intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Báo cáo khoa học: Global shape and pH stability of ovorubin, an oligomeric protein from the eggs of Pomacea canaliculata

Chia sẻ: Nguyen Thang | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:9

52
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Ovorubin, a 300-kDa thermostable oligomer, is the major egg protein from the perivitellin fluid that surrounds the embryos of the apple snail Poma-cea canaliculata. It plays essential roles in embryo development, including transport and protection of carotenoids, protease inhibition, photoprotec-tion, storage, and nourishment.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Báo cáo khoa học: Global shape and pH stability of ovorubin, an oligomeric protein from the eggs of Pomacea canaliculata

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2