intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Optimization of alcoholic fermentation of custard apple juice by Saccharomyces cerevisiae using response surface methodology

Chia sẻ: Trần Trung Hiếu | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:9

6
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The results showed that a production of ethanol from the custard apple juice could be achieved reaching up to 5.1% (v/v) at optimum conditions of 190Brix, 2% yeast and 44-h fermentation time. The model predictions agreed satisfactorily with the experimental values.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Optimization of alcoholic fermentation of custard apple juice by Saccharomyces cerevisiae using response surface methodology

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
4=>1