intTypePromotion=1
ADSENSE

Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Trần Phú (Khối cơ bản)

Chia sẻ: Yunmengshuangjie Yunmengshuangjie | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:11

20
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Xin giới thiệu tới các bạn học sinh lớp 11 tài liệu Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Trần Phú (Khối cơ bản), giúp các bạn ôn tập dễ dàng hơn và nắm các phương pháp giải bài tập, củng cố kiến thức cơ bản. Mời các bạn cùng tham khảo!

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 11 năm 2020-2021 có đáp án - Trường THPT Trần Phú (Khối cơ bản)

  1. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ………. Mã đề: 141 I. Choose the sentence A, B, C, D that is closest in meaning to the sentence or the set of the words provided. 1. I don't have money. I can't buy a new suit. A. If I had the money, I could have bought a new suit. B. If I have the money, I could buy a new suit. C. If I had the money, I could buy a new suit. D. If I had had the money, I could buy a new suit. 2. I'm really sorry for being late again," said David. A. I felt sorry for David's being late again. B. David apologized for being late again. C. David was sorry for my being late again. D. David excused for my being late again. 3. He failed the driving test because he didn't keep calm. A. If he kept calm, he wouldn't have failed the driving test. B. If he had kept calm, he wouldn't have failed the driving test. C. If he had kept calm, he wouldn't fail the driving test. D. If he kept calm, he would pass the driving test. 4. Helen / accuse / Frank / break / radio. A. Helen accused Frank breaking her radio. B. Helen accused Frank for breaking her radio. C. Helen accused Frank of having broken her radio. D. Helen accused Frank on having broken her radio. II. Choose the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the following sentence. 5. The population of this city has increased from 1.2 million to 1.8 million lately. A. decreased B. risen C. developed D. gone up 6. Scientists say that we must limit population growth because our resources are limited. A. unlimited B. restricted C. various D. controlled III. Read the passage and choose the word that best fits each of the blanks. To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (7)_______ joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may (8)_______ someone you have known all your life or someone you have grown up with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of (9)_______ the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for (10)_______ . However, it really takes you years to get to know someone well enough to consider your best friend. 7. A. provide B. share C. take D. receive 8. A. been B. being C. to be D. be 9. A. enjoy B. enjoying C. to enjoy D. being enjoying 10. A. years B. yearly C. year D. a years IV. Read the passage and choose the best answer. Completing a marathon is considered very difficult, but many coaches believe that it is possible for anyone who is willing to put in the time and effort. Obviously, most participants don't run a marathon to win. Being more important for most runners is their personal finish time and their placement within their specific age group and gender. Another very important goal is to break certain time barriers. For example, ambitious recreational first-timers often try to run the marathon under 4 hours, more competitive runners will attempt to run under 3 hours. Many runners prefer to finish for example in 3:29:59, which makes them "sub-3:30h marathoners", instead of 3:30:01. For most runners, the marathon is the longest run they have ever attempted. Many coaches believe that the most important element in marathon training is the long run. Recreational runners commonly try to reach a maximum of about 20 miles in their longest weekly run and about 40 miles a week in total when training for the marathon. More experienced marathoners may run a longer distance. During marathon training, adequate recovery time is crucial. If pain is felt, it is recommended to take a break for a couple of days or more to let the body heal. Overtraining is a condition that results from not getting enough rest to allow the body to recover from difficult training. It can actually result in a lower endurance and speed and place a runner at a greater risk of injury. 11. In marathon training, the most important element is ………………………… A. the coaches' belief B. the recreation C. the age D. the long run 12. Overtraining may lead to ………………………….. A. good results B. recovery. C. injury D. long endurance 13. If a marathon runner feels tired or have a pain, ……………………….. A. he should continue the training B. it is time for him to give up his training C. he should take a break for several days. D. he should quit running forever. 14. One of important goals in a marathon competition is …………………………. 1
  2. A. gender B. reaching the finish C. breaking time barriers D. age V. Choose the best answer. 15. We'll be late unless we..................now. A. don't leave B. leave C. left D. had left 16. I saw Mary …………….. in the park last night. A. to walk B. to walking C. walked D. walk 17. The train …………… five minutes ago. A. had left B. has left C. left D. has been left 18. ………………….. the terrible weather forecast, they decided not to travel. A. Having heard B. Having been heard C. To hear D. To have heard 19. Many people go to the pagoda to ............................ for a happy year for themselves and their family. A. long B. say C. pray D. desire 20. A:…………………………………..? B: Oh, it's great. It's an opportunity to test my general knowledge. A. Do you like the General Knowledge Quiz? B. What do you think of the singing contest? C. Why do you take part in the singing contest? D. What do you think of the General Knowledge Quiz? 21. The rain …………..the tourists from climbing to the top of the mountain. A. accused B. thanked C. warned D. prevented 22. The result of poetry …………………will be known today. A. competition B. competitor C. competitive D. compete 23. Paul's brother ………………..of being a pilot. A. suggested B. dreamed C. apologised D. insisted 24. What would Tom do if he..................the truth? A. would know B. has known C. knew D. knows 25. ...... ………….my brother had been lazy, he would have passed the exam. A. Because B. Unless C. When D. If 26. The little boy hopes ……………… to Disney Park on his birthday by his parents. A. to be taken B. being taking C. to take D. taking 27. Before she went to the cinema, she ……….. the ticket. A. buy B. had bought C. bought D. has bought 28. Lan : "I've passed my exam." - Mai : "......................................" A. Congratulations! B. Good luck. C. It's nice of you to say so. D. That's a good idea. 29. While I …………… to work, I …………….. him. A. was walking/ saw B. walked/saw C. was walking/ was seeing D. walked/ was seeing 30. We are whispering to avoid ………………… by our friends. A. being heard B. to hear C. to be heard D. hearing VI. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting 31. They congratulated Tom about having done an excellent job. A. congratulated B. about C. Tom D. having done 32. He insisted on seeing the manager tomorrow. A. seeing B. the manager C. tomorrow D. insisted on 33. If you were here yesterday, you would have seen Jean. A. seen B. If C. would have D. were 34. My boss doesn't allow me using the telephone for private calls. A. the B. for C. doesn't allow D. using VII. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 35. A. drink B. name C. nose D. news 36. A. chair B. change C. child D. school 37. A. young B. useful C. yellow D. upset 38. A. award B. who C. window D. water VIII. Choose the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the following sentence. 39. The lawn needs mowing again. A. cutting B. bending C. repairing D. making 40. He got quite a lot of nice presents from his family, and one of them was a beautiful big drum. A. gifts B. sweets C. things D. books 2
  3. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ………. Mã đề: 175 I. Choose the best answer. 1. Many people go to the pagoda to ............................ for a happy year for themselves and their family. A. long B. desire C. pray D. say 2. Lan : "I've passed my exam." - Mai : "......................................" A. That's a good idea. B. It's nice of you to say so. C. Good luck. D. Congratulations! 3. We'll be late unless we..................now. A. don't leave B. had left C. leave D. left 4. ...... ………….my brother had been lazy, he would have passed the exam. A. Because B. If C. Unless D. When 5. The train …………… five minutes ago. A. had left B. has been left C. left D. has left 6. What would Tom do if he..................the truth? A. knows B. knew C. would know D. has known 7. We are whispering to avoid ………………… by our friends. A. hearing B. to be heard C. being heard D. to hear 8. Before she went to the cinema, she ……….. the ticket. A. buy B. had bought C. has bought D. bought 9. Paul's brother ………………..of being a pilot. A. apologised B. insisted C. suggested D. dreamed 10. A:…………………………………..? B: Oh, it's great. It's an opportunity to test my general knowledge. A. Do you like the General Knowledge Quiz? B. What do you think of the singing contest? C. Why do you take part in the singing contest? D. What do you think of the General Knowledge Quiz? 11. The result of poetry …………………will be known today. A. compete B. competitive C. competitor D. competition 12. I saw Mary …………….. in the park last night. A. to walking B. walked C. to walk D. walk 13. While I …………… to work, I …………….. him. A. was walking/ saw B. was walking/ was seeing C. walked/saw D. walked/ was seeing 14. The rain …………..the tourists from climbing to the top of the mountain. A. warned B. prevented C. thanked D. accused 15. The little boy hopes ……………… to Disney Park on his birthday by his parents. A. being taking B. to take C. to be taken D. taking 16. ………………….. terrible weather forecast, they decided not to travel. A. Having been heard B. Having heard C. To have heard D. To hear II. Choose the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the following sentence. 17. The lawn needs mowing again. A. cutting B. bending C. making D. repairing 18. He got quite a lot of nice presents from his family, and one of them was a beautiful big drum. A. sweets B. gifts C. things D. books III. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 19. A. water B. window C. award D. who 20. A. upset B. useful C. young D. yellow 21. A. news B. drink C. nose D. name 22. A. child B. school C. chair D. change IV. Read the passage and choose the word that best fits each of the blanks. To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (23)_______ joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may (24)_______ someone you have known all your life or someone you have grown up with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of (25)_______ the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for (26)_______ . However, it really takes you years to get to know someone well enough to consider your best friend. 23. A. share B. receive C. provide D. take 24. A. being B. to be C. been D. be 25. A. to enjoy B. enjoying C. enjoy D. being enjoying 3
  4. 26. A. yearly B. a years C. years D. year V. Choose the sentence A, B, C, D that is closest in meaning to the sentence or the set of the words provided. 27. Helen / accuse / Frank / break / radio. A. Helen accused Frank of having broken her radio. B. Helen accused Frank on having broken her radio. C. Helen accused Frank breaking her radio. D. Helen accused Frank for breaking her radio. 28. I'm really sorry for being late again," said David. A. I felt sorry for David's being late again. B. David excused for my being late again. C. David was sorry for my being late again. D. David apologized for being late again. 29. I don't have money. I can't buy a new suit. A. If I had the money, I could have bought a new suit. B. If I had the money, I could buy a new suit. C. If I have the money, I could buy a new suit. D. If I had had the money, I could buy a new suit. 30. He failed the driving test because he didn't keep calm. A. If he kept calm, he wouldn't have failed the driving test. B. If he kept calm, he would pass the driving test. C. If he had kept calm, he wouldn't have failed the driving test. D. If he had kept calm, he wouldn't fail the driving test. VI. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting 31. They congratulated Tom about having done an excellent job. A. congratulated B. about C. having done D. Tom 32. He insisted on seeing the manager tomorrow. A. the manager B. seeing C. insisted on D. tomorrow 33. My boss doesn't allow me using the telephone for private calls. A. for B. the C. doesn't allow D. using 34. If you were here yesterday, you would have seen Jean. A. were B. seen C. If D. would have VII. Choose the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the following sentence. 35. Scientists say that we must limit population growth because our resources are limited. A. unlimited B. restricted C. various D. controlled 36. The population of this city has increased from 1.2 million to 1.8 million lately. A. developed B. risen C. decreased D. gone up VIII. Read the passage and choose the best answer. Completing a marathon is considered very difficult, but many coaches believe that it is possible for anyone who is willing to put in the time and effort. Obviously, most participants don't run a marathon to win. Being more important for most runners is their personal finish time and their placement within their specific age group and gender. Another very important goal is to break certain time barriers. For example, ambitious recreational first-timers often try to run the marathon under 4 hours, more competitive runners will attempt to run under 3 hours. Many runners prefer to finish for example in 3:29:59, which makes them "sub-3:30h marathoners", instead of 3:30:01. For most runners, the marathon is the longest run they have ever attempted. Many coaches believe that the most important element in marathon training is the long run. Recreational runners commonly try to reach a maximum of about 20 miles in their longest weekly run and about 40 miles a week in total when training for the marathon. More experienced marathoners may run a longer distance. During marathon training, adequate recovery time is crucial. If pain is felt, it is recommended to take a break for a couple of days or more to let the body heal. Overtraining is a condition that results from not getting enough rest to allow the body to recover from difficult training. It can actually result in a lower endurance and speed and place a runner at a greater risk of injury. 37. If a marathon runner feels tired or have a pain, ……………………….. A. he should quit running forever. B. he should continue the training C. he should take a break for several days. D. it is time for him to give up his training 38. In marathon training, the most important element is ………………………… A. the coaches' belief B. the long run C. the recreation D. the age 39. Overtraining may lead to ………………………….. A. injury B. recovery. C. long endurance D. good results 40. One of important goals in a marathon competition is …………………………. A. breaking time barriers B. age C. gender D. reaching the finish 4
  5. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ………. Mã đề: 209 I. Choose the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the following sentence. 1. Scientists say that we must limit population growth because our resources are limited. A. restricted B. controlled C. unlimited D. various 2. The population of this city has increased from 1.2 million to 1.8 million lately. A. decreased B. gone up C. developed D. risen II. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 3. A. useful B. yellow C. upset D. young 4. A. who B. award C. window D. water 5. A. school B. child C. chair D. change 6. A. news B. drink C. nose D. name III. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting 7. My boss doesn't allow me using the telephone for private calls. A. the B. using C. doesn't allow D. for 8. He insisted on seeing the manager tomorrow. A. tomorrow B. the manager C. seeing D. insisted on 9. They congratulated Tom about having done an excellent job. A. about B. congratulated C. having done D. Tom 10. If you were here yesterday, you would have seen Jean. A. were B. would have C. If D. seen IV. Choose the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the following sentence. 11. He got quite a lot of nice presents from his family, and one of them was a beautiful big drum. A. things B. sweets C. gifts D. books 12. The lawn needs mowing again. A. cutting B. repairing C. bending D. making V. Read the passage and choose the best answer. Completing a marathon is considered very difficult, but many coaches believe that it is possible for anyone who is willing to put in the time and effort. Obviously, most participants don't run a marathon to win. Being more important for most runners is their personal finish time and their placement within their specific age group and gender. Another very important goal is to break certain time barriers. For example, ambitious recreational first-timers often try to run the marathon under 4 hours, more competitive runners will attempt to run under 3 hours. Many runners prefer to finish for example in 3:29:59, which makes them "sub-3:30h marathoners", instead of 3:30:01. For most runners, the marathon is the longest run they have ever attempted. Many coaches believe that the most important element in marathon training is the long run. Recreational runners commonly try to reach a maximum of about 20 miles in their longest weekly run and about 40 miles a week in total when training for the marathon. More experienced marathoners may run a longer distance. During marathon training, adequate recovery time is crucial. If pain is felt, it is recommended to take a break for a couple of days or more to let the body heal. Overtraining is a condition that results from not getting enough rest to allow the body to recover from difficult training. It can actually result in a lower endurance and speed and place a runner at a greater risk of injury. 13. Overtraining may lead to ………………………….. A. good results B. injury C. recovery. D. long endurance 14. One of important goals in a marathon competition is …………………………. A. gender B. breaking time barriers C. reaching the finish D. age 15. In marathon training, the most important element is ………………………… A. the coaches' belief B. the age C. the recreation D. the long run 16. If a marathon runner feels tired or have a pain, ……………………….. A. he should quit running forever. B. he should continue the training C. it is time for him to give up his training D. he should take a break for several days. VI. Read the passage and choose the word that best fits each of the blanks. To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (17)_______ joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may (18)_______ someone you have known all your life or someone you have grown up with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of (19)_______ the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for (20)_______ . However, it really takes you years to get to know someone well enough to consider your best friend. 5
  6. 17. A. take B. provide C. share D. receive 18. A. been B. to be C. being D. be 19. A. enjoying B. enjoy C. to enjoy D. being enjoying 20. A. years B. yearly C. year D. a years VII. Choose the sentence A, B, C, D that is closest in meaning to the sentence or the set of the words provided. 21. I'm really sorry for being late again," said David. A. David apologized for being late again. B. David excused for my being late again. C. I felt sorry for David's being late again. D. David was sorry for my being late again. 22. I don't have money. I can't buy a new suit. A. If I had had the money, I could buy a new suit. B. If I had the money, I could buy a new suit. C. If I had the money, I could have bought a new suit. D. If I have the money, I could buy a new suit. 23. Helen / accuse / Frank / break / radio. A. Helen accused Frank for breaking her radio. B. Helen accused Frank of having broken her radio. C. Helen accused Frank on having broken her radio. D. Helen accused Frank breaking her radio. 24. He failed the driving test because he didn't keep calm. A. If he had kept calm, he wouldn't have failed the driving test. B. If he had kept calm, he wouldn't fail the driving test. C. If he kept calm, he would pass the driving test. D. If he kept calm, he wouldn't have failed the driving test. VIII. Choose the best answer. 25. I saw Mary …………….. in the park last night. A. to walk B. walked C. to walking D. walk 26. We'll be late unless we..................now. A. left B. had left C. don't leave D. leave 27. Lan : "I've passed my exam." - Mai : "......................................" A. Good luck. B. Congratulations! C. It's nice of you to say so. D. That's a good idea. 28. Paul's brother ………………..of being a pilot. A. suggested B. dreamed C. apologised D. insisted 29. Many people go to the pagoda to ............................ for a happy year for themselves and their family. A. long B. pray C. say D. desire 30. The result of poetry …………………will be known today. A. competition B. compete C. competitor D. competitive 31. A:…………………………………..? B: Oh, it's great. It's an opportunity to test my general knowledge. A. Do you like the General Knowledge Quiz? B. Why do you take part in the singing contest? C. What do you think of the General Knowledge Quiz? D. What do you think of the singing contest? 32. ...... ………….my brother had been lazy, he would have passed the exam. A. Unless B. When C. If D. Because 33. We are whispering to avoid ………………… by our friends. A. to be heard B. to hear C. being heard D. hearing 34. The little boy hopes ……………… to Disney Park on his birthday by his parents. A. being taking B. taking C. to take D. to be taken 35. The rain …………..the tourists from climbing to the top of the mountain. A. thanked B. warned C. prevented D. accused 36. ………………….. the terrible weather forecast, they decided not to travel. A. To hear B. Having been heard C. Having heard D. To have heard 37. The train …………… five minutes ago. A. has left B. had left C. has been left D. left 38. While I …………… to work, I …………….. him. A. was walking/ saw B. walked/saw C. was walking/ was seeing D. walked/ was seeing 39. Before she went to the cinema, she ……….. the ticket. A. buy B. had bought C. has bought D. bought 40. What would Tom do if he..................the truth? A. would know B. knew C. knows D. has known 6
  7. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ……… Mã đề: 243 I. Choose the sentence A, B, C, D that is closest in meaning to the sentence or the set of the words provided. 1. He failed the driving test because he didn't keep calm. A. If he kept calm, he wouldn't have failed the driving test. B. If he had kept calm, he wouldn't fail the driving test. C. If he kept calm, he would pass the driving test. D. If he had kept calm, he wouldn't have failed the driving test. 2. I'm really sorry for being late again," said David. A. David excused for my being late again. B. David was sorry for my being late again. C. I felt sorry for David's being late again. D. David apologized for being late again. 3. I don't have money. I can't buy a new suit. A. If I had the money, I could buy a new suit. B. If I had had the money, I could buy a new suit. C. If I have the money, I could buy a new suit. D. If I had the money, I could have bought a new suit. 4. Helen / accuse / Frank / break / radio. A. Helen accused Frank breaking her radio. B. Helen accused Frank on having broken her radio. C. Helen accused Frank of having broken her radio. D. Helen accused Frank for breaking her radio. II. Choose the word that is CLOSEST in meaning to the underlined part in the following sentence. 5. He got quite a lot of nice presents from his family, and one of them was a beautiful big drum. A. gifts B. books C. things D. sweets 6. The lawn needs mowing again. A. bending B. making C. cutting D. repairing III. Read the passage and choose the word that best fits each of the blanks. To many people, their friends are the most important in their life. Really good friends always (7)_______ joys and sorrows with you and never turn their backs on you. Your best friend may (8)_______ someone you have known all your life or someone you have grown up with. There are all sorts of things that can bring about this special relationship. It may be the result of (9)_______ the same activities and sharing experiences. Most of us have met someone that we have immediately felt relaxed with as if we had known them for (10)_______ . However, it really takes you years to get to know someone well enough to consider your best friend. 7. A. provide B. receive C. take D. share 8. A. been B. be C. to be D. being 9. A. being enjoying B. to enjoy C. enjoying D. enjoy 10. A. a years B. years C. yearly D. year IV. Choose the underlined part among A, B, C or D that needs correcting 11. He insisted on seeing the manager tomorrow. A. insisted on B. seeing C. tomorrow D. the manager 12. They congratulated Tom about having done an excellent job. A. about B. congratulated C. having done D. Tom 13. My boss doesn't allow me using the telephone for private calls. A. the B. for C. doesn't allow D. using 14. If you were here yesterday, you would have seen Jean. A. seen B. If C. were D. would have V. Read the passage and choose the best answer. Completing a marathon is considered very difficult, but many coaches believe that it is possible for anyone who is willing to put in the time and effort. Obviously, most participants don't run a marathon to win. Being more important for most runners is their personal finish time and their placement within their specific age group and gender. Another very important goal is to break certain time barriers. For example, ambitious recreational first-timers often try to run the marathon under 4 hours, more competitive runners will attempt to run under 3 hours. Many runners prefer to finish for example in 3:29:59, which makes them "sub-3:30h marathoners", instead of 3:30:01. For most runners, the marathon is the longest run they have ever attempted. Many coaches believe that the most important element in marathon training is the long run. Recreational runners commonly try to reach a maximum of about 20 miles in their longest weekly run and about 40 miles a week in total when training for the marathon. More experienced marathoners may run a longer distance. During marathon training, adequate recovery time is crucial. If pain is felt, it is recommended to take a break for a couple of days or more to let the body heal. Overtraining is a condition that results from not getting enough rest to allow the body to recover from difficult training. It can actually result in a lower endurance and speed and place a runner at a greater risk of injury. 15. In marathon training, the most important element is ………………………… 7
  8. A. the recreation B. the coaches' belief C. the age D. the long run 16. If a marathon runner feels tired or have a pain, ……………………….. A. it is time for him to give up his training B. he should quit running forever. C. he should take a break for several days. D. he should continue the training 17. Overtraining may lead to ………………………….. A. good results B. recovery. C. long endurance D. injury 18. One of important goals in a marathon competition is …………………………. A. gender B. reaching the finish C. age D. breaking time barriers VI. Choose the best answer. 19. The result of poetry …………………will be known today. A. competition B. compete C. competitor D. competitive 20. ...... ………….my brother had been lazy, he would have passed the exam. A. Unless B. Because C. When D. If 21. ………………….. the terrible weather forecast, they decided not to travel. A. having been heard B. having heard C. to have heard D. to hear 22. Lan : "I've passed my exam." - Mai : "......................................" A. That's a good idea. B. It's nice of you to say so. C. Good luck. D. Congratulations! 23. We are whispering to avoid ………………… by our friends. A. hearing B. to be heard C. to hear D. being heard 24. I saw Mary …………….. in the park last night. A. walk B. to walk C. to walking D. walked 25. Many people go to the pagoda to ............................ for a happy year for themselves and their family. A. say B. desire C. long D. pray 26. While I …………… to work, I …………….. him. A. was walking/ saw B. walked/saw C. walked/ was seeing D. was walking/ was seeing 27. A:…………………………………..? B: Oh, it's great. It's an opportunity to test my general knowledge. A. What do you think of the singing contest? B. Why do you take part in the singing contest? C. Do you like the General Knowledge Quiz? D. What do you think of the General Knowledge Quiz? 28. The train …………… five minutes ago. A. has been left B. had left C. left D. has left 29. What would Tom do if he..................the truth? A. knows B. has known C. knew D. would know 30. We'll be late unless we..................now. A. had left B. left C. leave D. don't leave 31. The little boy hopes ……………… to Disney Park on his birthday by his parents. A. being taking B. to take C. taking D. to be taken 32. Paul's brother ………………..of being a pilot. A. apologised B. insisted C. dreamed D. suggested 33. The rain …………..the tourists from climbing to the top of the mountain. A. warned B. thanked C. prevented D. accused 34. Before she went to the cinema, she ……….. the ticket. A. has bought B. had bought C. bought D. buy VII. Choose the word whose underlined part is pronounced differently from the others. 35. A. award B. water C. who D. window 36. A. change B. school C. chair D. child 37. A. name B. nose C. news D. drink 38. A. upset B. useful C. young D. yellow VIII. Choose the word that is OPPOSITE in meaning to the underlined part in the following sentence. 39. The population of this city has increased from 1.2 million to 1.8 million lately. A. decreased B. risen C. gone up D. developed 40. Scientists say that we must limit population growth because our resources are limited. A. controlled B. various C. unlimited D. restricted 8
  9. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ………. Đáp án mã đề: 141 01. C; 02. B; 03. B; 04. C; 05. A; 06. A; 07. B; 08. D; 09. B; 10. A; 11. D; 12. C; 13. C; 14. C; 15. B; 16. D; 17. C; 18. A; 19. C; 20. D; 21. D; 22. A; 23. B; 24. C; 25. B; 26. A; 27. B; 28. A; 29. A; 30. A; 31. B; 32. C; 33. D; 34. D; 35. A; 36. D; 37. D; 38. B; 39. A; 40. A; Đáp án mã đề: 175 01. C; 02. D; 03. C; 04. C; 05. C; 06. B; 07. C; 08. B; 09. D; 10. D; 11. D; 12. D; 13. A; 14. B; 15. C; 16. B; 17. A; 18. B; 19. D; 20. A; 21. B; 22. B; 23. A; 24. D; 25. B; 26. C; 27. A; 28. D; 29. B; 30. C; 31. B; 32. D; 33. D; 34. A; 35. A; 36. C; 37. C; 38. B; 39. A; 40. A; Đáp án mã đề: 209 01. C; 02. A; 03. C; 04. A; 05. A; 06. B; 07. B; 08. A; 09. A; 10. A; 11. C; 12. A; 13. B; 14. B; 15. D; 16. D; 17. C; 18. D; 19. A; 20. A; 21. A; 22. B; 23. B; 24. A; 25. D; 26. D; 27. B; 28. B; 29. B; 30. A; 31. C; 32. A; 33. C; 34. D; 35. C; 36. C; 37. D; 38. A; 39. B; 40. B; Đáp án mã đề: 243 01. D; 02. D; 03. A; 04. C; 05. A; 06. C; 07. D; 08. B; 09. C; 10. B; 11. C; 12. A; 13. D; 14. C; 15. D; 16. C; 17. D; 18. D; 19. A; 20. A; 21. B; 22. D; 23. D; 24. A; 25. D; 26. A; 27. D; 28. C; 29. C; 30. C; 31. D; 32. C; 33. C; 34. B; 35. C; 36. B; 37. D; 38. A; 39. A; 40. C; 9
  10. TRƯỜNG THPT TRẦN PHÚ ĐỀ KIỂM TRA TẬP TRUNG HỌC KÌ I NĂM 2020-2021 TỔ: ANH VĂN Môn: Tiếng Anh - KHỐI 11 CB Thời gian: 45 phút Họ tên: …………………………………………………….Lớp: ………. SBD: ………. Đáp án mã đề: 141 01. - - = - 11. - - - ~ 21. - - - ~ 31. - / - - 02. - / - - 12. - - = - 22. ; - - - 32. - - = - 03. - / - - 13. - - = - 23. - / - - 33. - - - ~ 04. - - = - 14. - - = - 24. - - = - 34. - - - ~ 05. ; - - - 15. - / - - 25. - / - - 35. ; - - - 06. ; - - - 16. - - - ~ 26. ; - - - 36. - - - ~ 07. - / - - 17. - - = - 27. - / - - 37. - - - ~ 08. - - - ~ 18. ; - - - 28. ; - - - 38. - / - - 09. - / - - 19. - - = - 29. ; - - - 39. ; - - - 10. ; - - - 20. - - - ~ 30. ; - - - 40. ; - - - Đáp án mã đề: 175 01. - - = - 11. - - - ~ 21. - / - - 31. - / - - 02. - - - ~ 12. - - - ~ 22. - / - - 32. - - - ~ 03. - - = - 13. ; - - - 23. ; - - - 33. - - - ~ 04. - - = - 14. - / - - 24. - - - ~ 34. ; - - - 05. - - = - 15. - - = - 25. - / - - 35. ; - - - 06. - / - - 16. - / - - 26. - - = - 36. - - = - 07. - - = - 17. ; - - - 27. ; - - - 37. - - = - 08. - / - - 18. - / - - 28. - - - ~ 38. - / - - 09. - - - ~ 19. - - - ~ 29. - / - - 39. ; - - - 10. - - - ~ 20. ; - - - 30. - - = - 40. ; - - - Đáp án mã đề: 209 01. - - = - 11. - - = - 21. ; - - - 31. - - = - 02. ; - - - 12. ; - - - 22. - / - - 32. ; - - - 03. - - = - 13. - / - - 23. - / - - 33. - - = - 04. ; - - - 14. - / - - 24. ; - - - 34. - - - ~ 10
  11. 05. ; - - - 15. - - - ~ 25. - - - ~ 35. - - = - 06. - / - - 16. - - - ~ 26. - - - ~ 36. - - = - 07. - / - - 17. - - = - 27. - / - - 37. - - - ~ 08. ; - - - 18. - - - ~ 28. - / - - 38. ; - - - 09. ; - - - 19. ; - - - 29. - / - - 39. - / - - 10. ; - - - 20. ; - - - 30. ; - - - 40. - / - - Đáp án mã đề: 243 01. - - - ~ 11. - - = - 21. - / - - 31. - - - ~ 02. - - - ~ 12. ; - - - 22. - - - ~ 32. - - = - 03. ; - - - 13. - - - ~ 23. - - - ~ 33. - - = - 04. - - = - 14. - - = - 24. ; - - - 34. - / - - 05. ; - - - 15. - - - ~ 25. - - - ~ 35. - - = - 06. - - = - 16. - - = - 26. ; - - - 36. - / - - 07. - - - ~ 17. - - - ~ 27. - - - ~ 37. - - - ~ 08. - / - - 18. - - - ~ 28. - - = - 38. ; - - - 09. - - = - 19. ; - - - 29. - - = - 39. ; - - - 10. - / - - 20. ; - - - 30. - - = - 40. - - = - 11
ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2