intTypePromotion=1

Lecture Purchasing for Chefs: Chapter 3 - Feinstein, Stefanelli

Chia sẻ: Lý Thiết Quải | Ngày: | Loại File: PPT | Số trang:35

0
43
lượt xem
1
download

Lecture Purchasing for Chefs: Chapter 3 - Feinstein, Stefanelli

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Chapter 3 - Food vendors: who should i buy this stuff from? This chapter’s objectives are to: Understand how methods used to select a vendor affect an F&B operation’s cost of sales, develop selection criteria based on the operation’s needs, ability to investigate potential suppliers and assess their overall fit into the operation,…

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Lecture Purchasing for Chefs: Chapter 3 - Feinstein, Stefanelli

ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2