Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Luận Văn - Báo Cáo »
Thạc sĩ - Tiến sĩ - Cao học
136 trang
11 lượt xem
2
0

Master's thesis of Science (Food Science): Effect of low frequency ultrasound on the solubility and physical characteristics of reconstituted milk protein powders

This study has adopted a systematic approach to identify the extent to which 20 kHz ultrasound affects the particle size and solubility of different protein solutions containing 4%, 7% and 10% whey proteins, caseins or a mixture at a range of energy densities (15-400 J/mL) and various pH (4.0-9.0). Milk proteins hold a prominent place in the food industry as they are used in many manufactured products for their functionality and most importantly nutritional benefits. Various dairy ingredients are currently used in food processing, with notable constituents including whey protein concentrate (WPC), whey protein isolate (WPI), milk protein concentrate (MPC), and sodium caseinate (Na-CN).

runthenight04
02/02/2023
Share
/
136
Có thể bạn quan tâm
An approachto determiningand predictingthe mean particle size of amuck pile after blasting according to swebrec particle size distribution lawbased on the form of single spherical charge inlaboratory scale
An approachto determiningand predictingthe mean particle size of amuck pile after blasting according to swebrec particle size distribution lawbased on the form of single spherical charge inlaboratory scale
14 trang
Đề cương chi tiết học phần Hóa học thực phẩm (Food chemistry)
Đề cương chi tiết học phần Hóa học thực phẩm (Food chemistry)
12 trang
Electrokinetics in a cylindrical capillary
Electrokinetics in a cylindrical capillary
7 trang
Báo cáo khoa hoc:" Genetic  polymorphism  of milk  proteins  in African Bos taurus and Bos indicus populations"
Báo cáo khoa hoc:" Genetic polymorphism of milk proteins in African Bos taurus and Bos indicus populations"
0 trang
Báo cáo vật lý: "Emulsion Polymers of Core-Shell Styrene-Butyl Acrylate: The Effect of Feeding and Aging Time on Particle Size Distribution"
Báo cáo vật lý: "Emulsion Polymers of Core-Shell Styrene-Butyl Acrylate: The Effect of Feeding and Aging Time on Particle Size Distribution"
9 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015