intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Evaluation of antibacterial, antifungal, antiviral, and antioxidant potentials of some edible oils and their fatty acid profiles

Chia sẻ: Vivant Vivant | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:8

26
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

In the current study, the oils obtained from the nuts of Corylus avellana L. (hazelnut), Arachis hypogea L. (peanut, groundnut), Pinus pinea L. (umbrella nut), and Juglans regia L. (walnut) were tested for their antioxidant activity against 2,2-diphenyl-1-picrylhydrazyl (DPPH) radical and antimicrobial activity against the standard and isolated strains of Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Evaluation of antibacterial, antifungal, antiviral, and antioxidant potentials of some edible oils and their fatty acid profiles

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
8=>2