Upload
Nâng cấp VIP
Trang chủ » Kỹ Thuật - Công Nghệ » Hoá dầu
8 trang
17 lượt xem
1
0

Forecasting market demand using ARIMA and Holt - Winter method: A case study on canned fruit production company

Consumer demand is an important factor in any business, especially in the food retail industry whose products are perishable and have a short life cycle. The daily demand for a food product is affected by external factors, such as seasonality, price reduction and holidays.

Tags:

vifilm

Demand forecast

Holt-Winter model

Food industry

Canned fruit

Consumer demand

Forecasting errors

Share
/
8

Có thể bạn quan tâm

Evaluate the feasibility of implementing activitysim activity-based model for Vietnamese municipalities in term of the available input data sources

Evaluate the feasibility of implementing activitysim activity-based model for Vietnamese municipalities in term of the available input data sources

5 trang
Forecasting market demand using ARIMA and Holt - Winter method: A case study on canned fruit production company

Forecasting market demand using ARIMA and Holt - Winter method: A case study on canned fruit production company

8 trang
Applying deep learning to forecast the demand of a Vietnamese FMCG company

Applying deep learning to forecast the demand of a Vietnamese FMCG company

8 trang
Summary of Doctoral Dissertation Economics: Labor productivity and factors affecting labor productivity in the Food industry in Vietnam

Summary of Doctoral Dissertation Economics: Labor productivity and factors affecting labor productivity in the Food industry in Vietnam

14 trang
Summary of Biotechnology doctoral thesis: Research and receiving protein from brackish water algae (Chaetomorpha sp.) for application in food industry

Summary of Biotechnology doctoral thesis: Research and receiving protein from brackish water algae (Chaetomorpha sp.) for application in food industry

28 trang
Investigate the relationship between organizational learning capabilities and organizational innovation in the food industry (subsidiary industrial estates of Kermanshah province)

Investigate the relationship between organizational learning capabilities and organizational innovation in the food industry (subsidiary industrial estates of Kermanshah province)

14 trang
Designing sustainable supply chain network by considering direct and indirect shipment:  Evidence from food industry

Designing sustainable supply chain network by considering direct and indirect shipment: Evidence from food industry

8 trang
Accounting undergraduate Honors theses: Fast food industry ethics - Can employee

Accounting undergraduate Honors theses: Fast food industry ethics - Can employee

49 trang
Báo cáo khoa học: Structural characterization of L-glutamate oxidase from Streptomyces sp. X-119-6

Báo cáo khoa học: Structural characterization of L-glutamate oxidase from Streptomyces sp. X-119-6

10 trang
Functional Foods Centre- Information Meeting

Functional Foods Centre- Information Meeting

14 trang
báo cáo khoa học: " The role and challenges of the food industry in addressing chronic disease"

báo cáo khoa học: " The role and challenges of the food industry in addressing chronic disease"

8 trang

Tài liêu mới

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 7 - Công nghệ sản xuất kẹo mềm

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 7 - Công nghệ sản xuất kẹo mềm

34 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 6 - Công nghệ sản xuất kẹo cứng

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 6 - Công nghệ sản xuất kẹo cứng

40 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 4 - Công nghệ sản xuất bánh mỳ

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 4 - Công nghệ sản xuất bánh mỳ

7 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 3 - Công nghệ sản xuất bánh quy

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 3 - Công nghệ sản xuất bánh quy

47 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 2 - Nguyên liệu phụ

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 2 - Nguyên liệu phụ

7 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 1 - Nguyên liệu chính

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương 1 - Nguyên liệu chính

29 trang
Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương mở đầu - Giới thiệu môn học

Bài giảng Công nghệ sản xuất bánh kẹo: Chương mở đầu - Giới thiệu môn học

6 trang
Bài giảng Quản lý chất lượng - ThS. Phan Thị Phương Thảo

Bài giảng Quản lý chất lượng - ThS. Phan Thị Phương Thảo

223 trang
Comparative study of degumming of silk varieties by different techniques

Comparative study of degumming of silk varieties by different techniques

10 trang
Nghiên cứu chế biến nước chuối lên men sử dụng hệ cộng sinh của nấm men và vi khuẩn

Nghiên cứu chế biến nước chuối lên men sử dụng hệ cộng sinh của nấm men và vi khuẩn

8 trang
Các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng ruốc cá trắm

Các yếu tố ảnh hưởng đến chất lượng ruốc cá trắm

6 trang
Nghiên cứu chế tạo màng composite sinh học bảo quản trái cây tươi trên cơ sở chitosan và cellulose vi khuẩn

Nghiên cứu chế tạo màng composite sinh học bảo quản trái cây tươi trên cơ sở chitosan và cellulose vi khuẩn

10 trang
Định lượng chì trong hải sản khô bằng phương pháp hấp thụ nguyên tử sử dụng lò graphite

Định lượng chì trong hải sản khô bằng phương pháp hấp thụ nguyên tử sử dụng lò graphite

5 trang
Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quy trình chế biến sản phẩm chả cá vền

Nghiên cứu một số yếu tố ảnh hưởng đến quy trình chế biến sản phẩm chả cá vền

7 trang
Nghiên cứu ảnh hưởng của một số nhân tố đến chất lượng trà thảo mộc từ lá sò huyết (Tradescantia spathacea)

Nghiên cứu ảnh hưởng của một số nhân tố đến chất lượng trà thảo mộc từ lá sò huyết (Tradescantia spathacea)

9 trang

AI tóm tắt

- Giúp bạn nắm bắt nội dung tài liệu nhanh chóng!

Giới thiệu tài liệu

Đối tượng sử dụng

Từ khoá chính

Nội dung tóm tắt

Giới thiệu

Về chúng tôi

Việc làm

Quảng cáo

Liên hệ

Chính sách

Thoả thuận sử dụng

Chính sách bảo mật

Chính sách hoàn tiền

DMCA

Hỗ trợ

Hướng dẫn sử dụng

Đăng ký tài khoản VIP

Zalo/Tel:

093 303 0098

Email:

support@tailieu.vn

Phương thức thanh toán

Layer 1

Theo dõi chúng tôi

Facebook

Youtube

TikTok

Chịu trách nhiệm nội dung: Nguyễn Công Hà. ©2025 Công ty TNHH Tài Liệu trực tuyến Vi Na.
Địa chỉ: 54A Nơ Trang Long, P. Bình Thạnh, TP.HCM - Điện thoại: 0283 5102 888 - Email: info@tailieu.vn
Giấy phép Mạng Xã Hội số: 670/GP-BTTTT cấp ngày 30/11/2015