intTypePromotion=1
ADSENSE

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2021-2022 có đáp án - Sở GD&ĐT Quảng Nam

Chia sẻ: _ _ | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:5

9
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Nhằm giúp các bạn học sinh đang chuẩn bị bước vào kì thi có thêm tài liệu ôn tập, TaiLieu.VN giới thiệu đến các bạn Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2021-2022 có đáp án - Sở GD&ĐT Quảng Nam để ôn tập nắm vững kiến thức. Chúc các bạn đạt kết quả cao trong kì thi!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2021-2022 có đáp án - Sở GD&ĐT Quảng Nam

  1. SỞ GIÁO DỤC VÀ ĐÀO TẠO KIỂM TRA CUỐI HỌC KỲ I NĂM HỌC 2021-2022 QUẢNG NAM Môn: TIẾNG ANH – Lớp 11 (7 năm) Thời gian: 45 phút (không kể thời gian giao đề) ĐỀ CHÍNH THỨC (Đề gồm có 03 trang) MÃ ĐỀ 501 I. MULTIPLE CHOICE (7.5 points) Listen to the dialogue about the Boston Marathon and mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the best answer to each of the following questions. You will hear it twice. Question 1. The Boston Marathon began in ____________. A. 1897 B. 1972 C. 1784 D. 1967 Question 2. ____________ became the first official female champion in the Boston race. A. Kuscsik B. John McDermott C. Ken Smith D. John Smith Question 3. In 1972, ____________ women finished the race. A. nine B. eight C. five D. seven Question 4. The Boston Marathon is held for ____________. A. only Canadian people B. people around the world C. only American people D. people from every part of America. Question 5. Which statement is NOT TRUE about the Boston Marathon? A. Runners have to run through 13 towns B. It ends in the center of Boston C. It is held in the USA D. Runners have to run about 32 km Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the word whose underlined part differs from the other three in pronunciation in each of the following questions. Question 6. A. need B. snow C. pen D. pink Question 7. A. scheme B. church C. cheese D. child Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the following questions. Question 8. Mr. Foster hopes ____________ to New York by his company. A. being transferred B. to be transferred C. transferring D. to transfer Question 9. A ____________ is the person who decides the winner of a competition or contest. A. competitor B. representative C. sponsor D. judge Question 10. ____________ the contest twice, I don’t want to try again. Let’s give chances to others. A. Win B. To win C. Winning D. Having won Question 11. Tim ____________ to France last year. A. was going B. goes C. had gone D. went Question 12. They were ____________ to my plight. A. sympathy B. sympathetically C. sympathize D. sympathetic Question 13. John ____________ her of cheating in the exam. A. accused B. blamed C. thanked D. prevented Question 14. If I were you, I ____________ for that position. A. would apply B. will apply C. applied D. would have applied Question 15. The father pointed____________ a wad of dollar notes on the table. A. of B. on C. for D. to Mã đề 501 - https://thi247.com/ Page 1/3
  2. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the word CLOSEST in meaning to the underlined word in the following question. Question 16. One of the problems the population explosion causes to the world is the shortage of food. A. export B. quality C. growth D. lack Mark the letter A, B, C or D on your answer sheet to indicate the most suitable response to complete the following exchange. Question 17. Two students are talking about the volunteer work they have participated in. Lan: “Do you enjoy the volunteer work?” Hoa: “Yes. ________________________.” A. I love attending the English-speaking club. B. I love taking part in the excursion. C. I really like helping people. D. I like going shopping very much. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word or phrase that best fits each of the numbered blanks. Developing and maintaining healthy friendships involves give-and-take. Sometimes you're the one giving support, and other times you're on the receiving end. (18) ____________ friends know you care about them and appreciate them can help strengthen your bond. It's as (19) ____________ for you to be a good friend as it is to surround yourself with good friends. Remember, it's never too late to build new friendships (20) ____________ reconnect with old friends. Investing time in making friends and strengthening your friendships can pay off in better health and a (21) ____________ outlook for years to come. Question 18. A. Telling B. Allowing C. Letting D. Enabling Question 19. A. importance B. importantly C. unimportantly D. important Question 20. A. so B. but C. or D. nor Question 21. A. worse B. brighter C. gloomier D. smaller Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer to each of the questions. Volunteering can be the experience of a lifetime and for some people it is a life changing experience. Volunteer Bolivia is the international volunteer organization that combines a volunteer service learning experience with a program for an unforgettable intercultural experience. They offer an affordable way for you to experience a foreign country while lending a hand. Their variety of community volunteer positions provide you with the opportunity to make new friends, define a new career, develop new skills, and share your skills with others. Short term volunteers are a crucial part of their program allowing you to fulfill the needs of a variety of children’s centers scattered around the region. These centers provide services for children. Long term volunteers are those who stay with them more than five months, speak intermediate Spanish, and are specialized volunteers who have an expertise that matches their Bolivian colleague’s needs. Many long term volunteers contribute in a collaboratively designed volunteer position such as helping in the office, translating, and working with the Bolivian staff. If you have a specialized skill, they can place you in your profession. Long term volunteers have also contributed as healthcare workers, physical therapists, graphic designers, by teaching advanced computer skills or in project development. Question 22. Which statement is True according to the passage? A. Volunteer work is an experience. B. There is only one kind of volunteers. C. Volunteers are not allowed to make friends. D. Volunteers can’t work in a foreign country. Mã đề 501 - https://thi247.com/ Page 2/3
  3. Question 23. If you take part in Volunteer Bolivia, you have a chance ____________. A. to study wildlife B. to earn much more money C. to define a new career D. to work in your hometown Question 24. Long term volunteers work as ____________. A. taxi drivers B. scientists C. physical therapists D. professors Question 25. The word “crucial” in bold can be replaced by ____________. A. necessary B. sensitive C. appropriate D. complex II. WRITING (2.5 points) Combine the two sentences, beginning with the word/ phrase given. Write your answers on your answer sheet. Question 26. Mary had an unexpected meeting. She couldn’t attend my wedding party. If ______________________________________________________________________ Question 27. The film star wears dark glasses. He doesn’t want anyone to recognize him. The film star avoids _______________________________________________________ Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the one printed before it. Write your answers on your answer sheet. Question 28. Paul said to Mary “I’m sorry I gave you the wrong number.” Paul apologized __________________________________________________________ Question 29. The children laughed because of the clown. The clown made _________________________________________________________ Question 30. The traffic lights went out right after we had begun our walk. Scarcely ________________________________________________________________ THE END Mã đề 501 - https://thi247.com/ Page 3/3
  4. HƯỚNG DẪN CHẤM KIỂM TRA CUỐI HỌC KỲ 1 - MÔN: TIẾNG ANH 11 (7 năm) I. MULTIPLE CHOICE (7.5 POINTS) Đề\câu 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 501 A A B B D D A B D D D D A A D D C C D C B A C C A 502 A A D D C B D D B D B A A B A C C A D C C A A C C 503 A D D B C D D B A D C D B B B D B B D A B D A B C 504 A C B D B C C B A A C B B A C B C C C B C D D C B 505 A A B D D D B D C C B C D A A C A C B A B C B C A 506 B A C C A B C B A A A B B D C B C A C C A A A D A 507 A A A C C B A D B A D A D A D B D C A D B A D A B 508 D C D B B A B B C D C B A C D C D D D B D A A D C II. WRITING: (2.5 POINTS) Mã đề 501, 503, 505, 507 Combine the two sentences, beginning with the word/ phrase given. Question 26: If Mary hadn’t had an unexpected meeting, she could have attended my wedding party. Question 27: The film star avoids being recognized by wearing dark glasses. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the one printed before it. Question 28: Paul apologized to Mary for giving her the wrong number Or Paul apologized to Mary for having given her the wrong number. Question 29: The clown made the children laugh. Question 30: Scarcely had we begun our walk when the traffic lights went out.
  5. Mã đề 502, 504, 506, 508 Combine the two sentences, beginning with the word/ phrase given. Question 26: If John hadn’t had a terrible headache, he could have finished the test well. Question 27: The film actress avoided being disturbed by locking the door. Finish each of the following sentences in such a way that it means the same as the one printed before it. Question 28: Mary congratulated Tim on passing his driving test Or Mary congratulated Tim on having passed his driving test. Question 29: The bad news made the girl faint. Question 30: Hardly had he left the room when the telephone rang. THE END
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2