intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Identification of the aroma compounds in Vitex doniana sweet: Free and bound odorants

Chia sẻ: ViJiraiya2711 ViJiraiya2711 | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:8

7
lượt xem
0
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Most often, the glycosidically-bound aroma compounds are released during industrial processing or pre-treatment of fruits. This usually introduces modification to the aroma notes of such fruits. Therefore, there is the need to understand the contribution of these bound aroma compounds to the overall aroma of a given fruit.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Identification of the aroma compounds in Vitex doniana sweet: Free and bound odorants

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
9=>0