intTypePromotion=3
Array
(
    [0] => Array
        (
            [banner_id] => 140
            [banner_name] => KM1 - nhân đôi thời gian
            [banner_picture] => 964_1568020473.jpg
            [banner_picture2] => 839_1568020473.jpg
            [banner_picture3] => 620_1568020473.jpg
            [banner_picture4] => 994_1568779877.jpg
            [banner_picture5] => 
            [banner_type] => 8
            [banner_link] => https://tailieu.vn/nang-cap-tai-khoan-vip.html
            [banner_status] => 1
            [banner_priority] => 0
            [banner_lastmodify] => 2019-09-18 11:11:47
            [banner_startdate] => 2019-09-11 00:00:00
            [banner_enddate] => 2019-09-11 23:59:59
            [banner_isauto_active] => 0
            [banner_timeautoactive] => 
            [user_username] => sonpham
        )

)

Đề kiểm tra 15 phút Anh Văn 6 - THCS Lý Thường Kiệt (Kèm Đ.án)

Chia sẻ: Trần Lê Kim Yến | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:24

0
185
lượt xem
27
download

Đề kiểm tra 15 phút Anh Văn 6 - THCS Lý Thường Kiệt (Kèm Đ.án)

Mô tả tài liệu
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Nhằm phục vụ quá trình học tập, giảng dạy của giáo viên và học sinh đề kiểm tra 15 phút môn Anh Văn lớp 6 của trường THCS Lý Thường Kiệt sẽ là tư liệu ôn luyện hữu ích. Mời các bạn tham khảo.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề kiểm tra 15 phút Anh Văn 6 - THCS Lý Thường Kiệt (Kèm Đ.án)

  1. KIỂM TRA 15 PHÚT ANH VĂN LẦN THỨ III TRƯỜNG LÝ THƯỜNG KIỆT School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST ( N0 -3) ĐỀ 1 I. Choose one word whose underlined part is pronounced. (1M) 1. A. ahead B. egg C. tea D. bread 2. A. fine B. live C. night D. like 3. A. hello B. old C. open D. on 4. A. read B. teacher C. eat D. ahead II. Which is difference? (1M) 1.A. milk B. coffee C. fish D. chair 2. A. Monday B. July C. Wednesday D. Friday
  2. 3. A. beans B. carrots C. potatoes D. lemonade 4.A. chicken B. toothpaste C. egg D. beef III. Choose the correct word in parentheses. (1M) 1. Do you want ( any / some / a ) lemonade? 2. ( How many / How much / How ) beef do you need? 3. We often ( have / has / to have ) bread and milk for breakfast. 4. I want ( a / some / any ) packets of sugar. IV. Put the word in the correct order to complete the sentences. (1M) 1. often / have / Monday / on / I / math 2. milk / want / does / much / your / how / mother 3. don’t / any / we / vegetables / need 4. thirsty / hot / am / I / and / now V. Supply the correct verb form. (2M) 1. Mai ( go ) to bed at 10 p.m every night. 2. They ( not watch ) T.V now. 3. His school ( be) next to his house?
  3. 4. My brother can ( swim). 5. How much rice mother ( need)? 6. She ( not want) any coffee. She ( want) some tea. 7. The children ( play) volleyball at the moment. VI. Make questions for the underlined words. (2M) 1. Minh has meat, rice and fish for lunch. 2. I have breakfast at home. 3. My favorite food is chicken. 4. They feel tired now. VII. Listen , fill in the blanks and then answer the questions. (2M) Every Saturday Tam and his family have dinner in a ………(1)…… . They eat chicken or …..(2)…….. with peas and beans. Sometimes Tam’s mother ……..(3)……. fish. Tam also has a big ice- cream. Tam’s favorite drink is fruit juice, but his father and mother like beer. They listen to …..(4)…. while they are having their dinner. Questions: 1. Where do Tam and his family have dinner every Saturday?
  4. 2. Do they eat meat? 3. What vegetables do they eat? 4. Does Tam also have a big ice- cream? School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST ( N0 -3) ĐỀ 2 I. Choose one word whose underlined part is pronounced. (1M) 1. A. warm B. black C. garden D.half 2. A. red B. leg C. head D. bean 3. A. engineer B. between C. teeth D. greeting 4. A. tenth B. math C. brother D. theater
  5. II. Which is difference? (1M) 1. A. milk B. coffee C. orange juice D. fish 2. A. chair B. T.V C. couch D. bus 3. A. beans B. carrots C. tomatoes D. coffee 4.A. near B. next to C. store D. of III. Choose the correct word in parentheses. (1M) 1. Nam doesn’t want ( any / some / a ) coffee. 2. They often eat ( some / any / a) ice- cream after dinner. 3. (How many/ How much / How ) milk do you have a day? 4. Would you like ( a / some / any ) tea? IV. Put the word in the correct order to complete the sentences. (1M) 1. food/ is / her / favorite / noodles 2. drink / you/ what / like / would /to ? 3. oranges / need / does / many / your / how / father? 4. badminton / you / play / can V. Supply the correct verb form. (2M)
  6. 1. What the students ( do) at the moment? - They ( play) soccer in the garden. 2. He ( go) to school with me every day. 3. There ( be) three bedrooms in the house . 4. How much coffee she ( want)? 5. I ( eat) some candy now. 6. We( not need) any lemonade. We ( need) some orange juice. VI. Make questions for the underlined words. (2M) 1. The children have milk and egg for breakfast. 2 He has lunch at school. 3. His favorite drink is iced tea. 4. Mai feels hungry now. VII. Listen , fill in the blanks and then answer the questions. (2M) Every Saturday Tam and his family have dinner in a ………(1)…… . They eat chicken or …..(2)…….. with peas and beans. Sometimes Tam’s mother ……..(3)……. fish. Tam also has a big ice- cream. Tam’s favorite drink is fruit juice, but his father and mother like beer. They listen to …..(4)…. while they are having their dinner.
  7. Questions: 1. What’s Tam’s favorite drink? 2. What do his father and mother like to drink? 3. What do they listen to at the restaurant? 4. Do they eat vegetables? Key ĐỀ 1 I. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. C 2. B 3. D 4. D II. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. D 2. B 3. D 4. B III. ( 0.25 x 4 = 1M)
  8. 1. any 2. How much 3. have 4. some IV. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. I often have math on Monday. 2. How much milk does your mother want? 3. We don’t need any vegetables. 4. I am hot and thirsty now. V. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. goes 2. aren’t watching 3. Is his school 4. swim 5. does your mother need 6. doesn’t want / wants 7. are playing VI. ( 0.5 x 4 = 2M) 1. What does Minh have for lunch? 2. Where do you have breakfast? 3. What is your favorite food? 4. How do they feel now? VII. ( 0.25 x 8 = 2M) Listening:
  9. Every Saturday Tam and his family have dinner in a restaurant . They eat chicken or beef with peas and beans. Sometimes Tam’s mother eats fish. Tam also has a big ice- cream. Tam’s favorite drink is fruit juice, but his father and mother like beer. They listen to music while they are having their dinner. 1. They have dinner in a restaurant every Saturday. 2. Yes, they do. 3. They eat peas and beans. 4. Yes, he does. ĐỀ 2 I. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. A 2. D 3. A 4. C II. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. D 2. D 3. D 4. C III. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. any 2. some 3. How much 4. some IV. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. Her favorite food is noodles.
  10. 2. What would you like to drink? 3. How many oranges does your father need? 4. You can play badminton. V. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. are the students doing / are playing 2. goes 3. are 4. does she want 5. am eating 6. don’t need / need VI. ( 0.5 x 4 = 2M) 1. What do the children have for breakfast? 2. Where does he have lunch? 3. What is his favorite drink? 4. How does Mai feel now? VII. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. His favorite drink is fruit juice. 2. They like to drink beer. 3. They listen to music at the restaurant. 4. Yes, they do.
  11. KIỂM TRA 15 PHÚT ANH VĂN LẦN THỨ 3 & 4 TRƯỜNG LÝ THƯỜNG KIỆT School: Ly Thuong Kiet School year: 2006- 2007 Class: 6..... Name: ............. Written test ( 15') No- 3 §Ò 1 Choose the best answer. 1. A. What color does her hair have? B. What color is her hair? C. Which color is her hair? 2. She has a ............ face. A. big B. thin C. round 3. I'd like a cold drink, ............. , Ba? A. What about you? B. What are about you? C. What about are you? 4. Are there .......... noodles for lunch? A. any B. some C. the 5. Iced tea is my ............ drink. A. good B. best C. favorite 6. My friends go to school ................ . A. by walk B. By bike C. by a bike 7. The drugstore is ............ the police station and the bookstore. A. between B. on C. in 8. Does she like ................ ? A. any coffee B. coffee C. some coffee 9. My father ............ go to work on Sundays. A. doesn't B. don't C. isn't 10. A Are there any apples? B. Is there any apple? C. Are there some apples? School: Ly Thuong Kiet School year: 2006- 2007 Class: 6..... Name: ............. Written test ( 15') No- 3 §Ò 2 Choose the best answer. 1. She has ........... hair. A. a black long B. black long C. long black
  12. 2. A. Do you would like a cold drink? B. Would you to like a cold drink? C. Would you like a cold drink? 3.A. How are you feeling, Lan ? B. How do you feel , Lan? C. How can you feel, Lan? 4. There's .......... milk in the fridge. A. any B. some C. a lot 5. A. I like a fish B. I like fish. C. I like the fish. 6. A. Are there any orange juices? B. Is there any orange juice? C. Is there some orange juice? 7. Coffee is his ............ drink. A. good B. best C. favorite 8. The bakery is ............ to the police station. A. next B. near C. on 9. My mother ............ get up at 6 every morning. A. doesn't B. don't C. isn't 10. Do you like........... ? A. any coffee B. coffee C. some coffee Key §Ò 1 1.C 2. C 3. B 4. B 5. B 6. B 7.C 8. A 9. A 10. A §Ò 2 1.B 2. C 3. A 4. A 5. C 6. B 7.A 8. A 9. A 10. A School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST (N0-4) §Ò1
  13. I. Choose one word whose underlined part is pronounced different. (1M) 1. A. theater B.hear C. teach D. dear 2. A. How B.now C.down D. know 3. A. evening B. she C. see D. cinema 4. A. farm B. warm C. garden D. park II. Put the word in the correct order to complete the sentences. (1M) 1.go/ to/ next/ weekend/ are / you / going / where? 2. is / match / to /he / going / a/ soccer / watch. 3. do / it / cold/ is / what / you / do / often / when? 4. the / it / in / fall / is / cool / often. III. Supply the correct verb form. (2M) 1. Mai often ( listen) to music in the evening. 2. He ( go) to the cinema tonight. 3. Hurry up! The bus ( come) . 4. What they ( do) this weekend? 5. I usually ( jog) in the morning. 6. They ( drink) beer at the moment. 7. You ( visit) Hue this summer vacation? Yes, we (be). IV. Find out the mistake ( 1M) 1. My uncle don’t have a car. A B C 2. Minh and Huong washes the dishes every day. A B C 3. Why don’t we going to Huong pagoda. A B C 4. How much eggs does she want ? A B C V. Choose the best answer. (2M) 1. ……. milk do you have a day . (A.How many B. How much C. How ) 2. We often have ……… at 7.00 p.m . (A. breakfast B. lunch C. dinner ) 3. Are you free…….. Saturday? ( A. at B. on C. in) 4. I live…… 172 Le Loi street . ( A. on B. at C. for) 5. My father always has …… coffee for breakfast. ( A. some B. any C. an) 6. What is your favorite……., Mai? – I like fish. (A. vegetables B. drink C. food) 7. How often do Jack and Jill play sports? ( A. every afternoon B. at 8.00 C. No, they don’t) 8. What is the weather like?. ( A. It’s in spring B.It’s black C.It’s hot)
  14. VI. Listen to fill in the gaps, then answer the questions. (2M) I live in a ……..(1)…… house in Hanoi. I …..(2)…. English at a school there. I usually have breakfast at seven in the morning and I have ….(3)…. at 12 o’clock in the canteen of the school. I teach my students in the morning. I teach them dialogues on Wednesdays and Fridays. On Mondays, I teach them grammar. In the evening I …(4)…. stay at home and listen to the radio and I sometimes go to the movie theater. I always go to bed at ten o’clock. 1. What time do you have breakfast? 2. What do you teach on Mondays? 3. When do you teach your students dialogues? 4. Do you sometimes listen to music? School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST (N0-4) §Ò2 I. Choose one word whose underlined part is pronounced different. (1M) 1. A. eat B.need C. eight D. see 2. A. orange B.cabbage C.sausage D. lemonade 3. A. lunch B. bench C. school D. cheese 4. A. noodles B. shoulders C. tomatoes D. packets II. Put the word in the correct order to complete the sentences. (1M) 1.you/ are / who / to / going / visit ? 2. am / play / to / I / going / badminton 3. What / like / in / is / the / summer / weather / the? 4. often / is / the / it / in / fall / cool. III. Supply the correct verb form. (2M) 1. Linh sometimes ( watch) T.V in the evening. 2. I ( stay) there for 2 days when I come there. 3. Listen! The baby ( cry). 4. What she ( do) next week ? - She ( watch) a film. 5. He ( read) in the living room every day. 6. Where your father ( be) now ? - He ( plant) trees.
  15. IV. Find out the mistake ( 1M) 1. They're not play soccer now. A B C 2. The children play games usually in the afternoon.. A B C 3. Let's to go to the zoo tonight. A B C 4. How many milk do you need ? A B C V. Choose the best answer. (2M) 1. You can wait ..... me at the school gate. (A.at B. for C. with ) 2. I often go to work ..... bike . (A. with B. by C. on) 3. I want ..... glass of milk. ( A. a B. some C. two ) 4. They often go to .... cinema on Sundays. ( A. a B. an C. the) 5. Lemonade, apple juice, soda and ..... are cold drinks. ( A. beans B. noodles C. iced tea) 6. Are they going to stay in Hue for five days? (A. they are B. Yes, they are C. Yes, they do) 7. Phuong and Chi..... badminton with Lucy in the school yard now. ( A. play B. are playing C. play) 8. Lan is now playing..... with Mai. ( A. tennis B.aerobics C.picnic) VI. Listen , fill in the gaps, and then answer the questions. (2M) I live in a ……..(1)…… house in Hanoi. I …..(2)…. English at a school there. I usually have breakfast at seven in the morning and I have ….(3)…. at 12 o’clock in the canteen of the school. I teach my students in the morning. I teach them dialogues on Wednesdays and Fridays. On Mondays, I teach them grammar. In the evening I …(4)…. stay at home and listen to the radio and I sometimes go to the movie theater. I always go to bed at ten o’clock. 1. What do you sometimes do in the evening? 2. What time do you go to bed? 3. What do you teach your students on Wednesday and Fridays? 4. Do you usually go to the movie theater? Key §Ò 1 I. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. C 2. D 3. D 4. B II. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. Where are you going to go next weekend?
  16. 2. He is going to watch a soccer match. 3. What do you often do when it is cold? 4. It is often cool in the fall. III. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. listens 5. jog 2. is going to go 6. are drinking 3. is coming 7. Are you going to visit / are 4. are they going to do IV. ( 0.25 x 4 = 1M) 1B 2.A 3.B 4. A V. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. B 2.C 3.B 4.B 5. A 6.C 7.A 8. C VI. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. small 3. lunch 2.teach 4. usually 1. I have breakfast at seven in the morning. 2. On Mondays, I teach grammar. 3. I teach the dialogues on Wednesdays and Fridays. 4. No, I don't. §Ò 2 I. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. C 2. D 3. C 4. D II. ( 0.25 x 4 = 1M) 1. Who are you going to visit? 2. I am going to play badminton. 3. What is the weather like in the summer? 4. It is often cool in the fall. III. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. watches 5. reads 2. am going to stay 6. is your father / is planting 3. is crying 4. is she going to do / is going to watch IV. ( 0.25 x 4 = 1M) 1C 2.B 3.B 4. A V. ( 0.25 x 4 = 2M) 1. B 2.B 3.A 4.C 5. C 6.B 7.B 8. A VI. ( 0.25 x 8 = 2M) 1. small 3. lunch 2.teach 4. usually 1. I sometimes go to the movie theater. 2. I go to bed at ten o'clock. 3. I teach them dialogues on Wednesdays and Fridays. 4. No, I don'T
  17. School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST §Ò 1 I. Choose one word whose underlined part is pronounced. (1M) 1. A. twice B. swim C. skip D. picnic 2. A. usually B. fly C. thirsty D. hungry 3. A. wear B. year C. hear D. near 4. A. bottle B. job C. movie D. chocolate II. Choose the best answer. (2M) 1. Her lips are ………. and ……….. . (A. long…. black B. tall…… white C. full… red) 2. I’m hot and thirsty. …………. a cold drink. (A. I’m wanting B. I want C. I’d want) 3. ……. rice does his father want? ( A. How many B. How much C. How) 4. My mother ……. the meals every day. ( A. cook B. cooking C. cooks) 5. They need ……... soda . ( A. an B. some C. any ) 6. How many …… are there in the classroom? (A. table B. benches C. board) 7. They aren’t planting ……. trees in the garden. ( A. a B. any C. some) 8. There is a drugstore …… the police station and the bakery. ( A. between B. to the left C.next) III. Matching. (1M) A B 1. a tube a. of chocolates 2. a packet b. of toothpaste 3. a cup c. of tea 4. a box d. of coffee e. of cooking oil IV. Supply the correct verb form. (2M) 1. What your father often (do) in the evening? He often ( watch) television, but sometimes he ( read) books. 2. Hoa’s brother ( be) an engineer, but he ( not work) at the moment. 3. Listen! The bird ( sing). 4. I would ( like) some iced coffee. 5. I want ( buy) a new house. V. Make questions for the underlined words. (1M)
  18. 1. She wants a hot drink. 3. I am cold. 2. The chicken is 70,000 dong. 4. Her eyes are black. VI. Read the passage and write T (true) or F ( fasse). ( 2M) Quang is a gymnast. He is tall and thin. He has short black hair. His eyes are brown. He has a round face and thin lips. Quang is having dinner at the moment. He is eating fish. He often has fish, meat, and vegetables for dinner. After dinner he eats bananas. Then he drinks orange juice. He feels full after dinner. 1. Quang has brown eyes. 5. He drinks orange juice after dinner. 2. Quang’s face is round and his lips are full. 6. His hair is black. 3. Quang is having a bath at the moment. 7. He feels hungry after dinner. 4. He is eating vegetables. 8. He is tall and heavy. VII. Listen then fill in the blanks. (1M) - Can I help you? - Yes, I’d like some …(1)…. , please. - How …(2)….. do you want? - …..(3)…. grams, please. - Is there anything else? - Yes, I need some …(4)…….. . School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST §Ò 2 I. Choose one word whose underlined part is pronounced. (1M) 1. A. thin B. light C. white D. time 2. A. gram B.packet C.want D. many 3. A. dozen B. yellow C. vegetable D. temple 4. A. black B. gymnast C. gray D. paddy II. Choose the best answer. (2M) 1. How …… is a kilo of beef ? . (A. much B. many C. many money) 2. An egg is ……. . (A. two thousand dong B. two thousands dong C. two thousand of dong ) 3. She ……. Some vegetables. ( A. want B. don’t want C. wants) 4. We don’t want…….. meat . ( A. some B. any C. a) 5. How …… are these eggs? ( A. many B. much C. about) 6. A paddy filed is a rice …… . (A. yard B. garden C. paddy)
  19. 7. They are good students. ………. books are new. ( A. They B. Their C. These) 8. What time ……. classes start? ( A. do B. does C.are) III. Matching. (1M) A B 1. a bar a. of water 2. a can b. of coffee 3. a dozen c. of peas 4. a bottle d. of chocolates e. of eggs. IV. Supply the correct verb form. (2M) 1. When your brother often (play) soccer? He often ( play) soccer in the afternoon, but sometimes he ( play) in the morning. 2. Lan and Phong ( be) in the kitchen. They ( cook) dinner now. 3. Listen! The bus ( come). 4. They (have) a big house. 5. Ann ( do) aerobics in the gym three times a week. V. Make questions for the underlined words. (1M) 1. They want some iced tea. 3. This bar of soap is 8,000 dong. 2. Her favorite sport is swimming. 4. My sister feels hungry. VI. Read the passage and write T (true) or F ( fasse). ( 2M) Quang is a gymnast. He is tall and thin. He has short black hair. His eyes are brown. He has a round face and thin lips. Quang is having dinner at the moment. He is eating fish. He often has fish, meat, and vegetables for dinner. After dinner he eats bananas. Then he drinks orange juice. He feels full after dinner. 1. Quang is an engineer. 5. He has long hair. 2.Quang often has dinner with fish, meat and vegetables. 6. His eyes are brown. 3.He feels hungry after dinner. 7. He is short and big. 4.He drinks lemonade after eating bananas. 8. Quang is having dinner at the moment. VII. Listen then fill in the blanks. (1M) - Can I help you? - Yes, I’d like some …(1)…. , please. - How …(2)….. do you want? - …..(3)…. grams, please.
  20. - Is there anything else? - Yes, I need some …(4)…….. . School: Ly Thuong Kiet. School year: 2006- 2007 Class: 6 Name: WRITTEN TEST §Ò 3 I. Choose one word whose underlined part is pronounced. (1M) 1. A. red B. leg C. head D. bean 2. A. light B.white C.thin D. time 3. A. hear B. near C. wear D. year 4. A. picnic B. swim C. twice D. skip II. Choose the best answer. (2M) 1. Would you like some milk ?- No, thank you. I …. milk. (A.wouldn’t like B. don’t like C. would like) 2. He feels tired. He wants……. . (A. go to bed B. to go to bed C. to going to bed ) 3. How ….. kilos of meat does she want? ( A. much B. many C. about) 4. Her sister doesn’t want ……… coffee . ( A. some B. any C. a) 5. Do you have…… bananas? ( A. a B. an C. any) 6. Lan’s brother ……. volleyball now . (A. play B. are playing C. is playing) 7. Ba ……. lunch at school. ( A. have B. has C. eat) 8. There is a well……. Minh’s house. ( A. behind B. next C.near to) III. Matching. (1M) A B 1. a kilo a. of toothpaste 2. a bottle b. of tea 3. a cup c. of soap 4. a tube d. of rice e. of cooking oil IV. Supply the correct verb form. (2M) 1. What your sister often (do) in the afternoon? She often ( do) her homework, but sometimes she ( listen) to music. 2. The children ( be) in the garden. They ( plant) trees now. 3. Look! She (play) soccer. 4. She ( eat) some fish at the moment. 5. I (have) a red car. V. Make questions for the underlined words. (1M) 1. They are going to the zoo. 3. These books are 20,000 dong.

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

AMBIENT
Đồng bộ tài khoản