intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Investigation of changes of antioxidant properties of coffee through fermentation by using Saccharomyces cerevisiae and Bacillus subtilis

Chia sẻ: _ _ | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:8

17
lượt xem
3
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The study was carried out to investigate the changes of antioxidant properties and quality of green coffee beans fermented by using Bacillus subtilis and Saccharomyces cerevisiae as starter cultures in sugarcane and banana juice at different times fermentation.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Investigation of changes of antioxidant properties of coffee through fermentation by using Saccharomyces cerevisiae and Bacillus subtilis

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
8=>2