Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Khoa Học Xã Hội »
Giáo dục học
11 trang
4 lượt xem
1
0

Screening of Monascus purpureus strain with monacolin K activity and citrinin-free characteristics for red yeast rice production by LC-MS/MS analysis by LC-MS/MS analysis

Red yeast rice is produced from rice using Monascus purpureus fungus, which results in the red colour of the fermented rice. Red yeast rice has been used for a thousand years as a food preservative and in traditional medicine to support vascular and digestive health. This study used Liquid Chromatography-Mass Spectrometry (LC-MS/MS) to concurrently analyse citrinin and monacolin K produced by M. purpureus strain.

viaburame
14/03/2025
Share
/
11
Có thể bạn quan tâm
Luận văn Thạc sĩ Sinh học: Nghiên cứu khả năng tạo sắc tố đỏ và Monacolin K của vi nấm Monascus Purpureus
Luận văn Thạc sĩ Sinh học: Nghiên cứu khả năng tạo sắc tố đỏ và Monacolin K của vi nấm Monascus Purpureus
96 trang
Báo cáo y học: " An alternative treatment of hyperlipidemia with red yeast rice: a case report"
Báo cáo y học: " An alternative treatment of hyperlipidemia with red yeast rice: a case report"
3 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015