intTypePromotion=1

Đề ôn thi học kì 2 tiếng anh lớp 12 test 8 có key

Chia sẻ: Pham Ngoc Linh Dan | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:7

0
80
lượt xem
11
download

Đề ôn thi học kì 2 tiếng anh lớp 12 test 8 có key

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Các bạn học sinh và quý thầy cô tham khảo miễn phí Đề ôn thi học kì 2 tiếng anh lớp 12 test 8 có key để hệ thống kiến thức học tập cũng như trau dồi kinh nghiệm ra đề thi

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề ôn thi học kì 2 tiếng anh lớp 12 test 8 có key

  1. TEST 8 I. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word for each of the blanks from 1 to 5. If you want to _____(1)____ your best in an exam, you should be relaxed and so one of the best things to do is to take regular breaks even if they are only for a few minutes. During revision time, you _____(2)_____ take some time off to go for a walk or play your favorite sport. It is a mistake to take up all physical activities. Exercise can help you to relax. You should ____(3)_____ at least twenty minutes doing something different every day. Parents don’t like it when their teenage children spend hours on the phone, but, in fact, ____(4)____ to a friend is very good for you; parents think that children are ____(5)____ time and money; but research says talking to friends gives you a chance to relax, and this will make the time you spend studying more effective. 1. A. write B. go C. do D. make 2. A. shall B. have C. should D. will 3. A. waste B. spend C. relax D. use 4. A. communicating B. saying C. chatting D. telling 5. A. losing B. wasting C. spending D. missing II. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer for each of the following questions. 6. "I have found a new flat," said Ann. A. Ann told to me that she had found a new flat. B. Ann said me that she had found a new flat. C. Ann told me that she had found a new flat. D. Ann said that she has found a new flat. 7. Someone knocked on the door during my lunchtime. A. When I had had lunch, someone knocked on the door. B. I was having lunch when someone knocked on the door. C. I was having lunch when someone was knocking on the door. D. I had lunch when someone knocked on the door. 8. No one has cleaned the floor.
  2. A. The floor hasn't been cleaned. B. The floor has been cleaned. C. The floor hasn't been clean. D. The floor hasn't cleaned. 9. He didn't hurry so he missed the plane. A. If he had hurried, he could have caught the plane. B. If he had hurried, he might catch the plane. C. If he hurried, he wouldn't miss the plane. D. He didn't miss the plane because he hurried. 10. I started working here in 2000. A. I have worked here since 2000. B. I have started working here since 2000. C. I have started work here since 2000. D. I haven't worked here since 2000. III. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word whose stress pattern is different from the rest. 11. A. teacher B. formal C. often D. polite 12. A. dependence B. company C. happiness D. comfortable IV. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct words/phrases that best complete each of the following sentences. 13. It _______ that learning a foreign language _______ a lot of time. A. is said / takes B. is saying/ as been taken C. says / is taken D. was said / was taken 14. Last night a tornado swept through Rockville. It ___________ everything in its path. A. was being destroyed B. was destroyed C. had been destroyed D. destroyed 15. Unless he ……… immediately, he won’t get any information. A. phones B. won’t phone C. phone D. doesn’t phone 16. __________ he had enough money, he refused to buy a new car. A. Despite B. Because C. Although D. In spite of 17. He took me to an expensive restaurant where we enjoyed a good meal. A. we enjoyed a good meal in which B. enjoyed a good meal
  3. C. and enjoying a good meal D. to enjoy a good meal 18. She _______ a shark while she _______ on the beach. A. see / am walking B. were losing / had left C. saw / was walking D. lost / have left 19. I _______ a terrible accident while I _______ on the beach. A. have seen / were walking B. see / am walking C. was seeing / walked D. saw / was walking 20. My father works for a construction company in __________ . A. Hanoi is a city in the Viet Nam. B. Hanoi, that is a city in Viet Nam. C. Hanoi where is a city in Viet Nam. D. Hanoi, which is a city in Viet Nam. 21. You are old enough. I think it is high time you applied _______ a job A. in B. of C. upon D. for 22. John asked me _______ interested in any kind of sports. A. if were I B. if I was C. if I were D. if was I 23. While I am waiting _______ my bus, I often listen _______ music. A. upon / in B. toward / about C. for / to D. on / at 24. We _______ touch since we _______ school three years ago. A. have lost / left B. have lost / leave C. lost / have left D. were losing / had left 25. The parents had been _______ warned about their son's misbehaviour. A. repeat B. repeatedly C. repeated D. repeating 26. Emily said that her teacher _______ to London ________ . A. went / tomorrow B. will go / tomorrow C. had gone / the next day D. would go / the next day
  4. 27. By 2015, it will be widely accepted that schools and pre-schools have _______ extremely important role to play in ________ future of our world. A. the / the B. an / a C. Ø / Ø D. an / the 28. If more chemicals are released into the water, plants, and animals __________ . A. will be killed B. would die C. would be died D. will kill 29. I wonder whether this cloth __________or not. A. is washing B. washing C. washed D. is washed 30. Are children taught to respect different __________ at school? A. fields B. laws C. cultures D. aspects 31. My family have lived happily in this house for __________. A. generations B. periods C. times D. stages 32. A ………….. is an official document that you receive when you have completed a course of study or training. A. vocation B. subject C. certificate D. grade V. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct word whose underlined part is pronounced differently from the rest. 33. A. application B. grade C. indicate D. certificate 34 . A. tastes B. washes C. buses D. arranges 35 A. explained B. prepared C. disappointed D. interviewed VI. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the underlined part that needs correction. 36. It was not until 1937 that the southern source of the Nile River discovered. A B C D 37. Unless you work harder, we will finish on time. A B C D 38. Mary asked there was anything interesting on TV to see that night. A B C D 39. Although I try hard to play the guitar, but I don't seem to improve.
  5. A B C D 40. They asked us to not talk about the matter any more. A B C D VII. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct answer for each of the following questions. English is my mother tongue. Besides, I can speak French and Spanish. I studied the two languages when I was at high school. Now, I am still learning Spanish at the University. As for me, mastering a foreign language is not easy. After studying a language, practice is very necessary and useful. Travelling to the country where the target language is spoken is very helpful, but if you can not speak the language well enough you will certainly have troubles. I also frequently go to the movies, watch television, listen to the radio in the language I am trying to learn. Reading is another good way to learn. Books are good, but I personally think newspapers and magazines are better. However, getting some knowledge of the language is the most important thing. Grammar and vocabulary should be mastered first. 41. How many languages can the writer speak? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 42. The writer has learnt Spanish _______. A. in Spain B. at high school C. at university D. B and C 43. Travelling may cause troubles if _______. A. you cannot speak the language well enough. B. you can speak the language well enough. C. you can speak the language bad enough. D. you can communicate in the target language. 44. Some useful ways to practice your target language are _______. A. listening to the radio and watching TV in the language. B. reading books in the language. C. seeing films in the language. D. all are correct. 45. According to the writer, what should be mastered first? A. Vocabulary B. Vocabulary and grammar C. Writing skill D. Reading skill VIII. Mark the letter A, B, C, or D on your answer sheet to indicate the correct response to each of the following utterances.
  6. 46. A . “Hey, Nam. Where are you going?” B . “_____________.” A. See you later B. I’m jogging C. Hello. Nice to meet you D. Bye, catch you latter 47. A . “Sorry, I’ve got to go” B . “_______________.” A. Sorry B. Yes C. Bye. See you later D. How do you do 48. A . “How about having a party on the first day of Tet?” B . “______________.” A. Yes, that’s a great idea B. Thank you C. I like it very much D. Yes. I want it 49. A . “In my opinion, this film is boring. What do you think about it?” B . “_____________.” A. I say so B. No, I don’t C. I agree D. I say yes 50. A . “What a nice pair of shoes!” B . “____________.” A. Yes, it is a pair of shoes B. Many thanks C. I have one D. No, I don’t think so ………The End……… ¤ Key 1.D 2.C 3.A 4.D 5.A 6.C 7.A 8.A 9.A 10.B 11.A 12.C 13.C 14.C 15.C 16.D 17.A 18.B 19.C 20.C 21.A 22.D 23.D 24.D 25.B 26.B 27.C 28.D 29.A 30.A 31.C 32.D
  7. 33.C 34.D 35.D 36.B 37.C 38.D 39.C 40.D 41.C 42.A 43.A 44.D 45.C 46.C 47.B 48.C 49.B 50.D
ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2