intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Effect of thermal processing on quality and antioxidant activity of mixed Gac (Momordica cochinchinensis) - Papaya (Carica papaya) juice

Chia sẻ: Tieuduongchi Duongchi | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:5

13
lượt xem
3
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The present research "Effect of thermal processing on quality and antioxidant activity of mixed Gac (Momordica cochinchinensis) - Papaya (Carica papaya) juice" aims at subjecting mixed gac-papaya juice to different heating conditions and thereafter evaluating the effect of these treatments on juice quality, especially the lycopene, beta-carotene, vitamin C contents and AA of the product.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Effect of thermal processing on quality and antioxidant activity of mixed Gac (Momordica cochinchinensis) - Papaya (Carica papaya) juice

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2