Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Nông - Lâm - Ngư »
Nông nghiệp
9 trang
98 lượt xem
0
0

The Relationship Between Chinese Raw Dumpling Quality and Flour Characteristics of Shandong Winter Wheat Cultivars

The Relationship Between Chinese Raw Dumpling Quality and Flour Characteristics of Shandong Winter Wheat Cultivars has many contents: Wheat samples, Analytical methods, Raw dumpling preparation, Raw dumpling sensory evaluation, Color measurements of dumpling sheets, Statistical analysis, Grain and flour characterization of tested wheatcultivars, Variation in raw dumpling qualit, Relationship between grain and flour traits andquality of raw dumpling,...

cscpubka
05/05/2014
Share
/
9
Có thể bạn quan tâm
Analytical methods for determination of total nitrogen content in the process of synthesizing chemically modified rubber materials
Analytical methods for determination of total nitrogen content in the process of synthesizing chemically modified rubber materials
8 trang
Analytical Methods - 2005
Analytical Methods - 2005
15 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015