Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ » Văn Hoá - Nghệ Thuật » Ẩm thực
8 trang
31 lượt xem
1
0

Effect of voltage gradient and temperature on electrical conductivity of grape (Vitis vinifera L.) juice during ohmic heating

Ohmic heating is an alternative fast heating technique of foods. It is important to determine electrical conductivity in order to decide on the applicability of ohmic heating technology for specific food products. In this study, grape juice was heated at different voltage gradients 10, 20, 30 and 40 V cm-1 holding at different temperature 55, 65 75 and 85 oC using a laboratory scale static ohmic heating system.

Từ khoá:

angicungduoc4

Ohmic heating

Grape juice

Voltage gradient

Electrical conductivity

Grape (Vitis vinifera L.)

Juice during ohmic heating

Share
/
8

Có thể bạn quan tâm

Performance evaluation of first flush with micromesh filter system under actual rainfall condition

Performance evaluation of first flush with micromesh filter system under actual rainfall condition

9 trang
New strategy for chemically attachment of Amide group on Multi-walled Carbon Nanotubes surfaces:  synthesis, characterization and study of DC electrical conductivity

New strategy for chemically attachment of Amide group on Multi-walled Carbon Nanotubes surfaces: synthesis, characterization and study of DC electrical conductivity

10 trang
báo cáo khoa học: " Identification of tissue-specific, abiotic stressresponsive gene expression patterns in wine grape (Vitis vinifera L.) based on curation and mining of large-scale EST data sets"

báo cáo khoa học: " Identification of tissue-specific, abiotic stressresponsive gene expression patterns in wine grape (Vitis vinifera L.) based on curation and mining of large-scale EST data sets"

23 trang
Báo cáo vật lý: "Electrical Conductivity of Chlorophyll with Polythiophene Thin Film on Indium Tin Oxide as P-N Heterojunction Solar Cell"

Báo cáo vật lý: "Electrical Conductivity of Chlorophyll with Polythiophene Thin Film on Indium Tin Oxide as P-N Heterojunction Solar Cell"

16 trang

Tài liêu mới

Câu hỏi ôn tập Văn hóa ẩm thực

Câu hỏi ôn tập Văn hóa ẩm thực

5 trang
Đặc điểm ẩm thực của người dân tỉnh Hậu Giang

Đặc điểm ẩm thực của người dân tỉnh Hậu Giang

13 trang
Sự kế thừa và phát triển ẩm thực Trung Quốc tại Việt Nam

Sự kế thừa và phát triển ẩm thực Trung Quốc tại Việt Nam

7 trang

AI tóm tắt

- Giúp bạn nắm bắt nội dung tài liệu nhanh chóng!

Giới thiệu tài liệu

Đối tượng sử dụng

Từ khoá chính

Nội dung tóm tắt

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015