Upload
Đăng nhập
Nâng cấp VIP
Trang chủ
»
Văn Hoá - Nghệ Thuật
»
Ẩm thực
5 trang
28 lượt xem
2
0
Effect of slice moisture on the quality of potato chips
The fresh slices were taken as control. The dehydrated slices were fried in refined soya bean oil, package in polyethylene bag and analysed for appearance, texture and oil content of the chips
Từ khoá:
dayhoctainha
Effect of slice moisture
Slice moisture
Quality of potato chips
Refined soya bean oil
Package in polyethylene bag
Oil content of the chips
Save
Like
Share
Report
Download
AI tóm tắt
/
5
Có thể bạn quan tâm
Tài liêu mới
Câu hỏi ôn tập Văn hóa ẩm thực
Đặc điểm ẩm thực của người dân tỉnh Hậu Giang
Sự kế thừa và phát triển ẩm thực Trung Quốc tại Việt Nam
AI tóm tắt
- Giúp bạn nắm bắt nội dung tài liệu nhanh chóng!
Giới thiệu tài liệu
Đối tượng sử dụng
Từ khoá chính
Nội dung tóm tắt