intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Ebook Classical and contemporary Italian cooking for professionals: Part 1

Chia sẻ: Lý Tâm Nguyệt | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:336

6
lượt xem
4
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Part 1 of ebook "Classical and contemporary Italian cooking for professionals" provides readers with contents including: ingredienti e modi di preparazione fondamentali/basic ingredients and preparations; antipasti/appetizers; zuppe/soups; uova/eggs; pasta/pasta; riso e risotto, polenta e gnocchi/rice and risotto, polenta and gnocchi; fondi di cucina e salse/stocks and sauces; pesce e frutti di mare/fish and shellfish;...

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Ebook Classical and contemporary Italian cooking for professionals: Part 1

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2