intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Proteome and transcriptome analyses reveal key molecular differences between quality parameters of commercial-ripe and tree-ripe fig (Ficus carica L.)

Chia sẻ: ViShikamaru2711 ViShikamaru2711 | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:16

12
lượt xem
0
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Fig fruit are highly perishable at the tree-ripe (TR) stage. Commercial-ripe (CR) fruit, which are harvested before the TR stage for their postharvest transportability and shelf-life advantage, are inferior to TR fruit in size, color and sugar content.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Proteome and transcriptome analyses reveal key molecular differences between quality parameters of commercial-ripe and tree-ripe fig (Ficus carica L.)

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2