intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Báo cáo khoa học: Critical molecular regions for elicitation of the sweetness of the sweet-tasting protein, thaumatin I

Chia sẻ: Nguyen Thang | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:9

40
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Thaumatin is an intensely sweet-tasting protein. To identify the critical amino acid residue(s) responsible for elicitation of the sweetness of thau-matin, we prepared mutant thaumatin proteins, usingPichia pastoris,in which alanine residues were substituted for lysine or arginine residues, and the sweetness of each mutant protein was evaluated by sensory analysis in humans.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Báo cáo khoa học: Critical molecular regions for elicitation of the sweetness of the sweet-tasting protein, thaumatin I

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2