Đề thi thử Toeic

Chia sẻ: buitrinhptit

Tài liệu tham khảo dành cho các bạn đang chuẩn bị thi TOEIC.

Bạn đang xem 7 trang mẫu tài liệu này, vui lòng download file gốc để xem toàn bộ.

Nội dung Text: Đề thi thử Toeic

[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해

101. Our delegation ________ of Contact Director, General Manager and Marketing Manager will be staying in  
Detroit from October 9 to 13.
(A)consists (B)will consist  (C)consisting (D)to be considered


102. New York City's hotel _______ rate climbed to 90%, a 1% increase from the same period last year.
(A)occupation  (B)occupancy (C)occupant  (D)occupational 


103. The CEO of the company has been consistent ________ his policy associated with foreign investments over  
the last few years.
(A)of  (B)with  (C)at  (D)for 


104. Rogers TV is a service available ________ to cable customers as part of the basic service of Rogers Cable  
Communications Inc.
(A)exclusively (B)extremely (C)exactly (D)extensively


105. It is highly recommended that every employee retain the original receipt _____ proof of purchase.
(A) as         (B) off    (C) except     (D) through


106. The heating system of this building is much more cost­effective than that of the previous system _______  
we used last year.
(A)in where (B)where (C)in which (D)which


107. Robert Thompson invests in a stock ________ will pay dividends of $3.00 at the end of the first year and  
$3.30 at the end of the second year.
(A) they     (B) what      (C) when         (D) that


108. Working conditions in air transportation vary widely, _______ on the occupation.
(A)depends (B)dependable (C)depending (D)depend


109. An old restaurant on 7th Ave. will be rebuilt into the stylish restaurant Citadela with a seating _______ for  
up to 150 guests.
(A) capacity   (B) intensity  (C) aptitude  (D) preparation


110. The cost of construction as _______ as the construction period has already increased twofold over previous  
estimates.
(A)good (B)well (C)fine (D)far




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해

111.  Please  _______ the  Planning  staff (Debra  Ross  @  222.3926)  if you  will  or  will  not  be  attending  this  
month’s meeting.
(A)notice (B)present (C)deliver (D)notify 


112. Our service personnel work for clients on a wide variety of sites, many of _______are tough industrial  
environments that are unsuitable for laptops or PDAs.
(A)whom (B)them  (C)which  (D)that


113. The airline industry also relies on many management, professional, and administrative support workers to  
keep operations running _______.
(A)smooth (B)smoothly (C)smoothness (D)smoothish


114. According to the manager of ABB Corp., this new service _______ very positively by customers who get the  
service details and cost information quicker.
(A)has received  (B)has been received (C)have received (D)has been receiving


115. In order to be able to _______ promptly to road hazards, drivers are advised to avoid using mobile phones  
while driving.
(A)respond  (B)require (C)prove (D)promise


116. Thomas Jefferson, _______ a director of accounting department, became a vice president of our firm last  
month.
(A)past (B)previous (C)once  (D)now


117. We cannot provide assurance that manufacturing operations will _______ before the end of the year.
(A)retain (B)resolve (C)remain  (D)resume  


118. We can understand your strong desire _______ the agreement at the earliest possible date.
(A)finalize (B)to finalize (C)finalizes (D)finalized


119.  According  to  the  report  released last  Wednesday,  the  maintenance staff at  PPG is overworked  ______  
underpaid. 
(A)as  (B)and  (C)nor  (D)for


120. The flight attendants’ most important function is assisting passengers in the_______ of emergency.
(A)happening (B)event (C)opening (D)affair




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해

121. Those two baseball teams _______ some scheduled games due to the unexpected hurricane.
(A)should postpone  (B)had to be postponed (C)postpones (D)will postponing


122. It is imperative that the contracts _______ at least a month prior to the beginning of the project.
(A)finalize (B)finalized (C)be finalized (D)finalizing


123. Most of the companies have a policy stating that each employee must _______   a formal, annual, and  
written performance appraisal by their manager.
(A)give (B)be given  (C)be giving  (D)have given 


124.   Recent   federal   regulatory   activity   has   been   _______   to   protect   the   privacy   of   consumer’s   personal  
information.
(A)implementing (B)implement (C)implemented (D)implements


125. The manager was _______ that we should deal with all the problems in our department ourselves.
(A)convincing (B)convinced (C)convince   (D)convinces


126. Hotel guests who have some spare time are _______ to take part in the boat trip excursion to the nearby  
island.
(A)encouraging (B)encourage (C)encouraged (D)encouragement


127. Companies often look to advertising as a way of boosting sales by increasing the public’s _______ to a  
product or service.
(A)coverage (B)exposure (C)allowance (D)expansion


128. The government_______ released the newest employment figures this morning. 
(A) ever       (B) just        (C) soon        (D) lately


129. Please make sure you ­­­­­­ review all the candidates’ names before you vote, since it cannot be reversed.
(A) thorough  (B) thoroughly  (C) thoroughness  (D) most thorough


130. Job fairs are a great way to meet potential employers and _______ your interviewing skills.
(A)handle (B)travel (C)practice (D)dislocate




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해

131.  Any products that fail to ­­­­­ to the exporter’s specifications are prohibited from being exported to that  
country.
(A)comply (B)conform  (C)abide (D)observe


132.   Firms   in   the   public   relations   services’   industry   prepare   _________   for   other   companies   and   design  
campaigns to promote the interests of their clients.
(A)advertisement (B)advertisings (C)advertisements (D)advertise


133.   In   an   effort   to   attract   and   ________   clients,   advertising   and   public   relations   services   agencies   are  
diversifying their services.
(A)maintaining (B)maintainable (C)maintain (D)maintains


134. Employment is _______ to decline 12 percent over the 2006­2016 period due to the chronic depression.  
(A)expecting (B)projected (C)decided (D)dedicated


135.   Globalization   has   become   a   major   factor   in   the   electronics   manufacturing   industry,   often   _______   it  
difficult to distinguish between domestic and foreign companies.
(A)made (B)make (C)making (D)being made


136. The rapid pace of innovation in electronics technology makes for a constant demand for _______ and  
faster products.
(A)newly  (B)new (C)newer (D)late


137. One of the biggest tennis games in the world, YURA International Tennis Tournament, is held _____ 4  
years in Brazil.
(A)each  (B)all  (C)every (D)that


138. Noah Baen is a visual artist and educator _______ works focus on nature and human.
(A)who (B)which (C)whose (D)that


139. As vehicles have become more _______, growing numbers of consumers are reluctant to make a long­term  
investment in a new car or truck purchase.
(A)cost (B)costliness (C)expensively (D)costly


140. Heavy rain is _______ to hit areas on the Pacific side of Japan from Thursday night through Friday night,  
the Japan Meteorological Agency said.
(A)planned  (B)expected (C)required (D)decided



Questions 141­143 refer to the following letter.

http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해




Dear Valued customer


Thank you for taking the time to fill out our questionnaire during your stay with us.  We do appreciate hearing  
from our customers, as their comments are vital _______ us to continue improving our accommodations.
141.
(A)with 
(B)for 
(C)at
(D)as


The problems that you _______ have been brought to the attention of our housekeeping department.  While 
142.
(A)have been mentioned 
(B)mentioned
(C)mentions
(D)mentioning


the lack of service you experienced is unusual and not the standard of our motel, there is no excuse for a  
lackadaisical attitude on the part of any of our employees.  We are sorry for the inconvenience and annoyance  
this incident caused.


Thank you again for your comments.  We hope that you will give us _______ chance to serve you.
143.
(A)other
(B)other than 
(C)another
(D)all 




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해


Questions 144­146 refer to the following letter.




With the signing of the_______ contract, we would like to welcome you as a supplier to our company. 
144.
(A)enclose
(B)enclosed
(C)enclosing
(D)encloses


We have a high demand for quality and _______ tolerance for error. Based on our research, that also describes  
your firm.
145.
(A)much
(B)none
(C)no
(D)nothing


We are glad to be doing business with you. Jennifer Owens will be your _______ contact for all incoming
146.
(A)primacy
(B)primaries 
(C)primary
(D)primarily


materials and orders. If you have a question about payment, contact Ms. Simpson in our accounting office. She  
will help you sort the matter out. Again, welcome aboard. If there is anything we can do to help facilitate this  
new relationship, please do not hesitate to ask. 


Sincerely,




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해


Questions 147­149 refer to the following letter 


To Whom It May Concern



I've been Joe Employee’s Manager at XYZ Company since 1997, and even promoted Joe to the role of Senior  
Software Engineer last year.


Joe has proven to be a _______ employee with excellent communication skills. 
147.
(A)reliant
(B)reliable
(C)reliably
(D)variable


He is _______ respected by other members of our team. Joe is a fast learner and has excellent problem solving  
abilities.
148.
(A)very
(B)well
(C)much
(D)once



_______ I will be disappointed to lose Joe as an employee, I am happy to recommend him as a solid addition to  
your company. If you'd like more information, please do not hesitate to contact me at (555) 555­5555.
149.
(A)Because
(B)Despite
(C)For
(D)Although




Sincerely,


John Simpson




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해


Questions 150­152 refer to the following letter. 


Dear Mr. Smith: 


Just a note to say thank you for giving me the opportunity to interview with your company for the position of  
loss control specialist. I _______our conversation and feel my experience and education would complement
150.
(A)enjoy
(B)will enjoy
(C)enjoyed
(D)have been enjoyed


Raymond   Kate  Associates.   I   look  forward   to  being   able  to  put   my  extensive  knowledge  and   experience  of  
working with environmental protection agencies to bring about effective safety programs to your company. 


As we discussed I have enclosed 3 letters of recommendation _______ my professional acquaintances. 
151.
(A)for
(B)as
(C)with
(D)from 


_______, I am also enclosing some of the safety programs I designed so you can see first hand the type of work I  
am capable of performing to bring about the successful safety programs the government requires
152.
(A)Furthers
(B)Beside
(C)In addition 
(D)As well as


in organizations today. 


Again, thank you for your time. I am looking forward to hearing from you soon. 


Sincerely, 


Bill J. Doe




http://www.Hackers.co.kr
[해해해 해해해] Lynn 해 해해해해 10해 해해 해해 해해




101. (C) 102. (B) 103. (B) 104. (A) 105. (A) 106. (D) 107. (D) 108. (C)


109. (A) 110. (B) 111. (D) 112. (C) 113. (B) 114. (B) 115. (A) 116. (C)


117. (D) 118. (B) 119. (B) 120. (B) 121. (A) 122. (C) 123. (B) 124. (C)


125. (B) 126. (C) 127. (B) 128. (B) 129. (B) 130. (C) 131. (B) 132. (C)


133. (C) 134. (B) 135. (C) 136. (C) 137. (C) 138. (C) 139. (D) 140. (B)


141. (B) 142. (B) 143. (C) 144. (B) 145. (C) 146. (C) 147. (B) 148. (B)


149. (D) 150. (C) 151. (D) 152. (C)




http://www.Hackers.co.kr
Đề thi vào lớp 10 môn Toán |  Đáp án đề thi tốt nghiệp |  Đề thi Đại học |  Đề thi thử đại học môn Hóa |  Mẫu đơn xin việc |  Bài tiểu luận mẫu |  Ôn thi cao học 2014 |  Nghiên cứu khoa học |  Lập kế hoạch kinh doanh |  Bảng cân đối kế toán |  Đề thi chứng chỉ Tin học |  Tư tưởng Hồ Chí Minh |  Đề thi chứng chỉ Tiếng anh
Theo dõi chúng tôi
Đồng bộ tài khoản