Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Khoa Học Tự Nhiên »
Sinh học
7 trang
15 lượt xem
2
0

Lantibiotics of milk isolates: A short review on characterization and potential applications

Bacterial strains isolated from milk and dairy products produce a range of lantibiotics which can employed for development of food preservatives, flavor enhancers and as alternate treatment strategies for multi drug resistant bacterial pathogens. The diverse category of lantibiotics from milk isolates include well characterized prototypes like nisin to newer peptides yet to be studied.

mudbound
10/12/2021
Biotechnology and food sciencesLantibiotics of milk isolatesAlternate treatment strategiesBacterial strainsMulti drug resistant pathogens
Share
/
7
Có thể bạn quan tâm
Summary of Doctoral Thesis in Agriculture: Study on the effects of some selected endophytic bacterial strains on growth and development of Robusta coffee (Coffea canephora Pierre var. robusta)
Summary of Doctoral Thesis in Agriculture: Study on the effects of some selected endophytic bacterial strains on growth and development of Robusta coffee (Coffea canephora Pierre var. robusta)
24 trang
báo cáo hóa học:"  Identification of mosquito larvicidal bacterial strains isolated from north Sinai in Egypt"
báo cáo hóa học:" Identification of mosquito larvicidal bacterial strains isolated from north Sinai in Egypt"
33 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015