intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

Calcium chloride, chitosan and low temperature storage (7 ̊C) effect on biochemical, PLW and marketability of Strawberry cv. Camarosa

Chia sẻ: Caygaocaolon6 Caygaocaolon6 | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:10

11
lượt xem
1
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

The trial was conducted in the year 2017 to observe the biochemical properties of strawberry cv. Camarosa by the pre-harvest application of chitosan, calcium chloride and low temperature storage (7 ̊C) condition.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Calcium chloride, chitosan and low temperature storage (7 ̊C) effect on biochemical, PLW and marketability of Strawberry cv. Camarosa

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
8=>2