intTypePromotion=1
zunia.vn Tuyển sinh 2024 dành cho Gen-Z zunia.vn zunia.vn
ADSENSE

In vitro evaluation of botanicals against Colletotrichum capsici inciting fruit rot of chilli

Chia sẻ: Tình Yêu Bùng Binh | Ngày: | Loại File: PDF | Số trang:9

12
lượt xem
2
download
 
  Download Vui lòng tải xuống để xem tài liệu đầy đủ

Anthracnose causes the healthy green fruits and red ripe fruits lose 31% and 46% ascorbic acid after 14 days of pathogenesis (Ramesh, 2007) and 25% loss of capsaicin content (Prasad et al., 2000). The above reasons prompted the present study to test the efficacy of botanicals in vitro.

Chủ đề:
Lưu

Nội dung Text: In vitro evaluation of botanicals against Colletotrichum capsici inciting fruit rot of chilli

ADSENSE

CÓ THỂ BẠN MUỐN DOWNLOAD

 

Đồng bộ tài khoản
2=>2