intTypePromotion=1

Đề thi chứng chỉ A năm 2008 mã đề 121

Chia sẻ: Pham Ngoc Linhdan | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:7

0
431
lượt xem
119
download

Đề thi chứng chỉ A năm 2008 mã đề 121

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Các bạn học sinh và quý thầy cô tham khảo miễn phí Đề thi chứng chỉ A năm 2008 mã đề 121 để hệ thống kiến thức học tập cũng như trau dồi kinh nghiệm ra đề thi

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi chứng chỉ A năm 2008 mã đề 121

  1. Page 1 of 7 Mã đề : 121 PAPER ONE : READING COMPREHENSION A ( 45 minutes ) SECTION A : In this section you must choose the word or phrase which best completes each sentence. Circle the letter A, B, C or D against the number of each item 1-20 for the word or phrase you choose. (20 points) 1. My brother……………..the answer to the question. A. know B. knows C. knowing D. is known 2. We can’t come because we……………..badminton this afternoon. A. played B. playing C. are playing D. have played 3. Will you……………..take a holiday this year ? A. can B. be able to C. able to D. be capable to 4. The movie lasted so……………..that several people fell asleep. A. long B. clear C. far D. well 5. How many hours a day do you……………..TV ? A. see B. look C. watch D. turn 6. John moved away three weeks…………….. A. since B. before C. ago D. over 7. I told them about the story, but……………..listened. A. anyone B. anybody C. somebody D. nobody 8. Their office is not……………..for them to work comfortably. A. large B. enough C. large enough D. enough large 9. Do you think Tom……………..to take this jacket ? It might rain. A. has B. must C. should D. needs 10. I haven’t seen him……………..he got married. A. before B. until C. since D. although 11. They made……………..them everything. A. him tell B. him to tell C. him telling D. that he told 12. That’s what I would like……………..Christmas. A. for B. at C. in D. on 13. Would you like……………..fruit juice ? A. any B. a few C. some D. many 14. We don’t need……………..money to buy that book. A. a lot B. much C. many D. a few 15. It is such a……………..shop. A. nice village little B. little nice village C. little village nice D. nice little village 16. What……………..when I saw you ? – I was on my way home. A. you did B. did you do C. were you doing D. are you doing Page 1 of 7
  2. Page 2 of 7 17. Where are the…………….. ? - On the table. A. childrens’books B. children their books C. books’children D. children’s books 18. His father asked him to go and……………..a bath. A. wash B. make C. have D. do 19. We……………..her a happy birthday. A. said B. told C. wished D. wanted 20. If you……………..your passport, you’ll be in trouble. A. lose B. lost C. will lose D. would lose SECTION B : In this section you will find after the reading passage a number of questions of unfinished statements about the passage , each with four suggested answers or ways of finishing . You must choose the one which you think fits best (10 points) In the United States and Canada, it is very important to look a person directly in the eyes when you are having a conversation with him or her. If you look down or to the side when the other person is talking, that person will think that you are not interested in what he or she is saying. This, of course, is not polite. If you look down or to the side when you are talking, he or she will think you are hiding something; this means you are not honest. However, people who are speaking will sometimes look away for a few seconds when they are thinking or trying to find the right word. But they always turn immediately back to look the listener directly in the eyes. These socials “rules” are the same for two men, two women, a man and a woman, or an adult and a child. 21. If you look down or to the side when the other is saying , he will think that…….. A. you are very interested in what is being said. B. you are very polite. C. you are not interested in the conversation. D. you are an interesting person. 22. In the US and Canada, when you’re having a conversation with someone……. A. you don’t need to look him or her directly in the eyes. B. you should look him or her directly in the eyes. C. you should look away. D. it is not polite to look him or her in the eyes. 23. The speakers will sometimes look away for a few seconds……….. A. because they are thinking or finding the right word. B. because they think that the listener is not honest. C. because they want to end the conversation. D. because the listener is interested in the conversation. Page 2 of 7
  3. Page 3 of 7 24. The opposite of the word polite in the passage is………… A. unpolite B. inpolite C. dispolite D. impolite 25. Which of the following sentences is NOT true ? A. The social “rules” are the same for everyone. B. When you’re having a conversation, you should look the listener directly in the eyes. C. Looking to the side is not encouraged when you’re listening to the speaker in a conversation. D. You can look down or to the side when the other is talking. PAPER TWO : USE OF ENGLISH ( 45 minutes ) SECTION A : PASSAGE FOR GAP-FILL In this section you must find a word from the box to complete the numbered blanks in the passage below. Use only ONE word for each blank.( 15 points ) lose than So silly for Since careful everywhere forward gave up I think bicycles are great! In fact, I’ve been riding a bicycle safely (26)………………many years, but recently I had a (27)………………accident. It happened about two weeks ago. I went off the road and hit a tree and broke my arm. (28)………………then I haven’t been able to ride. (29)………………I will have to take a bus when I go to work. I’m not looking (30)………………to this, as I really hate it. Actually, I (31)………………buses about five years ago when I started cycling (32)………………. Since that time I have very rarely been ill, and I am much slimmer (33)……………… I was. If you have been trying to (34)………………weight for ages, why not try cycling ? You might end up with a broken arm like me, but that kind of thing doesn’t happen very often. At least , not if you are (35) ………………. SECTION B : SENTENCE BUILDING Use the following sets of words and phrases to write complete sentences. (15 points ) 36. Her writing / worse / ours. ………………………………………………………………… 37. Sally / the / young / girl / her class. ………………………………………………………………… Page 3 of 7
  4. Page 4 of 7 38. He / not eat / anything / for two days. …………………………………………………………… 39. She / only / wear / perfume when / go out. ………………………………………………………………… 40. The coffee / too strong / for me / drink. ………………………………………………………………… 41. Children / watching / television / room. ………………………………………………………………… 42. We / enjoy / listen / pop music. ………………………………………………………………… 43. Unless / it / rain / they / go / movies. …………………………………………………………… 44. The library / not open / tomorrow morning. …………………………………………………………… 45. I / have to / stay up late/ last night. …………………………………………………………… _______________________ Page 4 of 7
  5. Page 5 of 7 CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 1 CHỮ KÝ GIÁM KHẢO 2 Điểm Số phách : PAPER THREE : LISTENING COMPREHENSION A ( 30 minutes ) PART 1. Listen and fill in the missing information. ( 15 points ) I work in a (1)………………which makes plastic pipes. I don’t like the (2)………………very much because I do the same thing every day. I want to (3)………………a new job but my friend Terry tells me that I should stay. He is looking (4)………………a job but he can’t find one, which is strange because they are (5)………………a lot of new factories in our town. Of course, Terry doesn’t dress very well and he usually arrives late (6)……………… . He is training to be an (7)………………and he goes to college every day, but his parents don’t send him any (8)………………That’s why he usually comes round to my (9)………………to eat. But luckily he’s good cook, so at the moment while I am writing this, he is cooking the (10)……………… PART 2 . Listen and decide whether the following statements are true (T) or false (F) ( 15 points ) T F 1. It was midnight. ……… ……… 2. It was on Saturday night. ……… ……… 3. Mitch’s parents weren’t in the house. ……… ……… 4. Mitch was sleeping. ……… ……… 5. His sister was asleep in the next bedroom. ……… ……… 6. Mitch was seventeen years old. ……… ……… 7. He was often alone in the house. ……… ……… 8. There wasn’t a telephone upstairs. 9. There was only one noise. ……… ……… 10.The noises were outside. ……… ……… ……… ……… Page 5 of 7
  6. Page 6 of 7 KEYS TO TEST LEVEL A (ELEMENTARY ) Mã đề : 121 PAPER ONE : READING COMPREHENSION SECTION A 1. B 6. C 11. A 16. C 2. C 7. D 12. A 17.D 3. B 8. C 13. C 18.C 4. A 9. A 14. B 19. C 5. C 10. C 15. D 20.A 1 mark for each correct answer . Total : 20 SECTION B 21.C 22.B 23. A 24. D 25. D 2 marks for each correct answer. Total : 10 Total marks for paper one : 30 PAPER TWO :USE OF ENGLISH SECTION A 26. for 27. silly 28. Since 29. So 30. forward 31. gave up 32. everywhere 33. than 34. lose 35. careful 1.5 marks for each correct word. Total : 15 SECTION B 36. Her writing is worse than ours. 37. Sally is the youngest girl in her class. 38. He hasn’t eaten anything for two days. 39. She only wears perfume when she goes out. 40. The coffee is too strong for me to drink. 41. The children are watching television in the room. 42. We enjoy listening to music. 43. Unless it rains, we go to the movies. 44. The library is not open tomorrow morning. 45. I had to stay up late last night. 1.5 marks for each correct sentence. Total : 15 Total marks for paper two : 30 PAPER THREE : LISTENING COMPREHENSION PART 1 : 1. factory 2. job 3. find 4. for 5. building 6. everywhere. 7.accountant 8.money 9. house 10. dinner. 1.5 marks for each correct answer. Total : 15 PART 2 : 1. T 2. F 3. T 4. F 5. F 6. T 7. F 8. T 9. F 10. F 1.5 marks for each correct answer. Total : 15 Total mark for paper three : 30 PAPER 4 : INTERVIEW : 10 marks Total marks for the Test : 100 Page 6 of 7
  7. Page 7 of 7 Page 7 of 7
ADSENSE
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2