intTypePromotion=1
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_id] => 143
            [banner_name] => KM - Normal
            [banner_picture] => 316_1568104393.jpg
            [banner_picture2] => 413_1568104393.jpg
            [banner_picture3] => 967_1568104393.jpg
            [banner_picture4] => 918_1568188289.jpg
            [banner_picture5] => 
            [banner_type] => 6
            [banner_link] => https://alada.vn/uu-dai/nhom-khoa-hoc-toi-thanh-cong-sao-ban-lai-khong-the.html
            [banner_status] => 1
            [banner_priority] => 0
            [banner_lastmodify] => 2019-09-11 14:51:45
            [banner_startdate] => 2019-09-11 00:00:00
            [banner_enddate] => 2019-09-11 23:59:59
            [banner_isauto_active] => 0
            [banner_timeautoactive] => 
            [user_username] => minhduy
        )

)

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6

Chia sẻ: Ha Ha | Ngày: | Loại File: DOCX | Số trang:33

0
67
lượt xem
13
download

Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Bộ đề thi tiếng Anh 6 gồm 17 đề tổng hợp kiến thức cho kỳ thi chọn học sinh giỏi, bổ sung kiến thức trắc nghiệm tiếng Anh của các bạn học sinh, giúp các bạn có thể nắm vững ngữ pháp tiếng Anh, phản xạ nhanh với các bài thi trắc nghiệm. Mời các bạn cùng tham khảo.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Bộ đề thi tiếng Anh lớp 6

  1. ĐỀ 1 Choose the correct answer 1. Vietnam is a big _______________ .              A. country             B. city                  C. town                       2. He usually _______________  early and do morning exercise. A. get up       B. gets up            C. got up 3.Liz _______ Nha Trang last holiday and she _______a lot of souvenirs.      A. visits/buys B. visited/buyed C. visited/bought 4.Did you_______any photographs there?        A. took B. takes C. take 5. _____  he  go to Mai’s party last Sunday?         A. Did                      B. Do                    C. Does 6. Odd one out        A. rice       B. noodle      C. milk         7.   Her birthday is _______________  Friday, August 20th.     A. at                       B. on                      C. in                          8. The class _______________ at 7 o’clock in the morning.         A. starts             B. start                C. started                       ĐÁP ÁN 1.A                     5.A 2.B                  6. C 3.C                 7.B 4.C                8.A
  2. DE 2 Choose the correct answer 1. Odd one out: A. teacher  B. doctor  C. earache  2. Why shouldn’t I play with matches.  _  Because you may ________________.             A. get a burn         B. fall off           C. cut yourself               3. My friend often ________________ TV after dinner with her parents. A. watch  B. to watch C. watches 4. Where ________________ he  last summer?       A. are                  B. were C. was              5.What  _______________ you do in your free time?       A. do             B. does         C. did 6. My father  works in a factory. He is a ________________. A.teacher B. worker C. farmer 7. What did you do last night? I ________________games. A. play B. plays C. played 8. ________________do you go to the suppermarket? ­ Once a week. A. How long B. How often C. How many
  3.        ĐÁP ÁN: 1.C     2.A      3. C     4. C     5. A      6. B      7. C     8. B DE 3 Choose the correct answer 1. Odd one out: A. hot B. warm C. rain  2. Do you like sandwiches ? ______________.       A. Yes, I like.          B. Yes, I does.        C. Yes, I do.         3. We ________________  visit Ha Long Bay last summer. A. don’t  B. didn’t          C. doesn’t    4. How ________________ water do you drink everyday?       A. much           B. many C. about              5. He designs building. He is a/an______________________.       A. worker B. teacher C. architect 6. What’s the matter with ____________?    ­ She has a toothache. A.her B. she C. hers 7. Don’t play with the ____________. You may cut yourself. A. knife B. stove C. dog 8. __________ one is smaller, Hoan Kiem Lake or West Lake? 
  4. A.  where B. which C. what          Đáp án: 1. C           2. C          3.B             4.A                             5. C         6.A            7.A             8.B DE 4 Choose the correct answer 1. Odd one out: A. story B. write  C. read 2. What does your father do in his free time ?  ­ He ___________ swimming.       A. go                 B. goes             C. went             3. My grandma ________to the doctor yesterday because she _______ a backache. A.  go/has  B. go/ had          C. went/ had    4. How ________________ apples  do you eat everyday?          A. much           B. many C. often              5. Nam would like to be a pilot because he’d like to ________ a plane.  A.  flyed         B. fly              C. flies 6.    ________ would you like to be in the future?          A.where B. why C. what 7. What was the weather like yesterday?       A. It is hot. B. It was hot. C. It will be hot. 8. ___________ would you like to be a doctor? 
  5. A. Where B. When C. Why          Đáp án: 1. A           2. C          3.C             4.B                             5. B         6.C            7.B             8.C DE 5 Choose the correct answer 1. Odd one out: A. played B. danced       C. sang            2. What _______ you usually___________ in your free time ?         A. do/do                 B. are/do            C. did/do              3. My mother always __________ delicous dinner for my family. A.  cook  B. cooked          C. cooks   4.  Last night, I _______ go to the suppermarket because I______ to do homework.   A.  didn’t /had   B. don’t / have       C. don’t / had       5. I ___________   English cartoons on TV now.        A. am watching   B. watches C. watch 6.   How ________  milk do you drink everyday?          A. much B. many C. often  7. Which place is  ______________?       A. small B. smaller C. smallest 8. Where ________ Tony go on last holiday?
  6. A. does B. did C. do          Đáp án: 1. C           2. A          3.C             4.A                             5. A         6.A            7.B             8.B DE 6  I/ Choose the best answer. 1. What___________you__________ next weekend? A. do/ do B. are/ do C. did/ do D. are/ going to do 2. Where is Tony from? ~ He is from____________. A. Vietnamese B. American C. Singapore D. Singaporean 3. YesterdayJohn________ go to school because he__________ a toothache. A. didn’t/ had B. doesn’t/ has C. didn’t/ has D. doesn’t/ had 4. Isometimes go___________ in the winter. A. ski B. skiing C. to ski D. to skiing 5.___________ are you going this summer holiday? - I’m going to Paris. A. How B. What C. Where D. Who 6. We want to have agood time___________Hanoi. A. on B. at C. for D. in 7. Hoa___________ a letter to her pen friend now. A. is write B. is writing C. writes D. wrote 8. It takes about thirty hours flying ___________Hanoi to Ho Chi Minh City. A. to B. from C. in D. on 9.___________ is it from Hanoi to Hue? ~ About 900 kilometers. A. How old B. How C. How far D. How many 10. There are four______________ in my country: spring, summer, autumn and winter. A. season B. seasons C. people D. students II. Choose one word that is different from othes (Chọn từ  có nghĩa khác với  cách từ   còn lại): 1.A. mirror B. Photo C. picture D. newspaper
  7. 2. A. fridge B. washing machine C. stereo D. cooker 3. A. behind B. Until C. near D. next to 4. A. third B. Second C. one D. first 5. A. tomorrow B. Christmas Day C. birthday D. weeding day 1. A. beautiful B. souvenir C. interesting D. colorful 2. A. weather B. summer C. autumn D. winter 3. A. who B. how C. why D. this 4. A. tooth B. eye C. head D. aspirin 5. A. bought B. flew C. danced D. sang DE 7 I/ Choose the best answer 1. He looks different___________ his father. A. at B. with C. from D. for 2. Ba is__________ than Trung. A. tall B. taller C. tallest D. the taller 3. Hung is in his house. He___________ the guitar now. A. play B. plays C. will play D. is playing 4. __________ is your house? A. why B. What C. When D. Where 5. My brother is __________ than his sister.. A. more intelligent B. intelligent C. most intelligent D. the less intelligent 6. A________ works on the farm. A. teacher B. doctor C. farmer D. journalist 7.________ do you usually do after school? – I read books and watch TV. A. How B. What C. When D. Why 8. Lan lives__________20 Nguyen Tat Thanh Street. A. on B. at C. to D. in II. Choose one word that is different from othes (Chọn từ  có nghĩa khác với  cách từ   còn lại): 1. wrote watched drew bought 2. fever better cough toothache 3. picnic badminton chess volleyball
  8. 4. autumn winter summer season 5. who what there when 6. danced song stayed listened 7. football play volleyball badminton 8. doing watching spring reading 1. wrote watched drew bought 2. fever better cough toothache 3. picnic badminton chess volleyball 4. autumn winter summer season 5. who what there when 6. danced song stayed listened 7. football play volleyball badminton 8. doing watching spring reading
  9. DE 8 I/ Choose the best answer 1.Alan and his friends __________to Tuan Chau Island last week. A. go B. are going C. went D. to go 2.They traveled to Hanoi ________bus. A. by B. in C. on D. with 3.We are going ___________Ha Long Bay next Sunday. A. visit B. visited C. to visit D. visiting 4.How __________is it from here to Hanoi?. A. often B. old C. many D. far 5.What do you usually do ________Autumn? A. on B. in C. at D. to 6.What is the ____________like today? - It's sunny and hot. A. seasons B. matter C. weather D. summer 7.__________did you do last weekend? - I went to the cinema. A. Where B. What C. How D. When 8.Where___________you yesterday? - I was at home. A. are B. were C. is D. was
  10. 9. What do you usually do .............. spring? A. on B. in C. at D. by 10. There ............. a lot of flowers at the festival last week. A. are B. were C. was D. is 11. ........... did they do yesterday? A. What B. When C. Where D. Who 12. ........... you going to Nha Trang next week? A. Is B. Are C. Do D. Did 13. Peter doesn't want ........... football. A. play B. to play C. playing D. played 1. She................... to the radio in the morning. A. listens B. watches C. listen D. sees 2. My friend................... English on Monday and Friday. A. not have B. isn't have C. don't have D. doesn't have 3. I am..........., so I don't want to eat any more. A. hungry B. thirsty C. full D. small 4. I'm going to the.................... now. I want to buy some bread. A. post office B. drugstore C. bakery D. toystore 5. Is this her.....................? A. erasers B. books C. an eraser D. eraser 6...................... long or short? A. Does Mai have hair B. Is Mai's hair C. Does Mai's hair have D. Is hair of Mai 7. I need a large.............. of toothpaste. A. bar B. can C. tube D. box 8. It's seven thirty and Minh is late................. school. A. for B. at C. to D. in II. Choose one word that is different from othes (Chọn từ  có nghĩa khác với  cách từ   còn lại): 1. A. one B. five C. second  D. nine 2. A. my B. your C. his D. she 3. A. geography B. housework  C. history D. math
  11. 4. A. farmer  B. driver C. flower  D. teacher 5. A. it  B. in  C. on D. at 6. A. morning     B. thanks     C. evening    D. afternoon  7.A. fifteen        B. fourteen   C. night        D.three  8. A. am        B. old           C. are     D. good morning  10. A. Doctor    B. Teacher      C. Table     D. ruler 11. A. Go       B. Read        C. book           D. Eat 12. A. Stereo     B. at                          C. in   D. telephone 14. A. table B. chair C. Board D. city 15. A. five B. Ten C. second D. fifteen 16. A. orange  B. Banana C. apple           D. pen 17. A. book     B. pen       C. ruler  D. student 18. A. I B. My C. He D. they 19. A. Father B. Student C. Doctor D. they 20. A. one  B. four  C. five      D. fine                  ĐỀ 9 I/ Choose the best answer 1. She................... to the radio in the morning. A. listens B. watches C. listen D. sees 2. My friend................... English on Monday and Friday. A. not have B. isn't have C. don't have D. doesn't have 3. I am..........., so I don't want to eat any more. A. hungry B. thirsty C. full D. small 4. I'm going to the.................... now. I want to buy some bread. A. post office B. drugstore C. bakery D. toystore 5. Is this her.....................? A. erasers B. books C. an eraser D. eraser 6...................... long or short? A. Does Mai have hair B. Is Mai's hair C. Does Mai's hair have D. Is hair of Mai 7. I need a large.............. of toothpaste. A. bar B. can C. tube D. box 8. It's seven thirty and Minh is late................. school. A. for B. at C. to D. in
  12. ĐỀ 10 I/ Choose the best answer 1. Are these your pens? ____________ A. yes, these are   B. yes, they      C. yes, those are     D. yes, they are 2. Trang and Chau _____ two bikes.           A. has               B. have            C. is         D. don’t 3. What is __________ favourite colour?         A. his         B. her          C. your           D. you 4. What is _______ favourite drink?­ He likes soda.      A. your         B. his        C. her           D. you 5. My mother _______ tall and beautiful.      A. is        B. am           C. are           D. aren’t 6. I _____ have a motorbike.        A. don’t        D. am not         C  . doesnt              D. isn’t 7. What’s _____ favourite colour? – I like red.          A. his       B. her         C. your         D. you 8. Is this a book? ­ ___________          A. yes, it’s not           B. yes, it is         C. yes, it        D. yes, it isn’t 9. I _____ happy.         A. don’t          B. am not          C. doesn’t         D. isn’t 10. is it a ________?       A. little          B. a big box          C. a long ruler          D. big box 11. ____ you like chicken?          A. do           B. does          C. are                  D. is 12. Nam is happy _______ to day is his birthday.
  13.            A. but           B. because            C. and                D. whether 13. Does she ___ a bath in the afternoon?          A. take            B. takes            C. taking         D. to take 14. Do you enjoy _______ for a picnic?            A. going          B. to go        C. go          D. goes 15. What would you _______ for dinner?         A. like           B. do               C. are           D. is 16. who’s this?      A. This’s my father         B. it’s big         C. it’s cloudy       D. this is my pen 17. How many ______ are there?            A. books            B. boy            C. pencil          D. girl 18. What is her name?  A. My name’s Hien          B. I’m Linda    C. Her name is Thanh Hoa      D. He is Thanh 19. This is my teacher. ______ name is John.       A. he          B. his           C. her           D. your 20. What are__________? They are magazines.       A. they        B. them       C. their        D. they’s 21. Who’s that? A. That’s my school library.           B. There’s six chairs C. that’s my brother                        D. that’s a desk 22. Is this_________ school bag?­ Yes, it is mine. A. my           B. your          C. you         D. his 23. Make ________ circles. A. four     B. a        C. for         D. one ĐỀ 11 I/ Choose the best answer 1. Trung likes ................... weather because he can go swimming. A. cold B. hot C. windy D. foggy 2. How often do you do morning exercises in the morning? A. We sometimes do B. Yes, we do C. We like it D. We play soccer 3. ......................noise in class! A. Don’t make B. Not make C. No makes D. Can’t make 4. Look ................... the board, please! A. for B. at C. to D. on 5. Count .............one ................one hundred, please. A. on/ to B. to/ on C. from/ to D. at/ to 6. There are ………………….in the basket. A. some eggs B. some orange juice C. some milk D. some cooking oil 7. Are there any…………………………..? A. milk B. rice C. eggs D. water 8. Are there any vegetables? – Yes. We have ………………. A. chicken, beef and fish B. eggs, milk and juice C. peas, carrots and tomatoes D. oranges and apples 9. Mrs. Binh’s sons ……………….brown eyes. A. does B. do C. has D.have 10. Listening ……………….music is my favorite pastime. A. to B. at C. from D. for 11. ………………. is very good for your heath. A. Jogging B. Smoking C. Looking D. Drinking 12. Please open the window. It’s very ……………… here.
  14. A. cold B. hot C. cool D. tired 13. Lan: How about having dinner at the Green Garden Restaurant? Hoa: .................................... A. Yes, I do B. No, I'm not going C. Sorry, I'm going to another party D. A great idea 14. Lan is now doing.... with Mai. A. tennis B. aerobics C. a picnic D. fishing ĐỀ 12 I/ Choose the best answer 1. My sister is very fond .................... chocolate candy. A. of B. about C. with D. at 2. I have studied English ....................eight months. A. for B. since C. by D. in 3. Listen ....................our teacher ! A. with B. to C. for D. in 4. There isn’t ....................food in the house. A. none B. no C. some D. any 5. He arrives …………………..at six o’clock. A. at home B. home C. in home D. to home 6. Herbert has had his car………………….. 1999. A. ago B. since C. to D. for 7. How long will it ....................to get there? A. cost B. lose C. make D. take 8. I ....................it to you if you don’t have one. A. give B. gave C. will give D. would give
  15. 9. ....................your homework yet? A. Did you finished B. Are you finishing C. Do you finish D. Have you finished 10. It’s the best book I …………………..read. A. have ever B. had ever C. will ever D. can ever 11. He looked very..................when I told him the news. A. happily B. happy C. happiness D. was happy 12. She is ..................in history. A. interests B. interested C. interesting D. being interest 13. Is the Eiffel Tower taller....................Big Ben? A. then B. than C. as D. of 14. At school, David was..................anyone else in his class. A. as clever as B. as clever than C. cleverer as D. cleverest 15. She speaks French ....................than you. A. more faster B. more fluently C. well D. the most fluently 16. It began to rain while we…………………..soundly. A. slept B. were sleeping C. have slept D. are sleeping 17. She doesn’t like coffee, does she? A. Yes, she doesn’t B. No, she does C. Yes, she did D. No, she doesn’t 18. I won't go to bed …………………..I finish my homework. A. until B. when C. while D. since 19. Is this book …………………..? Yes, it's mine. A. you're B. yours C. you D. your 20. …………………..do you come to school? By bus A. How B. What C. By D. When ĐỀ 13 1. Every morning, Linda (get)……..…......up at 6. She (have) ………..…… Breakfast at 6:10. After breakfast, she (brush) …..………..her teeth. She (go) ……………..to school at 6:30. She (have) ……..………lunch at 11:30 at school.. 2. We (watch) ………….……….T.V every morning. 3. I (do) …………………..……my homework every afternoon. 4. Mai and Lan (play) ………………….games after school. 5. Vy (listen) ……………….……to music every night. 6. Where (be) ………………..your father now? He (read) ………………..a newspaper. 7. What ………….you (do) ………………? I (be) ……….a student. 8. Where ………….you (go) ……………….now? I (go) ………………to the market. 9. She is cooking and we (do) ……………………..the housework. 10. He isn't in the room. He (play) ………………..in the garden. 11. Look! The birds (fly) ………………………….
  16. 12. I (go) ………………….to school by bus every day, but today I (go) ………………………..to school by bike. 13. Listen! Mai (sing) …………………………. 14. They (play) ………………………volleyball every afternoon. They (play) …………………… volleyball now. 15. Mai (brush) …………………..her teeth every morning. She (brush) ……………………her teeth now. 16. Listen! Lan (play) ……………………….the piano. 17. Mai (be) ………………….tired now. 18. It is 6:00 p.m. Mary is at home. She (have) ………………….. dinner with her family around six o’clock. 19. Where is your father? He is upstair. He (watch) ………………T.V. He always (watch) ………………………..T.V at night. 20. Our teacher (live) ……………………..on Quang Trung street. 21. Sao and Mai (do) ………………………the housework now. 22. What ………………your mother (do) ……………….? She is cooking. 23. How …………………you (go) ……………to school every day? 24. Nam (go) ………………..to work by car every day but today he (take) ……………………… a bus. 25. Where ………………..your father (work) ……………..? In the hospital. 26. Look! The teacher (come) ……………………… 27. She is very clever. She (speak) ………………….4 languagues. 28. Steve (smoke) ………………….10 cigarettes a day. 29. We usually (have) ……………………dinner at 7:00. 30. Anne (wash) ………………….her hair twice a week. 31. Jane (teach) …………………English to children. 32. You (meet) ………………….a lot of people. 33. He often (go) ………………………….to the cinema. 34. Food (cost) …………………a lot of money. 35. Listen! Somebody (sing) …………………………… 36. She is tired. She (want) ………………….to go home now. 37. How often …………you (read) …………………a newspaper? 38. "Excuse me, but you (sit) ……………………in my place” "Oh, I am sorry.” 39. "I am sorry" I (not understand) ………………………….. Please speak slowly. 40. What time …............she (finish) ……………work every day? 41. He (not usually drive) ……………………………to work. He usually (walk) ………………… 43. Mozart (play) ……………………the piano when he (be) ……………three. 44. Many people prefer (fly) …………………to (go) ………………..by sea. 45. My mother (go) ……………..to the supermarket yesterday evening but she (not buy) ……………………. 46 He (move) …………………to Paris in 1917 and (spend) …………… 6 years in Paris. 47. Teenagers like (listen) ……………to the latest pop music. 48. What ……………….you (do) …………..tomorrow morning. 49. Children shouldn't (drink) ……………….coffee. It (not be) ……… Good for their health. 50. My family (watch) …………….T.V every night. But now we (listen) ……………………..to pop music. 51. Yesterday Nga father (start) …………………….his new job. 52. I (meet) …………………..her at the movie theater last night.
  17. 53. He (go) ………………….to the English club every Sunday. But last Sunday he (not go) …………………there, he (go) ………………to the City Museum. 54. My mother (make) …………………a dress now. 55. Two years ago, she (teach) ………………at a village school. 56. We (travel) ……………………………to Hue next week. 57. What …………….you (do) …………………yesterday morning. 58. They usually (have) ………………………dinner at home, but they (have) ……………dinner in a small restaurant yesterday evening. 59. The children (be) …………………….here ten minutes ago, but at the moment they (play) …………………….in the jard. 60. Could you (show) ……………………me the way to the bus stop. 61. Lan and Hoa (go) ………………..to the post office now. 62. Liz (need) ……………….some stamps and envelopes. 63. Hoa (mail) ………………….this letter tomorrow. 64. I need (buy) ……………..a phone card. 65. He (phone) …………………….his parents three or four times a week. 66. Nam wants (send) ……………………..this postcard to his penpal. 67. We would like (visit) ……………………Ngoc Son Temple. 68. My hair is dirty. I (wash) ……………….it. 69. We (have) ………………………an English test tomorrow. 70. They usually (paint) ……………………..their house blue. 71. My father (buy) ……………………..a new car 2 months ago. 72. Nam (help) ……………………his father repair the radio at this time. 73. I (be) …………………busy last night, so I (miss) …………….a good film on T.V. 74. Mr Robinson (watch) ……………………..T.V every night. 75. Mrs Mai (make) ………………….all her own clothes. At the moment she (make) …………………..a dress for her daughter. 76. He (teach) ………………….math at this school in 1986. 77. Every body (wait) ……………….for the president in the hall now. 78. You should (go) ……………….to bed early. 79. Lan (be) …………………..very tired when she (catch) …………..a bad cold 2 days ago. 80. She needs (eat) ………………..a lot of vegetables and fruit. 81. I hope you (feel) ……………………..better soon. 82. He (not come) …………………….to the meeting last week. 83. My father never (take) ………………….medicine. 84. There (be) ……………nobody there when I (arrive) …………………yesterday. 85. Yesterday, Hoa and her aunt (go).......................to the supermarket. 86. I would like (tell) ……………you about my family. 87. Vegetables often (have) …………….dirt from the farm on it. 88. Be careful! The children (cross) ………………..the street. 89. I (be) …………….fourteen years old next week, and so will I. 90. My father (not watch) ……………….T.V last night. He (read) ……………..newspapers and magazines. 91. You should (add) ……………a little salt to the spinach when you boil it. 92. When ……………you (buy) ………this dress? Two days ago. 93. I hope you (visit) ……………………….Ha Noi soon. 94. She would like (buy) …………………some bananas. 95. Hoa (receive) ………………….a letter from her mother 2 days ago. 96. It stopped (hurt) ……………….afterwards. 97. I like (watch) ……………………..baseball.
  18. 98. The children must (be) …………….back by six o'clock. 99. Marconi (invent) ……….............radio. 100. The disease (spread) ………………..fast now. 101. You ought (finish) ………………………your home work before (watch) ……………..T.V. 102. Hoa (have) ……………….a lot of friends in Hue. 103. Nam and Trung always (visit) ……………their grandparents on Sunday. 104. My father (listen) ……………to the radio everyday. 105. The children (like) ……………….to play in the park. 106. She (not live) …………………….with her parents. 107. Lan (brush) …………………her teeth after meals. 108. The students (not go) ……………………to school on Sunday. 109. Nga (talk) ………………to her friends now. 110. She (be) ……………………...14 on her next birthday. 111. We (visit) ……………………..Huong Pogoda next week. 112. They (live) ……………….with their grandparents. 113. I (come) ………………………back tomorrow. 114. He (have) …………………….a lot of friends. 115. She (have) …………………..a meeting tonight. 116. M y father (jog) ……………………………every morning. 117. We often (play) ……………….tennis in the afternoon. 118. What ……………..you (do) ……………….next Sunday. 119. Phong (watch) …………….T.V everynight. 120. They (go) ……………..to the movies tonight. 121. Tomorrow, She (invite) ………………….all friends to her birthday party. 122. My brother (listen) ……………..to music in his free time. 123. Our friends (come) ……………………here soon. 124. My father never (drink) ………………coffee. 125. I usually (go) ……………….to school by bike but tomorrow I (go) ………………………to school by bus. 126. Jane (play) ………………..the piano at present. 127. He (visit) …………………..his grandparents next week. 128. Jane (play) ……………………..the piano at present. 129. We (not invite) ………………....many friends to the party tonight. 130. Hurry up! we (wait) …………………….for you. 131. Lan and Hoa (read) …………… in the library at the moment. 132. We (not come) ………………………..here tomorrow morning. 133. Listen! The girl (play) ………………….the piano. 134. Nam (go) …………………..to the English club every Saturday. 134. What ……………….you (do) …………….now. I (grow) …………………some flowers. 135. My father (travel) ………………..to Nha Trang next week. 136. Students often (go) …………………to the school cafeteria at lunch time. 137. You can (find) …………..math books on the racks in the middle. 138. Look! The teacher (come) …………………….here. 139. She (study) …………………..maps in Geography. 140. Ba can (fix) ……………..the lights. 141. They (do) …………………….some experiments at the moment. 142. You (be) …………….a famous author one day. 143. He enjoys (draw) ………………….pictures. 144. Mai (learn) …………………..to play the piano in her free time.
  19. 145. I (try) ……………………...to repair the radio now. 146. The students (write) …………………an essay in Literature next Monday. 147. Let us (go) …………………to the English club. 148. I (do) ……………….my math homework at the moment. 149. Next year, my sister (be) ………………..a teacher. 150. When they (be) ……………young, they (leave) …………….their family and (go) ……………………to Ho Chi Minh city. 151. When ………………..Thomas Edison (die) …………………? In 1931. ĐỀ 14 1. Where___________you live?  A. Do         B. does          C. did 2. I______________in HaiDuong town.  A. lives          B. live       C. lived 3.What_______________he______________now?  A. does / do     B. is/ doing                         C. does / doing
  20. 3.She______________a teacher ten years ago. A. is            B.  does   C . was 4.Where_________________you(be)from?  5.Atthemoment,mysisters(play)____________volleyballandmybrother(play)____________ __soccer.  6.Itis9.00;myfamily(watch)___________________TV.  7. In the summer, I usually (go) ______________ to the park with my friends, and in the  spring, we (have)  ___________TetHoliday;I(be)________happybecauseIalways(visit)______________mygra nparents.  8.____________yourfather(go)_____________toworkbybus?  9.How___________yoursister(go)___________toschool?  10.Whattime_____________they(getup)_________________?  11.What____________they(do)________________inthewinter?  12.Today,we(have)______________Englishclass.  13.Herfavouritesubject(be)__________________English.  14.Now,mybrother(like)_________________eatingbananas. 15.Look! Aman(call)_________________you. 16.Keepsilent! I(listen)____________________totheradio.  17.______________you(play)_________________badmintonnow?  18. Everyday, my father (get up)_________________ at 5.00 a.m, but today, he (get up)  __________________at6.00am.  19. Every morning , I (watch)_________________tv at 10.00, but today I (Listen )  ________________ to musicat10.00.  20.Everyday,I(go)__________toschoolbybikebuttodayIgotoschoolbymotorbike.  21.Everymorning,myfather(have)_____________acupofcoffebuttodayhe(drink)__________ __milk. 22.Atthemoment,I(read)_______________abookandmybrother(watch)_______TV.  23.Hoa(live)________________inHanoi,andHa(live)________________inHCMCity.  24.Hungandhisfriend(play)_______________badminton.  25.Theyusually(getup)___________________at6.oointhemorning.  26.Hanever(go)______________fishinginthewinterbutshealways(do)_____________itinthes ummer. 27.Myteacher(tell)__________________HoaaboutMath.  28.There(be)____________________animalsinthecircus. 29._______________he(watch)______________TVat7.00everymorning?  30.What_____________she(do)_________________at7.00am?  31.Howold_________she(be)? 32.How___________she(be)?  33.Mychildren(Go)________________toschoolbybike.  34.We(go)_______________tosupermarkettobuysome food.  35.Mr.Hien(go)________________onbusinesstoHanoieverymonth.  36.Ha(like)______________coffeeverymuch,butI(notlike)______________it.  37.She(like)________________Tea,butshe(notlike)____________________coffee.  38.I(love)_______________cats,butI(notlove)__________________dogs.  39.Everyday,I(go)______________toschoolonfoot,buttodayI(go)________________toscho olbybike. 

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

YOMEDIA
Đồng bộ tài khoản