intTypePromotion=1

Cognitive Impairment in the Elderly – Recognition, Diagnosis and Management

Chia sẻ: Hoàng Diễm Hương | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:30

0
44
lượt xem
3
download

Cognitive Impairment in the Elderly – Recognition, Diagnosis and Management

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Although a substantial proportion of individuals over age 50 have reduced ability to absorb naturally occurring vitamin B12, they are able to absorb the crystalline form. Thus, all individuals over the age of 50 should be encour­ aged to meet their Recommended Dietary Allowance (RDA) (2.4 µg/day) for vitamin B12 by eating foods fortified with vitamin B12 such as fortified cereals, or by taking the crystalline form of vitamin B12 supplements.  Women and Iron Based on blood values, substantial numbers of adolescent females and women of childbearing age are iron deficient. Thus, these groups should eat foods high in heme­iron (e.g., meats) and/or consume iron­rich plant foods (e.g., spinach) or iron­fortified foods with an enhancer of iron absorption, such as foods rich in vitamin C (e.g., orange juice). Appendix B­3 lists foods that can help increase  iron intake and gives their iron and calorie content. ...

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Cognitive Impairment in the Elderly – Recognition, Diagnosis and Management

ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2