Đề 2 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế Đối ngoại năm 2006

Chia sẻ: Xuan Khuong | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:6

lượt xem

Đề 2 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế Đối ngoại năm 2006

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

32 đề thi đại học cực hot - Đề 2 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế Đối ngoại năm 2006 - Môn: Tiếng Anh

Chủ đề:

Nội dung Text: Đề 2 - Đề thi tuyển sinh trường Cao đẳng Kinh tế Đối ngoại năm 2006

  1. ÑEÀ SOÁ 2 ÑEÀ THI TUYEÅN SINH TRÖÔØNG CAO ÑAÚNG KINH TEÁ ÑOÁI NGOAÏI NAÊM 2006 MOÂN : TIEÁNG ANH – KHOÁI D (Thôøi gian laøm baøi 90 phuùt) Choïn phöông aùn ñuùng (A hoaëc B, C, D) öùng vôùi caâu coù yù nghóa gaàn nhaát vôùi moãi caâu cho saün sau ñaây: 1. Peter didn’t arrive in time to see her A. Peter was so late that I can’t see her B. Peter wasn’t too early to see her C. Peter wasn’t early enough to see her D. Peter wasn’t enough early to see her 2. My class mate gave this book to me A. My classmate was given this book by me B. This book was given to me by my classmate C. This book was given my classmate by me D. This book was given to my classmate by me 3. I started working here in 1998 A.I have started work here since 1998 B.I haven’t worked here since 1998 C.I have started working here since 1998 D.I have worked here since 1998 4. I often get up early A.I am used to get up early B.I can get up early C.I am used to getting up early D.I like to get up early 5. Your car is more expensive than mine A. My car is cheaper than your B. Your car is not cheaper than mine C. My car is as expensive as yours D. My car is not as expensive as yours Ñoïc kyõ ñoaïn vaên vaø traû lôøi caùc caâu hoûi (baèng caùch choïn phöông aùn ñuùng vôùi A hoaëc B,C,D) töø caâu 6 ñeán 10 It is very important to have healthy teeth. Good teeth help us to chew our food. They also help us to look nice. How does a tooth go bad? The decay begins in a little crack in the enamel covering of the tooth. This happens after germs and bits of food have
  2. collected there then the decay slowly spreads inside the tooth. Eventually, poison goes into the blood, and we may feel quite ill. How can we keep our teeth healthy? Firstly, we ought to visit our dentist twice a year. He can fill the small holes in our teeth before they destroy the teeth. He can examine our teeth to check that they are growing in the right way. Unfortunately, many people wait until they have toothache before they see a dentist. Secondly, we should brush our teeth with a toothbrush and fluoride toothpaste at least twice a day-once after breakfast and once before we go to bed. We can also use wooden toothpicks to clean between our teeth after a meal. Thirdly, we should eat food that is good for our teeth and our body: milk , cheese, fish, brown bread , potatoes, red rice, raw vegetables and fresh fruit. Chocolate, sweets, biscuits and cakes are bad, especially when we eat them between meals. They are harmful because they stick to our teeth and cause decay. 6. Good teeth help us to ………… A. have good eyesight B. be important C. chew our food D. have good health 7. When food and germs collect in a small crack , our teeth………….. A. send poison into the blood B. begin to decay C. become hard D. make us feel quite ill 8. A lot of people visit a dentist only when………. A. They have well brushed teeth B. They have holes in their teeth C. They begin to have toothache D. Their teeth grow properly 9. We shouldn’t eat a lot of ……….. A. Red rice B. Fresh fruit C. Chocolate D. Fish 10. Sweets are harmful because they may make our teeth A. crack B. decay C. painful D. black
  3. Choïn phöông aùn (A hoaëc B,C,D) öùng vôùi phaàn gaïch chaân ñöôïc ñoïc khaùc vôùi phaàn gaïch chaân cuûa ba töø coøn laïi trong moãi caâu. 11. A. While B. white C. Which D. Who 12. A. show B. cow C. slow D. blow 13. A. lively B. life C. like D. live 14. A. some B. woman C. come D. love 15. A. cheap B. children C. chemist D. church Choïn phöông aùn ( A hoaëc B, C, D) ñeå hoaøn thaønh moãi caâu sau. 16.Their house is much…….than ours. A. big B. more big C. more bigger D. bigger 17.When Newton was 22 years old, he began…….the theory of gravitation A. to study B. studies C. Studied D. study 18.He is tired now. He……………….the gardening for hours. A. is doing B. has been doing C. did D. does 19.She will help you………she has some free time A. what B. where C. how D. when 20.Cuba is……..sugar growing areas is the world A. largest B. one of largest C. one of the largest D. one of the larger 21.My brother stopped……………..two years ago. A. smoked B. smoke C. to smoke D. smoking 22.He is ……..to lift his weight A. not enough strong B. enough strong C. not strong enough D. strong not enough 23………open the window for you? A. shall I B. should I do C. Do I D. Shall I to 24.They were too late. The plane …….. off ten minutes A. took B. was taking C. was taken D. had taken
  4. 25.Hoi An is famous………..its old streets A. for B. of C. to D. about 26.I ……… she will agree about giving you a pay rise. A. hardly think B. think hard C. hard think D. think hardly 27.The Context ………. Which you learn something can affect how well you remember it. A. of B. for C. to D. in 28.We postponed the picnic …………. A. because it is raining heavily B. because of the raining heavily C. because the heavily rain it was D. because it was raining heavily 29.Computers …………. To do a lot of jobs these days A. are used B. using C. are using D. use 30.A very nice painting is hung ………….. the wall in our classroom A. on B. over C. at D. above 31…………… stamps is my hobby A. Collect B. Collection C. Collecting D. Collected 32.Do you know the woman……….over there? A. sits B. who sit C. sat D. sitting 33. …………..the gold medal, he will have to do better than that A. to win B. so he win C. So that he win D. Winning 34…………….you tell me the price of these shoes, please? A. Could B May C. Ought D. Do 35.We spent a year………this boat. A. To build B. building C. over building D. for building 36.You can learn to move information from your short-term memory ……….. your long-term memory. A. by B. with C. in D. to 37.Wild animals are …….. almost everywhere A. serious threatened B. seriously threatened C. seriously threaten D. serious threaten 38.Do you mind ………. The cooking? A. doing B. to do C. before D. then 39.He said he was going ……… but he would get to he party by night. A. next B. now C. before D. then 40. The children were completely fascinated …………………. A. on the story the teacher told them B. by the story the teacher told them C. by the teacher told story
  5. D. on the story telling them by the teacher 41.If I were you, I ………. Him as my nephew. A. will have treated B. would treat C. am treating D. will treat 42.The driver was badly……… in the accident A. destroyed B. injured C. broken D. died 43.My little sister is very good ……. Drawing. A. in B. of C. on D. at 44.My father is a ………… he works in a garage A. teacher b. mechanic C. farmer D. doctor 45.Jane’s glasses are on the desk, so she……….be there A. ought B. must C. shall D. will 46.I expect ……… a postcard from my father in England today A. being received B. to receive C. receiving D. to be receiving 47. My boss is angry with me. I didn’t do all the work I ……….. last week A. should do B. should have done C. could do D. must have done 48. Who will take …… o f their children? A. carefully B. care C. careless D. careful 49.I’m afraid I have to leave ……. A few days time. A. in B. after C. on D. at 50.I ………… a driving test next month A. will be having B. will have had C. have D. will have Ñoc kyõ baøi khoaù sau vaø choïn phöông aùn ñuùng (öùùng vôùi A hoaëc B , C , D ) ñeå ñieàn vaøo caâu 51 ñeán 60. Clothing habits are a matter (51) …………………….preference in the United States. Most people are free to wear (52) ……………………they feel comfortable. Business people in large urban areas are (53) …………………….to wear suits or dresses. While clothing in rural areas is less formal. Most Americans tend to dress casually when not in formal or business situation. When eating , most Americans (54) ……………………a fork in the hand with which they write. Americans eat away from home often, and usually they (55) …………………….for their own meals when dining with friends. When Americans greet one another, they often (56) …………………… a firm handshake. They may greet strangers on the street by saying “Hello” or “Good morning”. Friends often greet each other (57) …………………….”How are you?” and respond “ Fine, thanks” Americans do not really (58) …………………… any other answer to the question “ How are you?” because it is a way of saying hello. Except in formal situations, people address each other by their given names once they are acquainted.
  6. Although Americans are generally informal people, it would be (59) …………………… to schedule an appointment before going to visit someone, especially in business (60) …………………… an appointment has been made , it is considered to be prompt. 51.A.person B. personal C. persons D. personable 52.A.whatever B. wherever C. whenever D. whichever 53.A.unlikely B. likely C. like D. alike 54.A.take B. carry C. hold D. bring 55.A.buy B. get C. pay D. order 56.A.transfer B. exchange C. replace D. change 57.A.of B. with C. by D. about 58.A.want B. predict C. expect D. need 59.A.the best B. best C. good D. well 60.A.while B. during C. when D. once Choïn phöông aùn ( A hoaëc B, C, D ) öùng vôùi töø/cuïm töø coù gaïch chaân caàn phaûi söûa trong caùc caâu sau: 61.I (A) haven’t (B) smoked (C) since a (D) long time. 62. There (A) is a motel (B) at the corner (C) of this street where travellers (D) can stay there. 63.(A) Rice (B) is (C) most important plant (D) in Vietnam. 64. Oxygen (A) plays (B) an important (C) role in maintaining (D) live 65.After George (A) had returned (B) to his house (C) he (D)was reading a book. 66.(A) Can you please help (B) I (C) to fill (D) this application form? 67.I f I (A)have to do (B) many homework tonight . I (C) will not be able (D) to attend the concert. 68.(A) Peter (B) is talented (C) but (D) handsome 69.You (A) had better (B) learning (C) a foreign language before (D) applying for a job. 70.I like (A) listening to music and (B) to look (C) after my cats (D) in my free time. ÑAÙP AÙN ÑEÀ THI TUYEÅN SINH TRÖÔØNG CÑ KINH TEÁ ÑOÁI NGOÏAI – NAÊM 2006 1C 2B 3D 4C 5D 6C 7B 8C 9C 10B 11D 12B 13D 14B 15C 16D 17A 18B 19D 20C 21D 22C 23A 24D 25A 26A 27D 28D 29A 30A 31C 32D 33A 34A 35B 36D 37B 38A 39D 40B 41B 42B 43D 44B 45B 46B 47B 48B 49A 50D 51B 52A 53B 54C 55C 56B 57B 58C 59B 60C 61C 62D 63C 64D 65D 66B 67B 68C 69B 70B


Đồng bộ tài khoản