Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ » Khoa Học Tự Nhiên » Hoá học
9 trang
6 lượt xem
1
0

Preparation of astaxanthin/pycnogenol nanoparticles: A delivery system with improved astaxanthin stability and bioavailability

Astaxanthin (AST) and pycnogenol (PYC) are natural bioactive compounds commonly used in pharmaceuticals and functional foods due to their highly antioxidant activity and potential health benefits. However, the widespread application of astaxanthin is hindered by its poor water solubility and highly unsaturated structure. In this study, nanoparticles co-delivering astaxanthin and pycnogenol (NAP) were fabricated to enhance the dispersibility, stability, and bioavailability of astaxanthin.

Từ khoá:

vifilm

Cell uptake

Antioxidant activity

Pycnogenol nanoparticles

Delivery system

Astaxanthin stability

Nanoparticles co-delivering astaxanthin and pycnogenol

Share
/
9

Có thể bạn quan tâm

Effect of pectinase enzyme on extraction efficiency and bioactive compounds of black mulberry juice (Morus nigra l.) with ultrasound assisted

Effect of pectinase enzyme on extraction efficiency and bioactive compounds of black mulberry juice (Morus nigra l.) with ultrasound assisted

9 trang
Microscopic characteristics, total phenolic content and antioxidant activity of Zingiber nudicarpum

Microscopic characteristics, total phenolic content and antioxidant activity of Zingiber nudicarpum

7 trang
Extraction optimization and antioxidant activity of phenolic compounds from avocado peel

Extraction optimization and antioxidant activity of phenolic compounds from avocado peel

11 trang
Microscopic characteristics, chemical compositions and bioactivities of Alpinia vietnamica

Microscopic characteristics, chemical compositions and bioactivities of Alpinia vietnamica

8 trang
Microscopic characteristics and antioxidant activity of Uvaria boniana

Microscopic characteristics and antioxidant activity of Uvaria boniana

6 trang
Preparation of astaxanthin/pycnogenol nanoparticles: A delivery system with improved astaxanthin stability and bioavailability

Preparation of astaxanthin/pycnogenol nanoparticles: A delivery system with improved astaxanthin stability and bioavailability

9 trang
Biological investigations of ruthenium(III) 3-(Benzothiazol-2-liminomethyl)-phenol Schiff base complexes bearing PPh3 / AsPh3 coligand

Biological investigations of ruthenium(III) 3-(Benzothiazol-2-liminomethyl)-phenol Schiff base complexes bearing PPh3 / AsPh3 coligand

12 trang
Báo cáo khoa học: A selenium-containing single-chain abzyme with potent antioxidant activity

Báo cáo khoa học: A selenium-containing single-chain abzyme with potent antioxidant activity

6 trang
Báo cáo y học: "Antioxidant activity of tuberosin isolated from Pueraria tuberose Linn"

Báo cáo y học: "Antioxidant activity of tuberosin isolated from Pueraria tuberose Linn"

8 trang
Báo cáo y học: " Substitution of the Rev-response element in an HIV-1-based gene delivery system with that of SIVmac239 allows efficient delivery of Rev M10 into T-lymphocytes"

Báo cáo y học: " Substitution of the Rev-response element in an HIV-1-based gene delivery system with that of SIVmac239 allows efficient delivery of Rev M10 into T-lymphocytes"

13 trang
Báo cáo y học: "Behavioral and antioxidant activity of a tosylbenz[g]indolamine derivative. A proposed better profile for a potential antipsychotic agent"

Báo cáo y học: "Behavioral and antioxidant activity of a tosylbenz[g]indolamine derivative. A proposed better profile for a potential antipsychotic agent"

7 trang
Báo cáo y học: "Pravastatin Provides Antioxidant Activity and Protection of Erythrocytes Loaded Primaqe"

Báo cáo y học: "Pravastatin Provides Antioxidant Activity and Protection of Erythrocytes Loaded Primaqe"

8 trang
Báo cáo vật lý: "Evaluation of In Vitro Antioxidant Activity of 5H-dibenz[b,f]azepine and Its Analogues"

Báo cáo vật lý: "Evaluation of In Vitro Antioxidant Activity of 5H-dibenz[b,f]azepine and Its Analogues"

14 trang

Tài liêu mới

Câu hỏi ôn tập Hóa lý

Câu hỏi ôn tập Hóa lý

7 trang
Câu hỏi ôn tập Hóa học polymer

Câu hỏi ôn tập Hóa học polymer

6 trang
Đề thi học phần Thí nghiệm Hoá học 2

Đề thi học phần Thí nghiệm Hoá học 2

5 trang
Bài giảng Hóa lý 1

Bài giảng Hóa lý 1

49 trang
Câu hỏi ôn tập Đánh giá cảm quan thực phẩm

Câu hỏi ôn tập Đánh giá cảm quan thực phẩm

5 trang
Đề cương ôn tập Hóa đại cương và vô cơ

Đề cương ôn tập Hóa đại cương và vô cơ

14 trang
Đề cương ôn tập Hóa phân tích

Đề cương ôn tập Hóa phân tích

15 trang
Sổ tay An toàn phòng thí nghiệm (Lab Safety Rules and Guidelines)

Sổ tay An toàn phòng thí nghiệm (Lab Safety Rules and Guidelines)

28 trang
Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 4 - Vi sinh vật và xử lý nước

Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 4 - Vi sinh vật và xử lý nước

62 trang
Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 3 - Khái quát chung về vi sinh vật

Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 3 - Khái quát chung về vi sinh vật

74 trang
Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 2 - Cơ sở hóa lý của quá trình xử lý nước

Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 2 - Cơ sở hóa lý của quá trình xử lý nước

62 trang
Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 1 - Nước và dung dịch

Bài giảng Hóa nước vi sinh: Bài 1 - Nước và dung dịch

74 trang
Thực hành hóa phân tích - chuẩn độ

Thực hành hóa phân tích - chuẩn độ

5 trang
Đề cương ôn tập Hóa đại cương và vô cơ

Đề cương ôn tập Hóa đại cương và vô cơ

14 trang
Bài giảng Hóa kỹ thuật môi trường 2

Bài giảng Hóa kỹ thuật môi trường 2

86 trang

AI tóm tắt

- Giúp bạn nắm bắt nội dung tài liệu nhanh chóng!

Giới thiệu tài liệu

Đối tượng sử dụng

Từ khoá chính

Nội dung tóm tắt

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015