Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Khoa Học Tự Nhiên »
Sinh học
7 trang
16 lượt xem
4
0

Factors affecting acrylamide mitigation in fried potatoes

By pre-treating potato strips in different conditions of enzyme concentrations, pH, temperature and frying time, the effects of these parameters on acrylamide levels in fried products were evaluated by measuring UV-Vis spectra of sample solutions containing acrylamide. The maximum absorbance values at 224 nm were used to determine the acrylamide concentrations by calculation from a calibration curve.

larachdumlanat127
02/01/2021
Science and technology development journalFried potatoesL-asparaginaseMaillard reactionAcrylamide formation
Share
/
7
Có thể bạn quan tâm
Đề tài nghiên cứu khoa học: Nghiên cứu ứng dụng enzyme L-Asparaginase từ Escherichia coli trong chế biến để làm giảm lượng acrylamide trong sản phẩm khoai tây chiên
Đề tài nghiên cứu khoa học: Nghiên cứu ứng dụng enzyme L-Asparaginase từ Escherichia coli trong chế biến để làm giảm lượng acrylamide trong sản phẩm khoai tây chiên
79 trang
Báo cáo Y học:  Oxidative deamination of lysine residue in plasma protein of diabetic rats Novel mechanism via the Maillard reaction
Báo cáo Y học: Oxidative deamination of lysine residue in plasma protein of diabetic rats Novel mechanism via the Maillard reaction
8 trang
Báo cáo khoa học: Structural and functional insights into Erwinia carotovora L-asparaginase
Báo cáo khoa học: Structural and functional insights into Erwinia carotovora L-asparaginase
11 trang
Báo cáo khoa học: Engineering thermal stability of L-asparaginase by in vitro directed evolution
Báo cáo khoa học: Engineering thermal stability of L-asparaginase by in vitro directed evolution
12 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015