intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Synthesis and accumulation of amylasetrypsin inhibitors and changes in carbohydrate profile during grain development of bread wheat (Triticum aestivum L.)

Chia sẻ: ViJiChea ViJiChea | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:12

11
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Recent studies indicate that amylase-trypsin inhibitors (ATIs) and certain carbohydrates referred to as FODMAPs (fermentable oligo-, di-, monosaccharides and polyols) play an important role in promoting wheat sensitivity.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Synthesis and accumulation of amylasetrypsin inhibitors and changes in carbohydrate profile during grain development of bread wheat (Triticum aestivum L.)

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
3=>0