intTypePromotion=1

63 Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 7

Chia sẻ: Lam Chi Linh | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:205

1
3.600
lượt xem
1.082
download

63 Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 7

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Mời các bạn cùng tham khảo 63 đề kiểm tra 1 tiết môn Tiếng Anh lớp 7 giúp các bạn có tài liệu chất lượng ôn tập và rèn luyện kỹ năng Tiếng Anh, các bài tập trong chương trình Tiếng Anh THCS sẽ giúp bạn thực hành rèn luyện ngữ pháp tốt. Chúc các bạn học và làm bài kiểm tra đạt điểm cao.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: 63 Đề kiểm tra 1 tiết Tiếng Anh 7

  1. School: Nguyen Hue THE SECOND SEMESTER EXAM. Class: 7…. Subject: English 7 ; Time: 45’ Name:…………………… Marks: Teacher’s comments: I/ LANGUAGE FOCUS A. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m) 1. cucumber sugar hungry club ……………………………… 2. hospital come moderation contest …………………………….. 3. cook spoon cartoon noodles ……………………………… 4. chicken spinach chopsticks ache …………………………….. B. Choose the best answer. ( 3ms ) 1. Swimming can be fun …………………….. accident can happen ( and / but/ that / so) 2. We can learn more about the undersea world ……………………………… this invention. ( because/ for/ thanks to/ thanks for ) 3. Yesterday, they ……………………………… to the movie theater. ( go/ goes/ went/ are going ) 4. “ I don’t like bananas” -……………………………… ( So I do/ So am I/ I do, too/ Neither do I) 5. Fresh fruits and vegetables are good ……………………………… you. ( for/ at/ of/ on ) 6. Could you ……………………………… the table for lunch? ( set/ clean/ wash/ take ) 7. ……………………………… is a person who watches television. ( Contestant/ Member/ Viewer/ Worker) 8. She is going to listen …………. .the radio. ( for/ of / to /in ) 9. I waited for them……………………………… they arrived. ( after/ because/ when/ until ) 10. You …………… watch TV so much. It’s not good for your eyes. ( must/ should/ shouldn’t/ can’t ) 11. Don’t play soccer in the street. It’s very ………………………. ( dangerous / safe/ important/ careful 12. She never touches……………………….. food. ( healthy / unhealthy/ good/ delicious ) II/ Read the passage carefully, then answer the questions. ( 3ms ) Around the World with a Hobby In every country of the world, there are people who like to collect stamps. . Young people and old people , and even presidents collect stamps. It is one of the most popular hobbies in the world. Stamp collecting started soon after the first stamp was made. Stamp collectors soon began selling and buying stamps. They began to buy and sell the ones that were hard to find.
  2. Many people collect only stamp with pictures of other places. Some collect stamps that come only one country. Others collect stamps that show only birds or animals. You might collect only stamps that are all the same color. No matter what kind of stamps you collect, stamps collecting can be fun. A. The statements are True of False? ( 1m ) 1. Only young people like to collect stamps. - >………………………………………………………………………………………………………….. 2. Stamp collecting begin soon after people made the first stamp. - >………………………………………………………………………………………………………… ……………….. B. Answer the questions. ( 2ms ) 1. How popular is stamps collecting ? ->……………………………………………………………………………….. 3. Do collectors buy and sell stamps ? When ? - >………………………………………………………………………………………………………… ……………………… 3. What kinds of stamps may people collect? - >………………………………………………………………………………………………………… ……………………… 4. What is your hobby ? - >………………………………………………………………………………………………………… …………. III/ Rewrite the sentences, using the words given ( 3ms ) 1. The children like watching TV better than reading. -> The children prefer…………………………………………………………. 2. Why don’t we go to the movie this weekend? -> What about………………………………………………………………….? 3. They like to travel to Nhatrang on this vacation. -> They enjoy…………………………………………………………………………. 4. You should not stay up late. -> You ought………………………………………… 5. Reading is more boring than watching TV. -> Watching TV……………………………………………………………….. 6. I prefer video games to computer games. -> I like……………………………………………………………………………………………
  3. A MATRAN Noäi dung Nhaän bieát Thoâng Vaän duïng Toång KQ TL hieåu KQ TL so KQ TL I. Pronunciation 4 4 1 1 Lang. Focus 4 8 12 1 2 3 II. Reading 6 6 3 3 IV. Writing 6 6 3 3 Toång soá 8 14 6 28 2 5 3 10 B. KEY - ENGLISH 7 I/ Lan. focus A. Pronunciation (1m) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,25m 1. hungry 2. come 3. cook 4. ache B. Choose (3ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,25m 1. but 2. thanks to 3. went 4. Neither do I 5. for 6. set 7. Viewer 8. to 9. until 10. shouldn’t 11. dangerous 12. unhealthy II. Reading ( 3. ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,5m A. True or False ( 1m ) 1. F 2. T B. Answer ( 2ms ) 1. It is one of the most popular hobbies in the world 2. Yes, when some stamps were hard to find. 3. People may collect four kinds of stamps : those with pictures of other places, from only country, of only birds or animals, of the same color 4. Ss’ answer III/ Writing( 3 ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,5m 1. The children prefer watching TV to reading. 2. What about going to the movie this week? 3. They enjoy traveling to Nha Trang on their vacation.
  4. 4. You ought not to watch TV too late. 5. Watching TV is more interesting than reading. 6. I like video games better than computer games. School: Nguyen Hue THE SECOND SEMESTER EXAM. Class: 7…. Subject: English 7 ; Time: 45’ Name:…………………… Marks: Teacher’s comments: I/ LANGUAGE FOCUS A. Choose the word that has the underlined part pronounced differently from the others. (1m) 1. stopped washed needed fixed …………………………… 2. comics note concert polish ………………………….. 3. exciting spring swimming tradition ………………………….. 4. change mechanic chicken China ……………………………. II/ Choose the best answer: (3ms) 1. Don’t play soccer in the street. It’s very …………………… ( dangerous/ safe/ important/ careful) 2. What’s …………………………television tonight? ( in/ on/ of/ at) 3. You………………. watch TV so much. It’s not good for your eyes. ( must/ should/ shouldn’t/ can’t) 4. She plays the piano…………………………. ( good/ skillful/ skillfully/ bad) 5. They will………………………… to Hue next Sunday. ( fly/ flew/ flying/ flies) 6. I’d like …………….. you about my family.( tell/ to tell/ told/ telling) 7. Walking is a good sports…………………………… ( game/ activities/ activity/ program) 8. A lot of people love football. ………………………… ( I do, too/ I am, too/ Neither do I/ I don’t either) 9. They prefer reading books…..………………………. watching TV. ( than/ to/ more than/ better) 10. She…………………………… the beef into thin strips. ( made/ heated/ cooked/ sliced) 11. You must remember to eat ………………….... ( sensible / sugary / sensibly / healthy) 12. I hope you……………. Ha Noi after the schoolyear.( to visit / will visit / are visiting/ are going to visit ) IV- Read the following passage and then answer the questions. (3ms) When I was twelve, my family moved to the city. At first , everything was strange and difficult to me. Life in the city is always busy and the people are often in a hurry. I hated the noise and the busy roads. I hated crossing the roads most. A lot of bikes , motorbike , cars
  5. and buses coming from every direction scared me. Now I get used to the life in the city. I am used to the noise and busy city traffic. I am no longer afraid of crossing the road. But I don’t really like to live in the city. I prefer to live in the country. A. The statements are True or False ? ( 1m ) 1. At first, everything was strange and difficult to the writer. - >………………………………………………………………………………………………………… ……… 2. He prefers living in the city to living in the country. - >………………………………………………………………………………………………………… ……….. B. Answer the questions. ( 2ms ) 1- When did his family move to the city? -> ………………………………………………………………………………………………………… …………………………………. 2- What does he think about the city life and the city people? -> ………………………………………………………………………………………………………… …………………………………. 3- What did he dislike most about the city? Why? -> ………………………………………………………………………………………………………… …………………………………. 4. Do you like the countryside ? Why or Why not ? - >………………………………………………………………………………………………………… ………………………………… V/ Rewrite these sentences, using the words given: (3ms) 1- Apples are my favorite fruit. -> I…………………………………………… 2- Nam is a good swimmer. -> Nam…………………………………………………… 3- Hoa hates the noise and the busy roads in the city. -> Hoa doesn’t ………………………………………………………………………………………………… 4-The blue dress is more expensive than the red one. -> The red dress………………………………………………………………. 5-I like reading books better than watching TV. -> I prefer……………………………………………………………………………. 6-Reading books are boring than watching TV. -> Watching TV ………………………………………………………………..
  6. A MATRAN Noäi dung Nhaän bieát Thoâng Vaän duïng Toång KQ TL hieåu KQ TL so KQ TL I. Pronunciation 4 4 1 1 Lang. Focus 4 8 12 1 2 3 II. Reading 6 6 3 3 IV. Writing 6 6 3 3 Toång soá 8 14 6 28 2 5 3 10 B. KEY - ENGLISH 7 I/ Lan. focus A. Pronunciation (1m) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,25m 1. needed 2. note 3. exciting 4. mechanic B. Choose (3ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,25m 1. dangeruos 2. on 3. shouldn’t 4. skillfully 5. fly 6. to tell 7. activity 8. I do, too 9. to 10. sliced 11. sensibly 12. will visit II. Reading ( 3. ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,5m A. True or False ( 1m ) 1. T 2. F B. Answer ( 2ms ) 1. When he was twelve 2. Life in the city is always busy and the people are often in a hurry.
  7. 3. I hated crossing the roads most. A lot of bikes , motorbike , cars and buses coming from every direction scared him. 4. Ss’ answer. III/ Writing( 3 ms) Moãi caâu ñuùng ñöôïc 0,5m 1. I like apples 2. Nam swims well. 3. Hoa doesn’t like the noise and the busy roads in the city 4. The red dress is cheaper than the blue one. 5. I prefer reading books to watching TV. 6. Watching TV is more interesting than reading.
  8. Trường THCS Đinh Bộ Lĩnh ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ 2 Class: ……………. English 7(A) Name: ……………….. Năm Học: 09-10 I. Choose the correct answer (3m) 1. Children mustn’t (stay, to stay, staying) up late. 2. We should (finish, to finish, finishing) your homework before going to school. 3. My sister likes movies and I do, (so, too, either). 4. Teenagers like watching (books, headache, cartoons) on TV. 5. Children don’t eat too (many, few, much) cake and candy. 6. What kinds of (books, plays, movies) do you like? –Comics. 7. (How about, let’s, Would you like) go swimming? –Ok. 8. She is a bad swimmer. She swims (bad, badly, well). 9. We shouldn’t drink (many, much, a few) coffee. 10. Peter likes carrots and (so, neither, too) does his father. 11. I (am listening, listens, listened) to music now. 12. My sister won’t watch TV but I (will, do, am). II. Give the correct form of the verb(1m) 1. We often (watch)…………..TV in our free time. 2. Last week, Lan (not / eat)………….. rice. 3. They (see)…………………. at Nha Trang theater tonight. 4. Students should (study)…………… hard. III. Rewrite the following sentences (2m) 1. My mom likes reading books. → My mom enjoys ………………………………. …………………………. 2. Let’s see a detective movie. → Would you like…………………………………………………………….? 3. Playing video games is more boring than reading books → Reading books……………………………………………………………… 4. What is his weight? → How.……………………………………………………………………….?. IV. Read the text Nowadays, football becomes one of the world’s most popular games. Million of people play and watch it all around the world. A football match often has two parts. Each part is 45 minutes. The first part is the first half and the second part is the second half. There is a 15 minutes break between two halves. There are two teams in a football match. Each football team has eleven players, including a goal-keeper. The players on the ground try to kick the ball into the other’s goal. The team which more goals wins the match. ****goal: gôn: goal-keeper: thủ gôn ; haft: hiệp True or false(3m) 1. Today, football becomes very popular all around the world…….. 2. Million of people play football……….. 3. A football match has 2 halves………… 4. There is no break in a football match……. 5. Each football team has eleven players and a goal- keeper……. 6. The winning team is the team scores more goals…….. V. Complete the following setences(1m) 1. Nam goes to the dentist because……………………………………………………. 2. Vegetables and fruits are……………………………………………………………..
  9. Trường THCS Đinh Bộ Lĩnh ĐỀ KIỂM TRA HỌC KỲ 2 Class: ……………. English7 (B) Name: ……………….. Year: 09 -10 VI. Choose the correct answer (3m) 1. What kinds of (music, plays, movies) do you like? – Pop music. 2. Nam didn’t (go, goes, to go) school last Sunday. 3. He is absent (from, in, at) school today. 4. What is her (age, weight, height)? – 150cm. 5. Children often scared (at, of, in) dentist. 6. Peter doesn’t likes mangoes and (so, neither, too) does John. 7. We ought (finish, to finish, finishing) your homework before going to school. 8. My sister likes movies and I do, (so, too, either). 9. Children should drink (many, few, much) water. 10. My sister doesn’t watch TV but I (did, do, is). 11. (How about, Let’s, Would you like) to eat bananas? –Yes, I’d love to. 12. We should drink (many, much, a few) water every day. VII. Give the correct form of verb(1m) 1. Ba (play)…………………. at the amusement center tonight. 2. Lan often (play)…………..chess in her free time. 3. Last Sunday, they (not / play)………….. sports. 4. Students should (study)…………… hard. VIII. Rewrite the following sentences (2m) 1. My mom likes reading books. → My mom enjoys ………………………………. …………………………. 2. Let’s see a detective movie. → What about….…………………………………………………………….? 3. Playing video games is more boring than reading books → Reading books……………………………………………………………… 4. How tall is your sister? → What.……………………………………………………………………….? IX. Read the text Nowadays, football becomes one of the world’s most popular games. Million of people play and watch it all around the world. A football match often has two parts. Each part is 45 minutes. The first part is the first half and the second part is the second half. There is a 15 minutes break between two halves. There are two teams in a football match. Each football team has eleven players, including a goal-keeper. The players on the ground try to kick the ball into the other’s goal. The team which more goals wins the match.. ****goal: gôn ; goal-keeper: thủ gôn ; haft:hiệp True or false(3m) 1. Today, football becomes very popular all around the world…….. 2. Million of people play football……….. 3. A football match has 2 halves………… 4. There is no break in a football match……. 5. Each football team has eleven players and a goal- keeper……... 6. the winning team is the team scores more goals………………… X. Complete the following setences(1m) 1. Nam sometimes……………………………………………………. 2. Coffee and beer aren’t……………………………………………………………..
  10. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II – Năm học: 2011 - 2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN MÔN: TIẾNG ANH 7 Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian phát đề) Họ và tên: …………………………………… Lớp: 7……. GT1: ………............... GT2: …………..……… Điểm : PHẦN TỰ LUẬN (Thời gian làm bài 30 phút) A. READING (3ms) I. Complete the passage with one suitable word. (1ms) Most teenagers around the world (1) ……..……………TV. Many listen (2) ……………….. the radio. In a lot of countries, the most popular shows on TV are (3) ………………… . They show ordinary characters and how (4) ………………… live. II. Read the passage carefully and answer the questions below. (2ms) Miss Mai Anh is a vegetarian so she doesn’t eat meat. She usually has a slice of bread and a glass of soya milk for her breakfast. She often has rice with vegetables for lunch. At weekends she often goes to Lien Hoa restaurant because there is a lot of delicious food for vegetarians there. * Questions: 1. Why doesn’t Miss Mai Anh eat meat ? …………………………..……………………………………………………………………… 2. What does she usually have for breakfast ? ……………….………………………………………………………………………………… 3. Does she often have rice with soup for lunch ? …………….…………………………………………………………………………………… 4. Where does she often go at weekends ? …………………….…………………………………………………………………………… B. WRITING (3ms) Write a short paragraph ( about 50 words) about what you did last weekend. Last weekend, I ….………………………………………………………………………………………….. ………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………… ……………………………………………………………………………………........................................... ………………………………………………………………………………………………………………… ------ Good luck ------
  11. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II – Năm học: 2011 - 2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN MÔN: TIẾNG ANH 7 Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian phát đề) Họ và tên: …………………………………… Lớp: 7….. Điểm: GT1: ................. GT2: ………… ĐỀ A PHẦN TRẮC NGHIỆM (Thời gian làm bài 15 phút) I. Which underlined sound is pronounced differently from the others ? (1m) 1. A. that B. think C. mouth D. with 2. A. mechanic B. school C. character D. choose 3. A. satellite B. stay C. sure D. sports 4. A. what B. whom C. why D. when II. Multiple choice. (3ms) 1. Hoa shouldn’t ……………… up late. A. stay B. stays C. to stay D. staying 2. How ……………… is your sister ? – She’s 45 kilos. A. tall B. heavy C. height D. high 3. A balanced diet is ……………… for your health. A. dangerous B. bad C. good D. well 4. All children are ………………… of seeing a dentist. A. scare B. to scare C. scares D. scared 5. My friend plays soccer ………………………. . A. well B. good C. goodly D. welly 6. Video games can be ……………………… . A. interesting B. addictive C. wonderful D. exciting 7. Oh, you have a bad cold. You ought to …………. to the doctor. A. to go B. going C. go D. goes 8. Which …………………does your mother like ? – She likes sports shows. A. film B. song C. play D. TV program 9. There is an interesting movie on ………. the Youth Theater. A. at B. in C. before D. with 10. I go to Ngo Quyen School and my brother does, ………… . A. so B. too C. neither D. either 11. Which answer is correct for the question “ How long do you stay at the arcade ? ” A. For about an hour. B. About an hour. C. With about an hour. D. In about an hour. 12. …………………… to have dinner at my house ? – Yes, I’d love to. A. Do you like B. Would you like C. What about D. Why don’t we ------ Good luck ------
  12. PHÒNG GD & ĐT DIÊN KHÁNH ĐỀ KIỂM TRA HỌC KÌ II – Năm học: 2011 - 2012 TRƯỜNG THCS NGÔ QUYỀN MÔN: TIẾNG ANH 7 Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian phát đề) Họ và tên: …………………………………… Lớp: 7….. Điểm: GT1: ................. GT2: ………… ĐỀ B PHẦN TRẮC NGHIỆM (Thời gian làm bài 15 phút) I. Which underlined sound is pronounced differently from the others ? (1m) 1. A. sugar B. stay C. sit D. spend 2. A. watched B. liked C. washed D. wanted 3. A. with B. think C. that D. mouth 4. A. phone B. clock C. home D. know II. Multiple choice. (3ms) 1. Which ………………… does your mother like ? – She likes sports shows. A. film B. song C. TV program D. play 2. Video games can be ……………………… . A. interesting B. exciting C. wonderful D. addictive 3. A balanced diet is …………………… for your health. A. dangerous B. bad C. well D. good 4. I go to Ngo Quyen School and my brother does, ……....………… . A. so B. neither C. too D. either 5. There is an interesting movie on …………………. the Youth Theater. A. at B. in C. before D. with 6. How ………………… is your sister ? – She’s 45 kilos. A. heavy B. tall C. height D. high 7. Oh, you have a bad cold. You ought ……….…………. to the doctor. A. to go B. going C. go D. goes 8. Hoa shouldn’t …….…………… up late. A. to stay B. stays C. stay D. staying 9. My friend plays soccer ………………………. . A. well B. good C. goodly D. welly 10. All children are ………….………… of seeing a dentist. A. scared B. to scare C. scares D. scare 11. …………………… to have dinner at my house ? – Yes, I’d love to. A. Do you like B. Would you like C. What about D. Why don’t we 12. Which answer is correct for the question “ How long do you stay at the arcade ? ” A. For about an hour. B. About an hour. C. With about an hour D. In about an hour. ------ Good luck ------
  13. ANSWER KEYS PHẦN TỰ LUẬN A. READING I. Tổng số 1 điểm. Mỗi đáp án đúng 0.25 điểm. 1. watch 2. to 3. series 4. they II. Tổng số 2 điểm. Mỗi câu trả lời đúng 0.5 điểm. 1. Because she is a vegetarian. 2. She usually has a slice of bread and a glass of soya milk. 3. No, she doesn’t. 4. She often goes to Lien Hoa restaurant. B. WRITING Tổng số 3 điểm (HS trả lời.) PHẦN TRẮC NGHIỆM ( ĐỀ A & B ) I. Tổng số 1 điểm. Mỗi đáp án đúng 0.25 điểm. ( ĐỀ A & B ) 1. A 2. D 3. C 4. B II. Tổng số 3 điểm. Mỗi đáp án đúng 0.25 điểm. ĐỀ A : 1. A 2. B 3. C 4. D 5. A 6. B 7. C 8. D 9. A 10. B 11. A 12. B ĐỀ B : 1. C 2. D 3. D 4. C 5. A 6. A 7. A 8. C 9. A 10. A 11. B 12. A MA TRẬN : ĐỀ THI HỌC KỲ 2 – Anh 7 ( năm học 2011 - 2012 ) Nhaän bieát Thoâng hieåu Vaän duïng Chuû ñeà Caáp ñoä thaáp Caáp ñoä cao COÄNG TN TL TN TL TN TL TN TL A. READING 4C 4C 8C 8C 3.0 30% 1 2 3.0 = 30% B. WRITING 6C 6C 6C 3.0 30% 3 3.0 = 30% C.LANGUAGE 4C 4C 5C 3C 16C FOCUS 16C 4.0 40% 1 1 1.25 0.75 4.0 = 40% 30C 4C 1.0 4C 1.0 4C 1.0 5C 1.25 4C 2.0 3C 0.75 6C 3.0 30C 10.0 100% 10% 10% 10% 12.5% 20% 7.5% 30% 10.0=100%
  14. Ba My Junior High School Name : …………………………………………. TEST : 45 minutes Class : 7 Mark Teacher’s ideas I/ Odd one out (Khoanh troứn tửứ khaực vụựi caực tửứ coứn laùi) (0,5ủ) 1) A. old B. heavy C. height D. tall 2) A. shark B. dolphin C. turle D. noodle II/- Circle the word (A, B, C or D) whose underlined part is pronounced differently from the others. ( Khoanh troứn tửứ (A, B, C hoaởc D) coự phaàn gaùch dửụựi ủửụùc phaựt aõm khaực vụựi caực tửứ coứn laùi ) (0,5ủ) 1) A.cheap B. eat C. teacher D. wear 2) A. wanted B. brushed C. looked D. liked III/ Cirle the word (A, B, C or D) whose main stress is placed differently from the others. ( Khoanh troứn tửứ (A, B, C hoaởc D) coự daỏu troùng aõm chớnh khaực vụựi caực tửứ coứn laùi) (0,5ủ) 1) A. souvenir B. aquarium C. material D. important 2) A. cavity B. symptom C. appointment D. regularly IV/ Cirle the best option (A, B, C or D) to complete the following sentences . (Khoanh troứn phửụng aựn ủuựng nhaỏt (trong soỏ A, B, C hoaởc D) ủeồ hoaứn thaứnh caực caõu sau ) (2,5ủ) 1) Last year, my aunt ___________ me a new dress. A. buys B. is buying C. buyed D. bought 2) You shouldn’t eat too much sweet things __________ it’s not good for your teeth. A. so B. because C. why D. when 3) ____________ is she ? – One meter 45 centimeters. A. How far B. How much C. How heavy D. How tall 4) Every day, I get up early to ___________ morning exercises . A. do B. take C. make D. a&b 5) The dentist smiled __________ him kindly. A. with B. at C. to D. on 6) I am always nervous before the test. A. worried B. pleased C. serious D. happy 7) _________ come to the party yesterday ? – Because I was busy. A. Why didn’t you B. Why did you C. Why were you D. Why weren’t you 8) I have a toothache so I’m going to the _____________. A. nurse B. dentist C. doctor D. teacher 9) __________ is a person who lives near you A. Hairdresser B. Neighbor C. Dressmaker D. Teacher 10) The __________ of the flu inclue are a headache, a high temperature and aches in the body. A. symptom B. symptoms C. cure D.cures V/ Choose the word or phrase (A, B, C or D) that are not correct in standard English. (Choùn tửứ hoaởc cuùm tửứ trong soỏ A, B, C hoaởc D maứ sai) (1ủ) 1) You should remember brushing your teeth every day. A B C D 2) Children are usually scared for seeing the dentist. A B C D 3) When did you have to go to the doctor yesterday ? A B C D 4) A nurse told her wait for the doctor.
  15. A B C D VI/ Supply the correct form or tense of the verbs in the brackets . (Cho daùng hoaởc thỡ ủuựng cuỷa ủoọng tửứ trong ngoaởc) (1ủ) 1) He (teach) __________ math at this school in 2000. 2) I (be) _________ busy last night, so I (miss) __________ a good film on TV. 3) It stopped (hurt) _________ afterwards. VII/ Rewrite these following sentences as suggestions. (Vieỏt laùi caực caõu sau theo gụùi yự) (2ủ) 1) I am one meter 50 centimeters tall. (ẹaởt caõu hoỷi vụựi “What”)  What _______________________ ? 2) Can you open your mouth , please ? (Vieỏt caõu ủeà nghũ vụựi “would you”)  Would you _________________________ ? 3) I have a stomachache . (take some medicines ). (Vieỏt lụứi khuyeõn vụựi cuùm trong ngoaởc ủụn)  You should ___________________________. 4) Hoa had a bad cold. Hoa was absent from class yesterday. (Keỏt hụùp hai caõu treõn sửỷ duùng “because”)  ____________________________________________________________________________ VIII/ Read the passage carefully , then anaswer the questions with TRUE or FALSE. (ẹoùc kyừ ủoaùn vaờn, sau ủoự traỷ lụứi caực caõu hoỷi ủuựng hay sai) (2ủ) There is only one disease called common : the common cold. We call it the common cold because every year millions of people catch it. Everybody knows the symptoms : a runny nose, a slight fever, coughing and sneezing. It’s very unpleasant, but nobody knows a cure. Medicines called cold “cures” don’t cure a cold, but they do relieve the symptoms. Whatever you do, your cold will last for a few days and then disappear. 1. Every year, millions of people catch the common cold. 2. After a few days, your cold will disappear. 3. Everybody knows how to cure the common cold. 4. Medicines called cold “cures” can relieve the symptoms. -> 1.___ 2. ____ 3.____ 4. _____ ----------- The End -------------
  16. PHÒNG GD-ĐT QUY NHƠN KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM HỌC: 2012-2013 TRƯỜNG THCS LÊ LỢI Môn : Tiếng Anh – Lớp 7 * Thời gian làm bài: 45 phút (không kể thời gian phát đề) Họ và tên :………………………………………… Chữ ký GT 1: Chữ ký GT 2: Mã phách: Lớp : 7 A … ---------------------------------- ---------------------------------- ---------------------------------- ---- Điểm bằng số: Điểm bằng chữ: Chữ ký GK 1: Chữ ký GK 2: Mã phách: A. Language focus (4ms) I) Circle A,B,C or D to complete the following sentences. (3ms) 1. How long………… Mr. Teo …………… stay at a friend’s house in Quy Nhon next summer? A. are / going B. does / to C. is / going to D. is / going 2. My father _______ TV in the evening. A. doesn't often watches B. often doesn't watch C. not often watches D. doesn't often watch 3. They go to the park _____ a month. A. one B. twice C. usually D. never 4. I am _______sister. A. We B. she C. my D. his 5. We live in Quy Nhon, but my uncle……………………… in Da lat. A. to live B. living C. live D. lives 6. How ……………… bananas are there in the fridge ? A. many B. much C. long D. often 7. He wants ………………………. an engineer. A. be B. being C. to be D. is 8. ……………………… is the Great Wall?- It’s over 9 meters thick. A. How long B. How thick C. How tall D. How often 9. ………………… are you going to stay here ? - For a week. A. How B. How often C. How long D. What 10. What …………….. your sisters going to do tonight ? A. are B. is C. does D. do 11. The Red River is ……………………… The Kon River. A. longer than B. the longest C. the longer D. longest than 12. Quy Nhon City has a population ………………… 350,000 people. A. in B. of C. on D. for II) Complete the open dialogue. (1m) Lan: Hello. I am Lan. What’s your name? Mary: Hello. My name is Mary. Nice to meet you. Lan: (1) …………………………………………………………………………………………… ? Mary: I’m from Britain. (2) ……………………………………………………………………… ? Lan: I’m from Viet Nam. I’m (3) ……………………………….… Mary: Which language do you speak? Lan: (4) ……………………………………………………………… Vietnamese.
  17. Học sinh không viết vào phần gạch chéo này  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- B. Reading. (2ms) - Read the following passage carefully There are four seasons in a year. They are spring, summer, fall and winter. In the summer, the day is long and the night is short. People often go swimming in this season. In the winter, it’s always cold. The weather is usually warm in the spring and cool in the fall. I. Choose true or false. Then check () into right column. (1m) True False 1. In the spring, the weather is often hot. 1/ 2. People don’t often go swimming in the summer 2/ 3. The night is short in the summer. 3/ 4. The weather is not cold in the fall. 4/ II. Answer the questions. (1m) 1. Are the days long or short in the winter? ……………………………………………………………………………. 2. Which season do you like best? Why or Why not? ……………………………………………………………………………. C. Writing. (4ms) I. Circle the best sentence from the given cues. (1m) 1. She / sometimes / go / home / late / afternoon. A. She sometimes goes home late in the afternoon. B. She sometimes going home late in the afternoon. C. She sometimes goes home late on the afternoon. D. She sometimes go home late on the afternoon . 2. what / you / do / summer vacation / ?/ A. What do you going to do this summer vacation. B. What are you to do this summer vacation. C. What are you going to do this summer vacation. D. What are you go to do this summer vacation. II) Make questions from the underlined words or phrases (1.5m) 1. We are going to Long Khanh Pagoda by minibus. ………………………………………………………………………………………………… 2. My uncle produces a lot of vegetables. ………………………………………………………………………………………………… 3. An ice-cream is one thousand dong. ………………………………………………………………………………………………… III. Complete the second sentence so that it has the same meaning to the first. (1.5m) 1. What is your favorite weather?  What weather…………………………………………………………………………….? 2. What about going by bike? .  Why don’t we…………………………………………………………………………….? 3. The girl is beautiful..  She is …………………………………………………………………………………….. The End
  18. PHÒNG GD-ĐT QUY NHƠN ĐÁP ÁN - KIỂM TRA CHẤT LƯỢNG ĐẦU NĂM HỌC: 2012-2013 TRƯỜNG THCS LÊ LỢI Môn : Tiếng Anh – Lớp 7 * A. Language focus (4ms) I. 3 marks (0.25x 12). 1. C 5. D 9. C 2. D 6. A 10. A 3. B 7. C 11. A 4. D 8. B 12. B II. 1 mark (0.25x 4). 1) Nice to meet you, too . Where are you from? 2) And you? / Where are you from? 3) Vietnamese. 4) I speak B. Reading (2ms). I. Choose…(0.25x 4=1m). 1) F 2) F 3) T 4) F II. Answer…(0.5x 2=1m) 1. They / The days are short (in the summer) 2. The students’ answers. (0.25 đ/ mỗi ý) C. Writing (4ms) I. Circle … (0.5x 2=1m). : 1-A ; 2- C II) Make questions …(0.5x 3=1.5m) 1. How are you going to Long Khanh Pagoda? 2. What does your uncle produce? 3. How much is an ice-cream ? III. Complete the second sentence …(0.5x 3=1.5m) 1. What weather do you like (best) ? 2. Why don’t we go by bike? 3. She is a beautiful girl.
  19. Phòng GD-ĐT huyện Đông Anh Mark: Trường THCS Tiên Dương The first term English test Grade 7 (2008-2009) Full name:……………………. Time limited : 45 minutes Class: …………. I. Listen to the questions and choose the best answer: (1,5 pts) 1, A. Class 7A B. It’s Pham C. Next week 2, A. 965 3352 B. June 8 C. 12 LeLoi Street 3, A. Math B. Soccer C. Monday 4, A. Tomorrow B. Usually C. Now 5, A. I’m sorry, I can’t B. No, I won’t C. No, I don’t 6, A. Yes, I do B. Yes, I’d love to C. Yes, I will II. Circle the word whose underlined part is pronunciated differently: (1pt) 1, A. home B. hour C. house D. history 2, A. finish B. invite C. sometimes D. nice 3, A. shop B. holiday C. favorite D. volleyball 4, A. happy B. family C. january D. marble III. Choose the best answer: (2,5pts) 1, In …………., we study different country and their people. a. History b. Geography c. Physics d. Math 2, ……………. A beautiful Christmas tree! a. What b. How c. Where d. When 3, Nga lives …………. 42 Tran Hung Dao Street. a. in b. on c. of d. at 4, We often …………….. some experiments in physics class. a. make b. play c. do d. learn 5, ……….. do you have English? – On Tuesday and Friday. a. When b. What c. What time d. Why 6, A car is ………… expensive than a motorbike. a. most b. best c. more d. the most 7, ……………….. is it from your house to the market? a. How often b. How many c. How old d. How far 8, Would you like …………. badminton? a. play b. to play c. playing d. plays 9, Ba is ……………. at fixing things in his house. a. good b. interested c. excited d. happy 10, What about …………. to the movies tonight?

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản