GDĐT KIÊN GIANG KIỂM TRA CUỐI KỲ - KHỐI 11 TRƯỜNG THPT CHUYÊN HUỲNH MẪN ĐẠT BÀI THI: ANH 11 CHUYÊN --------------- (Thời gian làm bài: 45 phút) MÃ ĐỀ THI: 940 Họ tên thí sinh:....................................................SBD:......................... Câu 1: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the underlined part pronounced differently from the rest. A. competition B. integration C. society D. disability Câu 2: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the underlined part pronounced differently from the rest. A. groups B. tasks C. impairments D. affairs Câu 3: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest. A. consider B. donation C. official D. organise Câu 4: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest. A. insecure B. recommend C. successful D. volunteer Câu 5: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Laura missed the party because no one _______ her about it. A. had told B. has told C. would tell D. was told Câu 6: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Celebrities get tired of _______ everywhere they go. A. recognizing B. having recognized C. having been recognized D. being recognized Câu 7: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Air consists of a combination of nitrogen and oxygen _______ in place by gravity. A. held B. being held C. are holding D. holding Câu 8: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. By the time we reach home, the rain _______. A. stopped B. stops C. will have stopped D. will stop Câu 9: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. He would be always looking _______ his lawn or his flowers and Paul was in the habit of saying a few words to him over the fence. A. over B. up C. after D. on Câu 10: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. When the manager of our company retires, the deputy manager will _______ that position. A. stand for B. hold on C. stand for D. take over Câu 11: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. _______, she left him. A. Irritating with his lack of punctuality B. Because of her irritation with his lack of punctuality C. Despite irritated by his lack of punctuality D. Being irritating by his lack of punctuality Câu 12: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. You can do any job _______. A. unless you have the right qualifications B. providing you have the right qualifications for it C. because of having the right qualifications D. if you don’t have the right qualifications for it Mã đề thi 940 - Trang số : 1
  4. Câu 13: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. The college was closed for a month _______. A. as a result of that it was the summer holidays B. as a result of the summer holidays C. because the summer holidays D. owing the fact of the summer holidays Câu 14: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. If we had remembered to bring our raincoats _______. A. we would not get wet yesterday B. we would not have got wet yesterday C. we would get wet yesterday D. we would have got wet yesterday Câu 15: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. As a result of _______ growth, many political difficulties have arisen. A. economic B. economy C. economise D. economist Câu 16: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Since our last meeting, students’ attidtudes towards people with disabilities have _______ changed. A. complete B. completely C. completion D. completed Câu 17: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. To dominate means to be more successful or powerful than others in a game or _______. A. competitive B. competition C. compete D. competitively Câu 18: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part of the following question. There're many problems which are unavoidable when living in an extended family. A. profits B. issues C. views D. merits Câu 19: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part of the following question. Domestic violence is strictly forbidden all over the world. A. permitted B. limited C. restricted D. prohibited Câu 20: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part of the following question. She was unhappy that she lost contact with a lot of her old friends when she went abroad to study. A. put in charge of B. got in touch of C. lost control of D. made room for Câu 21: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question George is asking his mum. - George: “Is it okay if I stay at my friend Jack’s house overnight?” - George’s mum: “_______. You haven’t done your chores.” A. Of course B. That’s true C. I don’t think you can D. It’s okay Câu 22: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Lucy is talking to Huong, her Vietnamese friend, about air pollution in Hanoi. - Lucy: “Is there anything we can do about the toxic air pollution in Hanoi recently?” - Huong: “_______ but the only thing we can do is to avoid outdoors and wear masks.” A. You’re telling me B. I don’t think I know the answer C. I would say yes D. That’s easy Câu 23: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. (A)The number of students (B) attending universities (C) to study economics (D) have increased steadily in the last few years. A. The number of B. attending C. to study D. have Mã đề thi 940 - Trang số : 2
  5. Câu 24: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. Only after (A) announcing the winner of (B) the best picture in Oscar 2017 (C) Warren Betty realized that he (D) had read out the wrong film name. A. announcing B. the best picture C. Warren Betty realized D. had read Câu 25: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. (A) The most visible (B) remind of the close relationship (C) between The United States and France (D) is the famous Statue of Liberty, which stands in New York harbour. A. The most B. remind C. between D. is Câu 26: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. We get quite (A) depressed when I (B) think about the damage we are(C) making to (D) the environment. A. depressed B. think about C. making D. the environment Câu 27: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. I bought an Italian pair of shoes for $150. They went missing after two days. A. My Italian pair of shoes went missing after two days bought for 150$ . B. I bought an Italian pair of shoes that went missing after two days. C. The Italian pair of shoes that bought for $150 went missing after two days. D. The Italian pair of shoes, which I had bought for $150, went missing after two days. Câu 28: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. My mother is very busy at work. However, she takes good care of her children. A. Although my mother is very busy at work, but she takes good care of her children. B. In spite of busying at work, my mother takes good care of her children. C. My mother takes good care of her children but she is very busy at work. D. Despite being busy at work, my mother takes good care of her children. Câu 29: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. “I will give you the answer by the end of the lesson.”. Tom said to Janet. A. Tom insisted on giving Janet the answer by the end of the lesson. B. Tom suggested giving Janet the answer by the end of the lesson . C. Tom promised to give Janet the answer by the end of the lesson. D. Tom offered to give Janet the answer by the end of the lesson. Câu 30: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. I really regret that you haven’t told me about her family. A. If only you would tell me about her family. B. If only I didn’t regret that you hadn’t told me about your family. C. If only you had told me about her family. D. If only you hadn’t told me about your family. Đọc và trả lời các câu hỏi từ câu 31 đến câu 35 Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions. Southeast Asia foreign ministers agreed to set up an ASEAN Development Fund aimed at narrowing the economic and development gap among its ten members. Each country in the Association of Southeast Asian Nations group would contribute an initial 1 million dollars to the fund. They also sign a pact to improve their united response to disasters and put in place early warning systems to cope with devastation similar to that caused by last year’s tsunami. In this year session, Asia’s biggest security forum focused on fighting against terrorism, keeping the Straits of Malacca piracy-free and fending off conflicts through diplomacy. The forum capped a six-day conference of ASEAN members that saw Australia sign a non-aggression pact with regional neighbors, joining efforts to build an Asian trade bloc on a par with Europe and North America. At a meeting with Russia, both sides agreed that the ASEAN-Russian Federation Economic and Development Cooperation Agreement and the programme on ASEAN- Russia cooperation should be expedited. Mã đề thi 940 - Trang số : 3
  6. Câu 31: What is the aim of setting up an ASEAN Development Fund? A. to develop economy among its ten members B. to slow down the ecomomic development of its ten members C. to make the economic and development gap among its ten members narrow D. to solve the problems related to economy development Câu 32: The word “pact” in the passage is closest in meaning to _______. A. a contract B. a document C. an agreement D. a will Câu 33: The word “they” in the passage refers to _______. A. Southeast Asia foreign ministers B. The Association of Southeast Asian Nations C. ASEAN’s ten members D. Asian nations Câu 34: According to the passage, Asia’s biggest security forum focused on all of the following EXCEPT ______. A. struggling against terrorism B. keeping the Straits of Malacca piracy-free C. avoiding conflicts through diplomacy D. improving their united response to disasters Câu 35: According to the passage, which of the following is NOT true? A. Southeast Asia foreign ministers agreed to set up an ASEAN development Fund. B. Asia’s biggest security forum lasted six days. C. Last year’s tsunami was the early warning to disasters. D. Australia signed a non-aggression pact with regional neighbours. Đọc và trả lời các câu hỏi từ câu 36 đến câu 40 Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks. In the United States, volunteering is (36) _______ as a good way to give children a sense of community responsibility and to bring the family together. Volunteerism is (37) _______ across the United States today because people are trying to put more emphasis on family togetherness, and they are looking (38) _______ ways to help young people have a feeling of hope and satisfaction. It is (39) _______ that volunteering helps children discover their talents, develop their skills, and learn about (40) _______ and problem solving. Câu 36: A. viewed B. respected C. showed D. inspected Câu 37: A. extending B. forming C. traveling D. growing Câu 38: A. on B. for C. of D. at Câu 39: A. accepted B. believed C. regarded D. concerned Câu 40: A. corporation B. operation C. cooperation D. correspondence ----------------- Hết ----------------- Mã đề thi 940 - Trang số : 4
  7. SỞ GDĐT KIÊN GIANG KIỂM TRA CUỐI KỲ - KHỐI 11 TRƯỜNG THPT CHUYÊN HUỲNH MẪN ĐẠT BÀI THI: ANH 11 CƠ BẢN --------------- (Thời gian làm bài: 45 phút) MÃ ĐỀ THI: 841 Họ tên thí sinh:................................................SBD:........................ Câu 1: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest. A. successful B. beautiful C. plentiful D. difficult Câu 2: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the different stress pattern from the rest. A. comment B. wedding C. dentist D. receive Câu 3: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the underlined part pronounced differently from the rest. A. yellow B. wine C. wet D. west Câu 4: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word having the underlined part pronounced differently from the rest. A. wheel B. whom C. who D. whose Câu 5: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. We _________ pen pals for nearly five years. A. have been B. will be C. was D. are Câu 6: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. They told us _________ on the stairs. A. not sitting B. not sit C. not to sitting D. not to sit Câu 7: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. I look forward _________ from you soon. A. hear B. be hearing C. to hearing D. to hear Câu 8: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Loan finally admitted _________ the money from the bank. A. steal B. steals C. stealing D. stolen Câu 9: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. The sign warns people _________ the danger of swimming in this river. A. on B. for C. of D. against Câu 10: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. You can go out_________ you like. A. and B. in spite of C. if D. because of Câu 11: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Everyone said they would attend the wedding, _________ no one turned up. A. however B. but C. that D. though Câu 12: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Quan expected _________ , but he wasn’t. A. invite to Hoa’s birthday party B. invited to Hoa’s birthday party C. invites to Hoa’s birthday party D. to be invited to Hoa’s birthday party Câu 13: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. The coffee was _________ . A. so strong that we cannot keep awake B. not strong enough to keep us awake C. such strong that we could keep awake D. enough strong to keep us awake Mã đề thi 841 - Trang số : 1
  8. Câu 14: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. I don't have a computer, and my father doesn't want me to have _________. A. a one B. ones C. one D. to one Câu 15: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Our football team had a really good chance of winning the _________. A. compete B. competition C. competitively D. competitive Câu 16: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Would you mind if I asked you a ________ question? A. personally B. person C. personal D. personality Câu 17: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part of the following question. Who should take care of your baby when you go out? A. look after B. look into C. look for D. look at Câu 18: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part of the following question. We wish you both good health and longevity. A. happy life B. easy life C. long life D. exciting life Câu 19: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that has the OPPOSITE meaning to the underlined part of the following question. The President expressed his deep sorrow over the bombing deaths. A. sadness B. happy C. anxiety D. happiness Câu 20: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word that has the OPPOSITE meaning to the underlined part of the following question. After the accident, he can’t remember anything. A. unforgettable B. miss C. forget D. forgettable Câu 21: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Nam and Lan are chatting. Nam: “Merry Christmas and happy new year to you.” - Lan: “_________” A. So do I. B. The same to you. C. You are the same. D. Neither do I. Câu 22: Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to the following question. Tom and Jim are at a party. - Tom: “Would you rather have wine or beer ?” - Jim: “_________.” A. It doesn’t matter B. No problem C. Sure D. None, please Đọc và trả lời các câu hỏi từ câu 23 đến câu 27 Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions. Every four years people all over the world watch the Olympic Games. It is a time for all kinds of people to unite in peace. Some of them join together to compete for gold medals. Millions of other people watch them on television. Why do we have the Olympic ? How did they begin? The first Olympic Games were in Greece in 776 B .C . There was only one event. People ran a nice the length of the stadium. The Games lasted one day. Slowly people added more events. The Games were only for men, and women could not even watch them. Only Greeks competed. They came from all parts of the Greek world. The time of the Games way; a time of peace, and government let everyone travel safely. The winners became national heroes. The first modem Games were in 1896 in Athens. The Greeks built a new stadium for the competition. Athletes from several countries competed. Then there were Olympics every four years in different cities in Europe and the United States until 1952. After that they were in Melbourne, Tokyo, Mexico City, and Montreal besides in European cities. Mã đề thi 841 - Trang số : 2
  9. Each year there were athletes from more nations. The first Winter Olympics were in 1924. The athletes compete in skiing and other winter sports. Today there must be Olympic Games every four years. The games must have at least fifteen events, and they cannot last more than sixteen days. There is no age limit - people of any age can compete. The competitors must not be professionals. They must be amateurs. The Athletes compete for gold medals. The winners are still national heroes, as they were in the early Olympic Games in Greece. Câu 23: Which one of the following statements is TRUE ? A. During the modern Olympic Games, all countries are at peace with each other. B. The first Olympic Games were held in Greece 2076 years ago. C. The ancient Olympic Games, lasted about 16 days. D. During the ancient Olympic Games, there was peace throughout Greek lands Câu 24: How long after the founding of the modern Olympics were the Winter Olympics introduced ? A. 20 years B. 24 years C. 28 years D. 32 years Câu 25: In what city were the 1952 Olympic Games held ? A. New York B. Melbourne C. Moscow D. London Câu 26: Which sport is competed in the Winter Olympic? A. Running B. Skiing C. Horse racing D. Car racing Câu 27: What is opposite to “amateurs” in last paragraph? A. professionals B. heroes C. competitors D. winners Đọc và trả lời các câu hỏi từ câu 28 đến câu 32 Read the following passage and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks. In the United States, volunteering is (28) ______ as a good way to give children a sense of community responsibility and to bring the family together. Volunteerism is (29) ______ across the United States today because people are trying to put more emphasis on family (30) ______, and they are looking for ways to help young people have a feeling of hope and satisfaction. It is (31) ______ that volunteering helps children discover their talents, develop their skills, and learn about cooperation and problem solving. Moreover, family volunteering has some advantages it benefits the community that is served , it benefits the family for serving together, and it benefits each (32) ______ in the family. Câu 28: A. respected B. viewed C. inspected D. showed Câu 29: A. growing B. traveling C. extending D. forming Câu 30: A. background B. relationships C. togetherness D. connections Câu 31: A. regarded B. believed C. concerned D. accepted Câu 32: A. character B. community C. personnel D. individual Câu 33: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. (A) The policeman warned us (B) not walking alone (C) in empty streets (D) at night. A. The B. not walking C. in D. at night Câu 34: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. Every (A) member of the class (B) were invited to (C) the party (D) by the English teacher. A. member B. were C. the D. by Câu 35: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. My father (A) painted five (B) chairs and a (C) table so far (D) this morning. A. painted B. chairs C. table D. this morning Mã đề thi 841 - Trang số : 3
  10. Câu 36: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to show the underlined part that needs correction. (A) In spite modern medical technology, (B) many diseases caused (C) by viruses are still (D) not curable. A. In spite B. many C. by viruses D. not Câu 37: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question. “If it doesn’t rain, we will go out with you,” they said to me. A. They told me if it doesn’t rain, they will go out with me. B. They tell me if it didn’t rain, they will go out with me. C. They tell me if it didn’t rain, they would go out with me. D. They told me if it didn't rain, they would go out with me. Câu 38: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question. “ What would you do if you were a billionaire?” the man asked the woman. A. The man asks the woman what she would do if she were a billionaire. B. The man asked the woman what would she do if she were a billionaire. C. The man asked the woman what she would do if she is a billionaire. D. The man asked the woman what she would do if she were a billionaire. Câu 39: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question. They have changed the date of meeting. A. The date of the meeting have been changed B. The date of the meeting has been changed C. The meeting has been changed the date D. The date of the meeting has changed Câu 40: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the sentence that is closest in meaning to the following question. “I’m sorry I didn’t phone you earlier,” Mary said. A. Mary apologized for not phone me earlier. B. Mary apologized for not phoning me earlier. C. Mary apologized for phoning me earlier. D. Mary apologized phoning me earlier. ----------------- Hết ----------------- Mã đề thi 841 - Trang số : 4
  11. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO BẾN TRE ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020 - 2021 TRƯỜNG THPT LẠC LONG QUÂN Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 7 năm) (Đề có 02 trang) Thời gian làm bài: 45 phút, không tính thời gian giao đề Mã đề: 01 Học sinh làm bài trực tiếp trên đề thi - Họ và tên:.................................. - Lớp: ............... SBD: ................ Phần nói ……................. Phần viết ……...................... Điểm TC ................…… I. Listening (2ms) Task 1: Listen and choose the best answer:(1ms) 1. The fire happened ___________ years ago. A. three B. thirteen C. thirty D. thirty three 2. The fire stared ___________. A. in the living room B. in the bed room C. in the kitchen D. on the first floor 3. When the fire started, Christina ___________. A. was cooking B. was sleeping C. was eating D. was reading 4. ___________ came and rescued her. A. her brother B. her sister C. her father D. her mother 01). 02). 03). 04). Task 2: Listen and fill in the gaps:(1ms) Before the fire , I was (1)_______ . I always complained to my mother about how (2)_______ my room was or how few clothes I had. Then the fire came and destroyed (3)_______ we owned. But slowly I began to realise that I didn’t really need those things. I just needed my (4)_______ . After all, you can get new clothes any time, but a family can never be replaced. 1. _____________ 2. _____________ 3. _____________ 4. _____________ II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others .(0,5m) 1. A. happy B. husband C. hobby D. honest 2. A. charity B. mechanic C. changeable D. children III. Choose a word in each line that has different stress pattern:(0,5m) 3. A. participate B. advantage C. voluntary D. disaster 4. A. intelligent B. interesting C. hospitable D. favourite IV. Choose the underlined word or phrase in each sentence that needs correcting: (0,5m) 5. I warned them against climb the mountain in such bad weather. A B C D 6. After she bought herself a new motorbike, she sold her bicycle. A B C D V. Choose the correct answer:(1ms) 7. The boy glanced at me and turned away. A. looked carefully B. looked quickly C. looked attentively D. looked suspiciously 8. A _______ is a competition in which people try to win something. A. test B. examination C. contest D. survey 9. Those foreign tourists are looking forward to enjoying Vietnamese Tet holidays with_______ . A. exciting B. excitement C. excite D. excited 10. People often go to pagoda to pray _______ happiness and luck. A. against B. on C. for D. of 11. Her mother prevented her _______ going out tonight. A. against B. about C. from D. at 12. When Mr. Lam came, we _______ the room. A. cleaned B. was cleaning C. were cleaning D. clean 13. They _______ in Ho Chi Minh City since 1975. A. lived B. have lived C. has lived D. live. 14. ______ twice, he didn’t want to try again. A. Having fail B. Have failed C. to have failed D. Having failed 15. If I had enough money, I _______ abroad to improve my English. A. would go B. wouldn’t go C. would have gone D. wouldn’t have gone Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 1
  12. 16. If it_______convenient, we’ll go out for a drink tonight, A. be B. is C. was D. were VI. Read the passage and choose the correct answer for each question: (1pt) Each summer, the Winant and Clayton Volunteer program sends a group of Americans to volunteer in London for seven weeks and provides housing and a small stipend to help defray the high cost of living. After seven weeks of volunteering, participants have two weeks to travel independently before returning to London to evaluate the program and get their flight back to the United States. Deciding to participate takes a small leap of faith. The roster of volunteer placements and housing options can change from year to year and volunteers can’t choose their placement in advance. But once you’re accepted you instantly feel that you’ve joined a close-knit group. The volunteer coordinator is in frequent contact through mailings and e-mails to help you prepare for the trip, and there is a daylong orientation in New York that bring all the volunteers together before departure for London. 17. How long do a group of Americans volunteer in London? A. Two weeks. B. Each summer. C. Seven weeks D. Three weeks 18. What does the Winant and Clayton Volunteer program provide them with? A. Housing and a small stipend B. A few short essays. C. Transportation. D. Foods and clothes 19. What can the volunteers do after seven weeks of volunteering ? A. They can have two weeks to travel independently. B. They can have two weeks to evaluate the program. C. They can return to London. D. They can get their flight back to the United States. 20. How does the volunteer coordinator keep in contact with you? A. Through television and newspapers B. Through telephone and e-mails C. Through mailings and e-mails D. Through radio and cell phone. VII. Choose the word/ phrase among A,B,C or D that best fits the blank in the passage:(1ms) One can hardly do anything without a friend. We need friends to (21)_______ our joy and sorrow; we go to friends for help when there are problems that we cannot solve alone. But not all (22)_______ are friendly to each other can be called (23)_______ . True friends must have such (24)_______ as unselfishness, constancy, loyalty, (25)___trust and sympathy between friends. Therefore, if we want to have a true friend, we first must have these ones. 21. A. give B. show C. divide D. share 22. A. who B. whom C. which D. whose 23. A. bad friends B. true friends C. relatives D. acquaintances 24. A. qualities B. experiences C. quantities D. talents 25. A. between B. among C. mutual D. each other 01). 06). 11). 16). 21). 02). 07). 12). 17). 22). 03). 08). 13). 18). 23). 04). 09). 14). 19). 24). 05). 10). 15). 20). 25). VIII. WRITING: Rewrite the following sentences. (1ms) 1. My younger sister is not old enough so she can’t go to school by herself  If...................................................................................................................................................... 2. The accident happened because the driver was careless.  If…................................................................................................................. …………………....... 3. “ It was nice of you to help me. Thank you”, Miss White said to Peter.  Miss White thanked…....................................................................................................................... 4. “I have always wanted to be a pilot”, Nam said to me.  Nam has always dreamed .................................................................................................................. 5. The cat jumped through the window.  The little boy saw............................................................................................................................... THE END Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 2
  13. ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020-2021 Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 7 năm) Mã đề: 01 I. Listening (0,25 đ X 8 câu = 2 đ) Task 1 1. B 2.C 3. B 4. D Task 2 1 . selfish 2. small 3. everything 4. family II, III, VI, V, VI, (0,2 đ X 25 câu = 5đ) 01. D 06. A 11. C 16. B 21. D 02. B 07. B 12. C 17. C 22. A 03. C 08. C 13. B 18. A 23. B 04. A 09. B 14. D 19. A 24. A 05. B 10. C 15. A 20. C 25. C VIII. WRITING (0,2 đ X 5 câu = 1đ) 1.  If my younger sister were old enough she could go to school by herself . 2.  If the driver hadn’t been careless, the accident wouldn’t have happened. 3.  Miss White thanked Peter for helping her. 4.  Nam has always dreamed of being a pilot. 5.  The little boy saw the cat jump through the window. Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 7 năm) - Mã đề 01 3
  14. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO BẾN TRE ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020 - 2021 TRƯỜNG THPT LẠC LONG QUÂN Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 10 năm) (Đề có 02 trang) Thời gian làm bài: 45 phút, không tính thời gian giao đề Mã đề: 01 Học sinh làm bài trực tiếp trên đề thi - Họ và tên:.................................. - Lớp: ............... SBD: ................ Phần nói ……................. Phần viết ……...................... Điểm TC ................…… Task 1. Listen and decide whether the following statements are True (T) or False (F). Check (X) the correct answer. (1p) True False 1. A husband seems to be a breadwinner in one family 2. “Household finance” role is for the woman 3. Women now do not have any opportunities to show their ability 4. Doing all of the housework makes husbands really stressful and tired 5. That husband do housework is much more useful Task 2. Listen again and choose the best option to complete each of the following sentences. (1p) 1. A husband often feels __________ to do the housework. A. ashamed B. happy C. bored D. excited 2. Many people say that a husband was born to be a __________. A. household finance B. worker C. very important person D. householder 3. Doing all housework makes __________ stressful and tired. A. husband B. women C. children D. family 4. Husbands could share __________ with their wives. A. finance B. opportunities C. time D. chores 5. Women could have more time __________. A. to relax B. to do social work C. to go swimming D. to do housework 01. 02. 03. 04. 05. PRONUNCIATION AND LANGUAGE Choose A, B, C or D to indicate the word whose underlined part that differs from the other three. 1. A. valued B. disabled C. helped D. changed 2. A. depressed B. remarry C. regret D. reconcile Choose A, B, C or D to indicate the word that differs from the other three in the position of stress. 3. A. stability B. generation C. relationship D. community 4. A. maintain B. improve C. promote D. study Choose the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions 5. Despite being a kid, Tuan always helps his mother do the chores every day. A. homework B. works C. housework D. house duties 6.The scholarship is renewed annually and may be stopped if the students have poor academic records or bad behaviours. A every day B. every month C. every week D. every year Choose the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. 7.Viet Nam is famous for World Heritage Sites like Ha Long Bay and Hoi An Ancient Town. A. honoured B. popular C. well-known D. unknown 8. My parents seemed fully satisfied with the result of my entrance exam. A. pleased B. contented C. disappointed D. joyful Choose the option A, B, C or D that best completes each sentence. (1.6ps) 9. We __________ to start a recycling campaign in our neighborhood three months ago. A. decided B. have decided C. decide D. will decide 10.My best friend, Hoa, looked ____ in that dress. A. beauty B. beautify C. beautiful D. beautifully 11. You ____ finish your homework before you go to bed. A. must B. have to C. should D. ought to 12. The children ____ spend too much time playing computer games. A. mustn't B. ought to C . shouldn't D. must READING 1 Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 10 năm) - Mã đề 01
  15. Read the following passage and choose the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks. A new report from the Pew Research Center says most Americans think online dating is a good way (13) _______ people. Almost 60 per cent of Internet users say there is nothing wrong with trying to find a partner on the Internet. Around one in ten Americans has used online dating services. About 11 per cent of people who started a long-term (14) _____ in the past decade met their partner online. However, 32 per cent of the interviewees think the Internet does not help with marriage. Sociologist Dr Kevin Lewis of the University of California told the USA Today newspaper that women must remain (15) _____ about online dates. He said: "There are lots of guys who build flashy profiles but they are not honest." He said men can have problems finding a date, too. "They can't get a woman to respond because women receive so many messages." The Pew Report also warned people to be careful about those who tell lies about themselves online. Online (16) ______ are suggested to spend time understanding their dates before they decide to meet face to face. 13. A. meet B. to meet C. meeting D. met 14. A. relate B. relative C. relating D. relationship 15. A. easy B. cool C. elegant D. cautious 16. A. dating B. services C. daters D. assistants Read the following passage and choose the correct answers. Humanitarian Dorothea Dix was born in Hampden, Maine, in 1802. At the age of 19, she established a school for girls, the Dix Mansion School, in Boston, but had to close it in 1835 due to her poor health. She wrote and published the first of many books for children in 1824. In 1841, Dix accepted an invitation to teach classes at a prison in East Cambridge, Massachusetts. She was deeply disturbed by the sight of mentally-ill persons thrown in the jail and treated like criminals. For the next eighteen months, she toured Massachusetts institutions where other mental patients were confined and reported the shocking conditions she found to the state legislature. When improvements followed in Massachusetts, she turned her attention to the neighbouring states and then to the West and South. Dix's work was interrupted by the Civil War; she served as superintendent of women hospital nurses for the federal government. 17. In what year was the Dix Mansion School closed? A. 1802 B. 1824 C. 1835 D. 1841 18. Why did Dorothea Dix first go to a prison? A. She was convicted of a crime. B. She taught classes there. C. She was sent there by the state legislature. D. She was doing research for a book. 19. Where was Dorothea Dix first able to bring about reforms in the treatment of the mentally-ill? A. Canada B. Europe C. Massachusetts D. The West and the South 20. The word "confined" in paragraph 1 is closest in meaning to ____. A. restricted B. treated C. cared for D. supported Answer key: 01. 05. 09. 13. 17. 02. 06. 10. 14. 18. 03. 07. 11. 15. 19. 04. 08. 12. 16. 20. WRITING: Complete the sentences with the correct form of the words in brackets. (1p) 1. A loving family environment gives children a sense of ________________. (STABLE) 2. More than 2000 people have made cash ______________ to the Red Cross to support Virginia flood victims. (DONATE) 3. We must act _______________ in order to protect our environment. (RESPONSIBLE) 4. Vietnamese people celebrate their __________________ day on September 2nd. (DEPEND) Rewrite the following sentences as directed (1p) 5. I began to study English three years ago. →I’ve ______________________________________________________ 6. We really enjoy doing volunteer work. → It’s ______________________________________________________ 7.I'd advise you to tell the truth to your family. (Should) →You______________________________________________________ 8. He passed the exam. He was so happy. (Combine the sentences, using to-inf) →_________________________________________________________ _________________ THE END _________________________ 2 Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 10 năm) - Mã đề 01
  16. ĐÁP ÁN ĐỀ KIỂM TRA CUỐI KỲ I NĂM HỌC 2020-2021 Môn: TIẾNG ANH - Lớp: 11 (CT 10 năm) Mã đề: 01 LISTENING ( Mỗi câu đúng được 0,2 điểm) Task 1. 1 T 2. F , 3. F 4, F 5. T Task 2. 1. A 2. C 3. B 4. D 5. A PRONUNCIATION AND LANGUAGE- READING ( Mỗi câu đúng được 0,2 điểm) 1. C 5. C 9. A 13. B 17. C 2. D 6. D 10. C 14. D 18. B 3. B 7. D 11. A 15. D 19. C 4. D 8. C 12. C 16. C 20. A WRITING ( Mỗi câu đúng được 0,25 điểm) 1. STABILITY 2. DONATION 3. RESPONSIBLY 4. INDEPENDENCE 5. I’ve studied English for three years. 6. It’s volunteer work that we really enjoy doing 7. You should tell the truth to your family 8. He was so happy to pass the exam. 3 Đề kiểm tra cuối kỳ I - Môn TIẾNG ANH 11 (CT 10 năm) - Mã đề 01
  17. TRƯỜNG THPT LÊ LỢI ĐỀ THI HỌC KỲ I LỚP 11- NĂM HỌC: 2020-2021 –ĐÁP ÁN Môn Thi: Anh Văn Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian giao đề) Họ và tên: ……………………………………………………………….……… Lớp: 11………. SBD:………. GIÁM THỊ 1 GIÁM THỊ 2 SỐ PHÁCH Mã đề : AV01 …………………………………………………………………...................……………………………………………………… …………………………………………..………….. Mã đề : AV01 ĐIỂM: SỐ PHÁCH Listen to the conversation between Mr Long and his daughter Mai. Decide whether the following statements are true ( T) or false ( F)( 0.25/1m) Question 1 Mai is writing an essay about different cultures in the ASEAN countries. T Question 2 The ASEAN region has the largest number of people speaking English in the world . F Question 3 There are a lot of ethnic groups in the ASEAN countries and each has its own culture . T Question 4 VietNam includes over 50 ethnic groups and has the same culture. F Pronunciation: (0.25/1m) Find the word with a stress pattern that is different from the other Question 5: A. provide B. impair C. mental D. support Question 6: A. cognitive B. volunteer C. medical D. physical Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from that of the rest Question 7: A. stopped B. expected C. finished D. faced Question 8: A. assignment B. reliable C. remind D. determine Vocabulary and Grammar : (0.25/3ms ) Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the following questions. Question 9: We’re collecting used booked and clothes for a local……..Would you like to join us ? A. charitable B. charities C. charity D.charitably Question 10: Some parents may try to ………..their choices of university or career ………. their children regardless of their children’s preferences. A.impose / on B. impose/in C. impose/at D.impose/ above Question 11: My father has made his whole-hearted ………….... to earn as much money as possible to allow me to enroll at the best university in America. A. attempt B. request C. demand D. chance Question 12: American parents always show respect for their children and let them …….their opinions on issues. A. say B. show C. speak D. voice Question 13:There are a lot of tickets left, so you…………pay for the tickets in advance. A. mustn't B. won't C. should D. don't have to Question 14: Minh: “My first English test was not as good as I expected.” - Thomas: “_______.” A. Good Heavens! B. Never mind. Better job next time! C. That’s brilliant enough. D. It’s okay. Don’t worry. Indicate the word(s) CLOSEST in meaning to the underlined words : Question 15: Young college and university students participate in helping the poor who have suffered badly in wars or natural disasters. A. get involved in B. interfere with C. join hands D. come into Indicate the word(s) OPPOSITE in meaning to the underlined words : Question 16: Miss Walker was a mature lady when she married. A. annoyed B. childish C. energetic D. sensitive Give the correct form of the words in brackets Question 17: I ( volunteer ) have volunteered …. to help students at a special school twice since I finished grade . Question 18: Jamie looked ( amaze ) amazing ….. in her new dress at her 20th birthday party. Question 19: It might be worth (phone) phoning …..the station to check the time of the train. Question 20: My teacher always gives me advice ( choose ) to choose … suitable career in the future. MĐ AV01 Trang 1/2
  18. …….……………………………………….………………………………………………………………………………………… Reading : Read the passage and choose the correct option A,B,C,and D to answer the following questions.(0.25/1m) Each summer, the Winant and Clayton Volunteer program sends a group of Americans to volunteer in London for seven weeks and provides housing and a small stipend to help defray the high cost of living. After seven weeks of volunteering, participants have two weeks to travel independently before returning to London to evaluate the program and get their flight back to the United States. The application includes a few short essays, a series of questions about the type of placement one would prefer, and an informal interview with former volunteers that gives applicants a chance to find out more about the program. Deciding to participate takes a small leap of faith. The roster of volunteer placements and housing options can change from year to year and volunteers can't choose their placement in advance. But once you're accepted you instantly feel that you've joined a close-knit group. The volunteer coordinator is in frequent contact through mailings and e-mails to help you prepare for the trip, and there is a daylong orientation in New York that bring all the volunteers together before departure for London. Question 21: How long do a group of Americans volunteer in London? A. two weeks B. each summer C. seven weeks D. three weeks Question 22: What does the Winant and Clayton Volunteer program provide them with? A. housing and a small stipend B. a few short essays C. transportation D. foods and clothes Question 23: Which of the following is NOT included in the application? A. A series of questions about the type of placement one would prefer B. An informal interview with former volunteers C. A few short essays D. The roster of volunteer placements Question 24: How does the volunteer coordinator keep in contact with you? A. Through television and newspapers B. Through telephone and e-mails C. Through mailings and e-mails D. Through radio and cell phone Writing : (0.25/2ms ) Rewrite the sentences, using the cues given: Question 25: Hanna is lucky that she was born in a poor, but happy family. Hanna is lucky to be born in a poor, but happy family. Question 26: My sister is able to solve every problem quickly. ( ability ) My sister has the ability to solve every problem quickly. Question 27: I'd advise you to tell your parents your result before they ask you. ( should) You should tell your parents your result before they ask you. Question 28: Children under 12 are required to be accompanied by an adult to the entertainment centre. (must) Children under 12 must be accompanied by an adult to the entertainment center. Question 29: Walking in the rain gives him pleasure . He enjoys walking in the rain . Question 30: My daughter finds YouTube helpful to her English learning. It is YouTobe that My daughter finds helpful to her English learning. Change the phrase from past simple to present perfect and vice versa. Question 31: We haven’t been to a concert for over a year .  The last time we went to a concert was over a year ago. Question 32: It’s nearly 20 years since my father saw his brother.  My father hasn’t seen his brother for nearly 20 years. -------THE END -------- MĐ AV01 Trang 2/2
  19. A. dissatisfied B. satisfied C. amazed D. surprised Question 16. when giving a dinner party, you should NOT invite ........................ . Mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct response to each of the following A. husbands and wives. B. those who are vegetarians. exchanges. C. both women and men. D. those who can’t eat or drink certain Question 9. “Let’s go out for dinner.” “……………” things. A. Thank you B. Good idea C. I agree D. My pleasure Question 17: The menu should include these EXCEPT .......................... Question 10. Jim: “ This dictionary is for you. I hope you will find it useful.” A. a first course B. a supper C. a dessert D. main courses Mai : " __________." Question 18. According to the passage, starters should be served ........................... A. Thanks. I’ll do it B. Thanks. It’s very kind of you A. because the guests want to have a good time together C. Yes, please D. No problem B. because the guests like eating them Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part C. because the guests want to eat them while having to wait that needs correction in each of the following questions D. because the guests may be hungry while having to wait Question 11. I just congratulated Ann for her winning the Beauty Contest. Question 19. What should you do while the guests are having their evening meal? A B C D A. Stand beside the guests without doing anything. Question 12. They speak English well because they practise speak it everyday. B. Sit down with the guests and have a good time. A B C D C. Sit down with the guests to show your politeness. Choose the best answer D. Only serve the guests with the food. KHÔNG ĐƯỢC VIẾT VÀO PHẦN CÓ GẠCH CHÉO Question 13. I am pleased to ............ the winner of the final competition. It's Group B. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to A. recite B. announce C. explain D. appoint indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks. Question 14. The instructor warned the students ............ sailing alone on the lake. If you invite an American friend to (20) ………….. you to have dinner in a restaurant, A. on B. for C. of D. against phone the restaurant first to find out if you need a reservation to avoid a long wait for a Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to table. To make a reservation, just give your name, (21) ……. number of people in your THI SINH each of the following questions. group, and the time you plan to arrive. When you invite someone to dinner, you should PREPARING A DINNER PARTY prepare to pay the bill and reach for it when it arrives. (22) …………, if your companion Giving a dinner party is a wonderful way of entertain people. You can also make insists on paying his or her share, do not get into argument about it. Some people prefer new friends and give others the chance to get to know each other better. It needs to pay their own way (23)…………..they do not feel indebted, and those feelings should planning, though. First, make a guest list, with different kinds of people and a mixture be respected. In most American restaurants, the waiter or waitress's tip is not added to the of women and men. Don’t invite couples because they aren’t so much fun. bill. If the service is adequate, it is customary to leave a tip equal (24)…………. about When you know who can come, find out what they like to eat and drink. Note 15% of the bill. In expensive restaurants, leave a bit more. down any who are vegetarians, or who can’t eat or drink certain things for religious Question 20. A. enjoy B. add C. gather D.join seasons. Question 21. A. a B. the C. an D. no article Then plan their menu. Include a first course, a choice of main courses and a Question 22. A. However B. Besides C. Moreover D. Therefore dessert, plus lots of people’s favourite drinks. The next thing to do is the shopping. Question 23. A. due to B. such as C. so that D. as soon as Make sure buy more than enough of everything, and that someone can help you carry Question 24. A. for B. to C. with D. as it! On the day, start cooking early. Give people appetizers like Greek mezze or PHẦN TỰ LUẬN (16 Câu) Spanish tapas, so they don’t get hungry if they have to wait. Serve the delicious meal, Give the correct tenses and forms of the verbs in the brackets sit down with your guests and have a good time – you’ve earned it! Question 25. (See)……………………….that film twice, I didn’t want to see it any more Question 15. Which of the following is NOT mentioned as the purpose of giving a Question 26. The situation (recently/ change)………….....………………………. dinner party? Question 27. By the time I came, he (already/ leave) ………………..…….........…….. A. to entertain people. B. to make new friends Question 28. His doctor advised him (go)… ………..…............................… to bed early. C. to get people to know more about their host and hostess. Question 29. The little boy hopes (take)…………........................……… to Disneyland D. to help people to know each other better. Park on his birthday.
  20. Give the correct form of the words in the brackets TRƯỜNG THPT ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ I Số báo danh: Question 30. These volunteers mainly provided services and help for children with LƯƠNG NGỌC QUYẾN NĂM HỌC 2020 – 2021 (do thí sinh ghi) cognitive …………….…………….. (impair). Môn: Tiếng Anh - Lớp 11 hệ 7 năm Họ, tên, chữ ký: Question 31, 32. You must believe in your own ability and have …………….……… ĐỀ CHÍNH THỨC Thời gian làm bài: 45 phút Giám thị số 1:…………………………….. Mã Đề: 110 (confident) in yourself to be …………….…………….. (success) .............................................................................. Question 33. In what way do parents keep their children …………….…………….. ? Số phách Giám thị số 2: …………………………….. Điểm của toàn bài thi Họ tên, chữ ký (motivate) (Do Chủ tịch HĐ chấm thi ghi) .............................................................................. Bằng số Bằng chữ Giám khảo số 1: Question 34. Better health care and agriculture have led to rapid population Số phách ........................................................ ………………… (grow) (Do Chủ tịch HĐ chấm thi ghi) ........................................................ Rewite the following sentences with out changing their meanings Giám khảo số 2: Question 35. In the middle of my dinner the phone rang. ......................................................... Bài thi gồm có:.................tờ => While I ……………………………………………………………………… ........................................................ Question 36. 'I must have made a mistake in the calculations", said Mr. Forest. (Thí sinh làm bài trực tiếp vào đề thi) HỘI ĐỒNG COI THI => Mr. Forest admitted ………………………………………………………… Thí sinh gấp giấy trước khi viết theo đường kẻ này .............................................................................. PHẦN TRẮC NGHIỆM (Học sinh làm từ câu 1-24 vào bảng dưới đây) Question 37.“ I’m sorry. I can’t go to your birthday party, Brenda,” said Peter. 1. 4. 7. 10. 13. 16. 19. 22. Kỳ thi:................................................................ => Peter apologized to ………………………………………………………… 2. 5. 8. 11. 14. 17. 20. 23. Môn thi:.............................................................. Question 38. We had worked in the garden all day and were sunburned in the evening. 3. 6. 9. 12. 15. 18. 21. 24. .............................................................................. => Having ……………………………………………………………………… Question 39.I haven’t been to the cinema for two years. Ngày thi: ……………/………….20…………. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined => The last time I ……………………………………………………………… HỌ TÊN THÍ SINH: part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Question 40. If you don’t study harder, you will fail the exam. Question 1. A. honest B. hour C. honour D. home ............................................................................. => Unless ………………………………………………………………....… Question 2. A. cooked B. stopped C. laughed D. loved ............................................................................. Question 3. A. match B. chair C. chemistry D. watch Ngày sinh:.............../............/................. - THE END - Question 4. A. photographs B. bags C. kids D. days Nơi sinh: ............................................................ Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) CLOSEST in .............................................................................. meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. Dân tộc:…………….…………………………. Question 5. The purpose of the contest is to stimulate the spirits of playing sports among students. Nam, nữ:……………………..……………….. A. prevent B. rise C. encourage D. influence Tên trường đang học: Question 6. In tonight’s quiz, our competitors have come from all over the country .............................................................................. A. judges B. contestants C. singers D. winners Lớp:…………………………………………….. CHÚ Ý: Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word(s) OPPOSITE in Thí sinh phải ghi đầy đủ các meaning to the underlined word(s) in each of the following questions. mục ở phần trên. Thí sinh không được đánh số, Question 7. The President expressed his deep sorrow over the bombing deaths. ký tên hay viết một dấu hiệu gì vào tờ giấy thi. A. joyance B. anxiety C. disappointment D. interest Trái điều này thí sinh sẽ bị loại Question 8. They were bitterly disappointed at the result of the game.
ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2