Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ »Nông - Lâm - Ngư »
Nông nghiệp
10 trang
16 lượt xem
3
0

Fortification of lassi with herbal extracts – Effects on quality and total phenolic content

Keeping in view the potential of probiotics and antioxidative properties of herbs, the present study was endeavoured to develop antioxidant-rich herbal lassi using carrot, ginger, and turmeric extract and assess the antioxidant activity of the developed lassi.

chauchaungayxua11
23/03/2021

Fortification of lassi with herbal extracts

Lassi with herbal extracts

Total phenolic content

Developed lassi

Develop antioxidant-rich herbal lassi

Share
/
10
Có thể bạn quan tâm
Microscopic characteristics, total phenolic content and antioxidant activity of Zingiber nudicarpum
Microscopic characteristics, total phenolic content and antioxidant activity of Zingiber nudicarpum
7 trang
Extraction optimization and antioxidant activity of phenolic compounds from avocado peel
Extraction optimization and antioxidant activity of phenolic compounds from avocado peel
11 trang

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015