intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Effect of various drying methods on drying time and quality of pomegranate (Punica granatum L.) arils

Chia sẻ: Angicungduoc6 Angicungduoc6 | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:7

16
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The fruit of pomegranate (Punica granatumL.) is consumed fresh or it can be processed into juice, syrup, jam (anar rub), wine or anardana. Commercialization of process technology and pomegranate products in market is very important to improve economy. The seed are dried along with pulp i.e. aril, which constitutes the product “anardana”.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Effect of various drying methods on drying time and quality of pomegranate (Punica granatum L.) arils

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2