intTypePromotion=4
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_id] => 142
            [banner_name] => KM3 - Tặng đến 150%
            [banner_picture] => 412_1568183214.jpg
            [banner_picture2] => 986_1568183214.jpg
            [banner_picture3] => 458_1568183214.jpg
            [banner_picture4] => 436_1568779919.jpg
            [banner_picture5] => 
            [banner_type] => 9
            [banner_link] => https://tailieu.vn/nang-cap-tai-khoan-vip.html
            [banner_status] => 1
            [banner_priority] => 0
            [banner_lastmodify] => 2019-09-18 11:12:29
            [banner_startdate] => 2019-09-12 00:00:00
            [banner_enddate] => 2019-09-12 23:59:59
            [banner_isauto_active] => 0
            [banner_timeautoactive] => 
            [user_username] => minhduy
        )

)

Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Trần Quang Khải

Chia sẻ: Lam Chi Linh | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:5

0
542
lượt xem
246
download

Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Trần Quang Khải

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Tham khảo Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Trần Quang Khải giúp các bạn có tài liệu chất lượng ôn tập và rèn luyện kỹ năng Tiếng Anh, các bài tập trong chương trình Tiếng Anh THCS sẽ giúp bạn thực hành rèn luyện ngữ pháp tốt. Chúc các bạn học và làm bài kiểm tra đạt điểm cao.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kỳ 1 (2011-2012) môn Tiếng Anh lớp 6 - Trường THCS Trần Quang Khải

  1. TRƯỜNG THCS TRẦN QUANG KHẢI ĐỀ THI HỌC KỲ I – NĂM HỌC 2011-2012 ------------------------------- ĐỀ THI CHÍNH THỨC Môn Thi:TIẾNG ANH 6 (MÃ ĐỀ A) Thời gian làm bài: 45phút Họ, tên thí sinh:............................................. Số báo danh:.................... Lớp:.... Teacher Marks Remarks A. LANGUAGE FOCUS (4ms) I/ Which underlined part is pronounced differently from the others? (1m) Câu 1: A. read B. teacher C. repeat D.breakfast Câu 2: A. town B. window C. down D. shower Câu 3: A. museum B. drugstore C. bus D. lunch Câu 4: A. zoo B. room C. floor D. school II/ Choose the best answer: (3ms) Câu 5: There is a hospital ……………………..to my house. A. near B. in front C. opposite D. next Câu 6: ..........................people are there in your family? A. How many B. What C. How old D. How Câu 7: What is this?- ............................... A. No.That's my book. B. Yes.This is her book.. C. This is a book. D. This is Ba. Câu 8: My uncle is a …………………… . He works on a farm. A. teacher B. doctor C. farmer D. worker Câu 9: There..............................flowers in the garden. A. have B. are C. has D. is Câu 10: Are there any stores near Chi.......................house? A. are B. is C. 's D. isn't Câu 11: What are you doing now?- I.........................video games. A. am playing B. play C. playing D. plays Câu 12: How is Mr. Ha traveling to Ha Noi?- He is traveling …………………… plane. A. in B. on C. by D. with Câu 13: After school, Nam and Ba do……………………homework . A. his B. their C. our D. her Câu 14: Do Ba and Nam get up late in the morning?- Yes,.........................do. A. they B. I C. she D. he Câu 15 : What do we have today? - …………………………. . A. Yes, we do. B. No, we don’t. C. History and Art. D. On Monday. Câu 16: Is your garden.................................? - No, it isn't. It's small. A. quiet B. beautiful C. big D. small Trang 1
  2. B- READING COMPREHENSION: (3ms) Read the passage, then do the tasks below: I/ Choose the letter( A, B, C or D) that best fits each of the blank: (1m) Hi. My name is Trung. I 'm a student. I (1) .....................up at half past five. I take a (2)………….. and get dressed. I have breakfast, then I leave the house at half past six. The school is near my house, so I walk. Classes start at seven and (3)................. at half past eleven. I walk home and have(4).................... at twelve o'clock. 1. A. get B. take C. have D. go 2. A. music B. room C. shower D. television 3. A. take B. end C. have D. start 4. A. dinner B. lunch C. breakfast D. supper II/ Answer the questions: (2ms) 1. What’s his name? →.............................................................................................. 2. What does he do? →.............................................................................................. 3. What time does he leave his house? →.................................................................................... 4. Does he go to school on foot? →.............................................................................................. C- WRITING: (3ms) I/ Put the words in order: (0,5m) 1. home / goes / mother / five / at / his / o’clock / every day /. .................................................................................................................................................................... 2. grade / in / Lan / which / is / ? ..................................................................................................................................................................... II/ Make questions for the underlined words: (0.5m) 1. My father goes to work by bus. ................................................................................................................................................................... 2. Yes. I live in the countryside. ................................................................................................................................................................... III/ Rewrite sentences without changing their meaning. (0,5m) 1. That is a big house. → That house...................................................................................................................................... 2. How many students are there in your class? → How many students does........................................................................................................................ IV/ Write 6 sentences about your school, using the questions as prompts :(1,5ms) - What’s your school ‘s name ? - Is it in the city or in the country? - How many floors does it have ? - What are there around your school? - Is it beautiful? - Do you love your school ? ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... Trang 2
  3. TRƯỜNG THCS TRẦN QUANG KHẢI ĐỀ THI HỌC KỲ I – NĂM HỌC 2011-2012 ------------------------------- ĐỀ THI CHÍNH THỨC Môn Thi:TIẾNG ANH 6 (MÃ ĐỀ B) Thời gian làm bài:45phút Họ, tên thí sinh:............................................. Số báo danh:.....................Lớp:..... Teacher Marks Remarks A. LANGUAGE FOCUS (4ms) I/ Which underlined part is pronounced differently from the others? (1m) Câu 1: A. zoo B. room C. school D. floor Câu 2: A. breakfast B. teacher C. repeat D. read Câu 3: A. town B. down C. window D. shower Câu 4: A. drugstore B. museum C. bus D. lunch II/ Choose the best answer: (3ms) Câu 5: Are there any stores near Chi.......................house? A. are B. 's C. is D. isn't Câu 6: ..........................people are there in your family? A. How old B. What C. How many D. How Câu 7: What is this?- ............................... . A. No.That's my book. B. Yes.This is her book.. C. This is a book. D. This is Ba. Câu 8: My uncle is a …………………… . He works on a farm. A. teacher B. doctor C. worker D. farmer Câu 9: There..............................flowers in the garden. A. are B. have C. has D. is Câu 10: There is a hospital ……………………..to my house. A. near B. next C. opposite D. in front Câu 11: What are you doing now?- I..................................video games. A. playing B. play C. am playing D. plays Câu 12: Is your garden.................................? - No, it isn't. It's small. A. quiet B. beautiful C. big D. small Câu 13: How is Mr. Ha traveling to Ha Noi?- He is traveling …………………… plane. A. in B. by C. on D. with Câu 14: After school, Nam and Ba do……………………homework. A. their B. his C. our D. her Câu 15: Do Ba and Nam get up late in the morning?- Yes,..................do. A. he B. I C. she D. they Câu 16 : What do we have today? …………………………… . A. Yes, we do. B. No, we don’t. C. History and Art. D. On Monday. Trang 3
  4. B- READING COMPREHENSION: (3ms) Read the passage, then do the tasks below: I/ Choose the letter( A, B, C or D) that best fits each of the blank: (1m) Hi. My name is Trung. I'm a student. I (1) .....................up at half past five. I take a (2)………….. and get dressed. I have breakfast, then I leave the house at half past six. The school is near my house, so I walk. Classes start at seven and (3)................. at half past eleven. I walk home and have(4).................... at twelve o'clock. 1` A. have B. take C. get D. go 2 A. music B. shower C. room D. television 3 A. take B. start C. have D. end 4 A. lunch B. dinner C. breakfast D. supper II/ Answer the questions: (2ms) 1. What’s his name? →.............................................................................................. 2. What does he do? →.............................................................................................. 3. What time does he leave his house? →.................................................................................... 4. Does he go to school on foot? →.............................................................................................. C- WRITING: (3ms) I/ Put the words in order: (0,5m) 1. home / goes / mother / five / at / his / o’clock / every day /. .................................................................................................................................................................... 2. grade / in / Lan / which / is / ? ..................................................................................................................................................................... II/ Make questions for the underlined words: (0.5m) 1. My father goes to work by bus. ..................................................................................................................................................................... 2. Yes. I live in the countryside. ..................................................................................................................................................................... III/ Rewrite sentences without changing their meaning. (0,5m) 1. That is a big house. → That house...................................................................................................................................... 2. How many students are there in your class? → How many students does........................................................................................................................ IV/ Write 6 sentences about your school, using the questions as prompts .(1,5ms) - What’s your school ‘s name ? - Is it in the city or in the country? - How many floors does it have ? - What are there around your school? - Is it beautiful? - Do you love your school ? ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ..................................................................................................................................................................... ---The end--- Trang 4
  5. ĐÁP ÁN ĐỀ THI HỌC KỲ I - ENGLISH 6- 2011-2012 A/ LANGUAGE FOCUS: (4ms/ 16 sentences): 0.25m/ 1sentence I. (1m) I. (1m) 1D 2B 3A 4C 1.D 2.A 3.C 4.B II.(3ms) II.(3ms) 5D 6A 7C 8C 9B 10C 5.B 6.C 7.C 8.D 9.A 10.B 11A 12C 13B 14A 15C 16C 11.C 12.C 13.B 14.A 15.D 16.C B/ READING: (3ms) I. (1m) I. (1m) 1.A 2.C 3.B 4.B 1.C 2.B 3.D A II.(2ms) 1. His name is Trung. 2. He is a student. 3. He leaves his house at half past six. ( At half past six. / At six thirty.) 4. Yes, he does. C/ WRITING: (3ms) I. (0,5m): 0.25m/ 1 sentence 1. His mother goes home at five o’clock everyday. 2. Which grade is Lan in? II. (0,5m): 0.25m/ 1 sentence 1. How does your father go to work? 2. Do you live in the countryside? III.(0,5m): 0,25m/ 1 sentence 1. That house is big. 2. How many students does your class have?. IV.(1,5ms):0,25m/ 1 sentence (Student’s writing ) My school ‘s name is Tran Quang Khai. It is in the country. It has two floors. There are many trees and flowers around my school. It ‘s very beautiful. I love my school very much. Trang 5

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

Đồng bộ tài khoản