intTypePromotion=1

Đề thi tuyển viên chức kỹ năng Tiếng Anh trình độ B

Chia sẻ: _ _ | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:4

0
24
lượt xem
0
download

Đề thi tuyển viên chức kỹ năng Tiếng Anh trình độ B

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

"Đề thi tuyển viên chức kỹ năng Tiếng Anh trình độ B" được biên soạn với mục tiêu giúp các cá nhân chuẩn bị chu đáo cho kỳ thi tuyển viên chức hàng năm. Mời các bạn cùng tham khảo!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi tuyển viên chức kỹ năng Tiếng Anh trình độ B

  1. THI TUYÓN viªn CHøC n¨m 20xx KIÓM TRA TIÕNG ANH TR×NH §é B Thời gian: 90 phút Hä tªn ......................................................................... Sè b¸o danh ........... Ngµy th¸ng n¨m sinh… … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … N¬i sinh: … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … Hä tªn, ch÷ ký cña gi¸m thÞ 1: … … … … …. … … … … Sè ph¸ch Hä tªn, ch÷ ký cña gi¸m thÞ 2: ……………………….. §iÓm bµi thi Tªn, ch÷ ký cña CB chÊm thi Sè ph¸ch B»ng sè B»ng ch÷ Thø 1: … … … … …. … … … … Thø 2:… … … … ….. … … … … PART ONE Choose the word or phrase which best completes each sentence 1. Don’t touch that wire. You’ll get an electric……… A: surprise B: current C: charge D: shock 2 I’m glad I …….my plane. I’ve just heard it’s been hijacked. A: lost B: refused C: missed D: altered 3. They decided not to go camping because of the……rain. A: extra B: heavy C: great D: serious 4. If you put your money in the bank, you will earn 5 per cent……. A: interest B: profit C: deposit D: investment 5. Peter has quite a good……of physics. A: pass B: result C: head D: understanding 6. The ship hit a rock and……. A: crashed B: sank C: flooded D: drowned 7. I’ve got a headache and I don’t feel very……... A: fit B: sane C: well D: healthy 8. I gave the assistant $10 and she gave me 40 cents….. . A: rest B: change C: coins D: money 9. The village was completely…….by an earthquake. A: ruined B: broken C: collapsed D: destroyed 10. Adults have to pay $2.50 to get in, but children under 14 are ….. . A: free B: open C: nothing D: penniless 11. He lives there .................... his own. A. For B. by C. on D. at 12. The newsagent’s is ................... the church. A. Across B. over C. in face of D. opposite Sample Test 1
  2. 13. My mother is too old to look ................... herself. A. After B. for C. to D. on 14. We went ........................... church. A. into the B. into C. in D. in the 15. Are you fond ................. cats? A. In B. for C. off D. of 16. I was ....................... hungry that I ate six beef burgers. A. As B. so much C. so D. too 17. He hasn’t got any money, I haven’t got any ............... . A. either B. neither C. too D. also 18. Be .............., the baby’s asleep! A. quietly B. very quite C. too quiet D. very quiet 19. I liked school ............................. , but later I hated it. A. at the first B. at first C. in the first time D. in a first time 20. He decided to give ................................... a present. A. every children B. each children C. each one children D. all the children PART TWO Read the following passage then choose the best answer to each question: Are you stressed at work? Are you doing anything about it? You should. And your boss should help you. A stressed employee usually makes mistakes, and mistakes cost money. So, here is our advice: Take a break! Stress causes mistakes. A break really helps you to relax. Don’t miss lunch! A hungry person doesn’t think clearly! And a nice meal doesn’t take much time. Listen to music! Quiet music usually relaxes your body and mind. Loud music doesn’t always help. Laugh! It makes you feel better. Read a funny story or chat with a colleague, then go back to work. Try these suggestions next time you are stressed and you will feel better. 1. What is the best title for the passage? A: A hard-working day B: How to work without stress C: All work and no play D: How to help a stressed employee 2. Who is a most likely writer? A: A boss. B: A teacher. C: An employee. D: A psychologist. 3. Which sentence is NOT true? A: You spend a lot of money on stressful work. Sample Test 2
  3. B: You can’t work effectively if you are stressed. C: You often make mistakes when you are hungry. D: Quiet music eases your mind. 4. What helps a stressed worker to relax? A: A short break and a big meal. B: Loud music and laughter. C: A nice lunch and a short break. D: Loud music and a funny story. 5. According to the writer, A: all work and no relaxation result in stress. B: your boss can help you to get rid of stress. C: a stressed employee spends a lot time. D: it takes you much time to do your work if you’re stressed at work. PART THREE Fill in each blank with one suitable word One in six drivers in Britain is aged between 17and 25. But more drivers in this group are responsible (1)…..…a greater number of accidents than older drivers; in (2)……… one accident in four is the fault of a young, inexperienced driver. A team of researchers has (3)………two years studying the driving performance, attitudes and behavior of young people. The report (4)………..that not all young drivers are dangerous, (5)……..a large number of males, particularly those aged 17 to 20, do not drive as carefully (6)………other age groups. These young drivers are more likely to have (7)………accident in their first year of driving (8)………when their experience increases. The report also notes that men are more likely to (9)……….driving rules than women, and that a girlfriend or wife in the car has a calming (10)…………..on the driving pattern of young men. PART FOUR Composition Write a composition from 100 to 120 words on one of these topics: Ø Your family Ø Your working day Sample Test 3
  4. KEY TO TEST B Total:100 points PART ONE. 40 points (two for each) 1. D 6. B 11. C 16. C 2. C 7. C 12. D 17. A 3. B 8. B 13. A 18. D 4. A 9. D 14. A 19. B 5. D 10. A 15. D 20. D PART TWO. 20 points (four for each) 1.B 2.D 3.A 4.C 5.A PART THREE. 20 points (two for each) 1.for 4.says 8.than 2.fact 5.but 9.break 3.spent 6.as 10.influence 7.an PART FOUR. COMPOSITION: 20 points . Sample Test 4
ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2