intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Modified atmosphere packaging reduces pericarp browning and maintains the quality of ‘Huong Chi’ longan fruit (Dimocarpus Longan) pretreated with citric acid

Chia sẻ: Hoàng Bùi | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:10

13
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The modified atmospheres generated by LifeSpan L201 and LDPE delayed pericarp browning, maintained the total soluble solids (TSS) and vitamin C content, and reduced decay in longan fruit. Meanwhile, the PP packaging resulted in an improperly modified atmosphere which led to severe decay and browning in cold storage conditions.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Modified atmosphere packaging reduces pericarp browning and maintains the quality of ‘Huong Chi’ longan fruit (Dimocarpus Longan) pretreated with citric acid

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
4=>1