intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Simultaneous determination of selected flavour enhancers in beef Pho broth samples by chemometrics - Assisted spectrophotometry

Chia sẻ: Y Y | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:9

5
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The chemometrics-assisted spectrophotometry has been studied for simultaneous determination of monosodium glutamate (MSG), disodium guanylate (DSG) and disodium inosinate (DSI) in beef Pho broth. The effect of protein was eliminated by precipitation with ammonium sulfate.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Simultaneous determination of selected flavour enhancers in beef Pho broth samples by chemometrics - Assisted spectrophotometry

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
6=>0